Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

helo tankers i am back

هر کی دلش واسم تنگ شده بود یک منفی بده

اینم یه شعر از شهریار برو حالشو ببر

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا. بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا :D

میدونی مشکل تو چیه؟

بدبینی

نسبت به هر چیز جدیدی + مشکوکی به همه چیز

این خصلت تو یه سری جاها خوبه ولی نه همه جا

این عکس هایی هم که گزاشتی بعضی هاش مال خیلی وقت پیشه یعنی از اون موقع تا الان همه چیز فرق کرده

یه عکس دیگه دارم که فرمت پی ان جی از برنامه پینت گرفتم که واسه خودم نگه دارم

9yl5g7vfkg5c85cfzi8l.png

این عکس کیفیتش بیشتره البته یه ذره .

این نسخه رو واسه خودم نگه داشتم و اون یکی رو گزاشتم چون حجمش کمتر بود واسه صفحه وب

شما یه جوری رو حرفت پافشاری میکنی انگار یه اصل ثابته که این اتفاق که میگی باید بیفته وقتی گلد باکس رو یکی میگیره

حالا که من گرفتم و شده

حالا علتش هرچی بوده

ولی اگه واقعا فکر میکنی من حوصله این رو دارم که بیشینم با فوتوشاپ این رو درست کنم واسه اینکه بگم خیلی تو گلدباکس گرفتن مهارت دارم تنها راهی که میتونی مطمئن بشی اینه که از رو عکس اسم بازیکنا رو برداری تو پروفایلشون یا تو بازی پیام بدی و یا عکس رو نشونشون بدی و بپرسی که آیا من دارم دروغ میگم یا تو اشتباه میکنی

نه اینکه بخوای با یه دستی زدن یا ترفند های دیگه کار رو پیش ببری

من چند روز پیش میخواستم با نرم افزار باندیکم فیلمبرداری کنم از بازی هام دیدم فقظ ده دقیقه بیشتر نمیگیره تو حالت تریال بعد که نرم افزار رو تست کردم و دیدم چه باحال ساخته شده حقیقتش دلم نیومد کرکش کنم و استفاده کنم درحالی که همون موقع میخواستم پول بدم کریستال بخرم (البته پشیمون شدم)

با خودم گفتم آدم باید چقدر نامرد باشه بره کلی پول بده کریستال بخره ولی پول حق استفاده از نرم افزاری رو که خیلی هم خوب ساخته شده رو وقتی میتونه بخره نده

فقط خواهشا نیا باز بگو حرفای قبلیت رو مگر اینکه رفته باشی وکاری که گفتم رو کرده باشی

اینقدر از تهمت بدم میاد حاضرم یه پولی بدم به ادمین بازی که بیاد بهت مدرک اینکه اون گلد رو گرفتم دیروز بهت نشون بده اگه بشه

:lol:

تبلت جدید مبارک

حواسم به چی نبوده؟

:o

شایدم علتش این باشه

ارتفاع

به نظر من 3 چیز تاثیر داره یکی همین ارتفاع دومی آپدیت بازی و سومی حالت فول اسکرین

داداش تا جایی که من تو یکی از مقالات در مورد نویز خوندم ،نویزگیر ها خودشون نویز ایجاد میکنن و برای رهایی از نویز باید حتی از پریز هایی که نویز گیر داره استافاده نشه

یه راه حل واسه شما اینه که از پریزی که تلفن بهش وصله واسه اینترنت استفاده نکنی و یه پریز دیگه در صورت امکان استفاده کنی

سه تا گلد همزمان که سهله ،2 تا همزمانش رو هم من ندیدم تا به حال ولی شما قدیمی هستید حتما بوده

یه بار تو یه بتل رفتم که 3 تا گلد باکس اومد ولی نه همزمان.

در مورد قضیه مورد عنایت قرار دادن ، بازیکنای بی جنبه بالاخره هستن تو بازی . یارو نمیتونه گلد رو بگیره هرکی میگیره فش میده

ولی این گلد که دیروز گرفتم ، چیزی که از خود گلد برام باحال تر بود این بود که بعد از گرفتن 2 نفر از بازیکنا بهم تبریک گفتن

خیلی حال کردم باهاشون

هم بازیشون خوب بود ، هم دراگ نزدن طول بازی هم خودشون باحال بودن

بعد از گلد هم نرفتم بیرون و موندم با اینکه 2 دست باختیم

تنها چیزی هم که پیام میدادن آخر بازی دو تا حرف جی بود

بدبین نیستم،واقع بینم ؛) خودم زیاد به این موارد خوردم که دو تا گلد با هم بیاد یادقیق قبل اینکه یکی گرفته شه اونیکی بیاد

و حتی اگه تا ظاهر میشه هم بگیریش باز از موقعی که نوشته اومدنش اومده اونقد گذشته که اون رفته باشه

+ چه تهمتی زدم؟:/

مگه گفتم اون گلدو نگرفتی؟:|

Edited by LeIouch_Vi_Britannia

بدبین نیستم،واقع بینم ؛) خودم زیاد به این موارد خوردم که دو تا گلد با هم بیاد یادقیق قبل اینکه یکی گرفته شه اونیکی بیاد

و حتی اگه تا ظاهر میشه هم بگیریش باز از موقعی که نوشته اومدنش اومده اونقد گذشته که اون رفته باشه

تو همه اینارو خوندی

• Like 1

میدونی مشکل تو چیه؟

بدبینی

نسبت به هر چیز جدیدی + مشکوکی به همه چیز

این خصلت تو یه سری جاها خوبه ولی نه همه جا

این عکس هایی هم که گزاشتی بعضی هاش مال خیلی وقت پیشه یعنی از اون موقع تا الان همه چیز فرق کرده

یه عکس دیگه دارم که فرمت پی ان جی از برنامه پینت گرفتم که واسه خودم نگه دارم

9yl5g7vfkg5c85cfzi8l.png

این عکس کیفیتش بیشتره البته یه ذره .

این نسخه رو واسه خودم نگه داشتم و اون یکی رو گزاشتم چون حجمش کمتر بود واسه صفحه وب

شما یه جوری رو حرفت پافشاری میکنی انگار یه اصل ثابته که این اتفاق که میگی باید بیفته وقتی گلد باکس رو یکی میگیره

حالا که من گرفتم و شده

حالا علتش هرچی بوده

ولی اگه واقعا فکر میکنی من حوصله این رو دارم که بیشینم با فوتوشاپ این رو درست کنم واسه اینکه بگم خیلی تو گلدباکس گرفتن مهارت دارم تنها راهی که میتونی مطمئن بشی اینه که از رو عکس اسم بازیکنا رو برداری تو پروفایلشون یا تو بازی پیام بدی و یا عکس رو نشونشون بدی و بپرسی که آیا من دارم دروغ میگم یا تو اشتباه میکنی

نه اینکه بخوای با یه دستی زدن یا ترفند های دیگه کار رو پیش ببری

من چند روز پیش میخواستم با نرم افزار باندیکم فیلمبرداری کنم از بازی هام دیدم فقظ ده دقیقه بیشتر نمیگیره تو حالت تریال بعد که نرم افزار رو تست کردم و دیدم چه باحال ساخته شده حقیقتش دلم نیومد کرکش کنم و استفاده کنم درحالی که همون موقع میخواستم پول بدم کریستال بخرم (البته پشیمون شدم)

با خودم گفتم آدم باید چقدر نامرد باشه بره کلی پول بده کریستال بخره ولی پول حق استفاده از نرم افزاری رو که خیلی هم خوب ساخته شده رو وقتی میتونه بخره نده

فقط خواهشا نیا باز بگو حرفای قبلیت رو مگر اینکه رفته باشی وکاری که گفتم رو کرده باشی

اینقدر از تهمت بدم میاد حاضرم یه پولی بدم به ادمین بازی که بیاد بهت مدرک اینکه اون گلد رو گرفتم دیروز بهت نشون بده  اگه بشه

:lol:

تبلت جدید مبارک

حواسم به چی نبوده؟

:o

شایدم علتش این باشه

ارتفاع

به نظر من 3 چیز تاثیر داره یکی همین ارتفاع دومی آپدیت بازی و سومی حالت فول اسکرین

داداش تا جایی که من تو یکی از مقالات در مورد نویز خوندم ،نویزگیر ها خودشون نویز ایجاد میکنن و برای رهایی از نویز باید حتی از پریز هایی که نویز گیر داره استافاده نشه

یه راه حل واسه شما اینه که از پریزی که تلفن بهش وصله واسه اینترنت استفاده نکنی و یه پریز دیگه در صورت امکان استفاده کنی

سه تا گلد همزمان که سهله ،2 تا همزمانش رو هم من ندیدم تا به حال ولی  شما قدیمی هستید حتما بوده

یه بار تو یه بتل رفتم که 3 تا گلد باکس اومد ولی نه همزمان.

در مورد قضیه مورد عنایت قرار دادن ، بازیکنای بی جنبه بالاخره هستن تو بازی . یارو نمیتونه گلد رو بگیره هرکی میگیره فش میده

ولی این گلد که دیروز گرفتم ، چیزی که از خود گلد برام باحال تر بود این بود که بعد از گرفتن 2 نفر از بازیکنا بهم تبریک گفتن

خیلی حال کردم باهاشون

هم بازیشون خوب بود ، هم دراگ نزدن طول بازی هم خودشون باحال بودن

بعد از گلد هم نرفتم بیرون و موندم با اینکه 2 دست باختیم 

تنها چیزی هم که پیام میدادن آخر بازی دو تا حرف جی بود

جان من یکم خلاصه کن ما هم بخونیم

کی بره این همه راه رو

گفتی دیگه

بزار عین پست خودت رو بگم

گفتی :

اونجا نبودم

ولی اونقد اطلاعات دارم که بدونم

دقیق زیر گلد ویل بی دراپد سوون نمیاد هویج هز تیکن د گلد باکس

مگه اینکه بپری تو هوا بگیریش که این سناریو اونجا نبوده

خب این یعنی همون دیگه

جان من یکم خلاصه کن ما هم بخونیم

کی بره این همه راه رو

بابا همه رو که لازم نیست بخونی

مثلا قسمت نقل قول هارو نمخواد بخونی

یا مثلا نقل قول واسه دارک شادو رو نمیخواد شما بخونی

خب چشمت اذیت میشه به خاطر خودت میگم

سلام

اینم از تیربار که دوست داشتید بیاد

اومد چه اومدنی خدا به داد برسه :ph34r: :ph34r: :D :ph34r: :ph34r: :tank:

این رنگ های ولکان که واسه جنرالسیموم ها(2تای اخری را میگم)هست بیشتر شبیه شُرت مامان دوز هست که :D :lol: :P

Edited by alikargar
  • Like 2

سلام

اینم از تیربار که دوست داشتید بیاد

اومد چه اومدنی خدا به داد برسه :ph34r: :ph34r: :D :ph34r: :ph34r: :tank:

باو خوب چیزیه بخرش اگه برا ولنتاین تخفیفش  50 درصد بود میخرمش

Edited by xmoytayx

اقا یعنی چی شورشو در اوردن هر روز یه سلاح توپ میدن بیرون ما هم کریستال نداریم که بخریم :ph34r:

ولی خوشم اومد از این بازی خیلی بهش بها میدن دیشب رمز دو اکانت یه بچه ها را تو گرز گرفتم اومدم یه نبرد بشینم دیدم واویلا هیچ کس نمیومد نبرد و خلاصه حدود چهل دقیقه اونجا بودم و اونجا بود که از فروش اکانت گرز خرسند شدم  :)

اقا یعنی چی شورشو در اوردن هر روز یه سلاح توپ میدن بیرون ما هم کریستال نداریم که بخریم :ph34r:

ولی خوشم اومد از این بازی خیلی بهش بها میدن دیشب رمز دو اکانت یه بچه ها را تو گرز گرفتم اومدم یه نبرد بشینم دیدم واویلا هیچ کس نمیومد نبرد و خلاصه حدود چهل دقیقه اونجا بودم و اونجا بود که از فروش اکانت گرز خرسند شدم  :)

چیه این گرز  من دقیق نفهمیدم چطورکی صورتش میدند که میشه فروخت ریست نمیشه باو

کسی از میکرو ابگریت رنگ ها خبر داره؟؟

مال 5 تا رنگ اخر که جدید اومده رو بزارین لطفا

خود تانکی هنوز اعلام نکرده و چیزی نزده

جند روزی صبر کن :)

دیدم نوشته خوشتون نمیاد گفتم دوباره عکس بزارم

اینم یه گلد باکس دیگه

اینم رنک آپ

حالت خوبه؟:|

من نگفتم اون گلدو گرفتی یا نگرفتی که همونجا گنده نوشته :|

من گفتم

بعد گلدی که شما گرفتی یه گلد دیگه هم اومده و اصلا حواست نبوده:mellow:

• Firebird’s burning damage has been doubled, while the enemy tanks’ cooling time has been decreased by half. This means that burning tanks will receive the same damage as before but in half the time.
  • Twins’ projectiles travel a bit faster. As before, their speed can be further increased by micro-upgrading the Range parameter.
  • Ricochet spends less energy per shot. For example, a fully micro-upgraded M3 is now capable of shooting 12 balls instead of the previous 10.

من برم فاتحمو بخونم :mellow:

من برم فاتحمو بخونم :mellow:

توینز اینجوری بازی رو به فنا میده

فایر برد رو بازم میخوان قوی کنن :\

لینکشو بده

توینز اینجوری بازی رو به فنا میده

فایر برد رو بازم میخوان قوی کنن :\

لینکشو بده

Let's discuss changes in the parameters of Firebird, Ricochet and Twins 

تو خبرای جدیدو نگا میکنی اینا رو نگا نمیکنی؟:lol:

اینم هست اگه ندیدی :/

Let's discuss updated looks for Hammer!