Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اومده روش بعد گرفتن گلد باکس 1000تا گلد که زیادنیست اینقدرسروکله میزنن واقعا میگن مردم دنبال مال مفتن دروغ نمی گن ولی خودمم نمی گزرم اقا تازه فهمیدم ولکان با ماموت یا تایتان چقدر تو نیرد مانت کارلو جواب میده همین نبردی که تو امشب اومدی طرف مقابل همون جا فهمیدم

اومده روش بعد گرفتن گلد باکس 1000تا گلد که زیادنیست اینقدرسروکله میزنن واقعا میگن مردم دنبال مال مفتن دروغ نمی گن ولی خودمم نمی گزرم اقا تازه فهمیدم ولکان با ماموت یا تایتان چقدر تو نیرد مانت کارلو جواب میده همین نبردی که تو امشب اومدی طرف مقابل همون جا فهمیدم

نه بابا

بنده خدا همون بالا بود

فکر کنم لگ داشت

:P   برای من 1000تا گلد تقریبا معادل یک ساعت بازی هست...خوبه دیگه توی ی لحظه گلد میگیری کار یک ساعت رو میکنی

^_^ ضمنا مهمترین چیز گلدباکس هیجانش هست و لذت خاصی که از گرفتنش میبری

واقعا که عالیه.کلا مثلثل(ولکان)با بدنه های سنگین خیلی خوبه مخصوصا تو مپ های متوسط با یه پرستار(آیزیدا)بغل دستت

ینی حال میده واسه حال گیری

من حق خوری نکردم تو این صحنه؟

|: به نظرم کاملا حق این دیکتاتور بنده خدا بود

s4dg_53.jpg

نهههه.حق به حقدار رسید.میخواست نره رو سرو کله ملت که اینطور نشه :D خخخخخ

سلام بر اجمعین

من تازه این فرم رو پیدا کردم

. ماشالله چقدر ایرانی این بازی رو میکنن

تقریبا یک نیگاه کلی به صفحات انداختم یک چندتا سوال داشتم

الان اکثرا با تانکهای سنگین بازی میکنم همیشه تو همه های بازی ها چه انلاین یا غیر انلاین از قدرت بیشتر از سرعت خوشم میومده

تو فرم خوندم که برای تانکهای سنگین اسلحه دوقلو خیلی خوبه که  رفتم از یک کیت که تخفیف داشت خریدم که تو زمینهای کوچیک و متوسط خیلی خوب جواب میده ولی

سوالی که داشتم برای زمینهای بزرگ هست که این ترکیب جواب نمیده صد ساعت طول میکشه تا بخوام به حریف برسم به همین خاطر رفتم شفت گرفتم. بد نبود ولی تا بیام رو حریف زوم کنم تا بزنم صد بار مردم . ریلم خریدم که فکر میکنم برای تانکهای سبک بهتر باشه ولی یک جورایی از ولکان برای زمینهای بزرگ با تانک سنگین خوشم اومد.

حالا شما بگید برای زمینهای بزرگ با تانک سنگین چه اسلحه ای مناسبه؟

و اینکه گلد باکس کی و چه موقع ظاهر میشه؟ باید صداش کرد که تا بیادش؟ آخه بازیکنها هی میگن آدمین گلد بده. آدمین کیه دیگه؟ کلا یک توضیح در مورد گلد باکس بدید

دمتون گرم

سلام

درمورد دوقلو حرفت درسته با بدنه سنگین تو نقشه های کوچیک جواب میده ولی تو مپ بزرگ نه

گفتی  با بدنه سنگین میری؟

برای بدنه سنگین مثل تایتان نقشه های کوچیک خوبه مثل

sand box,

ولی تو مپ های بزرگ و متوسط نمیتون به خوبی حمله کنن.منظورم اینه که پرچم ربایی کنن یا بزنن تو قلب دشمن.وقت زیادی میبره

بدنه های سنگین خصوصا ماموت و تایتان در نقشه های متوسط و بزرگ معمولا به دفاع میپردازن ینی اگه بازی پرچمی باشه مراقب دفاع از پرچم خودی هست.یا دفاع از شاه راه ها به طوری که یک مکان خوب و دور از دسترس کمین میکنن(برای اسلحه های دوربرد)وشلیک میکنن.یا روی همون محل(پرچم/گوی امتیاز)یا همون راه مهم وایمیسن(برای اسلحه های کوتاه برد)و دفاع میکنن.البته یکی از

(Shaft)بیشترین موارد استفاده بدنه سنگین کمین و شکار تانک های کوچیک هستش.مثل ترکیب تک تیر انداز

و ماموت هست که یه جایی ته نقشه با لیزرش همه رو به وحشت میندازه.

Edited by mj.2000

سلام بر اجمعین

من تازه این فرم رو پیدا کردم

. ماشالله چقدر ایرانی این بازی رو میکنن

تقریبا یک نیگاه کلی به صفحات انداختم یک چندتا سوال داشتم

الان اکثرا با تانکهای سنگین بازی میکنم همیشه تو همه های بازی ها چه انلاین یا غیر انلاین از قدرت بیشتر از سرعت خوشم میومده

تو فرم خوندم که برای تانکهای سنگین اسلحه دوقلو خیلی خوبه که  رفتم از یک کیت که تخفیف داشت خریدم که تو زمینهای کوچیک و متوسط خیلی خوب جواب میده ولی

سوالی که داشتم برای زمینهای بزرگ هست که این ترکیب جواب نمیده صد ساعت طول میکشه تا بخوام به حریف برسم به همین خاطر رفتم شفت گرفتم. بد نبود ولی تا بیام رو حریف زوم کنم تا بزنم صد بار مردم . ریلم خریدم که فکر میکنم برای تانکهای سبک بهتر باشه ولی یک جورایی از ولکان برای زمینهای بزرگ با تانک سنگین خوشم اومد.

حالا شما بگید برای زمینهای بزرگ با تانک سنگین چه اسلحه ای مناسبه؟

و اینکه گلد باکس کی و چه موقع ظاهر میشه؟ باید صداش کرد که تا بیادش؟ آخه بازیکنها هی میگن آدمین گلد بده. آدمین کیه دیگه؟ کلا یک توضیح در مورد گلد باکس بدید

دمتون گرم

در مورد گلد باکس تو صفحه های قبلی مفصل حرف زدیم.ادمین هم یک فرد خاص نیست.فقط سیستمیه که تعین میکنه تو کدوم نقشه گلد باکس فرود بیاد

بچه های قدیمی تر اگه اشتباه میگم تصحیح کنین

آقایون من اعتراض دارم

چرا اینقدر قیمت میکرو آپگرید های ریکو بالا هستن؟نمیتونم پولمو جای دیگه ای هم خرج کنم

آقایون من اعتراض دارم

چرا اینقدر قیمت میکرو آپگرید های ریکو بالا هستن؟نمیتونم پولمو جای دیگه ای هم خرج کنم

نمیصرفه راست میگه هرکدوم 0.1میره بالا یعنی تو اگه 50تارو کامل بزنی فقط 5تا میاد روش خب خودشو ببریبالا کمتر میشه که به نظرم اگه از اول خودتو با توینز عادت میدادی به جای ریکو بهتر بود ریکو وقتی به خواد دونفر رو بزنه سریع خشاب تموم میکنه به نظرم ی اسلحه نزدیک بردم برای خودت بردار (اینی نصیحت دوستانه بود ناراحت نشو  اگه نمی خوای برندار)ولی تو بعضی نبردا نمیتونی شرکت کنی

نمیصرفه راست میگه هرکدوم 0.1میره بالا یعنی تو اگه 50تارو کامل بزنی فقط 5تا میاد روش خب خودشو ببریبالا کمتر میشه که به نظرم اگه از اول خودتو با توینز عادت میدادی به جای ریکو بهتر بود ریکو وقتی به خواد دونفر رو بزنه سریع خشاب تموم میکنه به نظرم ی اسلحه نزدیک بردم برای خودت بردار (اینی نصیحت دوستانه بود ناراحت نشو  اگه نمی خوای برندار)ولی تو بعضی نبردا نمیتونی شرکت کنی

توینز عادت کردن نمیخواد

مثل ریل یا فریز نیست که سخت باشه

ممنونم که اینقدر دوستانه و صمیمانه پیشنهاد می کنید و نظر میدید

من زیاد با اسلحه نزدیک برد راحت نیستم.تو اکانتای قبلیم که آیزیدا و فایرو فریز رو داشتم نمیتونستم به خوبی ازشون استفاده کنم

تویینز هم داشتم ولی کشتن یک تانک باهاش زیاد طول میکشید.مخصوصا برای من که کار اصلیم پرچم ربایی هست تو مپ های بزرگ.من برای این ریکو گرفتم که هم قدرت خوبی داشت هم گلوله هاش کمونه میکنه میتونی تو فضا های بسته خیلی خوب عمل کنی.یا تو رفتی بالای یک بلندی دشمن رفته اون پایین زیر پات قایم شده اگه دیواری چلوت باشه امونش نمیدی

پس پولامو جمع میکنم  واسه ام یک.بچه ها کیت خوب واسه رنک بعدیم چی هست؟

Edited by mj.2000

سلام

بچه ها کسی میدونه چطوری ماوس کنترلز رو تو ویندوز 10 روبه راه کرد؟

چون الان فعالش که میکنیم صفحه بدون کنترل من میچرخه . هیچ کاری نمیتونی باهاش انجام بدی

کسی اگه میدونه بگه

تا اینجاش که خوب بوده

ایشالا از این جا به بعدشم خوب باشه

Eyval1.jpg

Eyval2.jpg

O-O.jpg

((:  زدی ترکوندیا

کی پرمیوم گرفتی؟

واسه امروز که پرمیوم داشتن خیلی میارزه

/: کاش ماموریت پرمیوم بهم میداد

• Like 1

ممنونم که اینقدر دوستانه و صمیمانه پیشنهاد می کنید و نظر میدید

من زیاد با اسلحه نزدیک برد راحت نیستم.تو اکانتای قبلیم که آیزیدا و فایرو فریز رو داشتم نمیتونستم به خوبی ازشون استفاده کنم

تویینز هم داشتم ولی کشتن یک تانک باهاش زیاد طول میکشید.مخصوصا برای من که کار اصلیم پرچم ربایی هست تو مپ های بزرگ.من برای این ریکو گرفتم که هم قدرت خوبی داشت هم گلوله هاش کمونه میکنه میتونی تو فضا های بسته خیلی خوب عمل کنی.یا تو رفتی بالای یک بلندی دشمن رفته اون پایین زیر پات قایم شده اگه دیواری چلوت باشه امونش نمیدی

پس پولامو جمع میکنم  واسه ام یک.بچه ها کیت خوب واسه رنک بعدیم چی هست؟

حقیقت اینه که نون تو مپ های کوچیکه

منم مثل تو از مپ های کوچیک و نشستن و الکی شلیک کردن خوشم نمیاد....خوش به حال اونا که خوششون میاد

به نظرم بهترین راه برای ما اینه که ی کیت خوب برای مپ های کوچیک(مثل تیتان-تویین) و ی کیت هم برای بازی کردن همونطور که حال میکنیم داشته باشیم

به هر حال آدم میخواد واسه حالش بازی کنه نه اینکه فقط کریستال جمع کنه

منم مثل تو از مپ های کوچیک و نشستن و الکی شلیک کردن خوشم نمیاد....خوش به حال اونا که خوششون میاد

به نظرم بهترین راه برای ما اینه که ی کیت خوب برای مپ های کوچیک(مثل تیتان-تویین) و ی کیت هم برای بازی کردن همونطور که حال میکنیم داشته باشیم

راست میگی.اومدیم تانکی برای دل خودمون.ولی الان فقط برای این بازی می کنیم که کریستال جمع کنیم.

بی خیال پول بی خیال شافت بی خیال  واسپ بی خیال اون همه استرس بد بی خیال کریستالای بر باد رفته من بیخیال در به در شدن واسه گلد باکس 3کیلویی.بی خیال پولللللل

((:  زدی ترکوندیا

کی پرمیوم گرفتی؟

واسه امروز که پرمیوم داشتن خیلی میارزه

/: کاش ماموریت پرمیوم بهم میداد

لطف داری عزیز جان

تو هم می شد

یه روزه بخری

قیمتش حدود

1$

که تقریبا می شد

که با کارمزد صرافی اینترنتی

نهایتا می شه

4000

تومان

صرافی های اینترنتی هم که فت و فراوون

من که خیلی با مپ های کوچیک حال می کنم

جدی بدتون میاد از این مپ ها؟

من مخصوصا خیلی سبک بازی

CP

اون هم تو این جور مپ ها رو

دوست دارم

:D

آره من هم تا

برای دل خودم بازی می کردم

ولی بعد دیدم دیگه نمی شه بازی کرد باید کریستال جمع کرد

تا چیزای جدید خرید

بعد کریستال در آوردن تبدیل شد به علاقه

• Like 2

من که خیلی با مپ های کوچیک حال می کنم

جدی بدتون میاد از این مپ ها؟

من مخصوصا خیلی سبک بازی

CP

اون هم تو این جور مپ ها رو

دوست دارم

منم دوست دارم.مخصوصا سند باکسو که حال میکنم باهاش

آیا میدانید؟

کوچکترین مپ تانکی: دوئل

duel

بزرگترین مپ تانکی: برلین و مدنس

berlin & madness

برلین افقی مدنس عمودی

Edited by mj.2000

بچه ها چقد گلد باکس تو مپ ها میوفته.گلد باکسارو باید با بیل جمع کرد

Edited by mj.2000

اهههههههههه راس میگه من امشب پولایگان بودم 18 تا گلد باکس تو 2ساعت نیم دیدم هیچکدوم نتوستم بگیرم ولی بیخیال فقط همین 2ساعت نیم پولایگان بازی کردم 5000تا در اومد بد توینز تایتان تو پولیگان پوینت جواب میده ابکش شدیم دیکتاتور فایر بردم بین رتبه 1تا3 بودیم بهبه عجب شب خوبی من که خیلی حال کردم بارون گلد باکس بود بیشتر از ساپولایز باکس گلد باکس میومد انقدر زیاد بود ازیر در میومد هیشکی توجه نمی کرد

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...