Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

بچه ها من توی بازی به خیلیاتون پیام میدم ولی اصلا حواستون به سمت چت لابی نیست خودمو کشتم باتون کار دارم هرچیم اینویت میکنم که مثلا نگاهتون به چت بیافته دارم صداتون میکنم نه انگار :huh: 

بچه ها من توی بازی به خیلیاتون پیام میدم ولی اصلا حواستون به سمت چت لابی نیست خودمو کشتم باتون کار دارم هرچیم اینویت میکنم که مثلا نگاهتون به چت بیافته دارم صداتون میکنم نه انگار :huh: 

dadash man harmoghe ke bekhay myam ;)

• Like 1

بچه ها ما همهمون ایرانی هستیم! شما هم خیلیاتون با تجربه هستین چیکار کنین که تجربه و کریستال زیاد بگیریم! هر چی نباشه شما با تجربه هستین!  حتما یه راهی دارین!

ارسی مولتی کیلر بخرم یا واکینگامو اپ کلی بزنم! یا نگه دارم جمع کنم هورنتو ام2 کنم!؟؟؟؟؟؟؟

فعلا به نظر من  کریستال جمع کن و تجربتو ببر بالا اول از همه هورنت بخرید بعد لوله فریز و ایسیدا بعد که یکم قوی شدید علایق خودتونو بخرید توندرا ریل شافت ریکوچت اسموکی و....

اصلا آپگرید نزنید که پولاتونو وقتتونو هدر میدید اپگرید ماله تانک ام3 هست نه شماها..من امروز فریز ام3 خریدم شبا آپگرید میکنم تاحالام هیچی جز ویکینگمو آپ نکردم

:P اون بلیط پروس بتل هم هست اگه 1ماهه بخریدو با بچه های خودمون بازی کنید 3برابر معمول کریستال بهتون میده

فعلا به نظر من  کریستال جمع کن و تجربتو ببر بالا اول از همه هورنت بخرید بعد لوله فریز و ایسیدا بعد که یکم قوی شدید علایق خودتونو بخرید توندرا ریل شافت ریکوچت اسموکی و....

اصلا آپگرید نزنید که پولاتونو وقتتونو هدر میدید اپگرید ماله تانک ام3 هست نه شماها..من امروز فریز ام3 خریدم شبا آپگرید میکنم تاحالام هیچی جز ویکینگمو آپ نکردم

:P اون بلیط پروس بتل هم هست اگه 1ماهه بخریدو با بچه های خودمون بازی کنید 3برابر معمول کریستال بهتون میده

همون که شبیه نامه هستش؟

به نظرتون بخرم؟

نظرتون در باره ای مولتی کیلر چیه اونو بخرم؟

من امروز تندر ام1 کردم!

همون که شبیه نامه هستش؟

به نظرتون بخرم؟

من امروز تندر ام1 کردم!

man khardam to ham bekhar 3 nafari taghalob konim ! :lol:

Edited by mohammad.45

همون که شبیه نامه هستش؟

به نظرتون بخرم؟

من امروز تندر ام1 کردم!

خیلی عالی نیست ولی بدم نیست اگه کریستالت زیاده بلیطشو بخر وگرنه اسلحه هاتو ارتقا بدی بهتره

• Like 1

man khardam to ham bekhar 3 nafari taghalob konim ! :lol:

من تانکو ارتقا دادم برم جنگ واقعی هر نیم ساعت 3هزار کریستال بدست میارم فقط واسه رنک 3ستاره احتیاج داشتم وگرنه حوصله سر بره.

ولی توی نبردای ستاره دار همش شرکت میکنم 3باربر کریستال میده توام برو ستاره دارا بیشتر در میاری تا بقیه

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...