Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

بله اینجا فرصت رو غنیمت میشمارم تا لینکه تاپیکه اسرایئلی هارو بزارم که دارن در مورد اسلام و داعش حرف میزنن کسی سر در میاره بره از حقوق ایران دفاع کنه :D :D

http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=200902&page=8

1. islam // iran  kheyly fargh has...

2. kheyly az uni ke bayad molayem tar harf mizanan dar morede islam...

3. think na thing majid jan

1. islam // iran  kheyly fargh has...

2. kheyly az uni ke bayad molayem tar harf mizanan dar morede islam...

3. think na thing majid jan

اره داداش همون فقط خواستم اطلاع رسانی بشه راستی ممنون بابت توجهت و غلط املایی ;)

بله اینجا فرصت رو غنیمت میشمارم تا لینکه تاپیکه اسرایئلی هارو بزارم که دارن در مورد اسلام و داعش حرف میزنن کسی سر در میاره بره از حقوق ایران دفاع کنه :D :D

http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=200902&page=8

بهترین کار ریپورد دادن هست 

o5wwxtlqe7i6f3nni5kn.png

• Like 2

mobarak bashe

vali khodayi khaste nashodin

hamash rail va waasp stadium :rolleyes:

aksar ranka up ha hamine tanavo bedin ^_^

az mn va ma ke dg gozasht khob pishnahad bd be bache ha ma ke bara ranke generalissimomon mikhastim tarhemono piyade konim ridan besh 

وای وای حرف زشت خخخ

بچه های بالا به صورت بیستو چهار ساعته نظارت میکنن حواستون باشه  :D

harfe zesht chiye ridan kare har roze hamas dar zemn mano az kasi natarson  mn khodam sara 7 khatam ;)

az mn va ma ke dg gozasht khob pishnahad bd be bache ha ma ke bara ranke generalissimomon mikhastim tarhemono piyade konim ridan besh 

harfe zesht chiye ridan kare har roze hamas dar zemn mano az kasi natarson  mn khodam sara 7 khatam ;)

خودت چی هستی ایا ؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدی :|

سلام  :P

دوستان یه سوال برای گرفتن گلد باکس باید چه چیزیایی رو رعایت کرد ؟

حلا مثلا جایی که میفته هم میدونی کجاس باید چظور عمل کنم تا احتمال اینکه بگیرمش بیشتر شه ؟

با تشکر :lol:

bayad mard bashi va 2 faghare az ona  ;) 

این فلسفه کاملا اشتباهه

یهو میبینی طرف سلف میکنه

از قبل هم نسبت به گلد جاش دورتر میشه

;) :lol:

همیشه از پشت سر حمله کن اگه فایر داری بکش روشون گلد رو بگیر :D کاری که امروز سر سپهر اوردم لول :mellow:

:mellow:

سلام  :P

دوستان یه سوال برای گرفتن گلد باکس باید چه چیزیایی رو رعایت کرد ؟

حلا مثلا جایی که میفته هم میدونی کجاس باید چظور عمل کنم تا احتمال اینکه بگیرمش بیشتر شه ؟

با تشکر :lol:

از پشت سر حمله کن   هر چی داری بکش روشون گدو  بگیر :| مثل امروز  گلد رو   از سپهر گرفتم :P

harchi basham lashi nistam 

الان این چه ربطی به من داره ؟ اگه بحثت سر بتله که رفتی بیرون  من رفتم  تیم مقابل اگه بحثت چیز  دیگه ای  هست  بیا اسکایب بگو :|

الان این چه ربطی به من داره ؟ اگه بحثت سر بتله که رفتی بیرون  من رفتم  تیم مقابل اگه بحثت چیز  دیگه ای  هست  بیا اسکایب بگو :|

na mn bahsi nadaram didam lashi omadi battli ke khodam inv dadam rafti teame ro bero natijero bargardoni mnm paket kardam hamin

mozoe dgi has harf bezanim darbarash befarma?

از پشت سر حمله کن   هر چی داری بکش روشون گدو  بگیر :| مثل امروز  گلد رو   از سپهر گرفتم :P

هویج

اینا بتل معمولی رو میگن

تو لعنتی اومدی تو بتل وسپ فایر

که توش چیز دیگه ای نیست

و قرار نبود کسی اونیکی رو بکشه؛

ما رو از پشت زدی

خو اگه قرار بود بکشیم که یه ثانیه هم زنده نمیموندی

na mn bahsi nadaram didam lashi omadi battli ke khodam inv dadam rafti teame ro bero natijero bargardoni mnm paket kardam hamin

mozoe dgi has harf bezanim darbarash befarma?

خوب  میشه نگی لاشی بهش حساسیت دارم یهو دیدی یه چیزی گفتم  ناراحت شدی   ... ببین  همه منو میشناسن  من بتل کسی رو نمیرم خرااب کنم ... از بتل امدی بیرون   منم رفتم  تیم  مقابل چون تیمتون نوب بود... مگه غیر از اینه ؟

منم نمیام تیم نوب هر کی هم جای من باشه همین کارو میکنه  تو رفتی بیرون من رفتم تیم مقابل نیومدم که رو به روت بازی کنم  صبر کردم بری بیرون منم برم تیم مقابلت این کجاش ایراد داره ؟

هویج

اینا بتل معمولی رو میگن

تو لعنتی اومدی تو بتل وسپ فایر

که توش چیز دیگه ای نیست

و قرار نبود کسی اونیکی رو بکشه؛

ما رو از پشت زدی

خو اگه قرار بود بکشیم که یه ثانیه هم زنده نمیموندی

خو گلد حقم بودا اخر بازی امدم نتیجه رو عوض کردم وگرنه ماموت   دهنتونو صاف میکرد :P

خو گلد حقم بودا اخر بازی امدم نتیجه رو عوض کردم وگرنه ماموت   دهنتونو صاف میکرد :P

خو هویج خودم میتونستم برم چنج بدم =/

بعد یجوری میگی حقت بود انگار اول بتلو بردیم بعد گلدو گرفتی .-.

خوب  میشه نگی لاشی بهش حساسیت دارم یهو دیدی یه چیزی گفتم  ناراحت شدی   ... ببین  همه منو میشناسن  من بتل کسی رو نمیرم خرااب کنم ... از بتل امدی بیرون   منم رفتم  تیم  مقابل چون تیمتون نوب بود... مگه غیر از اینه ؟

منم نمیام تیم نوب هر کی هم جای من باشه همین کارو میکنه  تو رفتی بیرون من رفتم تیم مقابل نیومدم که رو به روت بازی کنم  صبر کردم بری بیرون منم برم تیم مقابلت این کجاش ایراد داره ؟

fek nmikoni chape migi?to rafti teame moghabel ke mn raftam biron ama fek nmikardam inghadr bi janbe bashi khodaee hamon behtar ke ravande halazoniye khodeto tey mikardi sakhti mikeshidi ta yekam janbe bazit bere bala

خو هویج خودم میتونستم برم چنج بدم =/

بعد یجوری میگی حقت بود انگار اول بتلو بردیم بعد گلدو گرفتی .-.

خو حقم بود دیگه اگه نیومده بودم تو میرفتی بیرون  اسکورت به باد میرفت :| عجبا :angry: :angry:

:angry:

fek nmikoni chape migi?to rafti teame moghabel ke mn raftam biron ama fek nmikardam inghadr bi janbe bashi khodaee hamon behtar ke ravande halazoniye khodeto tey mikardi sakhti mikeshidi ta yekam janbe bazit bere bala

تو بیرون بودی میتونی از ماهان بپرسی .. خوب  روش حلزونی   من اون موقع تو یه گیم دیگه بودم   مثل همیشه میومدم یکم بازی میکردم میرفتم از 2 سال پیش همین بوده  بعدشم خودت میدونی واسم اهمیتی نداره همون موقع  هم کریس خرید کرده بودم میتونستم کیتارو بگیرم ولی کیت جالب نمیومد  بعدشم  نذار بگم .... سر خط

تو بیرون بودی میتونی از ماهان بپرسی .. خوب  روش حلزونی   من اون موقع تو یه گیم دیگه بودم   مثل همیشه میومدم یکم بازی میکردم میرفتم از 2 سال پیش همین بوده  بعدشم خودت میدونی واسم اهمیتی نداره همون موقع  هم کریس خرید کرده بودم میتونستم کیتارو بگیرم ولی کیت جالب نمیومد  بعدشم  نذار بگم .... سر خط

bego man be pakim iman daram :l

bego man be pakim iman daram :l

میترسم نداشته باشی کثیف کنی انجمنو.. خوب  حالا دیگه نگو لاشی  حساسیتم بالاست یهو دیدی  چیزی گفتم ...

میترسم نداشته باشی کثیف کنی انجمنو.. خوب  حالا دیگه نگو لاشی  حساسیتم بالاست یهو دیدی  چیزی گفتم ...

harfeto bezan chera sherrrr migi?

bache in harfa ro nazan bet mikhandan

harfeto bezan chera sherrrr migi?

bache in harfa ro nazan bet mikhandan

عکس دارم بجای حرف.... اره من بچم تو که بزرگی چه پخی هستی حس بحث ندارم تو نوبیت خودت بمون باو  bb

عکس دارم بجای حرف.... اره من بچم تو که بزرگی چه پخی هستی حس بحث ندارم تو نوبیت خودت بمون باو  bb

moshkele ma nooba va nashiya nis moshkele ma iraniya vojode  lashiyas 

axam bezar to albomet film mikhad ta beenam koni asisam

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...