Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اقا هرکس رفتار زشتی داشتی من از طرفش معذرت میخوام (البته در اون حد نیستم ) ولی تورو خدا این مسخره بازیا رو کنار بزاریئ نا سلامتی ما قرار بود اسم ایران رو یدک بکشیم

• Like 1

75137672573705205998.jpg

من به پیشنهاد مهدی به قبیله اومدم و همراه همیشگیشم درسته اعصاب میخاد

یکی میاد یکی امروز فردا میگه من نیستم

منم چون اول نمیخام کدورتی پیش بیاد اول از همه بخاطر کوتاهی هام عذر خواهی میکنم

دوم من از علی دارک لرد ارسام و هرکس که احساس میکنه من نتونستم بخوبی از پس اداره قبیله بر بیام عذر خواهی میکنم

هم علی رفت هم مهدی و هم بقیه رفقای دوست داشتنی من

یادمه 2هفته پیش یکی از دوستام که رنک بالاستو توی تیم انگلیساس گفت کلن ایران نزن اونجا همش دعوا و سردرگمیه بیا قبیله ما لیگ دسته دوهم هست

حالا فهمیدم چی میگه

درهر صورت من و مهدی اعصاب این بحث ها و دعواهارو نداریم هرکس میتونه قبیله رو اداره کنه بهم پیام بده و قبیله رو به عهده بگیره

خدافظ همگی دوستون دارم 

ویرایش میکنم چون نیازی نیست من خودم رو ثابت کنم:)

اگر یک عضو هم زیر این پرچم قبیله باشه مطمئن باشین من هستم

چون رنک قبیله و مقامش برام اهمیتش کمتر از رفاقت هاش هستش

همونروز که خواستیم قبیله رو اوکی کنیم هم من گفتم توی پست های قبل هم هست

بیایین دور هم لذتش رو ببریم

همدیگه رو کوچیک و تحقیر نکنیم و به همدیگه احترام بزاریم

باشد که همگی رستگار شویم

Edited by arsalan1365
  • Like 3

دوستان لطفا این بحث رو تمام کنید قرار بود یه تیم تشکیل بدیم که کنار هم خوش باشیم نه به هم توهین کنیم و همدیگه رو کوچیک کنیم همه مون به عنوان عضوی از قبیله باید تلاش کنیم برد و باخت و مقام و رتبه همش کشکه اخرش یه بازیه زیاد جدیش نگیرید خواهشا لیدر های تیم یکم صبورتر باشن بقیه اعضا هم اگر قبیله براشون مهمه و میخوان کنار بچه ها باشن باید با هم همدل بشن نه اینکه هرکسی ساز خودش رو بزنه

لطفا به هم توهین نکنید همه ایرانی هستیم هرکس برای خودش شخصیت داره من یکی که دلم میخواد کنار هم باشیم خواهشا کاری نکنید که دلخوری ها بیشتر بشه

• Like 3

احمد جان، آقا مهدی

نمیدونم چرا کپل و ایران 90 کشیدن کنار

بهتر بود که دلیلش رو مینوشتن

قبیله یعنی احترام متقابل ، اگر قرار بود برا نام ایران بازی کنیم باید به هم احترام بزاریم

ازتون خواهش مند هستم کسانی که به این جمع اومدن و خودشون رو رفیق میدونن نه کسانی که خودشون رو سرتر و بالاتر میدونن دست به دست هم بدیم تا این کار انجام بشه

• Like 1

javabet ro midam ama na javabe tohin ha va fohsh haye namoosi ke dadi ke bare aval ham ozr khahi kardio fohsh dadi bazam man chizi nagoftam

jalebe vaghean :

aval kalameye ridin to bazio to gofti badesh man goftam ma ridim tu bazi? to ridi tu bazi ba bad dahanit

daghighan hamun lahze ke shoma mamoot bardashti hadi ham raft smoky bardashto nemidunam ki drug zade bud shoma ham min kashti ke man raftam ruye mine to

daghighan hamun moghe goftam chera min mikari va badesh ham shoru kardi fohshe namoos dadan

leader bayad shakhsiat dashte bashe

be ghole ahmado o mehdi

: bayad khodesh ro mesle baghie bedune

yeki mesle to ke baghie ro bache midune o noob va khodesh ro sartar midune be jaye komak be baghie faghat zarbe mizane be baghie

:))

meskinke khabi

dishab man chizi nagoftam ke taraf omade migi ridi to bazi

nemidoonam ue ame nane bodi ya on ashkan

badesh inke man mamoth barnadashtam ishun raft smoky ovord ba viking

kasi khalafi nakard avalin nafarat ham ke kharab kari kardan az teame shoma bodan pas zer nazanid plz

u ke nemitoni modiriat koni chera akhe mizanid topico /?

alanam beja hazfe motekhalefin dari eshtebah badtar mikonid

khod danid

من که تاا اخرش هستم ممکنه فعلا نوب باشم ولی تا 3-4 ماهه دیگه رنکمو میرسونم به جنرالیسمو تا اخرش هم تو این کلن میمونم

هرکس هم داره میره داره بچه بودن خودشو نشون میده :angry: :angry:

• Like 2

meskinke khabi

kasi khalafi nakard avalin nafarat ham ke kharab kari kardan az teame shoma bodan pas zer nazanid plz

khod danid

تو چرا درست صحبت نمیکنی؟؟!!!

• Like 1

meskinke khabi

khod danid

تیم اشتباه کرد چون قبلش اعلام نشد که کی چی برداره و چی ممنوع هستش

خیلی ها چت باکس رو نخوندن

خیلی ها حتی فحش های ناموس تورو هم نخوندن خوشبختانه:) هم این سری هم سری قبلی رو

کسی اشتباه میکنه تذکر میدن نه اینکه توهین کنن

تو کوچیک کردن بقیه کارت بود

وقتی توی تاپیک قبیله همه رو بچه و نوووب خطاب میکنی خودت رو هم لیدر میدونی و میخوای به حرفت گوش داده بشه

لیدر سرتر نیست لیدر رفیقی هستش که همه قبولش دارن به حرفش احترام میزارن چون اون هم به اونها همونقدر و حتی بیشتر احترام میزاره

-----------

احمد جان ، مهدی و هادی

قبیله رو ول نکنین به امون خدا

من تا تهش هستم نه برای رنک و ...

برای لذت بردن و دور هم بودن و کیف کردن

یکم اداره و مدیریت بازیکن ها توی زمین سخت بود اونم چون خیلی ها چت باکس رو نمیخونن یا توی اسکایپ نیستن و دیر رسیدن

زود کنار نکشین خود شماها گفتین یه جمعی که با هم آشنا نیستن رو خیلی سخت میشه سر و سامان داد

بیایین این کار رو با هم انجام بدیم

اما باید یک قانون داشته باشیم هیچکس به هیچکس توهین نکنه حتی اگر لیدر باشه و حتی بالاترین درجه ی بازی

یک تعداد کارت زرد در نظر گرفته بشه برای کسانی که خلافی توی بازی انجام میدن

اگر به یه سقفی مثلا 3 رسید بازیکن از شرکت توی 1 مسابقه محروم بشه و اگر تعداد کارت های زرد زیاد شد اخراج بشه

کارت زرد برای توهین و ناسزا نباشه)

تیم اشتباه کرد چون قبلش اعلام نشد که کی چی برداره و چی ممنوع هستش

خیلی ها چت باکس رو نخوندن

خیلی ها حتی فحش های ناموس تورو هم نخوندن خوشبختانه :) هم این سری هم سری قبلی رو

کسی اشتباه میکنه تذکر میدن نه اینکه توهین کنن

تو کوچیک کردن بقیه کارت بود

وقتی توی تاپیک قبیله همه رو بچه و نوووب خطاب میکنی خودت رو هم لیدر میدونی و میخوای به حرفت گوش داده بشه

لیدر سرتر نیست لیدر رفیقی هستش که همه قبولش دارن به حرفش احترام میزارن چون اون هم به اونها همونقدر و حتی بیشتر احترام میزاره

-----------

احمد جان ، مهدی و هادی

قبیله رو ول نکنین به امون خدا

من تا تهش هستم نه برای رنک و ...

برای لذت بردن و دور هم بودن و کیف کردن

یکم اداره و مدیریت بازیکن ها توی زمین سخت بود اونم چون خیلی ها چت باکس رو نمیخونن یا توی اسکایپ نیستن و دیر رسیدن

زود کنار نکشین خود شماها گفتین یه جمعی که با هم آشنا نیستن رو خیلی سخت میشه سر و سامان داد

بیایین این کار رو با هم انجام بدیم

اما باید یک قانون داشته باشیم هیچکس به هیچکس توهین نکنه حتی اگر لیدر باشه و حتی بالاترین درجه ی بازی

یک تعداد کارت زرد در نظر گرفته بشه برای کسانی که خلافی توی بازی انجام میدن

اگر به یه سقفی مثلا 3 رسید بازیکن از شرکت توی 1 مسابقه محروم بشه و اگر تعداد کارت های زرد زیاد شد اخراج بشه

کارت زرد برای توهین و ناسزا نباشه)

bar aval ke didameton goftam noob,noobam harfe badi nist yani bazikon na vared na balad

bale mikhastam beram hamon aval ama bekhatere ahmad mondam

dige inkararo engad tekrar kardid ke dige kasi nemikhad bemone na tanha man ;)

pas eshkal az aza e na man

اینکه تیم می پاشه 1 نفر مقصر نیست مطمئنا همه مقصر هستن

قرار نبود کار خاصی انجام بشه

قرار بود با هم تمرین کنیم و مسابقه بدیم همین و بس همینطور که الان 4 5 نفری میرین توی یه زمین توی مسابقه هم همینطور بود

اول باید اعضا هم رو بپذیرن، همه به هم احترام بزارن وگرنه سنگ روی سنگ بند نمیشه

هدفم نپاشیدن شیرازه ی قبیله هستش قبیله ای که واسه سرگرمی و رفاقت قرار بود شکل بگیره

کسانی که هنوز پایه هستن به همین راه ادامه بدیم اما با یک سری چهارچوب و قوانین دقیقتر بسم الله

اول از همه خودم

1-  arsalan1365

• Like 1

ahmad nabayad clano mibasti:( hanuz ham kasai hastan ke mikhastan vase refaghat hash bazi konan

aval bayad bazia az halo havaye javgiri dar bian

tebghe hamon mavaredi ke goftam

2vom vaghti varede bazi mishid refaghata jaye khod , bayad az leader harf shenavi beshe ! hamintor az mafogh (rank balatareton)

3vom hame beham ehteram bezaran , migim kasi nazane kasi tekon nakhore, harfa mani dashte bashe

harmoghe in mavared o bazia tonestan raayat konan on moghe mishe omid dasht

clan ham ghabele baz shodane ;)

aval bayad bazia az halo havaye javgiri dar bian

tebghe hamon mavaredi ke goftam

2vom vaghti varede bazi mishid refaghata jaye khod , bayad az leader harf shenavi beshe ! hamintor az mafogh (rank balatareton)

3vom hame beham ehteram bezaran , migim kasi nazane kasi tekon nakhore, harfa mani dashte bashe

harmoghe in mavared o bazia tonestan raayat konan on moghe mishe omid dasht

clan ham ghabele baz shodane ;)

داداش اینو باید همه رعایت کنن اول از همه لیدر ها و شما که جانشین لیدر بودی ولی متاسفانه تو اکثر متن های که ارسال میکنی یچیزی میپرونی که اصلا مناسب یه تایپیک عمومی نیست در هر صورت کار خوبی نبود چه شما چه لیدر ها پشت تیم رو خالی کردین بیشتر از این از شماها انتظار داشتیم

• Like 1

داداش اینو باید همه رعایت کنن اول از همه لیدر ها و شما که جانشین لیدر بودی ولی متاسفانه تو اکثر متن های که ارسال میکنی یچیزی میپرونی که اصلا مناسب یه تایپیک عمومی نیست در هر صورت کار خوبی نبود چه شما چه لیدر ها پشت تیم رو خالی کردین بیشتر از این از شماها انتظار داشتیم

harkas takhati kard man besh chiz goftam vagarna chekar bekasi dashtam

yaro man hanoz nayomade to nabard hamle karde freeze mikone

besh begam salam esgham ?

har amali axol amali dare hame bayad raayat konan

age kasi raayat nakard nabayad entezar barkhord dorost dashte bashid

خوب دوستان نازنینم

نمیخوام سرتونو درد بیارم اینجا نامه بنویسم یا جواب یک سری از دوستان که گله مند بودن رو بدم.

من میگم حق با شماست و اشتباه از من. ببخشید منو،یک مدتی در کنار هم بودیم، روزهای خوبی داشتم

با دوستانی که شناختم، ادمهای با معرفتی که دیدم!

به هر حال من از تیم کشیدم کنار

هر کاری هم کردم احمد قبول نکرد ادامه بده و درخواست بسته شدن تیم رو فرستاد

و اگر ببینید الان قبیله برای همیشه بسته شد

بدونین که اگر چیزی گفتم به خاطر این بود که همه قبیله ها اینطورین

شاید درجم کم باشه ولی کم و بیش تجربیات قبیله‌های دیگه رو خواستم اینجا پیاده کنم

نمیخوام بحث رو ادامه بدم ولی این دیگه آخرین پست من در این تاپیک هستش

هر بدی از من دیدین حلال کنید. اگر تندی دیدید شاید به خاطر این بود که کمی سنم از شما

بیشتر بود و نتونستم درکتون کنم. ولی خدا رو شاهد میگیرم که در بدترین شرایط سعی کردیم این

قبیله رو تشکیل بدیم و اون هم فقط به خاطر اسم ایران بود نه بردن ابروی ایران

وگرنه لیدر بودن فقط یعنی دردسر.

امیدوارم بتونین خودتون یک قبیله تشکبل بدید و قطعا اون موقع میبینید که ادراه یک قبیله چقدر کار داره.

بهر حال امیدوارم من بیام انجا شما رو بیبینم و از موفقیتتون خوشحال شم

هر جا که هستید شاد و سلامت و موفق باشید

خداحافظ برای همیشه

اردتمند شما

مهدی، ایران کبیر

• Like 2

سلام

من موندم که جواب کدوم یکی از دوستانو بدم اونایی که بدون هیچ آشنایی قبلی براشون رو زدیم تا کارشونو انجام بشه یا اون دوستانی که شاید رسیدن به درجشون براشون سخت بوده و گله مندم.

اما یه چیزی خیلی برام مهمه که بگم اونم حرفهایی  ( فحش هایی ) هست که یه نفر با وقاهت به بقیه میگه اگه تو لیدر هستی و داری یه دسته رو رهبری میکنی باید یکم صبور باشیو هنر اینکه دیگران و هماهنگ کنی داشته باشی نه اینکه ناموس مردمو بکشی به باد فحش.

35849371979652171363.jpg

همونطور که توی عکس هم پیداست اول تو میگی ریدین به بازی

در صورتی که اعضای تیم شما دراگ زدن و اردلان داره اعتراض میکنه بعد برگشتی ناموس دیگرانو به باد فحش کشیدی الان خیلی حرفه ای هستی.

متاسفانه علی دارک لرد و این دوستمون که 3 سال هم داره بازی میکنه ایران 90 و خیلی حرفه ای هستن دنبال این هستن که تیم و بپاشونن

اگه تو 23 سالته عزیز من 32 سالمه و خیلی تجربم در خیلی زمینه ها از تو بیشتره اما هیچ وقت وقتی احد یا مهدی یا حتی علی دارک توی تیمی که من بودم حضور داشتن یه بار هم پلن ندادم تا فقط دستمون یه لیدر داشته باشه.

اگه براتون سخته که مثل یه انسان متمدن باشید و با خوشرویی با دیگران صحبت کنید تیم تشکیل شده هیچ نیازی به شما دوستان نداره و نخواهد داشت و لطفا در این تاپیک هیچ گونه عرض اندامی نکنید و بزارید بقیه دوستان به بازیشون برسن برید توی کلن های دیگه ثبت نام کنید و افتخار کسب کنبد

دوستانی هم که مایل هستن برن چون به تریپ قباشون برخورده مشکلی نیست برن

تیم پیس لند جایی برای فحش و فحاشی نداره جایی برای توهین به ناموس دیگران نداره

احمد جان خودت زحمت لیدری گروه و بکش من بشخصه از تمامی حرفهایی که بزنی حمایت میکنم و به تک تکشون پای بند میمونم و بچه هایی هم که میشناسم همین طور خواهند بود

مهدی گریت واقعا برای این کلن زحمت کشیده و همه باید ممنونش باشیم که با داشتن وقت کم داره از جون مایه میزاره برای کلن

افشین جان و حسین جان شماهام که دید این عکس و پس قضاوت با خودتون که کی لیاقت داره منتش کشیده بشه و کی نداره

خودتونو بزارید جای اردلان دوستان و اگه چنین فحاشی هایی نسبت به نوامیستون میشد از طرف این بنده خدا باهاش چجور کنار میومدید؟؟؟!!!

من به عنوان نفر چهارم اعلام آمادگی میکنم برای موندن در قبیله

• Like 4

harkas takhati kard man besh chiz goftam vagarna chekar bekasi dashtam

yaro man hanoz nayomade to nabard hamle karde freeze mikone

besh begam salam esgham ?

har amali axol amali dare hame bayad raayat konan

age kasi raayat nakard nabayad entezar barkhord dorost dashte bashid

شما بعنوان بزرگتر قبیله هرکسی اشتباه کرد که نباید چیز بدی بهش بگی باید صبر و حوصله داشته باشی باید الگو باشی چه تو اخلاق چه تو بازی اگه شما به خودت اجازه توهین و بداخلاقی بدی از اونی که سطح پائینتر یا سنش نسبت به شما کمتره چه توقعی داری؟

در کل اگه شکستی تو تشکیل قبیله بود همه مقصر هستن چه شما که سطح بالا بودی چه من که سطح پائین بودم

این قبیله تشکیل نشه بدون قبیله میمونم شاید یه روزی قبیله ایرانی پیدا کردم که اعضاش بتونن همدیگه رو تحمل کنن و با هم مثل برادر باشن کسی توهین نکنه کسی هم خودسر نباشه

شب همگی خوش

Edited by hadiazizian
  • Like 3

10bar goftim drug nazan,selah gheyre mojaz nayar

in persian omade hala axe akhar bazio gozashte

jaei ke khodesh drug zade bod va arsamam javabe drug hasho dad

alan mikhad bege bi taghsire :))

ama khodesh avalin kasi bod ke smoky ovord ( chate great iran sanade ke ina kerm rikhtan aval:)) )

;)

Edited by Alidarklord

اینکه تیم می پاشه 1 نفر مقصر نیست مطمئنا همه مقصر هستن

قرار نبود کار خاصی انجام بشه

قرار بود با هم تمرین کنیم و مسابقه بدیم همین و بس همینطور که الان 4 5 نفری میرین توی یه زمین توی مسابقه هم همینطور بود

اول باید اعضا هم رو بپذیرن، همه به هم احترام بزارن وگرنه سنگ روی سنگ بند نمیشه

هدفم نپاشیدن شیرازه ی قبیله هستش قبیله ای که واسه سرگرمی و رفاقت قرار بود شکل بگیره

کسانی که هنوز پایه هستن به همین راه ادامه بدیم اما با یک سری چهارچوب و قوانین دقیقتر بسم الله

اول از همه خودم

1-  arsalan1365

2-alishut

3-hadiazizian

4- persian.gulf

• Like 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...