Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

65880584767100209754.png

بچه ها تالا همچین چیزی دیده بودید

طرف رفت پرچم گروه مقابلو بر داشت پرواز کرد اومد گزاشت من دهنم واز مونده بود!!!!!!!!!!!!!!!!

طرف رفت پرچم گروه مقابلو بر داشت پرواز کرد اومد گزاشت من دهنم واز مونده بود!!!!!!!!!!!!!!!!

are man to YouTube va ye bar to ye nabard didam khili bahale mes kangero miparan  ^_^ 

fekr konam huke mikonan -_-

are man to YouTube va ye bar to ye nabard didam khili bahale mes kangero miparan  ^_^

fekr konam huke mikonan -_-

یکی هم بود نا مرعی بود

همونطوریکه تازه میاد از همه چیز رد میشه

فقط این میتونست پرچمو برداره بره بزار هیچ تیری هم روش اثر نمیکر فقط خودش نمیتونست تیر بزنه!!!!!!!!!!!!!

یکی هم بود نا مرعی بود

همونطوریکه تازه میاد از همه چیز رد میشه

فقط این میتونست پرچمو برداره بره بزار هیچ تیری هم روش اثر نمیکر فقط خودش نمیتونست تیر بزنه!!!!!!!!!!!!!

na on az net gand khodemone :lol:

sorat payyn bashe zaher nemishe :P

65880584767100209754.png

قبلا یه هک بود که پرواز میکردن ولی این هک نیست ریکوچت راحت میتونه بره بالا یکم بلدی میخاد من همینجا که این یارو رفته با تاندر هم دیدم رفتن خودم با ریکوچت رفتم بارها

65880584767100209754.png

hacke fly bood ke fix shod.ama ye ravesh digam oomade

راستی کیفیت تصویر بازیتون چقد پایینه بخاطر لگ این کارو کردید؟

اگه میخاید کیفیت بازی به بهترین شکل و بدون هیچ لگی واستون اجرا بشه دقیقا ستینگ بازیتون رو طبق این تصویر انجام بدید

70940762289041720141.jpg

Edited by xsxw
  • Like 2

اگه میخاید کیفیت بازی به بهترین شکل و بدون هیچ لگی واستون اجرا بشه دقیقا ستینگ بازیتون رو طبق این تصویر انجام بدید

70940762289041720141.jpg

dynamic shadows.deep shadows am tik bezani khoob mishe ha

railgun alliye age betoonid upgrade konid... man alan rail m2 daram va micro upgrade kardam 60% mavaghe ba ye shoot hornet m2 ro mizanam (kollan hame parameter haro ta hadagal nesf upgrade kardam inam tanke man ....  albate begam ke wasp ro ham haminntory upgrade kardam (hame ta nesf... sorat dar hodode 11.20) zemnan shaftm1 ya rail m2 nemitoonan ba ye shoot mano bezanan.

حالت خوب نیست :))

واسپ ام 3 هم شفت ام 1 میزنش

چون دفش خیلی کمه

فقط هورنت مقاومت میکنه که اونم شفت ام 2 هورنت ام3 و خیلی زرهای دیگه ام2 رو میزنه

الان من شفت ام2 با قدرت 200 دارم کسی در نمیره مگه دراگر باشه

graphicet update nist ya dorost nasb nashode

age moshkeli to bazi nadari ke hich age dari ye topic hast rahnama englisi e

داش علی دهنه مارو که اسفالت کردی گیر داده بودی فقط به ما ها یعنی هیچ کسه دیگه نبود که فقط منو میزدی 

00200401434061226672.png

این یارو رو ببینید که 5 بار پکیده حدود 250تا میناش توی همین 5بار پرید کلی بهش خندیدم خخخخخخخخخ

عاغا سام ملیکم خخخ

آره دیگه اسم اکانت تو عوض کردیم و با هم فکری مهدی ( همبازی اکانت ) به این نتیجه رسیدیم که اسم اکانت نمادی از ایران باشه تا اگه توی بازی خدا خواست و پیشرفت کردیم اسم ایران و ایرانی توی ذهن رقبا نقش ببنده تا یه اسم شخص.

آقا در ضمن من با داداش گلم احمد خیلی موافقم کاپتانی تیم هم مبارکش باشه ( خخخ ) و در مورد عکس تانکم باید بگم هورنت و وایکینگ دارم و اسلحه ایزیدا و تاندر ام 3 هم دارم.

دارم آپ گرید میکنم برای آینده.

حالا زمان و مکانشو مشخص کن تا ببینیم خدا چی میخواد.

باشد که رستگار بشه اردلان. خخخ

• Like 3

داش علی دهنه مارو که اسفالت کردی گیر داده بودی فقط به ما ها یعنی هیچ کسه دیگه نبود که فقط منو میزدی 

این یارو رو ببینید که 5 بار پکیده حدود 250تا میناش توی همین 5بار پرید کلی بهش خندیدم خخخخخخخخخ

na hamaro mizadam vali u chon midonestam saf miay soraghe man olaviat bodi :-p

na hamaro mizadam vali u chon midonestam saf miay soraghe man olaviat bodi :-p

خوب باو هی منا میزنی منم اصابم خورد میشد میومدم عزیتت میکردم حال میکردم تا با شافت تیرت خطا میرفت ولی گلد خوب گرفتیو فرار کردی ها خخخخخخخخخ

Only for 24 hours - all hulls in the game will be available 25% cheaper!

The discount will run for 24 hours, from 1 am (UTC+0) on Saturday, March 8, to 1 am (UTC+0) on Sunday, March 9.

Don't miss it!

Only for 24 hours - all hulls in the game will be available 25% cheaper! The discount will run for 24 hours, from 1 am (UTC+0) on Saturday, March 8, to 1 am (UTC+0) on Sunday, March 9. Don't miss it!

دادا فارسی بگو ما هم بفهمیم

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...