Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

سجاد کجایی عزیزم ؟

جنگ و جدال بسه

خوب اینا هم راست میگن،این بازی با بقیه ی بازیها یکم فرق داره

تا الان هم چند بار الکی انجمن رو تعطیلش کردن کاری نکنین که دوباره تعطیل بشه

ببین پسرم من 15 سال دارم بازی ان لاین میکنم چه خارجیش چی ایرانی ولی هر وقت توئ هر بازی ایرانی ها اومدن و چت روم زدن خراب شد بابا برین بازیتونو بکنین  من صبح یک پست زدم اینمه داستان داره ما کجاییم اونا کجا. چطور میان پست میزنن نمیدونم من فلان کردم اون فلان کرد مشکل نداره من صبح یک پست زدم تازه پستمم به خاطر سجاد بود که دیروز با هم صحبت میکردیم  نمیدونم سجاد بود یا ارشیا

شُما اصلا 100 سال بازی کن؛

هر بازی با بازی های دیگه فرق میکنه :)

نمیتونی بگی من 99 تا بازی بلدم 100 امیشم هرچی باشه بلدم ;)

بعدش اینکه میگن لول آپ کردم یا بیاید لول آپ شیم برای فانه؛

مال تو چی؟

همش میای میگی من میرم با جنرالا میپرم:|

خو که چی؟ یعنی ما ها بلد نیستیم؟ :mellow:

و در ضمن؛

GOD_OF_WAR_tanker

Member Since 19 Oct 2014 06:06

تو 2 روز؛

• Active Posts34

کاملا معلومه پست هات فقط برا افزایش پستن :)

راستی کمین کردن هم کارِ بچه هاس؛

فکر نکن کمین میکنی و مرده خوری میکنی میتونی اسمشو بزاری مهارت ;)

Edited by WhO_oAm_I
  • Like 3

شُما اصلا 100 سال بازی کن؛

هر بازی با بازی های دیگه فرق میکنه :)

نمیتونی بگی من 99 تا بازی بلدم 100 امیشم هرچی باشه بلدم ;)

بعدش اینکه میگن لول آپ کردم یا بیاید لول آپ شیم برای فانه؛

مال تو چی؟

همش میای میگی من میرم با جنرالا میپرم:|

خو که چی؟ یعنی ما ها بلد نیستیم؟ :mellow:

و در ضمن؛

GOD_OF_WAR_tanker

Member Since 19 Oct 2014 06:06

تو 2 روز؛

• Active Posts34

کاملا معلومه پست هات فقط برا افزایش پستن :)

راستی کمین کردن هم کارِ بچه هاس؛

فکر نکن کمین میکنی و مرده خوری میکنی میتونی اسمشو بزاری مهارت ;)

اقا ببخشین معذرت میخوام شما درجت چیه؟ از فنچ هم که رد کردی حداقل یکی بیاد ایراد بگیره که درجه بالاتر داشته باشه مگه پست زدن مقام میده یا الماس که من پست بزنم؟ من یک ساله دارم بازی میکنم اصلا به انجمن نیومدم 2تابر درجم به 3 تا لوزی رسید ول کردم  چون کریستالو الکی خرج کردم حالا تو کجا بودی ؟ ای خدا ما کجاییم اونا کجا. در مورد کمین هم بیا من با هر اصله ای که بگی میزنمت نه با این اکانت با اکانتی که از اول باشه ای خدا ما کجاییم اونا کجا الان همشو گفتم برم ناهار  باز سر میزنم ببینم چه خبره  پا کسی روی دمم نزاره منم به کسی کاری ندارم ولی حداقل حرمت سن و سال همو داشته باشین فک نمیکنم بزرگتر از من باشی من متولد 61 هستم

یکی اومد اعصابم رو خورد کرد تو بتل

بعدش من حواسم نبود وقتی کشتمش رنک آپ شدم

و تمام نقشه ها پریدن

راستی رنک آپت مبارک داداش گلم

ماشالا حواست فضاییه

ولی یکم تقصیر خودتم هست هم باید پیر وات باشه هم 7 تا تجربه بران عکسو فیلم خیلی کمه مثلا 50 تا خوبه

اقا ببخشین معذرت میخوام شما درجت چیه؟ از فنچ هم که رد کردی حداقل یکی بیاد ایراد بگیره که درجه بالاتر داشته باشه مگه پست زدن مقام میده یا الماس که من پست بزنم؟ من یک ساله دارم بازی میکنم اصلا به انجمن نیومدم 2تابر درجم به 3 تا لوزی رسید ول کردم  چون کریستالو الکی خرج کردم حالا تو کجا بودی ؟ ای خدا ما کجاییم اونا کجا. در مورد کمین هم بیا من با هر اصله ای که بگی میزنمت نه با این اکانت با اکانتی که از اول باشه ای خدا ما کجاییم اونا کجا الان همشو گفتم برم ناهار  باز سر میزنم ببینم چه خبره  پا کسی روی دمم نزاره منم به کسی کاری ندارم ولی حداقل حرمت سن و سال همو داشته باشین فک نمیکنم بزرگتر از من باشی من متولد 61 هستم

واقعا فک میکنی این اک اصلیمه؟ :mellow:

Edited by WhO_oAm_I

عزیزم من هم همین مشکل دارم میرم زمین تیممم جلوه بعد یک فنچ میاد توی تیمم میبازم چرا من ببازم  اونا نه در ضمنشم من میزنمشون بهتر از خیلی هاشون بازی بلدم جنرال که چیزی نیست ریس جمهورم بیاد میزنمش هیچوقتم توی زمین ژنرال ها اخر نشدم کمین میکنم میزنم

اخه فلان فلان شده تو با واسپ از اونا بهتر بازی میکنی؟؟

چیز تخیلی نگو

• Like 2

واقعا فک میکنی این اک اصلیمه؟ :mellow:

چشمام از اشک خنده نمیرازه بتاپم :D

Edited by FaKe.NooB
  • Like 1

این جملتو تو سایت های جک می زنم

ارشیا تو که فک کنم بدونی کیَم دیگه

:-" :P

خیلی اشنا میزنی ولی هرچی زولر میزنم اسمت یادم نمیاد :mellow:

• Like 2

کسی که الکی شاخ میشه؛

حتی اگه 1000 سالشم باشه؛

ارزش خودشو پایین میاره درحدی که دیگران بهش حرف بزنن :)

خیلی اشنا میزنی ولی هرچی زولر میزنم اسمت یادم نمیاد :mellow:

شما زولر نزن؛

برو کولر بزن :D

• Like 3

کسی که الکی شاخ میشه؛

حتی اگه 1000 سالشم باشه؛

شما زولر نزن؛

نه هوا سرده:S

• Like 1

کسی که الکی شاخ میشه؛

حتی اگه 1000 سالشم باشه؛

شما زولر نزن؛

لایک داری به مولا

اخه فک  میکنی تانک مسخرش چیه؟واسپام1 و فایر ام1

اخه بابا کارگردان  جنگ ستارگانو هری پاترم تخیل تورو نداشت

• Like 1

سلام یارا:D

_________

من موندم با این لحنم چطوری همه میگن آشنا میزنی ولی اسم یادشون نمیاد؟

:lol:

تانک منم هموناس تقریبا؛

و رو اک علی دارک هم بازی کردم؛

ولی 1 میلیاردیومِ اینم باد ندارم :p

اخه فلان فلان شده تو با واسپ از اونا بهتر بازی میکنی؟؟

چیز تخیلی نگو

اخه تو رو که ترکوندم دیروز با اون تانکت تازه تو ام 3 کردی من هنوز ام 2 هم نکردم بابا تو رو خدا کسی بیاد در مورد من نظر بده که حداقل چند بار منو زده باشه تو رو که رو در رو ترکوندم تو فایر داشتی منم فایر تو تانکت تازه از من قوی تر بود من ضعیفترین تانک سرعتی رو برداشتم حداقل 4 نفر هم شاهد هست  حالا دیدی من ادعا نمیکنم عمل میکنم پس لطفا شما فنچ ها حرف نزنین توی زمین من از همتون درجه پایینتر بدوم حداقل 4 تا ولی من بازی رو بردم با اختلاف پس لطفا تازه همونایی که باهاشون عکس انداختی باهم بودیم یادت نیست از تو انتظار نداشتم منو باش واسه تو وقت گذاشتم اپ شدی ...

Edited by GOD_OF_WAR_tanker

اخه تو رو که ترکوندم دیروز با اون تانکت تازه تو ام 3 کردی من هنوز ام 2 هم نکردم بابا تو رو خدا کسی بیاد در مورد من نظر بده که حداقل چند بار منو زده باشه تو رو که رو در رو ترکوندم تو فایر داشتی منم فایر تو تانکت تازه از من قوی تر بود من ضعیفترین تانک سرعتی رو برداشتم حداقل 4 نفر هم شاهد هست  حالا دیدی من ادعا نمیکنم عمل میکنم پس لطفا شما فنچ ها حرف نزنین توی زمین من از همتون درجه پایینتر بدوم حداقل 4 تا ولی من بازی رو بردم با اختلاف پس لطفا تازه همونایی که باهاشون عکس انداختی باهم بودیم یادت نیست از تو انتظار نداشتم منو باش واسه تو وقت گذاشتم اپ شدی ...

درجشو ببین؛

ام3؟:mellow:

میگید چرا میرم با قوی ها جنرالها بازی میکنم چون اونا حداقل 4 بار منو میزنن شما چی؟ مغز خر خوردم برم با تیمی باشم که ضعیفه چند بار این کار کردم باختم به خاطر چهار تا ضعیف مثل شما تازه بیا ببین دوستام چه درجه هایی هستن بعد بگو جنرالها از من ناراحت میشن برید بابا عقده ای ها میان عکس میگیرن فک کردن خبریه

1_خودت شروع کردی

2_تیر اصلی من فایر نیست برا همین بد بازی کردم

3_ام 3؟؟

4_تو یه زمین اینوایتم کردی 800 تا امتیاز داشتی بعد 44 بار زده بودی بودی 55 تا بازنده

کهع بعدش ازت زدم بالا

کسی کمکت کرد؟

:lol:

من اسمتو قبلا دیده بودم یادم نیومد کجا;رفتم گرز یه سر بزنم اسمت خورد به چشمم فهمیدم خودتی:دی

میگید چرا میرم با قوی ها جنرالها بازی میکنم چون اونا حداقل 4 بار منو میزنن شما چی؟ مغز خر خوردم برم با تیمی باشم که ضعیفه چند بار این کار کردم باختم به خاطر چهار تا ضعیف مثل شما تازه بیا ببین دوستام چه درجه هایی هستن بعد بگو جنرالها از من ناراحت میشن برید بابا عقده ای ها میان عکس میگیرن فک کردن خبریه

کسی که میره تیم قوی جوجس :)

(متین ببخشید:|)

کسایی که واقعا ماهرن؛

میرن تو تیمِ ضعیف؛

میکشوننش بالا و کاری میکنن ببره؛

الکی هم شاخ نشو میگم؛

شاخ شکن زیاد داریم اینورا 

;)

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now