Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

تازه اون یکی اکانتم  نیومدم مثبت بدم خوشحالم که تمام کسانی که اینجا هستن فقط اومدن پستهای منو میخونن و منفی میدن و یا جواب . میبینی چقدر گنده شدم که مورده توجه همه هستم

مورد توجه هستی ولی به چه قیمت؟ اینکه کلی از بچه ها فحش بخوری میشه توجه

داداش ما چاکر شما هم هستیم ولی خدایی چرا هی میای از بازیت تعریف میکنی که هی از بچه ها بد و بیراه بشنوی 

مگه اینجا کسی چیزی نمیگه راجب بازیش کسی بهش میگه نوب؟

داداش اینقدر خودتو سبک نکن وقتی میبینی با این کارات بد و بیراه میشنوی چرا میگی؟ بیا پستتو بده بگو بخندتو و بکن و برو بزار بچه ها بهت احترام بزارن 

داداش ما چاکر شما هم هستیم ولی خدایی چرا هی میای از بازیت تعریف میکنی که هی از بچه ها بد و بیراه بشنوی 

داداش اینقدر خودتو سبک نکن وقتی میبینی با این کارات بد و بیراه میشنوی چرا میگی؟ بیا پستتو بده بگو بخندتو و بکن و برو بزار بچه ها بهت احترام بزارن 

دمت گرم

درست گفتی

اخه در پست بالا درجه منو 3 ستاره زدی گفتم بگم که از اشتباه در بیای

همینه دیگه :mellow:

برو به بازیت برس اینجا نیا چون چیزی از اینجا سر در نمیاری ;)

البته؛این کُد رو بدون اون

s

بزن ببنی چطوری ضایع میشی ;)

[smember=teranova007]

Edited by LeIouch_Vi_Britannia
  • Like 1

xp bash mizanam:) age in bakht dg to from nabs post bede age man bakhtam dg from nemiyam axesham mizarim haminja ok pesar khob jome montazertam jome sobh sat 9

hamishe bedon morde khor bazi kon khobi ni

قربون دست اگه میشه زودتر این کارو بکن خسته شدم دیگه از ادعاهاش

ما هم از منتظران هستیم :rolleyes:

اولا مرسی از صحبتت

دوما من بازیکنهای ایرانی بازی نمیکنم که چون ادلیستم اکثرا خارجین و جنرال   چند تا ایرانی هست که یکیش سجاده یکیشم این دوستم که همیشه مثبت میده اسمش نمیدونم  دراک شادو و 2 سه تایی دیگه هم هستن چون توی بازی ترکوندمشون حرصشون در اومده کلا با من لج افتادن من در هر موردی حرف بزنم اینا اظهار نظر میکنن حتی اگه در مورد بازی نباشه پستهای اوایل منو ببینی میفهمی من 2 سال تانکی بازی میکنم چند تا اکانت دارم 2تاشو اصلا اینجا نگفتم که جنرال و تاپ سکرت هستن بقیه رو هم کمو بیش میدونین اما توی این 2 سال اینجا نبودم تا زمانی که یکی از دوستان گفت بعضی مواقع اطلاعات تخفیفها و مطالب مهم هم میگن اینجا وگرنه من همیشه گفتم هر کس بازیش بهتره بیاد جلو من هستم ببینم چند تاشون اومدن صداشونو قطع کردم دیگه خاموش شدن جز این دارک شادو که مثل .... میمونه منم هر و.قت وقت کنم میام اینجا

مثل بعضیها نیستم بیشتر اینجان تا توی بازی

Edited by GOD_OF_WAR_tanker

اولا مرسی از صحبتت

دوما من بازیکنهای ایرانی بازی نمیکنم که چون ادلیستم اکثرا خارجین و جنرال   چند تا ایرانی هست که یکیش سجاده یکیشم این دوستم که همیشه مثبت میده اسمش نمیدونم  دراک شادو و 2 سه تایی دیگه هم هستن چون توی بازی ترکوندمشون حرصشون در اومده کلا با من لج افتادن من در هر موردی حرف بزنم اینا اظهار نظر میکنن حتی اگه در مورد بازی نباشه پشتهای اوایل منو ببینی میفهمی من 2 سال تانکی بازی میکنم چند تا اکانت دارم 2تاشو اصلا اینجا نگفتم که جنرال و تاپ سکرت هستن بقیه رو هم کمو بیش میدونین اما توی این 2 سال اینجا نبودم تا زمانی که یکی از دوستان گفت بعضی مواقع اطلاعات تخفیفها و مطالب مهم هم میگن اینجا وگرنه من همیشه گفتم هر کس بازیش بهتره بیاد جلو من هستم ببینم چند تاشون اومدن صداشونو قطع کردم دیگه خاموش شدن جز این دارک شادو که مثل .... میمونه منم هر و.قت وقت کنم میام اینجا

منو کی زدی ترکوندی؟

قرار بود با واسپ بیای سند باکس منو بزنی که نیمدی :rolleyes:

یه بار هم با هم بتل رفتیم همش داشتی کیل های مردمو رو هوا میزدی :mellow:

تو 2 ساله تو این بازی هستی؟

من 3-4 ساله اینجام کوچولو ;)

یجوری میگی انگار من با ایرانیا بازی میکنم :mellow:

• Like 1

اولا مرسی از صحبتت

دوما من بازیکنهای ایرانی بازی نمیکنم که چون ادلیستم اکثرا خارجین و جنرال   چند تا ایرانی هست که یکیش سجاده یکیشم این دوستم که همیشه مثبت میده اسمش نمیدونم  دراک شادو و 2 سه تایی دیگه هم هستن چون توی بازی ترکوندمشون حرصشون در اومده کلا با من لج افتادن من در هر موردی حرف بزنم اینا اظهار نظر میکنن حتی اگه در مورد بازی نباشه پستهای اوایل منو ببینی میفهمی من 2 سال تانکی بازی میکنم چند تا اکانت دارم 2تاشو اصلا اینجا نگفتم که جنرال و تاپ سکرت هستن بقیه رو هم کمو بیش میدونین اما توی این 2 سال اینجا نبودم تا زمانی که یکی از دوستان گفت بعضی مواقع اطلاعات تخفیفها و مطالب مهم هم میگن اینجا وگرنه من همیشه گفتم هر کس بازیش بهتره بیاد جلو من هستم ببینم چند تاشون اومدن صداشونو قطع کردم دیگه خاموش شدن جز این دارک شادو که مثل .... میمونه منم هر و.قت وقت کنم میام اینجا

من اسمم محمده

:D

اسم تو چیه؟؟؟؟

• Like 1

منو کی زدی ترکوندی؟

قرار بود با واسپ بیای سند باکس منو بزنی که نیمدی :rolleyes:

یه بار هم با هم بتل رفتیم همش داشتی کیل های مردمو رو هوا میزدی :mellow:

تو 2 ساله تو این بازی هستی؟

من 3-4 ساله اینجام کوچولو ;)

یجوری میگی انگار من با ایرانیا بازی میکنم :mellow:

سپهر تو هم خیلی نامردی

ادد کن دیگه

حالا یه اشتباهی کردیم

تو ببخش:D

• Like 1

در ضمن اسم من ساسانه داداش کسی هم نیستم مگه هنده که میگین داداش نه کوچیک کسیم نه کسی میخوام کوچیک من باشه همه با هم برابریم بقیه هم به هوش و استعداد هر کسی ربط داره و نحوه استفاده البته کلا شماها فنچین مگر که غیرش ثابت بشه که هنوز نشده

از امروزم  فونت 18 میکنم که دوستان تقاضای زیاد داشتن ولی اگه منفی بدین میرم بالا

راستی این منفی دادن قضیهش چیه چند نفر دائم و همیشه به من منفی میدن یکشون علی .... هست بهشون کریستال میدن به من منفی بدن یا عقده ای شدن؟

بلانصبت خر عزیزم اخه من بیام واسه توی فنچ دروغ بگم ای خدا ما کجاییم اینا کجا

bebin mn fench ;) khar am jado abadete!

bet goftam hornet+fire bezanim j nadadi ;) ta bet begam ki fenche! j nadadi ;)

در ضمن اسم من ساسانه داداش کسی هم نیستم مگه هنده که میگین داداش نه کوچیک کسیم نه کسی میخوام کوچیک من باشه همه با هم برابریم بقیه هم به هوش و استعداد هر کسی ربط داره و نحوه استفاده البته کلا شماها فنچین مگر که غیرش ثابت بشه که هنوز نشده

از امروزم  فونت 18 میکنم که دوستان تقاضای زیاد داشتن ولی اگه منفی بدین میرم بالا

راستی این منفی دادن قضیهش چیه چند نفر دائم و همیشه به من منفی میدن یکشون علی .... هست بهشون کریستال میدن به من منفی بدن یا عقده ای شدن؟

mano yadet raf begi ;)

متاسفم برا جماعتی که فک میکنن چون من گلد زیاد میگیرم

یعنی هرجا میرم گلد میاد :mellow:

کاربران

@jacktery_XXX

@iranwineer

تا اطلاع ثانوی حذفید :)

طرف با تانک ام 2 میاد منو میزنه میگه ریدی داداش

جالب تر از اون اینه که دراگ میدید میپرید روش

:mellow:

Edited by LeIouch_Vi_Britannia
  • Like 1

واسه گلد گرفتن باید یه جایی وایسی که حریف نتونه تورو بزنه

وقتی هم که گلد داشت میومد پاین بری وسط تا که خونت پر باشه

و احتمالش هم بیشتر باشه که بتونی بگیری :)

باشد که رستگار شوید

مهدی :P

متاسفم برا جماعتی که فک میکنن چون من گلد زیاد میگیرم

یعنی هرجا میرم گلد میاد :mellow:

کاربران

@jacktery_XXX

@iranwineer

تا اطلاع ثانوی حذفید :)

طرف با تانک ام 2 میاد منو میزنه میگه ریدی داداش

جالب تر از اون اینه که دراگ میدید میپرید روش

:mellow:

متاسفم واسه تو که انقدر بی جنبه ای