Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

نه میخوام ثابت کنم اون در اشتباهه..اگه لازم باشه بازم عکس اپلود میکنم....دارک شادو حالا بهونه ی دیگه ام داری آیا؟ خواستی بازم عکس میزارم....قابل توجه اس خورشید...مسعود و تمام اونایی که در واقع خودشون 100 ها اک فرعی دارن و به من تهمت میزدن الکی :D

bebin man y alt acc daram! k y post am bash nadadam! mitooni bebini! inam vase in sakhtam k az in nick-name khosham mioomad. haghighat az ghahve am talkh tare!

alakie ghabool vali dalilet aslan ghane konanade nis.

inam alt acc k y post am nadare!

• Like 1

سوال

اسلحهایی مثل تاندر، ریکو و به خصوص اسموکی وقتی باهاش به دشمن به خصوص چرخ تانکهای دشمن میزنیم از حالت تعادل خارج شده و به اصطلح بندری میزنن

کدوم ایتم مربوط به این مزیت هست ؟ و به نظرم رو تانکهای سنگین زیاد جواب نمیده

کسی منو به دوئل دعوت کرده. دوئل دیگه چیه؟ باید یک جنگ مردونه باهاش بکنم یا مثل وسترنها یک سمت وایسیمو سر یک زمانی بهم شلیک کنیم؟

ممنون

سوال

اسلحهایی مثل تاندر، ریکو و به خصوص اسموکی وقتی باهاش به دشمن به خصوص چرخ تانکهای دشمن میزنیم از حالت تعادل خارج شده و به اصطلح بندری میزنن

کسی منو به دوئل دعوت کرده. دوئل دیگه چیه؟ باید یک جنگ مردونه باهاش بکنم یا مثل وسترنها یک سمت وایسیمو سر یک زمانی بهم شلیک کنیم؟

ممنون

وزن هرچی کمتر باشه کنتر اونطوری یه باد میری

ایمپکت فورس بیشتر باشه بیشتر اونطوری به باد میدی

دوئل هم میرید همینطوری هی هم دیگه رو میزنید خیلی شانس بیارید یه گلد هم میفته دستون :/

• Like 1

اخه پرفسور تو با این رنگ ماموت ام 4 میخوای .نه فقط دارگ باشه و کریستال و بمب یا مثلا یکهو یک اتیش از توش در بیاد دمجتو کم کنه چه حالی میده

رنگ نه رنک :D

درسته خیلی دراگ میده ولی آخه دراگ به چه دردمون میخوره

اگه یه بتلی هم بیفتی که حریفت همش دارگ بزنه تو هم بخوای دراگ بزنی 100 تاتشون هم تو یه بتل خرج میشه

به نظر من مسئله اصلی ام4 کردنه

اگه یه اسلحه ام 4 بشه با کریستال هایی که از رنک آپ و بتل ها بدست میاد حرکت بزرگی انجام شده :D

مگه دراگ رو باید استفاده کرد؟ دراگ اصلا نباید استفاده کرد فقط زمانی که دبل کریستال باشه یا برای گرفتن گلد نه برای بازی که طرف دراگ کنه توام بکنی خینگی مگه فوقش میبازی در ضمن دیدی دراگ کرد با یک خداحافظی خوشحالشون کن تایمهای پایین برو 15 دقیقه ای تو حساب بکن من الان 500 دراگ از هر کدوم بگیرم تا رنگ جنرال بشم چقدر دراگ دارم؟ الان اکانت جدیدم 3 تا مکعبه فکرشو بکن چقدر میشه هر چند روز هم کیت میاد

سوال

ممنون

توینیز از همشون بیشتر باعث میشه بندری بشی چون دائم داره میزنه گفتن نداره طرف با توینیز بد جور منو میزد مخصوصا اگه اینترنتم گیر کنه که باید خداحافظی کنی از زمین

مگه دراگ رو باید استفاده کرد؟ دراگ اصلا نباید استفاده کرد فقط زمانی که دبل کریستال باشه یا برای گرفتن گلد نه برای بازی که طرف دراگ کنه توام بکنی خینگی مگه فوقش میبازی در ضمن دیدی دراگ کرد با یک خداحافظی خوشحالشون کن تایمهای پایین برو 15 دقیقه ای تو حساب بکن من الان 500 دراگ از هر کدوم بگیرم تا رنگ جنرال بشم چقدر دراگ دارم؟ الان اکانت جدیدم 3 تا مکعبه فکرشو بکن چقدر میشه هر چند روز هم کیت میاد

از میزان دراگ هایی که داشتی تو عکس هایی که از بازیات گذاشتی کاملا متوجه شدیم چقد به دراگ نزدن اعتقاد داری

;)

تصور کن مثلا یه بتل زمان بالا رفتی( حالا به هر دلیل) یهو یه نفر میاد با کلی دراگ تو لحظه های آخر میخواد زحمتت رو هدر بده

تانکش هم قویه و  بازیش هم خوبه

در این جور موارد کار چیکار باید کرد

دراگ در برار دراگ( یا دارگ :D ) زیاد فرقی نمیکنه سپهر

بعضی وقتها هم هم تیمی ها تبانی میکنن

من خودم بتل طولانی نمیرم ولی بعضی وقتها آدم گول میخوره

_________

راستی این دابل کریستال چه مواقعی هست؟

مثل تخفیف میمونه؟

تصور کن مثلا یه بتل زمان بالا رفتی( حالا به هر دلیل) یهو یه نفر میاد با کلی دراگ تو لحظه های آخر میخواد زحمتت رو هدر بده

_________

مثل تخفیف میمونه؟

منم عرض کردم بازی های که زمان طولانی بازی نمیکنم چون تجربه رو دارم که طرف کم اورده و دراگ کرده ولی اخرش چقدر بهش رسیده 400 تا کریس؟ اینهمه دراگ ارزش 400 تا کریس داره؟ میگیم تخفیف بوده خریده دونه ای 50  که 10 تاشو بزنه میشه 500 بازم که ضرر کرده پس منی که دراگ نکردم و باختم 100 گیرم اومده بیشتر از اونی که 400 گیرش اومده سود بردم از بازی

دوما من اصلا از اکانت جدیدم عکس نزاشتم کجا دیدی تو ؟ توی خواب؟ خواب منو میبینی؟ توی خواب بازم از من میخوری یا منو میزنی؟ اخه میگن خواب زن چپه گی رو دیگه نمیدونم

منم عرض کردم بازی های که زمان طولانی بازی نمیکنم چون تجربه رو دارم که طرف کم اورده و دراگ کرده ولی اخرش چقدر بهش رسیده 400 تا کریس؟ اینهمه دراگ ارزش 400 تا کریس داره؟ میگیم تخفیف بوده خریده دونه ای 50  که 10 تاشو بزنه میشه 500 بازم که ضرر کرده پس منی که دراگ نکردم و باختم 100 گیرم اومده بیشتر از اونی که 400 گیرش اومده سود بردم از بازی

دوما من اصلا از اکانت جدیدم عکس نزاشتم کجا دیدی تو ؟ توی خواب؟ خواب منو میبینی؟ توی خواب بازم از من میخوری یا منو میزنی؟ اخه میگن خواب زن چپه گی رو دیگه نمیدونم

از همین ترانوواتو میگم هویج :|

تو اگه واقعا بازیت خوب باشه و به خودت اعتقاد داشته باشی

نمیری اک جدید بزنی با همین اکانتت تا جنرال میری

که ماشاللا اونقد اک سطح پایین دارب

خوشت میاد سطح پایینا رو بزنی فک کنی قوی هستی دیگه؟

• Like 1

_________

مثل تخفیف میمونه؟

در مورد نبرد طولانی کاملا در اشتباهی

توی نبرد طولانی خیلی کریس جمع کنی چون خیلی ها میان و اون اخر که میبینن دارن میبازن هی لفت میدن و بعضی ها هم به دلایلی که تو تیم برنده اند لفت میدن و اینطوری کریس دو برابری نسبت به امتیازت بهت میرسه من دیدم که میگم البته یه بار هم بدجور حالم گرفته شد  ولی بازم به نبرد طولانی اعتقاد دارم چون هم حداقل دو سه تا گلد میده و هم کریس زیاد

در مورد نبرد طولانی کاملا در اشتباهی

توی نبرد طولانی خیلی کریس جمع کنی چون خیلی ها میان و اون اخر که میبینن دارن میبازن هی لفت میدن و بعضی ها هم به دلایلی که تو تیم برنده اند لفت میدن و اینطوری کریس دو برابری نسبت به امتیازت بهت میرسه من دیدم که میگم البته یه بار هم بدجور حالم گرفته شد  ولی بازم به نبرد طولانی اعتقاد دارم چون هم حداقل دو سه تا گلد میده و هم کریس زیاد

گلد به طولانی بودن ربطی نداره

بهت که گفتم یبار سه تا گلد تو آیلند اومد تو پنج دقیقه

که منم دوتاشو گرفتم :/

بعدشم نبرد طولانی میری یهو به دلایلی مانند نت

یا فرمان از طبقات بالا تر مجبور میشی بزنی بیرون که دهنت آسفالت میشه

:lol:

بیاین یه بار برای همیشه تمومش کنید اگه هم ادعا دارید بازم رو به رو هم برازی کنید تک به تک من و یکی دیگه هم میایم واسه داوری 

حالا کی میخواین بازی کنید ؟ B)  :D

گلد به طولانی بودن ربطی نداره

بهت که گفتم یبار سه تا گلد تو آیلند اومد تو پنج دقیقه

که منم دوتاشو گرفتم :/

بعدشم نبرد طولانی میری یهو به دلایلی مانند نت

یا فرمان از طبقات بالا تر مجبور میشی بزنی بیرون که دهنت آسفالت میشه

:lol:

چی میگی باو

گلد به بتل فاند بستگی داره و اونم به مدت نبرد دیگه طبیعتا

حالا اون نبردی که تو بودی صددرصد قبلش که بیای یه نبرد با بتل خوب بوده و گلد نداده و دور بعد سه تاش با هم جبران شده برای همین همیشه بعد یه بتل طولانی اگه دیدی گلد نداد نرو حتما دور بعدش همون اولا میده

چی میگی باو

گلد به بتل فاند بستگی داره و اونم به مدت نبرد دیگه طبیعتا

حالا اون نبردی که تو بودی صددرصد قبلش که بیای یه نبرد با بتل خوب بوده و گلد نداده و دور بعد سه تاش با هم جبران شده برای همین همیشه بعد یه بتل طولانی اگه دیدی گلد نداد نرو حتما دور بعدش همون اولا میده

گلد به بتل فاند ربط داره؛آره

ولی کاملا شانسیه؛

فک میکنی ندونسته دارم میگم؟

قبلنا بتل فاند به 700 که میرسید گلد میفتاد؛

ولی الان هر بتل فاند 1/7000

شانس گلد آوردن رو داره

که خب؛

بتل هایی دیده شده که تو سی پنج هزار بتل فاند یدونه هم گلد نیومده و بتل هایی دیدم که با حتی یه کیل گلد اومده

;)

vik ba rico

hame behem migan noob(bekhater bazi kardan ba rico)  :(

vali be nazar khodam yeki az behtarin gunhaai bazi hast

این همه پیغمبر تو میای میگی جرجیس ؟ :))

ریکو با وایکینگ واقعا کار کردن باهاش سخته

ریکو قوی هست ولی اگه نوب باشی فحش میخوری

اگه با ریکو نمیتونی خوب بازی کنی پس با اسموکی هم نمیتونی

فایر ام2 کنی خیلی بهتره واست

Bro topice Rico ro too conv clubs bbin :p

agar namitonestam khob bazi konam ingahdr sarii rank namiraft bala ya mapayy tolani namiraftam ya ....

faghat ........ etelaaee

والا اون جنرالتون که خیلی ادعاش میشد خاموشش کردم شماها که فنچین  نمیدونم اگه من ضعیفم چرا نمیاین با من رودر رو بجنگین فرار میکنین تازه من اکانت جنرالسیم هم دارم قبلا گفته بودم ولی سلاحهای جدید که اومدن یک تنوع شد که منم تنوع دوست دارم

• Like 2

والا اون جنرالتون که خیلی ادعاش میشد خاموشش کردم شماها که فنچین  نمیدونم اگه من ضعیفم چرا نمیاین با من رودر رو بجنگین فرار میکنین تازه من اکانت جنرالسیم هم دارم قبلا گفته بودم ولی سلاحهای جدید که اومدن یک تنوع شد که منم تنوع دوست دارم

mahz etela bayad begam dost aziz ke chizi nisti ke bekhaym bahat rodaro bazi konim

ingahdr ham khodemon kar darim ke hosele nadarim ba noobi mesl to game bezanim :P :P

edeaai ham nadarim

agar aydi general dari pas chera ba in bazi mikoni

be zibaii tamam malome ke in aydi ham mal khodet nist

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...