Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

خوب به پروتکشن ها باید توجه کرد....خودم فکر کنم ولکان بهتر باشه چون برایه همه ی مپ ها جواب میده و راه دور هم کاربرد داره...ولی تویس باید بری تو سینه ی حریف ک یه ایزدا هم لازم داری کمکت کنه...حالا کدوم؟

تویس یا ولکان؟

ولکان به نظر من قوی ترین اسلحه الان بازیه

البته با یه بدنه تایتان یا ماموت ام 3

بهتون پیشنهاد میکنم تویس رو ام3 کتید!

من تویس رو ام 3 کردم و با جنرالیسمیو ها رفتم باتل با دی ال 1/96 بدون دراگ نفر دوم تیم شدم..البته بدنه ی من ام2 هستا...

به هر حال تویس یه چیز معرکه ایه ک پیشنهاد میکنم امتحانش کنید...رفتم نگاهی به رنگ ها کردم دیدم همه پروتکشن والکان دارن اما پروتکشن تویس کمه...برایه همین ترجیح دادم تویس رو ام3 کنم..عجب چیزیه

to balance badi fek konam bad jor bokhore to sare vulcan va fire va twins ham damagesho kam konan chon hame m3 m4 kardan

تا حالا چند بار با ولکان جلو حریف بازی کردی که میگی بهترین اسلحه بازی هست

با ماموت ام 4 و زئوس به صورت متقیم حریف  بیشتر سلاح های حریف نیستی ولی اگه کسی کاری به کارت نداشته باشه شاید حرفت درست باشه

بهتون پیشنهاد میکنم تویس رو ام3 کتید!

من تویس رو ام 3 کردم و با جنرالیسمیو ها رفتم باتل با دی ال 1/96 بدون دراگ نفر دوم تیم شدم..البته بدنه ی من ام2 هستا...

به هر حال تویس یه چیز معرکه ایه ک پیشنهاد میکنم امتحانش کنید...رفتم نگاهی به رنگ ها کردم دیدم همه پروتکشن والکان دارن اما پروتکشن تویس کمه...برایه همین ترجیح دادم تویس رو ام3 کنم..عجب چیزیه

منم پیشنهاد میکنم توینز رو ام 3 کنین

اون ژنرال سیمونی که گذاشته دی ال  بالای 3 تو بازی باشه کلم بوده نه ژنرال سیمون تازه با بدنه ام 2

از نظر من تو بازی بالا ترین پروتکشن که استفاده میشه توینز هست ولی بازم جواب میده

• Like 2

تا حالا چند بار با ولکان جلو حریف بازی کردی که میگی بهترین اسلحه بازی هست

با ماموت ام 4 و زئوس به صورت متقیم حریف  بیشتر سلاح های حریف نیستی ولی اگه کسی کاری به کارت نداشته باشه شاید حرفت درست باشه

منم پیشنهاد میکنم توینز رو ام 3 کنین

اون ژنرال سیمونی که گذاشته دی ال  بالای 3 تو بازی باشه کلم بوده نه ژنرال سیمون تازه با بدنه ام 2

از نظر من تو بازی بالا ترین پروتکشن که استفاده میشه توینز هست ولی بازم جواب میده

اگه میگم بهترینه چون از تمام سلاح ها سریع تر منو میزنه

البته که تو تجربت زیاده و کلا همه اسلحه هارو تست کردی بهتر میدونی. من چون بیشتر پلیگان بازی میکنم و میبینم یه ولکان ماموت میاد نتیجه بازی رو عوض میکنه گفتم

طرف میره اون بالا یه ایزیدا هم میره پشت سرش دیگه نمیشه بازی کرد :mellow:

vali manam in htemal ro midam ke twins zaief beshe.

makhsusan inke emruz hame raftan twins kharidan engar :D

اگه این ضعیف بشه تاندر برمیگرده رو دور ک من تاندر ام 3/ام4 دارم..از خدامه ضعیف بشه تا برگردم رو تاندر خودم...

از بس با تویس زدنم گفتم برم بگیرم ک تا الان خوب جواب داده

مبارکه داداش رامین :D

خیلی خوشکل شدی B)  ^_^  :wub:

چشمات خوشکل میبینه :wub:

Edited by ramintm
  • Like 1

کافی بتل فوند یه افزایشی داشته باشه انقدر مولتی زیاد میشه که اصلا نمیشه بازی کرد
تو تیم خودم مولتی بود، تو تیم حریف هم مولتی بود :|
اصلا دیگه شبیه بازی نبود :|

اگه این ضعیف بشه تاندر برمیگرده رو دور ک من تاندر ام 3/ام4 دارم..از خدامه ضعیف بشه تا برگردم رو تاندر خودم...

از بس با تویس زدنم گفتم برم بگیرم ک تا الان خوب جواب داده

ایشالا که همر رو خیلی قوی کنن :D

با همر از فایر بیشتر حال کردم

ایشالا که همر رو خیلی قوی کنن :D

با همر از فایر بیشتر حال کردم

شتر در خواب بیند پنبه دانه...همین الان همر شاخه قویتر از این بشه تبدیل به غول بازی میشه..

به نظر من همر رو هم ضعیفش میکنن...فعلاً تاندر ضعیفه ک باید قویش کنن

شتر در خواب بیند پنبه دانه...همین الان همر شاخه قویتر از این بشه تبدیل به غول بازی میشه..

یه روزی هم توینز قوی نبود

همه به یکدیگه میگفتن شتر مثل همین الان

ولی بعدش قوی شد 

اون وقت همه ... شدن

خدا رو چه دیدی شاید همر هم قوی شد

کجا همر شاخه؟؟؟

در برابر فایر و توینز و ولکان همر شاخه؟؟؟

کجا همر شاخه؟؟؟

در برابر فایر و توینز و ولکان همر شاخه؟؟؟

با فایر و توینز و ولکان برابر...از تاندر شاخ تره..از ایسدا شاخ تره..از ریل شاخ تره...

همر شاخه...اگه قرار باشه چیزی رو ببرن بالا تاندره نه همر...همر همین الان قویه و متعادله..با دراگ دابل دمیج با دو تیر وایک ام3 رو میندازه در حالی ک تاندر سه تیر میخواد

راستی بهتون بر نخوره..اون ضرب المثله ک میگه شتر در خواب بیند پنبه دانه...شتر منظور شخص خاصی نیست...اینو به ترانسلیتر میگم ک جوری گفت انگار به شخص خاصی گفتم شتر

Edited by jacktery_XXX

با فایر و توینز و ولکان برابر...از تاندر شاخ تره..از ایسدا شاخ تره..از ریل شاخ تره...

همر شاخه...اگه قرار باشه چیزی رو ببرن بالا تاندره نه همر...همر همین الان قویه و متعادله..با دراگ دابل دمیج با دو تیر وایک ام3 رو میندازه در حالی ک تاندر سه تیر میخواد

اوخت اومدیمو اون یاروی که با همر تو با دوتا تیر میخای بزنیش ارمور زد اوخت باید چارتا تیر بزنی

یا یه ایزیدا پشتش بود  اونوخت چی

• Like 1

اوخت اومدیمو اون یاروی که با همر تو با دوتا تیر میخای بزنیش ارمور زد اوخت باید چارتا تیر بزنی

یا یه ایزیدا پشتش بود  اونوخت چی

اون موقع هست ک اگه تاندر هم باشه میخوره..نه تنها تاندر بلکه بقیه ی اسلحه ها هم کم میارن جلوش...اینطور نیست؟

اگه نیست بگو در جریانش باشیم....ما داریم مقایسه میکنیم..وقتی یه مثال میزنی باید شرایط یکسان در نظر بگیریم

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...