Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

چون همه سلاح  تقریبا مثل همن و انتخاب بینشون خیلی سخته و من که اخرش نمیتونم بگم کدومش خوبه  :D

اولندش که نگفتی همه سلاح ها خوبن و گفتی همه سلاح ها تقریبا مثل همن:|

فک کنم اثبات لازم نباشه بر اشتباه بودنش،

فرض محال یه فایر برد بره جای به شفت کمپ کنه سعی کنه با نگه داشتن اسپیس مردمو تسنایپ کنه :lol:

و،تو آیلند جای کافی هست برا اینکه یه فریز بزنه یه فایر رو نفله کنه درسته خودشم احتمال زیاد میمیره ولی خب؛

در مورد فایر 2 هم اینو بگم که اونقد خوب هست که دیکتاتور ام2+ رو که 278 تا مقاومت داره که از وایک 3 یه مقدار

بیشتره فقط رو بزنه :)

اوکی شد؟

Edited by ramis.b

---------------

راستش اگه رنکت واقعا همین رنکی باشه که روی اکانتت زده استدلالت خوبه به نسبت

ولی چیزایی زیادی واسه یادگیری هست :)

من به خود رامیس اینو مستقیم نگفتم چون قبلن بهش گفتم باید بره تاندر بگیره

چون بازیشو با تاندر دیده بودم

بازی با فایر و همر دو تا چیز کاملا جدا از همه

سبک بازی با این دو تا کاملا متفاوته

در رابطه با رنگ ضد همر مطمئن باش بازیکنای رنک بالا که در حال حاضر پول کافی واسش ندارن

همون رنگ اولی که قیمتش 3000 تا بود رو میخرن

تازه پروتکشنش هم 20% هست و واقعا خوبه

حالا دیگه رنک های پایین رو حساب کن که همه کیلو کیلو میرن رنگ ماگما رو میگیرن

پس همر ضعیف میشه چون تقریبا همه ماگما رو دارن

اگه بخواد آینده نگر باشه باید فایر بگیره و ام4 کنه حتی

ولی اگه نه بخواد مثه خیلیا فقط بشه جنرالیسیمو و خلاص بشه

میتونه بره اصن چیزایی دیگه بخره

در ضمن تو سطح فعلیش همر ام1 به دردش نمیخوره و باید ام2 کنه

ولی همر ام2 یکم زیادی گرون نیس ؟

من یه ماه اول بازی خیلی بازی کردم و زود اومدم بالا ولی الان یه خورده مشکل پیدا کردم

یه اکانت داشتم که به  1 مربع رسوندم داداشم اومد گفت اینو بده به من  منم دادم بهش  و با این یکی بازی کردم  جالب اینجاست که اون یه مربع همونجوری مونده مال من به این سطح رسید حالا هم گیر داده میگه اینو بدم بهش :D :o

دلیلش هم اینه که میگه تو زود پیشرفت میکنی دیگه نمیتونیم با هم بازی کنیم 

منم بهش گفتم باشه پس زود بیار بالا من میرم سرور تست .

هنوزم که هنوزه منتظرم یه سطح بیاد بالا

من 2000 امتیاز میخوام سطحم بشه لوزی ولی از دست این داداشم نمیدونم چیکار کنم

بعضی وقتا میاد رو اکانتم بازی میکنه میرم برمیگردم میبینم کلی پیام گوشه تصویر اومده که نوشتن فست فایتر نووووووووب :lol:

میگم بهش بابا آبرو حیثیت نزاشتی واسه اکانتمون

خلاصه که دلیل تجربه زیاد اینه که میشینم بازی داداشم رو میبینم هرچه در نظرم ناپسند آمد از آن پرهیز میکنم و تو ذهنم میسپارم :lol:

درمورد رنگ ماگما هم راست میگی . ولی یه خوبی داره این بازی اینه که تو هر مسابقه 1 بار بیشتر نمیشه رنگ رو عوض کرد . اونوقت بازیکن هم میتونه با توجه به تعویض رنگ حریفش رنگش و سلاحش رو عوض کنه

به خاطر همین آدم رو چند تا سلاح تبحر داشته باشه کارش اینجور مواقع راه میفته

ام2 همر گرونه ولی دمیجش هم خیلی زیاد میشه

راستش داداش تجربم کمه تو بازی چون مدت کمیه اومدم تانکی و تقریبا بیشتر بازیهام با تاندر و توی مپ های بزرگ بوده ولی بعدش از مپ های خیلی کوچک مثل ایسلند خوشم اومد و چون نمیدونستم تصمیم گرفتم که توی کریسمس ریلو ام دو و دمیجشو فول فول کنم تا حتی توی مپ های کوچک هم بتونم با یه تیر حریف را بزنم ولی این تصورم کاملا غلط بود و سر این اشتباه حدود صد کیلو کریستال الکی خرج کردم.بعدش به تصور خودم فریز برای اینگونه مپ ها خوبه که البته اینم اشتباه فکر میکردم چون جنگ های رودر رو توی مپهای کوچک سلاح قوی مثل فایر را میخواست و فریز اصلا هم کاربردی نداشت البته باید بگم با فریز کم بازی کردم ولی بازم سلاحی برای مپ کوچک نیست چون اگه کسی فایر یا همر داشته باشه تو اصلا نمیتونی کاری با فریز بکنی اینو خواستی بهت ثابت میکنم !حالا خرید تاندرو به روزهای بعد موکول میکنم چون فعلا دنبال یه سلاح نزدیک زن خیلی قوی هستم ولی حتما تاندرو ام چهار میکنم چون واقعا قوی و کاربردیه.

از طرف دیگه دیدم که کسایی با همر تیمو از این رو به اون رو کردن و اصلا حریف حرفی برای گفتن نداشته برای همین گفتم همر را ام دو میکنم که امروز بازم شک کردم چون رنگ های توپی واسش اوردن که همر را ضعیف میکنه.

از این شاخه به اون شاخه پریدن غلطه به نظر من باید  بین بازیکنای خوب که رنک یک میشدن با سلاحای مختلف نگاه میکردی میدیدی کدوم رو ام2 کنی

البته بستگی به مهارت خودت تو سلاح ها هم داره که کدومو انتخاب کنی

ولی در آخر همه اونایی که ارتقا دادی یه جا به کارت میاد

لطفا در مورد پارکور توی این بازی یک توضیح بدین

دقیقا چی هست؟

ممنون

مثل پارکور تو دنیای واقعیه . فقط فرقش اینه که اینجا با تانک کارای نامتعارف میکنی

مثلا با کمک یه نفر میری بالای یه دیوار که تنهایی نمیشه رفت بالاش یا اینکه تنهایی میری جایی که در حالت عادی و به صورت پیشفرض نمیشه رفت اونجا و خیلی کارای دیگه

بیشتر به ابتکار و استفاده از قابلیت های تانک مثل ضربه اسلحه تانکت مربوط میشه

چرا گاراژ باز نمیشه :(

من از ادمین پرسیدم گفت باید 3 دقیقه صبر کنی

به سرعت اینترنت و شلوغی سرور هم بستگی داره

رفتیم این سلاح جدید رو امتحاتن کردیم عجب چیزیه لامصب :D

یه ماموت برداشتم و یه دوبل پروتکشن فقط وایسادم یه جا  آی بزن

:D

جالبه که خط ریلودش که تموم میشه وقتی تیر بزنی از جون تانکت کم میشه

به نظرم اگه مثل توینز میکردن خدا بود

البته اگه رنگ ضد واسش نیاد :D :D

سرور ها رو هم هرکدوم رو یه جور کردن

مثلا سرور 2 همینجوری یه چیزی شانسی بهت میده

سرور 5 پنجاه میلیون کریستال میده

سرور 7 توش اسلحه جدید هست و 100 میلیون هم میده  ولی رنگ هارو نداره تو گاراژ

• Like 2

درمورد رنگ ماگما هم راست میگی . ولی یه خوبی داره این بازی اینه که تو هر مسابقه 1 بار بیشتر نمیشه رنگ رو عوض کرد 

اگه فقط یه بار میشد زمان نمیزاشتنا

این رنگ جدیدا چه خوشگلن یه رنگیم که بینش خیلی ازش خوشم اومد تایگر بود خیلی خوبه واسه همرو اسموک ایشالله یه روز میخرم :D

این اسلحه جدیده چیزه خیلی خوبیه و سری تیرش پر میشه و قدرتشم خوبه ولی یه چیزیشو که اصلا دوس نداشتم هدف گیریشه فک کنم زدن یه نفر در حال حرکت باهاش از غیر ممکن ها باشه یا خیلی سخت باشه و واسه همین هدف گیریش بنظرم باهاش خوب نمیشه فلگ برد ولی مثلا واسه یه جایی مثل  

polygon

خوبه که بری اون بالا ثابت وایسی و فقط بزنی  

• Like 2

این اسلحه جدیده چیزه خیلی خوبیه و سری تیرش پر میشه و قدرتشم خوبه ولی یه چیزیشو که اصلا دوس نداشتم هدف گیریشه فک کنم زدن یه نفر در حال حرکت باهاش از غیر ممکن ها باشه یا خیلی سخت باشه و واسه همین هدف گیریش بنظرم باهاش خوب نمیشه فلگ برد ولی مثلا واسه یه جایی مثل  

polygon

خوبه که بری اون بالا ثابت وایسی و فقط بزنی  

از شفت سخت تره درگیر شدن با فریز به وسیله ولکان

راستی؛ولکان آشنا نیس وست؟:p

• Like 1

از شفت سخت تره درگیر شدن با فریز به وسیله ولکان

راستی؛ولکان آشنا نیس وست؟ :P

اره خدایی تازه این ام3 بودش کنترلش اینقدر سخت بود وای به حال ام2 ام1 ولی خدایی خیلی قوی بود

...مگه میشه یادم بره ولکان ایندیرا :D

اره خدایی تازه این ام3 بودش کنترلش اینقدر سخت بود وای به حال ام2 ام1 ولی خدایی خیلی قوی بود

...مگه میشه یادم بره ولکان ایندیرا

تانکی بهترین است

بابا کریستال داد

:دی

Edited by seraj-1298

این بار تخفیف 25% یا 50%؟

یا معلوم نیست هنوز؟

malom nist ke

agar 50% bashe khobe :D man thunder ba horneto m3 mikonam :Dbad miram soraghe in volkane :D

agha y soal:

be nazareton in kite boldozero begiram ya sab konam bara valentine bebinam 50% off mikhore ya na ?

agha ba ejazaton to mosabegheye Microsoft nafare dovom shodam jayezamam to rahe :D

http://lumiaconversations.microsoft.com/2015/01/30/wireless-charging-plate-winners/

inam linkesh bod inam bara ona ke nemikhan copy konan  LIIIIINNNNKKKK 

Edited by lIxMORTEZAxIl
  • Like 1

نیاز به راهنمایی

من تا این هفته دو لوزی میشم و حدود 80000 کریستال جمع میکنم

الان با وایگینگ و فایر 1 بازی میکنم که بسیار راضی هستم. معمولا تو رده خودم اگه اول نشم دوم میشم چون ترکیب بسیار خوبی در زمینهای کوچک هست.رنگ ضد ریکو هم دارم.

و سوالی که داشتم

اومدیمو به همه چیز 50 درصد تخفیف دادان.

بنظرتون چه چیزی در حال حاضر باید بخرم؟
باید تاندر برای زمینهای بزرگ بگیرم، دراگ بخرم، رنگ بخرم و یا غیره؟

لطفا راهنماییم کنید

ممنون

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...