Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

یه نفر وُت بده نمیان؛

یه درصد خاص از زمین باید وُت بده :)

1 هفته بن به علت فحاشی خورده :)

براچی دروغ میگی

دو نفر بودیم تو بتل من یارمو ریپورت کردم

سریع یک مودریتر اومد بهم تذکر داد دفعه بعد الکی وت کردم بن میشم

براچی دروغ میگی

دو نفر بودیم تو بتل من یارمو ریپورت کردم

سریع یک مودریتر اومد بهم تذکر داد دفعه بعد الکی وت کردم بن میشم

گفتم درصدی؛

طبیعتا 2 نفر باشید میان چون

نفر تو بتل 2 نفره میشه 50% 1

:mellow:

• Like 1

یک سوال دقیقا میخوام بدونم چه چیزایی باعث دریافت بیشتر کریستال در اخر بازی میشه من الان یک سرور 1 ساعته بازی کردم 2800 کریستال جمع شده بود حدود نیم ساعت اول  بازی 4 نفر بودیم یا 5 نفر بعد تغقریبا 30 دقیقه گذشت همه رفتن بیرون  در زضمن بازی ازونایی بود که باید شارز میکردیم تا هرکی بیشتر باشه برنده میشه 20 دقیقه بعد من تنها بودم 10 دقیقه اخر 2 نفر به من اضافه شد 3 نفر برای حریف اومد کسی یار من بود خوب زد من کل بازی 800 تجربه گرفتم اون 10 دقیقعه ای 350  البته بگم

d/l

من بد بود اون توی 10 دقیقه خیلی خوب زد  2 دقیقه اخرم همه بجز من و اون و یکی دیگه موندیم

تقسیم کریستال 1800 وایسه من

800 واسه اون

100 واسه اون یکی

الان این چجوریباست؟

ایا گرفتن کربیستال در این نوع زمینها به

d/l

هم ربط داره؟

یک سوال دقیقا میخوام بدونم چه چیزایی باعث دریافت بیشتر کریستال در اخر بازی میشه من الان یک سرور 1 ساعته بازی کردم 2800 کریستال جمع شده بود حدود نیم ساعت اول بازی 4 نفر بودیم یا 5 نفر بعد تغقریبا 30 دقیقه گذشت همه رفتن بیرون در زضمن بازی ازونایی بود که باید شارز میکردیم تا هرکی بیشتر باشه برنده میشه 20 دقیقه بعد من تنها بودم 10 دقیقه اخر 2 نفر به من اضافه شد 3 نفر برای حریف اومد کسی یار من بود خوب زد من کل بازی 800 تجربه گرفتم اون 10 دقیقعه ای 350 البته بگم

d/l

من بد بود اون توی 10 دقیقه خیلی خوب زد 2 دقیقه اخرم همه بجز من و اون و یکی دیگه موندیم

800 واسه اون

100 واسه اون یکی

الان این چجوریباست؟

d/l

هم ربط داره؟

Na b score rabt dare to CP :P

( joone harki doos dari font o color o normal kon :mellow: koor nistim k mibinim :mellow: )

یک سوال دقیقا میخوام بدونم چه چیزایی باعث دریافت بیشتر کریستال در اخر بازی میشه من الان یک سرور 1 ساعته بازی کردم 2800 کریستال جمع شده بود حدود نیم ساعت اول  بازی 4 نفر بودیم یا 5 نفر بعد تغقریبا 30 دقیقه گذشت همه رفتن بیرون  در زضمن بازی ازونایی بود که باید شارز میکردیم تا هرکی بیشتر باشه برنده میشه 20 دقیقه بعد من تنها بودم 10 دقیقه اخر 2 نفر به من اضافه شد 3 نفر برای حریف اومد کسی یار من بود خوب زد من کل بازی 800 تجربه گرفتم اون 10 دقیقعه ای 350  البته بگم

d/l

من بد بود اون توی 10 دقیقه خیلی خوب زد  2 دقیقه اخرم همه بجز من و اون و یکی دیگه موندیم

800 واسه اون

100 واسه اون یکی

الان این چجوریباست؟

d/l

هم ربط داره؟

ایتنی که دارم میگم تجربه خودکمه جای نخوندم و نه دیدم

اول بگم بازی مرگ رو چه تکی چه گروهی نه میدونم چه جوری کریستال میده نه چه جوری تقسیم میکنه

بازی پوینت یا همون بازی که شما بازی کردی

بین 20 تا 40 درصد میده به تیم بازنده

البته دوتا شرط داره امتیاز تیم بازنده خیلی زیاد کمتر از شما نباشه یعنی همشون لفت نداده باشن جاشون بازیکنای جدید بیاد

دوم امتیاز پوینتشون کمتر از نصف امتیاز های شما نباشه

بازی پرچم هم هرچی من رفتم نهایت 12 تا 18 درصد به تیم بازنده میده البته اگه پرچم ها خیلی نزدیک باشه و بازیکنای حریف هم نرفته باشن شاید لطف کنه بکندش 25 درصد

حالا این کریستال چه جوری بین بازیکنها تقسیم میشه

دقیقا به نسبت امتیازی که گرفتی کریستال میگیری

یعنی اگه 1000 کریستال به تیمتون برسه و تو 80 امتیاز و یارت 20 امتیاز داشه باشین

شما 800 کریستال و یارت 200 تا میگره

حالا تجربه شخصیم برا اینکه زیاد کریستال بگیرین

بازی رو از صفر بازی نکنین

بزارین یه بازی تپل تا جای که میتونه توش کریستال جمع بشه شما هم اون وسط بپرین تو تیم برنده و از خان نعمت بی نصیب نمونین

سجاد زیر گلد کشتیم طلافیش رو سرت در میارم

Edited by B.S.IRAN
  • Like 1

اول بگم بازی مرگ رو چه تکی چه گروهی نه میدونم چه جوری کریستال میده نه چه جوری تقسیم میکنه

البته دوتا شرط داره امتیاز تیم بازنده خیلی زیاد کمتر از شما نباشه یعنی همشون لفت نداده باشن جاشون بازیکنای جدید بیاد

بازی پرچم هم هرچی من رفتم نهایت 12 تا 18 درصد به تیم بازنده میده البته اگه پرچم ها خیلی نزدیک باشه و بازیکنای حریف هم نرفته باشن شاید لطف کنه بکندش 25 درصد

بزارین یه بازی تپل تا جای که میتونه توش کریستال جمع بشه شما هم اون وسط بپرین تو تیم برنده و از خان نعمت بی نصیب نمونین

dahanet servis khhhhhh

omran age betoni harife titanam beshi :D

nakoshtamet ke

Edited by T.O.R_TeKuJLa

من هیچ بازی رو از اوول شروع نمیکنم اینیم که بودم اولیش اخرش رسیدم بعد که ریست شد موندم چون میدونستم برنده میشم  البته یکی هم مونده بود که نمیدونم چکارش کرده بودم که فقط فقط منو میزد دیگه بازی شده بود کل کل اول جلو بودم که واسش یار اومد یارای من رفتن(نمدونم چرا اکثر مواقع وقتی تیمت جلو هست یارات میرن از بازی اینو کسی میدونه چرا تا حالا 10 بار بیشتر این مشکل واسم پیش اومده بازی برده با اختلاف بالا رو با باخت عوض کردم به خاطر اینا) بعد طرف جلو افتاد 4 به دو بودیم یارمئونو میگم 100 تا جلو افتادن تا اینکه یکهو نمیدونم چی شد اون رفت بیرون  که از اون به بعد ما جلو رفتیم تا اخرش که بردیم من همیشه میرم جایی که جلو هستن اخه دیگه هر زمینی میرم یا جنرالن یا خیلی بالاتر از من که تنهایی نمیتونم بازی رو ببرم البته بجرز یک مورد که تنهایی 2 نفرو ترکوندم که رفتن

من هیچ بازی رو از اوول شروع نمیکنم اینیم که بودم اولیش اخرش رسیدم بعد که ریست شد موندم چون میدونستم برنده میشم  البته یکی هم مونده بود که نمیدونم چکارش کرده بودم که فقط فقط منو میزد دیگه بازی شده بود کل کل اول جلو بودم که واسش یار اومد یارای من رفتن(نمدونم چرا اکثر مواقع وقتی تیمت جلو هست یارات میرن از بازی اینو کسی میدونه چرا تا حالا 10 بار بیشتر این مشکل واسم پیش اومده بازی برده با اختلاف بالا رو با باخت عوض کردم به خاطر اینا) بعد طرف جلو افتاد 4 به دو بودیم یارمئونو میگم 100 تا جلو افتادن تا اینکه یکهو نمیدونم چی شد اون رفت بیرون  که از اون به بعد ما جلو رفتیم تا اخرش که بردیم من همیشه میرم جایی که جلو هستن اخه دیگه هر زمینی میرم یا جنرالن یا خیلی بالاتر از من که تنهایی نمیتونم بازی رو ببرم البته بجرز یک مورد که تنهایی 2 نفرو ترکوندم که رفتن

راستی یادم رفت بگم تو بازی دارگ ازاد هم نرو حتی تک دارگ

چون بعه سحختی میتونی هزینت رو برگردونی حتی اگه برنده باشی و نفر اول

بازیت منو راه نمیده وگرنه میومدم

دوستان  وقتی توی بازی میگن

noob

یعنی چی؟

اخه یک سرور بودم توی سند باکس یک سرعت 2 برابر گرفتم رفتم پرچمو برداشتم یارو با تندر که 2 برابر شات داشت زد منو خونم صفر شد در واقع خیلی کم شد نگاه میکردی انگار اصلا خونی ندارم سریع برگشتم به سمت خودمون یکی هم با ماموت روی پرچم ما بود که یارم بود رسیدم پشتش نمیدونستم چکار کنم اخه جلوی اونم یکی از دشمنا بود با رگان شلیک کردم به مهمیارم ماموتیه با ظرب ریگان تکون خورد جلو لبعد فهمید پشتشم رفت جلو بعد که پرچمو گذاشتم اول گفت

lol

که فهمیدم منظورشو بعد گفت

noob که نفهمیدم

منظور طرف از نوب به تو اگه بوده اینکه معمولا کسایی که دفاع میکنند نمیتونند فلاگ کاپ کنند برای همین کسایی که فلاگ میارند باید اکثر فلاگو بدند به دفاع کننده و چون اونجا فلاگ ندادی به طرف بهت گفته نوب

• Like 7

ایران 90 عزیز.

تحریک به دعوا 1 هفته بن داره.

ولی فوحش به ناموس بن نداره؟؟

علی دارک لرد به بنده فوحش ناموس داد تو چند پست قبل ریپورت هم زدم الان ویرایش کرده ولی ریپورتش که زدم هست پست اصلی تو پنل هست.

شما منو بن کردی واس شروع کننده  دعوا به مدت 1 هفته ولی ایشون به ناموس بنده فوحش داد بن نشد.

شک نکن از مدریت ارشد از فیدبک پی گیری میکنم.

اگه پستو ندید باشی کم کاری کردی اگه تبانی کردی دیگه بدتر.

در هرصورت پاسخگو شمایی.

فوحش ناموس بن نداره؟

من از مدیریت اصلی پیگیری میکنم 

• Like 1

این تجربه به 38 میلیون رسید و بردم در اخر 67 هزار کیریستال داد.

مدت بازی 19 ساعت.

انقدر قرق بازی شدم یادم رفت از اخر بازی عکس بگیرم فقط تموم شد خوابیدم 

این عکس اولا بازی بازی شروع کردم وسط مارشال بودم .

الان 200 تا مونده واس فید مارشال :huh:  :huh:  :huh: 53830638900165800417.png

Edited by ashkankhan
  • Like 5

منظور طرف از نوب به تو اگه بوده اینکه معمولا کسایی که دفاع میکنند نمیتونند فلاگ کاپ کنند برای همین کسایی که فلاگ میارند باید اکثر فلاگو بدند به دفاع کننده و چون اونجا فلاگ ندادی به طرف بهت گفته نوب

چرا بدم به طرف وقتی طرف روی پرچم ما  هست که اگه نبود من پرچمو میبردم البته یک ریگان زدم بهش فهمید باید بره کنار

این تجربه به 38 میلیون رسید و بردم در اخر 67 هزار کیریستال داد.

مدت بازی 19 ساعت.

انقدر قرق بازی شدم یادم رفت از اخر بازی عکس بگیرم فقط تموم شد خوابیدم 

این عکس اولا بازی بازی شروع کردم وسط مارشال بودم .

الان 200 تا مونده واس فید مارشال :huh:  :huh:  :huh: 53830638900165800417.png

38 میلیون :o :o :o :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko:

اون بالا قسمت ادرس وارد میکنی!

ض ض ض ض ؟

حد اقل اگه فارسیه باید بزنی ص ص ص ص

اینی که نوشتی میشه

q q q q

Edited by tam021

38 میلیون :o :o :o :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko:

حساب من 180 تا پرچم بردیم 11 میلیون گرفتم.

میگیرم 200 تا.

200 تا 11 میلیون 

400 تا 22 میلیون 

600 تا 33 میلیون 

800 تا 44 میلیون 

999 55 میلیون.

تاز کم هم گرفتم دی

اقا این یعنی چی

vote?

معنیش میشه رای ولی چه ربطی به بازی داره هی تو بازی میگفتن به من نفهمیدم چی میگن

/vote offender's nickname

اگه منظورت این هست

این یه کامند هست توی بازی

وقتی یکی تو بازی باشه که بازیو به هم بریزه

مثلا توی تیم آبی باشه ولی به تیم قرمز کمک کنه یا مثلا اونایی که تو بازی هستن ولی بازی نمیکنن

این کامند رو میزنن تا یه مدیر بیاد و طرفو از بازی بندازه بیرون

اگه تو دیدی که طرف همین ووت رو نشوته و تو میبینیش بدون بلد نبوده کامند بده

چون کامند رو فقط خودت میبینی و کس دیگه ای نمیبینه اگه درست وارد کنی

البته این کامند واسه اخراج بازیکنایی که دراگ میکنن تو بازی عادی غیر قابل استفاده هست

چون دراگ کردن ممنوع نیست

یک سوال در مورد ریگان چرا منی که بدنم ام 2 هست و 138 تا خونمه یک ریگان که ام 2 هست میتونه منو بزنه در بعضی مواقع در حالی که ریگان ام 2  معادل 136 تا دمج کم میکنه بعضی مواقع هم من نمیتونم کس دیگه رو بزنم جریان این ریگان چجئوریاست؟ ایا ام 2 کردنش میتونه ام 2 هورنت رو بزنه یا نه بالاخره دقیقا چجوریاست دمج کم کردنش

/vote offender's nickname

اگه منظورت این هست

این یه کامند هست توی بازی

وقتی یکی تو بازی باشه که بازیو به هم بریزه

مثلا توی تیم آبی باشه ولی به تیم قرمز کمک کنه یا مثلا اونایی که تو بازی هستن ولی بازی نمیکنن

این کامند رو میزنن تا یه مدیر بیاد و طرفو از بازی بندازه بیرون

اگه تو دیدی که طرف همین ووت رو نشوته و تو میبینیش بدون بلد نبوده کامند بده

چون کامند رو فقط خودت میبینی و کس دیگه ای نمیبینه اگه درست وارد کنی

البته این کامند واسه اخراج بازیکنایی که دراگ میکنن تو بازی عادی غیر قابل استفاده هست

چون دراگ کردن ممنوع نیست

نه امن رفتم توی یک زمین که منو یکی از دوستان دعوتم کرد منم رفتم ولی بعد هی اینچیزا رو میگفتن نفهمیدم اخرش درجشم ژنرال بودا

یک سوال در مورد ریگان چرا منی که بدنم ام 2 هست و 138 تا خونمه یک ریگان که ام 2 هست میتونه منو بزنه در بعضی مواقع در حالی که ریگان ام 2  معادل 136 تا دمج کم میکنه بعضی مواقع هم من نمیتونم کس دیگه رو بزنم جریان این ریگان چجئوریاست؟ ایا ام 2 کردنش میتونه ام 2 هورنت رو بزنه یا نه بالاخره دقیقا چجوریاست دمج کم کردنش

na baw :D 

rail m2 hornet ro nemizane :)

m3 esham gahi hornet m2 ro nemizane :P

haminesh yeki az chizaii k sakhtesh mikonas :)

na baw :D

rail m2 hornet ro nemizane :)

m3 esham gahi hornet m2 ro nemizane :P

haminesh yeki az chizaii k sakhtesh mikonas :)

ریل ام2 میتونه هورنت ام2 رو با یه شات بزنه

ولی وقتی که دمج به شدت آپگرید شده باشه

این اتفاق کم نمیفته

ولی احتمال زنده موندتون بیشتر از مردن هست

اگه من الان جای ریل ام1 فول آپگرید ریل ام2 فول آپگرید داشتم میدیدین که میتونم بزنم :دی

-----

احتمالات واسه ریل میکرو آپگرید شده و اینکه با دمج ماکسیموم خودش بزنه خیلی پایینه

ولی وقتی فول میکرو باشه قضیه فرق دیگه فرق میکنه :دی

Edited by masoud_b

ریل ام2 میتونه هورنت ام2 رو با یه شات بزنه

ولی وقتی که دمج به شدت آپگرید شده باشه

این اتفاق کم نمیفته

ولی احتمال زنده موندتون بیشتر از مردن هست

اگه من الان جای ریل ام1 فول آپگرید ریل ام2 فول آپگرید داشتم میدیدین که میتونم بزنم :دی

:D manzoor man normal bood xD 

hame k mese to vaght full MU kardan nadaran k :/

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...