Jump to content
EN
Play

Forum

BALKAN !

Share

Recommended Posts

Ima ih ko roma.

Mi smo ovdje jedna mala rupica koja samo smeta :P ,ne mozemo se ni prebrojiti.

koja samo smeta ??? i da , ako se nemožemo ni prebrojiti , zar to ne bi trebalo znaciti da nas je previše , a ne premalo ???

• Like 1

da ih nema puno?..lol..ja nisam prevelik rank,al igram malo duže nego ti..i mogu ti reči da si 100% u krivu stari..

ja sam duze na forumu od tebe,i sreo sam samo 2-3.znam da ih inace ima vise,ali na forumu ne.mi vise zasluzujo nas forum!

e pa nisi duze od mene na forumu. :P arapi na forumu pisu engleski jer nemaju koristi da pisu svojim jezikom. mozes da ih provalis po imenu ili po tome kako pisu, tj. kako goriste gugl za to :)

• Like 1

ja sam duze na forumu od tebe,i sreo sam samo 2-3.znam da ih inace ima vise,ali na forumu ne.mi vise zasluzujo nas forum!

možda si duže na ovom forumu,u redu,ali po ranku vidim da ti i neide u igri onda :D samo po forumu visiš :D ali da to nebi shvatio kao uvredu,od Lieutenat_me-a sigurno nisi duže..ako čovjek zna,onda zna,nije balavac..pa da gluposti valja ;)

hm, nisam bas da dajem predloge al mogao si neko normalno ime da das, nesto sto ce da ih zbuni a da asocira na ubice sa balkana   :P  

• Like 2

hm, nisam bas da dajem predloge al mogao si neko normalno ime da das, nesto sto ce da ih zbuni a da asocira na ubice sa balkana   :P  

istina

• Like 1

This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...