Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اقا بی جنبه بازی در نیارین ولی میخوام بدونم این شاعر فازش چی بوده؟؟؟
سالها بود تو را میکردم
همه شب تا به سحرگاه دعا
یاد داری که به من میدادی
درس ازادگی و مهر و وفا
همه کردند چرا من نکنم
وصف روی گل زیبای تو را
تا ته دسته فرو خواهم کرد
خنجر خود به گلوی نفاه
تو اگر خم نشوی تو نرود
قد رعنای تو ازین درگاه109.gif

• Like 1

اقا بی جنبه بازی در نیارین ولی میخوام بدونم این شاعر فازش چی بوده؟؟؟

سالها بود تو را میکردم

همه شب تا به سحرگاه دعا

یاد داری که به من میدادی

درس ازادگی و مهر و وفا

همه کردند چرا من نکنم

وصف روی گل زیبای تو را

تا ته دسته فرو خواهم کرد

خنجر خود به گلوی نفاه

تو اگر خم نشوی تو نرود

قد رعنای تو ازین درگاه109.gif

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

همین الان یهویی رفتم آیلند

یکی زد منو کشت گلد اومد

منم وظیفه شرعیمو انجام دادم خخخخخخ :/

6okpjjowllbu1eocpg1.png

کجای اسم این مپ ایلنده  این ایسلنده توجه بنمنو

عامو کل عمرم الکی کلاس اینگلیسی نرفتم که آیلندو بگم ایسلند خخخخخخ :/

خخخخخخخخخخ

اون وست اِس داره

خخخخخخخخخخ

اون وست اِس داره

هنوز نمیدونی کلمات همیشه اونطوری که نوشته میشن تلفظ نمیشن ؟ :))

از تو انتظار نداشتما :)) چطوری حسین :دی

:D

هنوز نمیدونی کلمات همیشه اونطوری که نوشته میشن تلفظ نمیشن ؟ :))

از تو انتظار نداشتما :)) چطوری حسین :دی

:D

خوبم  تو چطوری جیگر

حوصلمون سر میره نصف شبی میشینیم کنار بچه ها درس پس میدیم :D ه

• Like 1

خوبم  تو چطوری جیگر

حوصلمون سر میره نصف شبی میشینیم کنار بچه ها درس پس میدیم :D ه

ای بدک نیستیم :دی

بیکار الاف :))

Sfmth

عمو کل عمرت کلاس انگلیسی رفتی به من چه ما داریم فارسی حرف میزنیم نه انگلیسی

باید س رو گفت تو فارسی

ایسسسسلند

دی:

میدونی رو اک دبگران رفتن جریمه داره؟

میدونی یه ریپورت کنم اک یه بن خوشگل میخوره؟ :|

ای بدک نیستیم :دی

بیکار الاف :))

خوش به حالت

ما یه کاری بهمون خورد صبح تا شب هی میگیم عجب گوهی خوردیم اینکارو قبول کردیم

از زندگی سیرمون کرده لامثب :( :mellow: ا

• Like 1

خوش به حالت

خو کسی مجبورت کرده بود مگه .-.

• Like 1

خوش به حالت

کارش چی هست :| ؟ شیفتیه ؟

کارش چی هست :| ؟ شیفتیه ؟

پیوند زنی درخته

اوخت دوسه ماه درسال میشه این کارو کرد

اوخت الان سری اولش که یه 10 روزه نهایتش ولی ادمو مینمونه پی

ولی  سری دومش یه 60 تا70 روز بدونه تعتیلی ها یعنی یه پک نصف روز هم تایم اوت نمیدند نری پول بی پول  یعنی اینکه میگم باید تجربه کنی هاااا

دردمنو بفهمید هرسال هم تا کار تموم میشه چل ملیون فوش به خودمون میدیم که دیگه نریم

سال بدش زود تر میدویم

• Like 1

پیوند زنی درخته

اوخت دوسه ماه درسال میشه این کارو کرد

اوخت الان سری اولش که یه 10 روزه نهایتش ولی ادمو مینمونه پی

ولی  سری دومش یه 60 تا70 روز بدونه تعتیلی ها یعنی یه پک نصف روز هم تایم اوت نمیدند نری پول بی پول  یعنی اینکه میگم باید تجربه کنی هاااا

دردمنو بفهمید هرسال هم تا کار تموم میشه چل ملیون فوش به خودمون میدیم که دیگه نریم

سال بدش زود تر میدویم

خسته نباشی مرد ._.

• Like 1

این گلد گرفتنها تون که خنده دار نیست بدرد نمیخوره من دیروز رفتم باردا که میدونین گنجایش هر تیم 10 نفر رو هم داره ولی خوب 3 نفر بودن توی هر تیم من که رفتم تیم ما جلو بود و در حال پرچم بردن تا رفتم یک دقیقه بعد آزیرش در اومد  هر جا رو هوا رو نگاه کردم نفهمیدم کجا میوفته خوب واسپ داشتم و با سرعت میگشتم از قضا اونجایی که تیم ما اکثرشون ریست میشه در میان افتاده بود یک یارمون هم داشت پرچم میبرد شانس من از راه میانبر داشت میرفت از کنار گلد رد شد که اگه بغلشو نگاه میکرد گلد رو میدید منم از پایین داشتم میومدم بالا از یربالایی رفتم بالا اونو دیدم که گفتم حتما گلد رو دیده ولی دیونه به فکر پرچم بردن بود داشت پرچم میبرد اونم وسپ داشت اگه میانبر نمیزد راه اصلی میرفت گلد رو میدید خوب شانس من ندید من با اینکه بهش شلیک کردم چون فکر میکردم میخواد بره گلد بگیره یک ضربه خود بهش ولی رفت به طرف جایگاه پرچم منم رفتم خیلی جنتلمنانه گلد رو گرفتم نه کسی تیر بهم زد نه کسی دنبال گلد بود  انگار گلد رو واسه من کاشته بودن تازه میتونستم همونجا کنارش وایسم عکس یادگاری بگیرم باهاش ولی ترسیدم اینترنتم قطع بشه بجای خنده کردن بعدش گریه کنم راند بعد تعداد زیاد شد 10 نفر هر تیم گلد نیومد راند بعدشم نیومد گفتم شاید رمز زدم خودم نمیدونستم تا حالا با این جمعیت کم گلد نگرفته بودم بجز یک بار توی سند باکس که کلا یک دشمن بود 3 تا یار اونم راحت بردم

چجوری میشه فیلم گرفت از بازی عکس نه فیلم با ویندوز میشه یا برنامه میخولد میخوام یکم از بازیم فیلم بگیرم یاد این جنرالهای ایرانی بدم ابروی ما رو نبرن در اون درجه پیش خارجیها

مجانی هم اموزش میدما

• Like 1

این گلد گرفتنها تون که خنده دار نیست بدرد نمیخوره من دیروز رفتم باردا که میدونین گنجایش هر تیم 10 نفر رو هم داره ولی خوب 3 نفر بودن توی هر تیم من که رفتم تیم ما جلو بود و در حال پرچم بردن تا رفتم یک دقیقه بعد آزیرش در اومد  هر جا رو هوا رو نگاه کردم نفهمیدم کجا میوفته خوب واسپ داشتم و با سرعت میگشتم از قضا اونجایی که تیم ما اکثرشون ریست میشه در میان افتاده بود یک یارمون هم داشت پرچم میبرد شانس من از راه میانبر داشت میرفت از کنار گلد رد شد که اگه بغلشو نگاه میکرد گلد رو میدید منم از پایین داشتم میومدم بالا از یربالایی رفتم بالا اونو دیدم که گفتم حتما گلد رو دیده ولی دیونه به فکر پرچم بردن بود داشت پرچم میبرد اونم وسپ داشت اگه میانبر نمیزد راه اصلی میرفت گلد رو میدید خوب شانس من ندید من با اینکه بهش شلیک کردم چون فکر میکردم میخواد بره گلد بگیره یک ضربه خود بهش ولی رفت به طرف جایگاه پرچم منم رفتم خیلی جنتلمنانه گلد رو گرفتم نه کسی تیر بهم زد نه کسی دنبال گلد بود  انگار گلد رو واسه من کاشته بودن تازه میتونستم همونجا کنارش وایسم عکس یادگاری بگیرم باهاش ولی ترسیدم اینترنتم قطع بشه بجای خنده کردن بعدش گریه کنم راند بعد تعداد زیاد شد 10 نفر هر تیم گلد نیومد راند بعدشم نیومد گفتم شاید رمز زدم خودم نمیدونستم تا حالا با این جمعیت کم گلد نگرفته بودم بجز یک بار توی سند باکس که کلا یک دشمن بود 3 تا یار اونم راحت بردم

چجوری میشه فیلم گرفت از بازی عکس نه فیلم با ویندوز میشه یا برنامه میخولد میخوام یکم از بازیم فیلم بگیرم یاد این جنرالهای ایرانی بدم ابروی ما رو نبرن در اون درجه پیش خارجیها

مجانی هم اموزش میدما

دادا فیلم بگیر فیلم بگیر

ما طرفدارتیم

یه مثبت هم دادم

خیلی هیجانی بود ایول

راستی دی الت چند بود؟

مجانی هم اموزش میدما

از گلد گرفتنت که چیزی نفهمیدم...به نظرم به جای این حرفا برو بازیتو بکن بهتره چون حوصله داستان خوندن نداریم ;)

• Like 2

از گلد گرفتنت که چیزی نفهمیدم...به نظرم به جای این حرفا برو بازیتو بکن بهتره چون حوصله داستان خوندن نداریم ;)

منم هیچی نفهمیدم خخخخخ :/ 

یه عکس خیلی راحت تر از داستان سراییه :p

دادا فیلم بگیر فیلم بگیر

ما طرفدارتیم

یه مثبت هم دادم

خیلی هیجانی بود ایول

راستی دی الت چند بود؟

دی ال نداشتم تازه اومدم توی زمین چجوری فیلم بگیرم با ویندوز میشه؟

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...