Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

bache ha be nazaretoon 134000 pool bedam 1100 az har manba drug begiram?ye kit drug daram to garagame ke ine.65 off khorde

Edited by r_mianji0
  • Like 1

این یک شوخیه بین من و مسرور عزیزم

رنگ بعدی که من میخوام بخرم اصلا داخلش ضد ریکو نداره

منم چیز خاصی نگفتم ولی از وقتی یادمه هی درمورد اینکه ریکو جلوی اسپارکت  کم میاره میگفتی :lol:

bache ha be nazaretoon 134000 pool bedam 1100 az har manba drug begiram?ye kit drug daram to garagame ke ine.65 off khorde

به نظر من اصلا نگیر!!

عزیز این ماموریت هایی ک اومده از لحاظ دراگ ک خیلی داره حال میده ب همه!

دراگای من کم کم همشون دارن ب 600 میرسن! وقتی این هست دیگه اشتباهه خریدن دراگ

چه تخفیفی داره این 1500 تا دراگ تو رنک اخر! 80 درصد!!

سلام

ایا کسی من رو به یاد داره؟

are man yadame to hamoon kasi hasti ke esme acet reza87 bood va 4 lozi boodi

Edited by r_mianji0
  • Like 4

5x است. اگر تعداد کل بینندگان برای همه جنگ نهایی 6 با هم 30.000 بینندگان برسد، بودجه جنگ 3X است. که 3X کریستال برای نبرد به پایان رسید. 30.000 بینندگان 5000 بینندگان در هر بازی است. اگر ما رسیدن به 50.000 بینندگان ما 5X کریستال بودجه را میگیرند، برای اولین بار در تاریخ است.

من برنامه که چگونه به انجام این کار، اما من نیاز بازیکنان بیشتر به من کمک کند. ما باید همه بر روی سرور TANKI بگویم، تمام سرورهای اشغال کردند، و آنها را برای پیوستن به به تماشا و به آنها لینک http://www.twitch.tv/tankistarladder_en را

این ترجمه خوب نیست. آیا کسی می تواند می توانید این متن ترجمه را بهبود بخشد، از شما سپاسگزارم.

بسیاری از بازیکنان را درک نمی زبان انگلیسی یا روسی، بنابراین ما باید این ترجمه و آنها را در دیگر باشگاه های گفتگو، انجمن ها، سرور چت، سرور نبرد است. لینک مهم است، چرا که آنها فقط باید به روی آن کلیک کنید به تماشای TANKI نهایی در حرکت یا کشش ناگهانی، در اینجا یک لینک است

• Like 1

5x است. اگر تعداد کل بینندگان برای همه جنگ نهایی 6 با هم 30.000 بینندگان برسد، بودجه جنگ 3X است. که 3X کریستال برای نبرد به پایان رسید. 30.000 بینندگان 5000 بینندگان در هر بازی است. اگر ما رسیدن به 50.000 بینندگان ما 5X کریستال بودجه را میگیرند، برای اولین بار در تاریخ است.

من برنامه که چگونه به انجام این کار، اما من نیاز بازیکنان بیشتر به من کمک کند. ما باید همه بر روی سرور TANKI بگویم، تمام سرورهای اشغال کردند، و آنها را برای پیوستن به به تماشا و به آنها لینک http://www.twitch.tv/tankistarladder_en را

این ترجمه خوب نیست. آیا کسی می تواند می توانید این متن ترجمه را بهبود بخشد، از شما سپاسگزارم.

بسیاری از بازیکنان را درک نمی زبان انگلیسی یا روسی، بنابراین ما باید این ترجمه و آنها را در دیگر باشگاه های گفتگو، انجمن ها، سرور چت، سرور نبرد است. لینک مهم است، چرا که آنها فقط باید به روی آن کلیک کنید به تماشای TANKI نهایی در حرکت یا کشش ناگهانی، در اینجا یک لینک است

in mtlab ghyere tarjomash kojast?

منم چیز خاصی نگفتم ولی از وقتی یادمه هی درمورد اینکه ریکو جلوی اسپارکت  کم میاره میگفتی :lol:

خخخخخ من کلا یک ماه نیست اسپارک خریدم. یادمم نمیاد دیگه گفته باشم اما شک نکن اگرم حرفی در موردش زدم مخاطبم مسرور بوده.

فکر کنم به اسپارک حساسیت داری :D

تو که دیگه میدونی قراره یه رنگ خوب به زودی بخرم

2015_07_25_222657.jpg

ی بازی خوب دیگر ! برعکس 300 تاییه این چهار پنج تا گلد داشت

ارمین گفت بگیم اوایل بازی با ایسیدا بود و بعد والکان واس همین اخر شده فکر بد نکنید.

الکی مثلا ارمین کینگ نوب نیست :lol:

---

روزی دو س تا این مدل بازی بزنیم تو رگ نونمون تو روغنه دوستان اگر پایه باشن

• Like 3

ye battle zadim ba sasha va armin. 2 daghighe az bazi nagzashte bood ke gold oomad.ke starte gold ommadan shoroo shod . dar majmoo 5 ta gold oomad. man yekisho khordam.inam natijeye bazi ke ba hamkari bordim.salam.png

• Like 2

2015_07_25_222657.jpg

ی بازی خوب دیگر ! برعکس 300 تاییه این چهار پنج تا گلد داشت

ارمین گفت بگیم اوایل بازی با ایسیدا بود و بعد والکان واس همین اخر شده فکر بد نکنید.

الکی مثلا ارمین کینگ نوب نیست :lol:

---

روزی دو س تا این مدل بازی بزنیم تو رگ نونمون تو روغنه دوستان اگر پایه باشن

تا وقتی شما هسی من چرا کینگ نوب؟ :lol:

• Like 1

سلام 

من این  اصلحه ها رو 

m1

دارم 

1- firebird 2-freeeze 3- isida 4- smoky 5- Ricochet 6- railgun 

و این بدن ها رو 

m1 

دارم  

1- wasp 2- honter 3- viking 4- titan 5- mammot 

ام 2 ندارم

چه کار کنم تا از این بدبخت تر نشم ؟؟؟؟؟؟

:(  :wub:

• Like 1

سلام 

من این  اصلحه ها رو 

m1

دارم 

1- firebird 2-freeeze 3- isida 4- smoky 5- Ricochet 6- railgun 

و این بدن ها رو 

m1 

دارم  

1- wasp 2- honter 3- viking 4- titan 5- mammot 

ام 2 ندارم

چه کار کنم تا از این بدبخت تر نشم ؟؟؟؟؟؟

:(  :wub:

:mellow:  :mellow:

راستی رنک آپت مبارک ;)

Edited by amirhomayoon_5

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...