Jump to content
EN
Play

Forum

BALKAN !

Share

Recommended Posts

Ma ventrilo ti je kao team speak, pricas na mikrafon imas npr namjestis na f12 kad stitnes da pricas i tako to, andrija nisam ja mislio da ja idem u neke ratove klanova, nego da ono se druzimo savjete ljudi djele mjesto gdje se okupljamo kad igramo i tako to, a mogu ja biti clan nekog klana mislim i ako nemam dobar rank jer nemoram ici kad je war izmedju nekog klana hehehe, ono imas podmladak , pa veterane i tako to hehehehe.

lol,kužim,al neznam iskreno ni sam koliko ljudi tvog ranka ima..kažem..klikni na onaj prvi zeleni "ovdje" što sam ga gore ostavio na manjemacc-u,to su balkan killers,naši navodno,pa pitaj jel možeš..pretežno smo svi neki viši rankovi s puno jačom opremom (kao reiki lieutenant_me cigara9393 broken-penzic) i da ne nabrajam više..tako da to ovdje kristali bez ranka ne pomažu puno,mogu ti savjetovat da kupiš onaj multiscore karticu,daje 30% više xp-a..brže češ rangirat..

alen.ibrahimovic eto ti skype, samo je to glupo koristit skype mislim dodaj me sad da pricamo bas o igrici, al ventrilo je zakon za to moze na njemu biti 100 ljudi odjednom tvoj pvt mislim dodaj na skype objasnicu

A nemam sta ces hehehe, ili da imam sto ja moram kome slike davati dokazivati, nisam dobio na lotu 50 miliona eura pa da se falim ahhaha, zato nemam :)

• Like 1

red tank the best , Domagojce govori

gle , mozda udjem u tvoj Team , ne znam kako ce ovo proci sa Balkan Killers

MarkoMarkanxdXD me sjebo , bio sam Co - leader a sad vise nisam

javim ti u PM

haha , opet dobio ban

Edited by r_Super-Boy0

nemoj jos , nisam jos siguran , ne znam kako ce ovo zavrsiti u Balkan Killers , ak me Marko vrati za Co - leadera onda nista , ak me ne vrati na to mjesto , onda sam u tvom Teamu ( nemoram da budem Co-leader u tvom timu , samo mi je tesko palo kada me Marko izbacio jer nisam obavljo svoje duznosti u timu s mjesta Co- leadera , a nije mi ni rekao koje su duznosti )

Inace sam Warrant Officer 3

This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...