Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

khodaish mozo chiye aslan bara chi darin inghad ba ham bahs mikonin age betonin ye tozihi bedin khob mishe maham az jaryan ba khabar mishim :)

mozo ro bi khial ba tavajoh be nicknamet har ja posti az man didi ya fosh bede ya manfi bezar ;)

eb2obidnrgij2rv7mq0v.png

اینم عکس برا دوستانی که میخاند بدونند یعنی اگه میگفتند 1میل اسکور بگیر میتونم بگم راحت تر از این بود

• Like 1

بحثو عوض کنید ، حوصله ایی دارید ب مولا

ی برنامه بذارید جمع شیم همه ایرانیا ی دست بازی کنیم دلمون باز ش

ye jai hast mitonim ba ham hamahang konim berim game

• Like 1

مبارک باشه رنک آپت. میگفتی ما هم میومدیم خب

• Like 1

مبارک باشه رنک آپت. میگفتی ما هم میومدیم خب

فدات داداش

والا من تو این فاز عکس و پارتی این برنامه ها نیستم سریع رنک اپ میکنم بره پی کارش :))

• Like 2

harfa shoma matin ama... avalan man bahso shoro nakardam persia shoro kard man didam javaba ahmaghane behesh dadan manam omadam ke fek nakone hame irania bahash mokhalefan

boro khoob bekhun posta ro ta befahmi kia shoro kardan be chert goftan man hich vakh mese in rednecka javabaye tahajomi nemidam...

un dalghak psycho ke karesh davas ba hame az har gheshri

dar morede din boro tarikh bekhun un vaght mifahmi che jenayatai kardan hamin alanam nemunehash hast... dini ke be chand zani tashvigh mikone o  pedophile budan saranesh vazesh maloome

kheyly ziad barat javad daram ama inja jash nis...

البته حرفت درسته

اما سو استفاده از دین نشونه بد بودن دین نیست

بد بودن کسیه که از دین سو استفاده می کنه

و تو هر دینی یه چنین چیزی وجود داره

به هر حال انسان سو استفاده گر تو هر دینی هست

نمونه بارزش الان توی داعش می شه دید

اگه بخوام یک مثال کاملا واضح و ملموس بزنم

فضای سایبری فضای مفیدیه

ولی می شه ازش سو استفاده کرد

می شه حساب افراد خالی کرد

اما

سواستفاده از فضای سایبری دلیل خوبی برای محکوم کردن و ممنوعیت استفاده از اون نیست

به هر حال خیلی ازت سپاسگزار می شم اگه دوستانو اینجوری مورد عنایت قرار ندی

چون دوستان هم می خونن این پستو از اون ها هم می خوام که اون ها هم سعه صدر

به خرج بدن همینجا قال این قضیه کنده بشه

بحث دوستمون

persia

رو هم خوندم ولی دخالت نکردم

ولی صحبت های شما ممکن بود کار به جای باریک برسونه

چون کمی ادویش زیاد بود

از اینکه وقت گذاشتی و صحبت های منو خوندی ممنون

ارادتمند

• Like 1

البته حرفت درسته

اما سو استفاده از دین نشونه بد بودن دین نیست

بد بودن کسیه که از دین سو استفاده می کنه

و تو هر دینی یه چنین چیزی وجود داره

به هر حال انسان سو استفاده گر تو هر دینی هست

نمونه بارزش الان توی داعش می شه دید

اگه بخوام یک مثال کاملا واضح و ملموس بزنم

فضای سایبری فضای مفیدیه

ولی می شه ازش سو استفاده کرد

می شه حساب افراد خالی کرد

اما

سواستفاده از فضای سایبری دلیل خوبی برای محکوم کردن و ممنوعیت استفاده از اون نیست

به هر حال خیلی ازت سپاسگزار می شم اگه دوستانو اینجوری مورد عنایت قرار ندی

چون دوستان هم می خونن این پستو از اون ها هم می خوام که اون ها هم سعه صدر

به خرج بدن همینجا قال این قضیه کنده بشه

بحث دوستمون

persia

رو هم خوندم ولی دخالت نکردم

ولی صحبت های شما ممکن بود کار به جای باریک برسونه

چون کمی ادویش زیاد بود

از اینکه وقت گذاشتی و صحبت های منو خوندی ممنون

ارادتمند

vaghti yeki mese shoma injoori javab mide man khejalat mikesham edame bedam...

vali az hame khahesh mikonam bara dini ke darin hadeaghal 1h vaght bezarin matalebe in site ke hamash ba madrak hast va taghriban tamam masaele marbut be islam ro dare bekhunid

http://www.mazhabioon.com/

baghiye mataleb rajebe vojod dashtan ya nadashtan khoda az un jai ke hanoz kamel vazeh nis faghat be khundan kotob va site ha elmi davatetun mikonam

az shoma vaghean ozr mikham

movafagh bashid

Edited by xX_FearMe_Xx

سلام به همگی 

چون مهمه بزگ نوشتم

خواهشا هر کسی لاین داره ایدی یا شمارشو بفرسته برام تا اددش کنم و یه گروه توپ بسازیم هم راحت تر چت میکنیم هم جک میذاریم تو گروه 

پس بشتابید :D 

Edited by ramis.b

vali az hame khahesh mikonam bara dini ke darin hadeaghal 1h vaght bezarin matalebe in site ke hamash ba madrak hast va taghriban tamam masaele marbut be islam ro dare bekhunid

baghiye mataleb rajebe vojod dashtan ya nadashtan khoda az un jai ke hanoz kamel vazeh nis faghat be khundan kotob va site ha elmi davatetun mikonam

movafagh bashid

اینجا؟؟؟

اعتقاد هرکس مثه چیز تویه شرتشه

لطفا به همه نشون ندید

چه اونایی که مذهبی هستن چه اونایی که اتئیستن

مرز بین باورها به همین نازکیه باوره.میتونه در عرض چند ثانیه متحول بشه

پس بحثتونو ببرید جای مرتبط با موضوع

• Like 3

اقا من چطوری میتونم گذارشم بدم بهم نوهین شده و درخواست بن یارو روبدم ؟ :((((

ebteda ye screenshot az kole safhe vaghti chat baze begirid ( ba dokme enter dar battle)

screenshot khod ro dar inja gharar dahid ba ejad yek topic jadid ( start new topic )

forum / general content / violators / chat violators

movafagh bashid

من شخصا هیچ بحثی راجب دین و اسلام نداشتم. اما تا دیدم این یارو اومد به مسلمونا که داشتن عید رو بهم تبریک میگفتن توهین کرد خیلی ناراحتم کرد.

منم به عنوان یه بچه مسلمون حق ندارم به تو که هر دین و اعتقادات خودتو داری توهین کنم.

پس بحث ما سر احترام بود نه دین!!!

هرکسی باید خدای خودش و دین خودش رو پیدا کنه. اگه تونست به وسیله همون اعتقادات آدم خوبی باشه شک نکن راه درست را رفته. حالا چه مسلمون چه مسیحی چه...

شما هم تلاشی نکن که اسلام رو بد نشون بدی. بذار هرکسی راهی که میدونه درسته و توی اون راه آرامش داره را ادامه بده. لطفا

اینجا؟؟؟

اعتقاد هرکس مثه چیز تویه شرتشه

لطفا به همه نشون ندید

چه اونایی که مذهبی هستن چه اونایی که اتئیستن

مرز بین باورها به همین نازکیه باوره.میتونه در عرض چند ثانیه متحول بشه

پس بحثتونو ببرید جای مرتبط با موضوع

man shoro nakardam aziz ke be man mipari khodam 100 martabe goftam jash inja nis vali vaghti didam javabe un persia ro unjori dadan lazem bud az khejalateshun dar biam  (no offence)

tamam !

Edited by xX_FearMe_Xx

من شخصا هیچ بحثی راجب دین و اسلام نداشتم. اما تا دیدم این یارو اومد به مسلمونا که داشتن عید رو بهم تبریک میگفتن توهین کرد خیلی ناراحتم کرد.

منم به عنوان یه بچه مسلمون حق ندارم به تو که هر دین و اعتقادات خودتو داری توهین کنم.

پس بحث ما سر احترام بود نه دین!!!

هرکسی باید خدای خودش و دین خودش رو پیدا کنه. اگه تونست به وسیله همون اعتقادات آدم خوبی باشه شک نکن راه درست را رفته. حالا چه مسلمون چه مسیحی چه...

شما هم تلاشی نکن که اسلام رو بد نشون بدی. بذار هرکسی راهی که میدونه درسته و توی اون راه آرامش داره را ادامه بده. لطفا

bale manam az un bi ehtramish khosham nayomad vali javabi ke shoma behesh dadi 100 martabe badta az bi ehterami un bud

na gozashti na bardashti be bishtare daneshmanda bozorg jahan gofti bayad beran timarestan ! lol

• Like 1

bale manam az un bi ehtramish khosham nayomad vali javabi ke shoma behesh dadi 100 martabe badta az bi ehterami un bud

na gozashti na bardashti be bishtare daneshmanda bozorg jahan gofti bayad beran timarestan ! lol

این عکس رو ببین:

ddasdadas.JPG

شما حرف اینارو در مورد وجود خدا قبول داری؟

اگه قبول داری پس من چنین حرفی در موردشون نزدم :D

• Like 2

این عکس رو ببین:

ddasdadas.JPG

شما حرف اینارو در مورد وجود خدا قبول داری؟

اگه قبول داری پس من چنین حرفی در موردشون نزدم :D

midunestam bi savadi vali na inghad...

nesfe un daneshmanda ke neveshti peyrov falsafe spinoza budan shoma behesh migin hamekhoda engari , yani migoftan khoda ba shoor vojood nadare ma ( na faghat adama hame chiz to donya ) khodaim , be ebarat dige roohe hakem bar jahan

be onvan mesal bertrand russell ke asanatheist bud (ghoori chaye russell mesali az harf bandas) einstein ham agnostic ya nadanam gara bud...

dige az in axa maskhare nazar ke ba savada behet bekhandan noob jan inam ye list :

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_atheists_in_science_and_technology

کسی که تونسته عقایدی خلاف عقاید کسایی که باهاشون زندگی کرده داشته باشه قطعا نمیشه اونو با چند صفحه مطلب متقاعد کرد.البته من خودم خیلی سخت باور میکنم چیزیو که حس نکردم.به نظر من تغییر اعقاید یه مسلمون که حداقل بیست سال همش با اینا زندگی کرده خیلی سخته شاید دلیل اصلیش ترسه.من خودم با دلیل به چندتایی اثبات کردم که این چیزا بیشترش خرافاته ولی وقتی ازش پرسیدم که چرا با این که حرفم منطقیه بازم قبول نمیکنی حرفی واسه گفتن نداشته فقط چیزی که تو ذهنشه و یه عمری باهاش زندگی کرده را قبول داره که برگشتن از این ذهنیات خودش خیلی خیلی واسش ترس داره.کلا میخوام بگم تغییر عقیده خیلی سخته.حالا کسایی هستن که با جسارت میان و با دلیل منکر بعضی چیزا میشن.من که به شخصه فقط از اسلام خداشو قبول دارم اونم بعد کلی تحقیق.البته دبیر دینی نیستم که بخوام چیزی به شما الحاق کنم ولی دیدم بچه ها خیلی بحث میکنن ما هم یه نظر دادیم.ولی روزی میشه که خیلی چیزا تو ایران تغییر میکنه حالا ببینیم ما زنده ایم یا نه.یا حق.

• Like 1

eb2obidnrgij2rv7mq0v.png

اینم عکس برا دوستانی که میخاند بدونند یعنی اگه میگفتند 1میل اسکور بگیر میتونم بگم راحت تر از این بود

اینو همون اول که اومد چنج دادم الکی مشن هارو از بین میبره

• Like 1

سلام دوستان :)

چنتا سوال دارم 

من الان  وایکینگ ام ، ماموت ام 1 ، فایر و اسموکی ام 1 دارم 

به نظرتون من الان بخوام هانتر بخرم و تاندر یا تویز ( اسمش سخته:دیـ) ام 1 کنم بد بخت نمیشم ؟ :o 

با تشکر  :lol:  

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...