Jump to content
EN
Play

Forum

Tanki Online World cup

r_almighty010
 Share

Recommended Posts

[PL]

Rozmawiałeś już o tym ze swoim lekarzem? Powinien ci dać mocniejsze proszki, bo paranoję tylko mocnymi środkami da się przytłumić.

Trzeba było zorganizować drużynę i zgłosić ja do turnieju. Miej pretensje do siebie.

Dlaczego takie pieniacze zawsze musza robić wstyd normalnym Polakom ?

Myślisz, że np. Grekom kosmici założyli drużynę i zgłosili ją do turnieju? Nie! obudź się. Grecki team założyli Grecy.

Poprawnie polskiego teamu nikt nie założył i nie zgłosił, bo nikomu się nie chciało.

Pewnie by to mniej więcej tyle czasu ci zajęło, co wypunktowanie na forum swoich urojeń, ale na co byś wtedy narzekał.

Biorąc zaś pod uwagę umiejętności i zrozumienie tanków przez moich Szanownych Rodaków, to się cieszę, że nie ma nas w turnieju.

Byłaby znowu kompromitacja na całej linii. :mrgreen:

[/PL]

jakaś frajdę masz z obrażania mnie?

inni jakoś uważają podobnie do mnie,więc jesteś w mniejszości i plucie debilnymi tekstami o proszkach zostaw dla siebie

skoro uważasz ,ze wszystko odbyło się fair to czemu żaden z graczy tu wpisujących się nie wiedział o jakielkowiek rekrutacji czy zakładaniu reprezentacji narodowych?

Ty wiedziałeś? Możesz podać linka do odpowiedniego wpisu na tym forum??

i dont think that people should join teams that their friends are at, they should join the team that they are residing in as a country, fight for their country, and enjoy the world cup. what do you guys think?

[PL]

jakaś frajdę masz z obrażania mnie?

Byłem przekonany, że przyczynię się do poprawy stanu Twojego zdrowia dając precyzyjne wskazówki do którego specjalisty masz się udać.

inni jakoś uważają podobnie do mnie' date='więc jesteś w mniejszości i plucie debilnymi tekstami o proszkach zostaw dla siebie[/quote']

To znaczy że uważają, że "Team Polska" mają założyć nam Rosjanie i zgłosić nas do rozgrywek? Tekst nie był debilny. Porównywanie mapki w grze do rozbiorów Polski i straszenie gazetami nie świadczy o stabilności psychicznej autora.

skoro uważasz ' date='ze wszystko odbyło się fair to czemu żaden z graczy tu wpisujących się nie wiedział o jakielkowiek rekrutacji czy zakładaniu reprezentacji narodowych?[/quote']

Nie widzę związku między moimi przekonaniami nt. uczciwości zasad a stanem wiedzy a raczej niewiedzy innych wpisujących się w tym wątku. Nie rozumiem też dlaczego zgłaszają pretensje nie znając stanu faktycznego.

Ty wiedziałeś? Możesz podać linka do odpowiedniego wpisu na tym forum??

Było wiadome od dawna, temat przewijał się w wielu wątkach, już w lutym była podjęta próba zrobienia polskiego teamu http://forum.tankionline.com/posts/list/101678.page Niestety pomysłodawca zniknął i nikt nie podjął się kontynuacji jego dzieła.

Moderatorzy zamknęli wątek, bo tylko 4 wpisał na listę, mimo że zgłosiło się więcej. Nie zrobiliśmy nic w tej sprawie przez dwa miesiące. Takie są fakty. Skoro dogadać się w kwestii założenia drużyny nawet nie możemy, to w jaki sposób mielibyśmy grać razem w zespołowych bataliach? Przemyśl to.

[/PL]

'Super cool!'

Tanki Online World Cup 15.05.2012

Dear Tankmen! Due to a large turn out in the Tanki Online World Cup which started on the 10th of May, we are pleased to announce that there will be three more teams added into the tournament namely: Germany, Bulgaria and Poland. For more details you can check in the forum.

I CAN ANNOUNCE YOU THE WINNER RIGHT AWAY: RUSSIA.

Russia will field 10 Marshals, with the best equipment/paints, and unlimited supplies.

This is going to be VERY BORING, unless they give each team the same equipment and supplies.

Please its about the skill and hey it all depends and this is gonna be one hell of a long match

It is about the drugs and the M's of the tanks for 10%, 90% of skills.

Corrected it for ue

It is about the drugs and the M's of the tanks for 90%, 10% of skills.

All the best teams have m3-m3s and enough drugs... so basically it's 100% skill. And if a team doesn't have drugs and m3-m3s, well, their in the minority.

[PL]

Było wiadome od dawna, temat przewijał się w wielu wątkach, już w lutym była podjęta próba zrobienia polskiego teamu http://forum.tankionline.com/posts/list/101678.page Niestety pomysłodawca zniknął i nikt nie podjął się kontynuacji jego dzieła.

Moderatorzy zamknęli wątek, bo tylko 4 wpisał na listę, mimo że zgłosiło się więcej. Nie zrobiliśmy nic w tej sprawie przez dwa miesiące. Takie są fakty. Skoro dogadać się w kwestii założenia drużyny nawet nie możemy, to w jaki sposób mielibyśmy grać razem w zespołowych bataliach? Przemyśl to.

[/PL]

stanęło na moim - dopisali nas (i nie tylko nas do tej listy)

czyli jednak można ,wystarczy wywierać presję

lepiej jednak było narzekać,że za póżno, że Polacy się do niczego nie nadają

mam rozumieć ,że z chorymi psychicznie grać nie zamierzasz?

powodzenia w reprezentacji Wietnamu,czy gdziekolwiek się dobrze poczujesz....

This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...