Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

بله وقتی جملرو نصفشو بخوری از هرجمله ای میشه هرچیزی که دلت خواست برداشت کنی

آره اصلا من هیچکارم

یه هیچکاره که دستو پا داره کسی مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :lol:

zahre mar :d koft :D marz :D khodet in bi masouliato hichkare bodano tarif kon daghighan hokmet chie inja bedonim ?

[5/18/2014 9:05:53 PM] xsxw: goftam k man hichkaram

ta jaei ke man midonam o khodet , harfat mafhome ino mide ke to clan hich bari ro doshet nisto hich negarani ei vasash nadari harchi mikhad beshe beshe , gheyr az in bod ?

bahso baz nemikham bekonam khodet edame nade :-"

درضمن من دیروز که این پیغامو بهت دادم تمرین تیم برعهدم نبود امروز اینو گذاشته وگرنه به علی گفته بودم منو درگیر نکنه

امروز توی اصلاعات دیدم منو زده و بهم خبر داد

درضمن من دیروز که این پیغامو بهت دادم تمرین تیم برعهدم نبود امروز اینو گذاشته وگرنه به علی گفته بودم منو درگیر نکنه

امروز توی اصلاعات دیدم منو زده و بهم خبر داد

bache shiraz ke nisti :|

kon goshad bazia chie :|

bache shiraz ke nisti :|

kon goshad bazia chie :|

شیرازوام کاکو کجای کاری ^_^

از من خوشتون نمیاد؟؟ :mellow: :mellow:

چه نازی داری نازبشی من 2تا دوست دارم عزیزم کی اینو دوس نداره عکستو بذار بیشتر دوست داشته باشم :lol:

دوستان اینا رو میگم چون باید بگم

تو این بازی هیچ کس تا حالا حتی تلفنی با من صحبت نکرده یا منو ندیده. اینو گفتم تا بدونین که بین هیچ کسی من اینجا فرقی نمیزارم

هر کسی هم اینجا بوده من سعی کردم اونو دوست خودم بدونم

من نمیدونم چرا از اشتباهات گذشته درس نمیگیریم و فکر میکنیم دیگه حتما طرز فکرشون عوض شده

اشتباه ما هم از این ناشی میشه که کسی که تاییدیه عضویتش رو نفرستاده اسمش رو میاریم تو قبیله. چون فکر میکنیم بابا این هموطنه منه. 

ولی خوب این اینجا مثل اینکه ملاک سره اون درجس.

دوستان نازنینی که فکر میکنین خیلی حرفه ای هستین ببخشید که اسماتون رو بدون اجازه وارد اتحاد کردیم

شما اگر خواستید، درخواستتون رو میدید و عضو میشید

کسانی هم که فکر میکنن با این وضع اشتباهی عضو شدن میتونن طبق اونچیزایی که گفته شده از اتحاد خارج شن

ولی حداقل یکمی تواضع و ادب رو از احمد یاد بگیرین که بدونه اینکه بدونه چی به چیه اومدو تاییدیه فرستاد

حالا دوستان نازنین، کسانی که فکر میکنید به لیدر کاپ جام جهانی رو میدن، ما متتظر بودیم شما تو این مدت یک اتحادی بزنید که نزدید

از این بعد هم علی لیدره این تیمه، کسانی که قبولش ندارن نیاز به توهین به رنک پایین ندارن میتونن خارج شن با درخواست عضویت ندن

کسانی که عضو این اتحاد میشن میدونن که ملاک ما نه رنک هستش نه سابقه. بلکه میخوایم با رعایت ادب دور هم خوش باشیم

پس ایندفعه اگر حتی یک نفر هم باقی بمونه دیگه اتحاد رو نمیبندیم و فقط کسانی تو اون عضو میشن که اصول رو رعایت کنن

خودشون رو برتر ندونن. در ضمن لطفا برید به اتحاد

counter strike

سربزنید اونا تو لیگ چهار هستن. اون موقعی که من عضو این اتحاد بودم بیشتر شماها اصلا بازی رو شروع نکرده بودید

اون موقع لیدر این تیم میجور بود اما گروه الیتش باور کنید میتونست تو لیگ 2 شرکت کنه. باشون بازی کردم که میگم

اینا رو گفتم که بدونین لیدر بودن به رنک نیست بلکه فقط دردسره.

اگر لحنم تند بود منو ببخشید چون واقعا افسوس میخورم چرا ما ایرانیها همیشه دنبال اینیم بزنیم همو خراب کنیم

در ضمن اینکه میبینید الان علی با اکانت من بازی میکنه برید از دوستان رنک بالایی بپرسید ببنیند که علی چقدر با اکانت اونها بازی کرده

در واقع اگر علی وقتی که صرف اکانت دیگران کرده صرف اکنت خودش میکرد الان مارشال بود

!

امیدوارم با کمک دوستان نازنینی که هدفشون فقط اسم ایرانه روزای خوبی داشته باشیم

فعلا دوستان

گریت ایران، مهدی

میدنید مشکل شما چیه جناب گریت ایران اینه که زود بر میخوره بهتون!

من تو کلن قبلی گفتم اقا این روش اموزش شما صحیح نیست شما که از لیست دوستاتون منو تو اسکایپ بلوک کردین!

یه انسان نسبتا محترم هم  اومد هر چی از دهنش در اومد گفت!

مارو باش گفتیم یه تبریزی پیدا میکنیم  پشتمون وای میسه نگو ادم از همون تبریزیه .....

درسته شما منو بلوک کردین ولی من همیشه شخصیت شمارو تحصین کردم و برام قابل احترامه!

همینجا اگه حرفی زدم یا زری زدم که نارحت کرده شمارو همینجا ازتون عذر خواهی میکنم !و میخوام منو ببخشین!

مورد دوم!  حرفایی از یه ادم نسبتا محترم به گوشم میرسه که طرف دراگره یا با دراگ پیشرفت میکنه!

باید در جوابش بگم دوست دارم دراگ میزنم پولشو دارم خردیم دراگ میزنم به هیچ کس هم ربطی نداره!

اونایی که پشت سر من حرف میزنن جاشون همون پشت سر ماست پس رکاب بزن که برسی!

به مولا علی قسم یبار دیگه پشت من حرف بزنی میان شهرتون همونجا حضوری باهات حرف میزنم ببینم اونجا هم جرات داری مستر! 

دلیل  نیومدن منم به کلن این بود که !

یه ادم نیمه محترمی تو کلن هست که من ابم باهاش تو یه جوب  نمیره من بیام  درگیری میشه و کلن دوباره از هم میپاشه!

پ دوستان نگن تو مواقع سخت مارو تنها گذاشتی نامرد!

من یکم بیشتر از اون دوستمون شعورم زیاده   و من کشیدم عقب!

این اخرین پست من بود تو این انجمن!

ایشاالله این کلن با موفقیت پیش میره و به لیگ 1 صعود میکنین!

شما ها موفق بشین ماها افتخار میکنیم !

نموفق باشی!

از گریت ایرانم دوباره عذر خواهی میکنم! 

ایشاالله تو هم تو زندگی واقعیت موفق باشی!

یا علی دوستان!

Edited by otteloo
  • Like 2

من تو کلن قبلی گفتم اقا این روش اموزش شما صحیح نیست شما که از لیست دوستاتون منو تو اسکایپ بلوک کردین!

مارو باش گفتیم یه تبریزی پیدا میکنیم  پشتمون وای میسه نگو ادم از همون تبریزیه .....

درسته شما منو بلوک کردین ولی من همیشه شخصیت شمارو تحصین کردم و برام قابل احترامه!

همینجا اگه حرفی زدم یا زری زدم که نارحت کرده شمارو همینجا ازتون عذر خواهی میکنم !و میخوام منو ببخشین!

مورد دوم!  حرفایی از یه ادم نسبتا محترم به گوشم میرسه که طرف دراگره یا با دراگ پیشرفت میکنه!

باید در جوابش بگم دوست دارم دراگ میزنم پولشو دارم خردیم دراگ میزنم به هیچ کس هم ربطی نداره!

به مولا علی قسم یبار دیگه پشت من حرف بزنی میان شهرتون همونجا حضوری باهات حرف میزنم ببینم اونجا هم جرات داری مستر! 

یه ادم نیمه محترمی تو کلن هست که من ابم باهاش تو یه جوب  نمیره من بیام  درگیری میشه و کلن دوباره از هم میپاشه!

نموفق باشی!

یا علی دوستان!

farda bia ye nabard berim bebinam ozashon chetorie

bad darbare mondan raftan tasmim migirim

agaram nakhastim ozv shim dalil nemishe dostiaro faramosh konim @};-

• Like 1

تمرین 7 صبح هست یا غروب؟

:)

داداش تمیرین ها همش بعد از ظهره فقط 5 شنبه ها تایم ظهر ساعت 11 تا12 داریم !!!!!! :wub:

Edited by xmoytayx

بعضی وقتا یچیزایی میبینی که شک میکنی طرفت مرده یادختر بچه

تلفن یارو رو جواب نمیدم بی محلی بهش میکنم میره پشت سرم حرف میزنه پاپوش درست میکنه

جدیدا آمار این آدما رفته بالا

بده یه انسان جلوی رفیقش حامی باشه پشت سرش جانی و دورنگ

• Like 1

بعضی وقتا یچیزایی میبینی که شک میکنی طرفت مرده یادختر بچه

تلفن یارو رو جواب نمیدم بی محلی بهش میکنم میره پشت سرم حرف میزنه پاپوش درست میکنه

جدیدا آمار این آدما رفته بالا

بده یه انسان جلوی رفیقش حامی باشه پشت سرش جانی و دورنگ

man nemidonam in jarayanat chi bode chi gozashte ama hamishe poshte dostam bodam

beheshon etemad dashtam , va khaham dasht,hata age eshtebah konan !

1kish khodeti ;) kari ham nadaram ba ki moshkel dari ama poshtetam !

:P

man nemidonam in jarayanat chi bode chi gozashte ama hamishe poshte dostam bodam

لایک داری ولی لایک روزانم تموم شده

:lol:

• Like 1

نموفق باشی!

یا علی دوستان!

افشین جان من تا حالا کسی رو از اسکایپ بلاک نکردم، واقعیتش اصلا نمیدونم چطور باید بلاک کنم. پس از ماجرای قبلی من تقریبا بجز احمد همه رو از لیست دوستام حذف کردم و فقط از طریق اتاق گفتگو پیگیر بودم. چون دیگه اصلا نمیخواستم پیگیر باشم اینکار رو کردم. حالا نمیدونم والله شایدم من متوجه نشدم بلاک زدم ولی فکر نکنم همچین کاری کرده باشم اونقدم پرت نیستم دیگه ندونم بلاک چیه. بعد اون ماجرا یک هفته بعدش اکانت من کلا از دسترس خارج شد، اصلا هم نتونستم برش گردونم نمیدونم کی میخواسته هکش کنه مایکروسافت کلن بلوکش کرد!

الانم تو اسکایپ با یه ای دی دیگه هستم. اگر بری متوجه میشی

با این حال که میدونم در مورد کی حرف میزنی ولی حداقل من تو بدترین شرایط سعی کردم پشت سر کسی حرف نزنم نه اینک نتونم چون یک بازی ارزش نداره. البته دو بار غیر مستقیم تو ماجرای این کلن چیزی پروندم که خدا بگذره دیگه ولی در کل حق بدین ادم اینقد زحمت میکشه یه کاری میکنه همه رو جمع کنه شروع نشده یکی میاد مته رو خشخاش میزاره. خوب قبول کنید ادم ناراحت میشه دیگه ادم به خودش میگه اینا که میتونن چرا خودشون ایجاد نمکینن اگرم نمیتونن چرا گیر میدن اینطور

خوب ادم خستگیش میمونه تو تنش. در مورد همون اقایی هم که میگی این اتفاق افتاد آخه برادر من شما وایسادی کنار میگی لنگش کن!

من تو جریان کلن قبل دیدم چفدر داشت زحمت میکشید، خوب جای تشکر ازش اون بحثا پیش اومد

ادم از کوره در میره دیگه

در مورد دراگ زدن با نزدن فکر کنم همه بدونن که شاه دراگ این بازی هادی هستش، ولی فکر نکنم کسی بش گیر داده باشه

پول خرج کردن کسی به دیگری ربطی نداره اما اینکه میگی یک آقای نیمه محترم من مطمئنم که اینحرف برمیگیرده به مسائلی که در طول تمرین پیش اومد و یک عده دراگ زدن و بقیه مسائل

که خوب تنها کاری که میشه کرد اینه که پرو بتل بازی کنیم ما برای حمایت از کسانی که کریستال کم داشتن پرو بتل نمیزدیم ولی از این به بعد اجباری هست

افشین باور کن وقتی علی گفت میتونه لیدر شه نمیدونی من چقدر خوشحال شدم چون هم میدونم خودش پسر گلیه هم اینکه گفتم دوباره این کلن راه میوفته. ولی من نمیدونم اخه این چه دیدگاهیه که میخوایم با هم کل بنداریم همو خراب کنیم نمیدونم فلانی بازی بلد نیست. بابا شما که هیچ کدوم تو لیگ نبودین تا حالا. یک 5 بار تمرین درست درمون بزنید بعد بگین کی بازی بلده کی نیست. ثانیا هیچ کس که به کسی اصرار نمیکنه تو رو خدا جان من بیا عضو شه. هدف اینه دوره هم باشیم ولی به هم بی احترامی نکنیم. متاسفانه نمیدونم از بازیهای قبلی این ذهنیت تو بچه ها هست یا نه، ولی واقعا لیدر بودن هیچ مزیتی رو نداره. بابا یکی چیزی بت میکن راحت میری انجام میدی اما فکر کن لیدر باشی باید 6 7 نفر رو کنترل کنی تو بازی و تمرین باید حواس 7 گانه داشته باشی!

خلاصه من دوست ندارم کسی از من دلگیر باشه ولی میخوام همه نه به من بلکه  به علی کمک کنید نه اینکه

پشتشو خالی کنید

قربان شما

گریت ایران، مهدی.

• Like 2

فردا تیم دشمن به رهبری تو هست

هرکس که توی کلن هست میتونه بیاد توی مسابقه

سعی کنید تا فردا جمله 

im in this team

رو توی کلن بذارید تا فردا اینوایتتون کنیم

علی با توام هستم

• Like 2

درود دوستان

بچه ها لطفا حاشیه ها رو کم کنید

من به عنوان یه عضو کوچیک قبیله با اینکه نتم لاگ زیاد پیدا کرده جدیدا. خخخخ اما همه جوره سعی میکنم در خدمت تیم باشم

در ضمن بنده از معاونی استفا میدم و اردلان و به جای خودم منصوب میکنم

دلیلشم اینه هم تایمش بیشتره هم زبانش خوبه هم توی کلن داری ید طولایی داره خخخخ

علی جان لطفا کو لیدرو از من منتقل کن به اردلان

در ضمن ورود دوستان و به قبیله خیر مقدم میگم هر چند رینگ واسپشونم نیستیم...خخخخ

خوش اومدید دوستان البته اگه اومدید و اینم بگم من به شخصه به همهتون افتخار میکنم هر چی باشه دمتون گرمه خداییش .

فقط یه لطفی در حق هم بکنیم و توی بعضی موارد و مواقع یا کوتاه بیاین یا زیاده روی نکنید

این کلن هم فقط برای دست گرمی هستش میخوایم ببینیم در چه سطحی هستیم پس بازم میگم من کوچیک همتون این نپاشه لطفا خخخخ

ببین من میگم پست اخرمه ولی به بچه بازم زرد زد!

من دخترم یا تو که ابرو بر میداری!

برو بشین دهنمو باز نکن!

از دستت نزار بیش از این کفری باشم !

من زنگ میزنم!

تو زنگ میزدی میگفتی بیا یه پرو بتل بگیر هی وقتو بی وقت زارتا زارت پیام میدادی بیا بریم تقلب بزنیم!

یه بار اومدم به دوستان بگم اوناهم یاد بگیرن و اوناهم بزنن هر چه نباشه ما ایرانی هستیم اگه راه پیشرفت هست باید همه بدونن!

اومدی اس دادید که برو پاک کن و با من دیگه تقلب نزن ابرمو بردی!

پس بشین  حرف مفت نزن بچه جون!

من گفتم نه خودتو قبول دارم نه بازیتو!

پس زارتو زارت نکن!

نموفق باشی!

یا علی دوستان!

افشین جان من تا حالا کسی رو از اسکایپ بلاک نکردم، واقعیتش اصلا نمیدونم چطور باید بلاک کنم. پس از ماجرای قبلی من تقریبا بجز احمد همه رو از لیست دوستام حذف کردم و فقط از طریق اتاق گفتگو پیگیر بودم. چون دیگه اصلا نمیخواستم پیگیر باشم اینکار رو کردم. حالا نمیدونم والله شایدم من متوجه نشدم بلاک زدم ولی فکر نکنم همچین کاری کرده باشم اونقدم پرت نیستم دیگه ندونم بلاک چیه. بعد اون ماجرا یک هفته بعدش اکانت من کلا از دسترس خارج شد، اصلا هم نتونستم برش گردونم نمیدونم کی میخواسته هکش کنه مایکروسافت کلن بلوکش کرد!

الانم تو اسکایپ با یه ای دی دیگه هستم. اگر بری متوجه میشی

با این حال که میدونم در مورد کی حرف میزنی ولی حداقل من تو بدترین شرایط سعی کردم پشت سر کسی حرف نزنم نه اینک نتونم چون یک بازی ارزش نداره. البته دو بار غیر مستقیم تو ماجرای این کلن چیزی پروندم که خدا بگذره دیگه ولی در کل حق بدین ادم اینقد زحمت میکشه یه کاری میکنه همه رو جمع کنه شروع نشده یکی میاد مته رو خشخاش میزاره. خوب قبول کنید ادم ناراحت میشه دیگه ادم به خودش میگه اینا که میتونن چرا خودشون ایجاد نمکینن اگرم نمیتونن چرا گیر میدن اینطور

خوب ادم خستگیش میمونه تو تنش. در مورد همون اقایی هم که میگی این اتفاق افتاد آخه برادر من شما وایسادی کنار میگی لنگش کن!

من تو جریان کلن قبل دیدم چفدر داشت زحمت میکشید، خوب جای تشکر ازش اون بحثا پیش اومد

ادم از کوره در میره دیگه

در مورد دراگ زدن با نزدن فکر کنم همه بدونن که شاه دراگ این بازی هادی هستش، ولی فکر نکنم کسی بش گیر داده باشه

پول خرج کردن کسی به دیگری ربطی نداره اما اینکه میگی یک آقای نیمه محترم من مطمئنم که اینحرف برمیگیرده به مسائلی که در طول تمرین پیش اومد و یک عده دراگ زدن و بقیه مسائل

که خوب تنها کاری که میشه کرد اینه که پرو بتل بازی کنیم ما برای حمایت از کسانی که کریستال کم داشتن پرو بتل نمیزدیم ولی از این به بعد اجباری هست

افشین باور کن وقتی علی گفت میتونه لیدر شه نمیدونی من چقدر خوشحال شدم چون هم میدونم خودش پسر گلیه هم اینکه گفتم دوباره این کلن راه میوفته. ولی من نمیدونم اخه این چه دیدگاهیه که میخوایم با هم کل بنداریم همو خراب کنیم نمیدونم فلانی بازی بلد نیست. بابا شما که هیچ کدوم تو لیگ نبودین تا حالا. یک 5 بار تمرین درست درمون بزنید بعد بگین کی بازی بلده کی نیست. ثانیا هیچ کس که به کسی اصرار نمیکنه تو رو خدا جان من بیا عضو شه. هدف اینه دوره هم باشیم ولی به هم بی احترامی نکنیم. متاسفانه نمیدونم از بازیهای قبلی این ذهنیت تو بچه ها هست یا نه، ولی واقعا لیدر بودن هیچ مزیتی رو نداره. بابا یکی چیزی بت میکن راحت میری انجام میدی اما فکر کن لیدر باشی باید 6 7 نفر رو کنترل کنی تو بازی و تمرین باید حواس 7 گانه داشته باشی!

خلاصه من دوست ندارم کسی از من دلگیر باشه ولی میخوام همه نه به من بلکه  به علی کمک کنید نه اینکه

پشتشو خالی کنید

قربان شما

گریت ایران، مهدی.

مهدی جان منظورم از اونی که پشت من حرف زده بود شما نیستید!

شما شخصیتتون این اجازرو نمیده که پشت یکی حرف بزنین! 

ممنون!

بعضیا چقد خودشونو تحویل میگیرن یکی به این بگه من اصلا حتی به تو و پیامت نگاه نمیکنم چه برسه بخام درموردت صحبت کنم

:lol:

farda bia ye nabard berim bebinam ozashon chetorie

bad darbare mondan raftan tasmim migirim

agaram nakhastim ozv shim dalil nemishe dostiaro faramosh konim @};-

علی جان وللش!

من جلوی این بازکنا نوبم

فقط یکی داشت حرف مفت میزد که بهش گفتنیارو گفتم فک نمیکنم دیگه  پست بزاره! 

رسما اعلام میکنم با این وضع لیدر و کو لیدرها ؛ من فقط از احمد و احسان دستور میپذیرم 

;)

پس حرف مفت نزن! 

بشین بازیتو بکن! 

برو با تقلبات پیشرفت کن! 

نه با من با همه تقلب میزنی! 

اصلا واسه من افت داره  پیام بدم در مورد تو!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...