Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اره داداش اصلا خوب در نیومد ایشاالله دفه بعد جبران میکنیم :)

عکسشو بده ببینم

اشکال نداره منم تا 3 لوزی اصلا عکس نمیگرفتمو تو باتلا می شدم

Edited by FaKe.NooB

عکسشو بده ببینم

اشکال نداره منم تا 3 لوزی اصلا عکس نمیگرفتمو تو باتلا می شدم

یکی اومد اعصابم رو خورد کرد تو بتل

بعدش من حواسم نبود وقتی کشتمش رنک آپ شدم

و تمام نقشه ها پریدن

راستی رنک آپت مبارک داداش گلم

• Like 3

یکی اومد اعصابم رو خورد کرد تو بتل

بعدش من حواسم نبود وقتی کشتمش رنک آپ شدم

و تمام نقشه ها پریدن

راستی رنک آپت مبارک داداش گلم

Ye meghdar whisky bokhor shad sho :d
  • Like 1

امروز 2 برابر تجربه است دیروز به یکی از دوستان گفتم کی 2 برابر میشه گفت نمیدونم امروز شد کاش از خدا یک چیز دیگه میخواستم تخفیف 50 درصد هم فردا بدی بد نمیشه

من اگه قوی بودم که توی یک راند 50 بار نمیمیردم ولی 50 بار مردن توی 15 دقیقه در سروری که بالاترین درجهه ها هستن بهتر از 10 بار بردن توی قسمت ضعیفاشت چون با اینکه 50 بار میمیرم ولی 500 تا الماس میخورم فقط میرم واسه خوردن الماس

بنظرت کاره خوبی میکنی میره توی بتل هایی که 4تا جنرالیسمو دارند بازی میکنند همه ام 3 هستند اونوقت تویی که ام1هسی چیکار میتونی واسشون بکنی جز اینکه فقط بپکی بعدشم سر حساب میشی همه دارند بهت میگند بزن بیرون یا میگند نوب

4تا جنرال دیگه هم اگه بخاند بیان توی همون زمین میبینند دوتا لوزی هس نمیاند

• Like 2

این فوتوشاپ من میدونم خیلی ظای درستش کردی سجاد خخخخخخخخ

به جون تاتنکی فتوشاپ نیسس

اصلن من فتوشاپ ندارم :D

باور کن واقعیه

بنظرت کاره خوبی میکنی میره توی بتل هایی که 4تا جنرالیسمو دارند بازی میکنند همه ام 3 هستند اونوقت تویی که ام1هسی چیکار میتونی واسشون بکنی جز اینکه فقط بپکی بعدشم سر حساب میشی همه دارند بهت میگند بزن بیرون یا میگند نوب

عزیزم من هم همین مشکل دارم میرم زمین تیممم جلوه بعد یک فنچ میاد توی تیمم میبازم چرا من ببازم  اونا نه در ضمنشم من میزنمشون بهتر از خیلی هاشون بازی بلدم جنرال که چیزی نیست ریس جمهورم بیاد میزنمش هیچوقتم توی زمین ژنرال ها اخر نشدم کمین میکنم میزنم

تازه شم دیگه زمین درجه پایین پیدا نمیشه  باید یک ساعت بگردی من هر زمینی هم نمیرم

عزیزم من هم همین مشکل دارم میرم زمین تیممم جلوه بعد یک فنچ میاد توی تیمم میبازم چرا من ببازم  اونا نه در ضمنشم من میزنمشون بهتر از خیلی هاشون بازی بلدم جنرال که چیزی نیست ریس جمهورم بیاد میزنمش هیچوقتم توی زمین ژنرال ها اخر نشدم کمین میکنم میزنم

تا این ساعت 2500 تا کریستال گرفتم امروز تا شب چقدر ؟ کی میدونه؟

به ما چه ربطی داره؟ به تالار چه ربطی داره اخه؟ هر کی بخواد بیا از این پست ها بزاره که نمیشه

اصن من نمیدونم کدوم ... ای این تالار رو به تو معرفی کرد

هیچی کی هم نمیاد جریمت کنه

تازه شم دیگه زمین درجه پایین پیدا نمیشه  باید یک ساعت بگردی من هر زمینی هم نمیرم

سه تا پست 1 خطی دادی پشت سر هم خوب اینا رو یه جا بگو دیگه

یک روزه اومدی 30 تا پست دادی

نکن عزیز من

• Like 2

به ما چه ربطی داره؟ به تالار چه ربطی داره اخه؟ هر کی بخواد بیا از این پست ها بزاره که نمیشه

اصن من نمیدونم کدوم ... ای این تالار رو به تو معرفی کرد

هیچی کی هم نمیاد جریمت کنه

سه تا پست 1 خطی دادی پشت سر هم خوب اینا رو یه جا بگو دیگه

یک روزه اومدی 30 تا پست دادی

نکن عزیز من

به تو چه هر وقت گفتن .... بگو من ایجا عزیزم صاحاب داره بازیم روسیه نه ایرانی نه تو میتونی به من بگی پست نزنم نه بزرگ تر از تو 

به تو چه هر وقت گفتن .... بگو من ایجا عزیزم صاحاب داره بازیم روسیه نه ایرانی نه تو میتونی به من بگی پست نزنم نه بزرگ تر از تو

پست الکی نزار

دفعه ی بعدی ریپورت می کنیم

خیلی ها هم مثل تو بودن

که بن شدن

الکی نگو کسی نمیتونه بنم کنه

• Like 1

پست الکی نزار

دفعه ی بعدی ریپورت می کنیم

خیلی ها هم مثل تو بودن

که بن شدن

الکی نگو کسی نمیتونه بنم کنه

من پستی که زدم جواب پست اون یکی ها بود در ضمن به من چه ربطی داره طرف رنک اپ میکنه اینهمه پست میزنن  گفتم بازم میگم من نه واسه چت اومدم نه چیزه دیگه من با همین بازی حال میکنم تو که هیچی بزرگتر از تو هم نمیونه بازی رو ازم بگیره  انجمنم واسه شما نیست واسه همهست  اکثر پستهای من در جواب بقیه بود

خب میگم متوجه نمیشی نگو نه

من گفتم چرا تو جواب یه نفر 3 تا پست پشت سر هم میدی تو هر کدوم 1 خط مینویسی؟

تو یه پست حرفتو بزن

بازی روسیه چیه؟ تو اصن میدونی این تاپیک بازیکنای ایرانی یه مسئول ایرانی داره که تا الان باید 10 بار شما رو بن میکرد ولی انگار نه انگار

یه گزینه داره زیر پیت هات به اسم ادیت اگه یه جوابی دادی خواستی 1 جمله دوباره بهش اضافه کنی از اون استفاده کن الکی پست جدید نده

• Like 1

ببین من کار ندارم ولی خیلی ها ویدیو میگیرند از بازی و اگه بازی رو باختند میندازند گرند سطح پاینی ها و ویدو رو میدند تانکی اونم بن میکنه

اگه توجه کنی میبینی که خیلی ها یا خوددشون لفت میدند یا کسی توی گروهت نمیاد پس الکی نمیخاد دور برداری که خوب بازی میکنی توی تانکی حرف اولو کسی که سلاحو تانک قویتر داشته باشه میزنه ن اینکه تو بازی بلدی

• Like 5

ببین من کار ندارم ولی خیلی ها ویدیو میگیرند از بازی و اگه بازی رو باختند میندازند گرند سطح پاینی ها و ویدو رو میدند تانکی اونم بن میکنه

اگه توجه کنی میبینی که خیلی ها یا خوددشون لفت میدند یا کسی توی گروهت نمیاد پس الکی نمیخاد دور برداری که خوب بازی میکنی توی تانکی حرف اولو کسی که سلاحو تانک قویتر داشته باشه میزنه ن اینکه تو بازی بلدی

لایک داری حسین خان :D

من در یه صورت میرم با سطح بالا ها بازی میکنم که اولا مپ بزرگ باشه و تعداد بالای 8 نفر باشه

و توش حداقل یه هم سطح های خودم باشه

از همه مهمتر اینکه بتل پرو باشه

منم برا کشتن اونا نمیرم میرم برا پر کردن خون یارام

تو بتل هایه تعداد پایین بری دو تا جنرالسیمو باشه توشون اول مودبانه میگن لطفا برو بیرون بعد فحش میدن بعد میگن فیلم میگیریم بن میشی :دی :D

Edited by ILIYACR7
  • Like 2

خب میگم متوجه نمیشی نگو نه

من گفتم چرا تو جواب یه نفر 3 تا پست پشت سر هم میدی تو هر کدوم 1 خط مینویسی؟

تو یه پست حرفتو بزن

بازی روسیه چیه؟ تو اصن میدونی این تاپیک بازیکنای ایرانی یه مسئول ایرانی داره که تا الان باید 10 بار شما رو بن میکرد ولی انگار نه انگار

یه گزینه داره زیر پیت هات به اسم ادیت اگه یه جوابی دادی خواستی 1 جمله دوباره بهش اضافه کنی از اون استفاده کن الکی پست جدید نده

ببین پسرم من 15 سال دارم بازی ان لاین میکنم چه خارجیش چی ایرانی ولی هر وقت توئ هر بازی ایرانی ها اومدن و چت روم زدن خراب شد بابا برین بازیتونو بکنین  من صبح یک پست زدم اینمه داستان داره ما کجاییم اونا کجا. چطور میان پست میزنن نمیدونم من فلان کردم اون فلان کرد مشکل نداره من صبح یک پست زدم تازه پستمم به خاطر سجاد بود که دیروز با هم صحبت میکردیم  نمیدونم سجاد بود یا ارشیا

Edited by GOD_OF_WAR_tanker

من یادمه اون روزایی که درجم خیلی پایین بود  فقط با ایزیدا میرفتم قاطی لول بالا ها بهشون جون میدادم اکثرا هم اول یا دوم بودم :D

سجاد کجایی عزیزم ؟

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...