Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

علی و مسعود اینقدر از این ریکو تعریف کردن رفتم خریدمش لامصب چه سخته کار کردن باهاش:دی

:دی

بدجوری هم سخته واقعا خودمم دهنم سرویس :دی

بعضی وقتا برمیگردم ریل رو برمیدارم =))

سلام دوستان

این لینک رو لطفا باز کنید بچه ها یه گیفت کارده 25 دلاریه خودتونم واسه 15 نفر بفرستین بهتون یه گیفت 25 دلاری میده

عجله کنید تا از ذستتون نرفته

http://myreff.com/a?r=FA766jh8

داداش ناراحت نشیا ولی دروغه مگه میشه به هر کسی 25 دلار الکی  و با چندتا کلیک بدن

تو این دنیا هیچی مفتی نیست

• Like 2

لینک ندید!
در صورت گزارش خودتون بهتر میدونید چی میشه!
اینم از شگفتی های خودم:

o2mnpasi0rie2wm3dg7u.jpg

درسته سطح من پایینتره...اونا ام 3 دارن...یا حتی رنگ های گرون قیمت دارن...اما منم یه عقلو هوشی دارم که نگو...خخخ

در کل خیلی شب خوشی بود...یه 3 ساعت دقیق دورش بودم...این لگ لعنتی نمیذاشت بازی کنم اما کم نیاوردم...چون دراگ نمیشد بزنی واسه همین امتیازات همه پایینه...البته اونا هم نوب بودن...خخخ....ایشالله تابستون وقتم آزاد بود یه نفس همه رو درو میکنم...رکورد 24 ساعت رو تابستون میزنم...منتظرم باشین!

اکانت واگذار شد!
بای....

Edited by jacktery_XXX

لینک ندید!

اینم از شگفتی های خودم:

o2mnpasi0rie2wm3dg7u.jpg

درسته سطح من پایینتره...اونا ام 3 دارن...یا حتی رنگ های گرون قیمت دارن...اما منم یه عقلو هوشی دارم که نگو...خخخ

در کل خیلی شب خوشی بود...یه 3 ساعت دقیق دورش بودم...این لگ لعنتی نمیذاشت بازی کنم اما کم نیاوردم...چون دراگ نمیشد بزنی واسه همین امتیازات همه پایینه...البته اونا هم نوب بودن...خخخ....ایشالله تابستون وقتم آزاد بود یه نفس همه رو درو میکنم...رکورد 24 ساعت رو تابستون میزنم...منتظرم باشین!

اکانت واگذار شد!

بای....

بابا عقل و هوشo.O

تانکت چی بود؟ O.o

لینک ندید!

اینم از شگفتی های خودم:

o2mnpasi0rie2wm3dg7u.jpg

اکانت واگذار شد!

بای....

این الکیه 

چون باید 111 تا فلگ جا به جا میشد اما 30 تا فلگ جا به جا شده  :D

میبینی چنقده بلدم ؟  :ph34r:

البته نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم 

Edited by amin142142

این الکیه 

من با مخ برم تو دیوار:l

• Like 1

اقا من خسته شدم هر چی نوب گیرم من میوفته توی ایسلند یارو با ماموت 3 بار کشته بود 17 بار مرده من با هورنت ام 2 و فایر ام 2 رفتم کمکشون 15 تا زدم 16 تا مردم دیگه خسته شدم کسی بلده تیم درست کنه که با هم باشیم کسی که بازی بلد باشه هر زمینی هم بگه من هستم الان اسموکی ام 2 و فایر ام 2 و ایسدا ام 3 دارم

یک تیم میخوام

این الکیه 

البته نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم 

اون وسطو یه نگا بنداز:mellow:

اقا من خسته شدم هر چی نوب گیرم من میوفته توی ایسلند یارو با ماموت 3 بار کشته بود 17 بار مرده من با هورنت ام 2 و فایر ام 2 رفتم کمکشون 15 تا زدم 16 تا مردم دیگه خسته شدم کسی بلده تیم درست کنه که با هم باشیم کسی که بازی بلد باشه هر زمینی هم بگه من هستم الان اسموکی ام 2 و فایر ام 2 و ایسدا ام 3 دارم

یک تیم میخوام

add

kon

ramis.b

seraj-1298

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...