Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

خوب...حاصل 999 دقیقه بازی رو میخواین ببینین؟
البته من در دقیقه ی 600 بازی یه لگ دادم و امتیازم صفر شد اما برگشتم و مدارکش هم موجوده:

اول از همه گلدهای بازی:

nnr9c2aoknxno5sxw5ec.jpg

j3volzhdlb0ss1y2pnmq.jpg

n9s9wmhnoesxssmzjn55.jpg

d7dc6cvunm15aoojqd6y.jpg

این که از گلدها...سهم من همش 4 تا بود..خدا بیشترش کنه..امروز رو شانس نبودم

اینم نتیجه ی نهایی بازی:

2qa0akwkp3l3t8zfa52m.jpg

رکورد منو تا الان کی زده؟

به طور کامل 999 دقیقه بازی...خخخ...البته یه استراحت 5 دقیقه ای اونم به خاطر لگ لعنتی...

دوبارهم بقیه ی تیم لگ ددن ک فکر کردم رفتن بیرون از بازی برا همین ماهان رو اینویت دادم اما شرمندش شدم...

راستی تیم ما 4 تا مولتی داشت!

اینم یکیشون:

1fidh1u7kfg9ojzzo9db.jpg

• Like 3

هرجا میرم با این پینگ عذاب وژدان میگیرم که .... زدم به بازی تیمم  :mellow: 

قبلا انقدر افتضاح نبود...بدتر شده نمیدونم چرا

برو دوتا خط بگیر درست میشه....منم دارم با دوتا خط بازی میکنم...تا 999 دقیقه بازی فقط یه بار لگ داد ک اونم بدموقع بود...خخخ

• Like 1

البته من در دقیقه ی 600 بازی یه لگ دادم و امتیازم صفر شد اما برگشتم و مدارکش هم موجوده:

اول از همه گلدهای بازی:

nnr9c2aoknxno5sxw5ec.jpg

j3volzhdlb0ss1y2pnmq.jpg

n9s9wmhnoesxssmzjn55.jpgاینجا علی هست که قبلنا روزی یه بتل پلی گان ۹۹۹ دیقه ای بازی میکرد لحظه

تو هم کاره شاخی نکردی

=​/

d7dc6cvunm15aoojqd6y.jpg

اینم نتیجه ی نهایی بازی:

2qa0akwkp3l3t8zfa52m.jpg

به طور کامل 999 دقیقه بازی...خخخ...البته یه استراحت 5 دقیقه ای اونم به خاطر لگ لعنتی...

دوبارهم بقیه ی تیم لگ ددن ک فکر کردم رفتن بیرون از بازی برا همین ماهان رو اینویت دادم اما شرمندش شدم...

اینم یکیشون:

1fidh1u7kfg9ojzzo9db.jpg

اینجا علی قبلنا روزی یه بتل پلیگان ۹۹۹ دیفه ای میرفت الانم حسن دو روزی یه بار میره

کاره شاخی نکردی =/

Edited by FaKe.NooB
  • Like 3

اول از همه گلدهای بازی:

nnr9c2aoknxno5sxw5ec.jpg

j3volzhdlb0ss1y2pnmq.jpg

n9s9wmhnoesxssmzjn55.jpg

d7dc6cvunm15aoojqd6y.jpg

اینم نتیجه ی نهایی بازی:

2qa0akwkp3l3t8zfa52m.jpg

اینم یکیشون:

1fidh1u7kfg9ojzzo9db.jpg

:D http://upload7.ir/imgs/2014-12/23772554852737141283.png

inam ye bazi 24 saate

Edited by iranwineer
  • Like 2

for  fun

:wub:  B)  :wub: 

2yll_1.png70wy_2.png

آفرین آفرین

خدا خیرت بده

عکس های بسیار زیبایی شده ای جوان

یادم باشه به عنوان

مشعل المپیک ریو حتما

از خودم استفاده کنم

Edited by chotakbalasi
  • Like 2

این پرو بتل چرا باید الان که من آه در بساط ندارم تموم می شد آخه؟

خدا هیچ جوونی رو گرفتار بی پولی نکنه :)

Bipuli.jpg

Edited by chotakbalasi
  • Like 14

اینجا علی قبلنا روزی یه بتل پلیگان ۹۹۹ دیفه ای میرفت الانم حسن دو روزی یه بار میره

کاره شاخی نکردی =/

اصلاً مفتم نمیارزه...آخه باتلی ک دقیقه ی آخر رو مولتی بازی ببازی چ فایده ای داره؟

ما اول باتل 200 تا عقب بودیم تا اینکه سر پوینت 500 مساوی کردیم و سر پوینت 800 حدود 160 تا جلو بودیم تا اینکه تو سه ساعت آخر بازی یه بنده خدایی اومد گلدی که قولشو به هم تیمیش داده بود خورد!

آخرشم معلوم شد هم تیمیای من همشون تیم بودن...بعدش سه تاشون قهر کردن که چرا گلدی ک قولشو به یکی دیگه دادن اون خورده و رفتن بیرون...سر همین قضیه سه تا مولتی ناقابل وارد تیم ما شد و بازی رو هر جوری بود تموم کردیم...

یارو با رنک جنرالیسمیو اومده با واسپ 1 و فریز ام 2 تو تیم ما قر میده...یکی نیست بهش بگه یعنی تو هیچی دیگه نداری؟

هر کسی باتل 999 دقیقه ای بخواد بره از قبل دوتا رفیقاشو آماده باید بذاره تو تیم حریف برا مولتی...اینجوری فایده نداره...خیلی نامرد پیدا میشه

راستی اینم بگم که بعضی از کلمات به هر دو صورت نوشته میشن و درست هستن!

اینو کتاب ادبیات سال پیش دانشگاهی گفته..مثله کلمه ی غلت و غلط...خخخ

Edited by jacktery_XXX
  • Like 3

من موندم بازی 2 تا ایزانی یه طرف هستن منم با یه خارجی یه طرف بازی شروع شده همینجوری داریم بازی می کنیم.

یهو بازی بردن بعد میبازن بر میگردن میگن وطن فروشی کردی اونم ایسلند 77 تایی که از اول همه با هم استارت زدن

دیروز هم داریم بازی میکنیم 3 تا ایرانی یه طرف هستیم بعد یهو یکی میاد اونور به ما میگه لفت بدید بیایید اینور فرند خارجی من اینور بازی میکنه. :D :D :D

اصلا یه داستانی شده این تانکی ;) ;) ;)

اقایون مشکلی نیست روبرو هم بازی کنید :P :P :P
 ولی داستان درست نکنید و داستان سرایی نکنید :P :P

من هیچ مشکلی با رودرو یا تو یه تیم بازی کردن ندارم فقط بازی می کنم واسم فرقی نداره کی تو تیم من هستش یا روبرو یا میبازم یا میبرم اخرش همینه. ;) ;) ;)

این اخرین پست بود که گذاشتم دیگه حال بحث ندارم.

تو کل بازی تا حالا چنتا پست بیشتر نذاشتم در کل تو چند سال که بازی میکنم 1 ماه هستش اومدم پست میزارم اونم دیگه به قل دوستان ب ب ;) ;) ;) ;)

راسی اکانتای همه روبرا شد مال ما هم همینطور مبارکتون باشه. :) :) :)

• Like 13

اصلاً مفتم نمیارزه...آخه باتلی ک دقیقه ی آخر رو مولتی بازی ببازی چ فایده ای داره؟

ما اول باتل 200 تا عقب بودیم تا اینکه سر پوینت 500 مساوی کردیم و سر پوینت 800 حدود 160 تا جلو بودیم تا اینکه تو سه ساعت آخر بازی یه بنده خدایی اومد گلدی که قولشو به هم تیمیش داده بود خورد!

آخرشم معلوم شد هم تیمیای من همشون تیم بودن...بعدش سه تاشون قهر کردن که چرا گلدی ک قولشو به یکی دیگه دادن اون خورده و رفتن بیرون...سر همین قضیه سه تا مولتی ناقابل وارد تیم ما شد و بازی رو هر جوری بود تموم کردیم...

یارو با رنک جنرالیسمیو اومده با واسپ 1 و فریز ام 2 تو تیم ما قر میده...یکی نیست بهش بگه یعنی تو هیچی دیگه نداری؟

هر کسی باتل 999 دقیقه ای بخواد بره از قبل دوتا رفیقاشو آماده باید بذاره تو تیم حریف برا مولتی...اینجوری فایده نداره...خیلی نامرد پیدا میشه

darja vote kon , shayad shans biari sari mod biad vasat kickesh kone (albate in expert sabotagera  nemishe karishun kard) badesham chanta screenshot az scora begir ba fasele zamani monaseb ya bazio record kon to game violators bezar ke hadeaghal karma accountashun kharab she dige jorat nakonan sabotage konan ba un acc....

rahe digam has ya moghabele be mesl koni ( man esme rusi bebinam team harif pish dasti mikonam ) ya inke ye black list doros kon badan boro bazishuno kharab kon kheyly hal mide xaxaxa )

• Like 1

یه سوال!

آیا ایکس تی ها هم باید آپگرید بشن؟

خوب چ کار مزخرفیه که ایکس تی باید آپگرید بشه؟

حداقل ایکس تی ها رو مستقیم ام 3 بدن تا فقط میکروش بمونه...والا

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...