Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

راس میگه ریکو تو اون مپ رو اعصاب البته ی چیزه دیگه هم رو اعصابه یارو با دیکتاتورو فایر بیاد سه دراگه کنه خودشه همه رو بزنه بره پرچم بگیره بقیه که دارن میرن بزننش یک درصد از جونش مونده ریپیر کیتو بزنه وایییییییییییییییییییییییی دلم می خواد یار. رو تیکه تیکه کنم مینم رو اعصاب اول ریکو بعد ریپیر کیت بعد مین تو نویز اعصاب خورد میکنه

منظورت اون یارو دیشبیه است؟خدایی نمیدونم چطوری از لای مینایی که میزاشتم رد میشد.بقیه به جز یه وایکینگ وفایر رفتن روش.لامصب هم مقامش یه لوزی بود از همه آپگریداش بالا تر بود هم دم به دقه دراگ میزد.ینی رو اعصاب بود.با اینکه با تیم طرف بالای مپ بودیم ولی همه نفری داشتیم دفاع میکردیم که این یه نفر پرچمو نرسونه پایین

منظورت اون یارو دیشبیه است؟خدایی نمیدونم چطوری از لای مینایی که میزاشتم رد میشد.بقیه به جز یه وایکینگ وفایر رفتن روش.لامصب هم مقامش یه لوزی بود از همه آپگریداش بالا تر بود هم دم به دقه دراگ میزد.ینی رو اعصاب بود.با اینکه با تیم طرف بالای مپ بودیم ولی همه نفری داشتیم دفاع میکردیم که این یه نفر پرچمو نرسونه پایین

ولی یه فنی که میزدم از اون  کانالی که میاد بالا میومدن من از پشتش میپردیم روشون بعد مین میزاشتم.یه حالی ازشون گرفتم

داداش من اگه تیمم بالا باشه صد در صد حتی اگه فلگم کپ نکنم با اختلاف اولم چن تا جا داره که بیشتر ریکو بازا نمیشناسن من میرم اونجا به کمک ویژگی ریکو فقط میکشم تا جایی که چن نفری با دراگ میان بالا دنبالم

‎ :D

اگه جایی هست بگو ما هم بدونیم؟

راستی تویینز های ام یک تو سطح من تو نویز خیلی رو اعصابن چی کارشون کنم؟

داداش من اگه تیمم بالا باشه صد در صد حتی اگه فلگم کپ نکنم با اختلاف اولم چن تا جا داره که بیشتر ریکو بازا نمیشناسن من میرم اونجا به کمک ویژگی ریکو فقط میکشم تا جایی که چن نفری با دراگ میان بالا دنبالم

‎ :D

یاد بده ماهم بریم قتل عام کنیم  :lol:  :lol:

اوه اوه حاجی چه دوست خوبی داری ! خدا بده شانس ! میگم راستی این دوستت خواهر نداره ؟

خخخخخخ

نه متاسفانه نداره

اگه هم داشت به تو نمیگفتم

:P :P :P :P

داداش من دارم زور میزنم واسه تورنادو اگه میونی از توینز  استفاده کنی اونو بردار ولی من چون ریلمو بردم بالا می خوام تورنادو بخرم

به نطر من کیت خوبیه فقط رنگش گرون ولی رنگشم ارزششو داره البته هورنت ام د.و خیلی خوبه اگه بتونی ایزیدا ام دو بخری ت. مپ نویز شاخی  اول بازی با هورنت ایزی بازی می کنی بعد که تیمتون پرچم گرفت قوی شد ریلو هورنتو برمیداری با هاش حمله میکنی کشته هات بره بالا من عاشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق نویزم

نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــویـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز

من خودم 6 ماهه فقط تو نویز بازی میکنم

ولی برنامه ریزیم عوض شد

رنک آپ میکنم 2 روز دیگه توینز و وایکینگ ام 2 رو میگیرم

بعدش تیتان اسموکی ام 2

بعدش هم جمع میکنم برا بولدوز

راستی بچه ها پستا رو ریپورت نکنین دیروز بن بودم باس همین خاطر

خب پستات مورد دارن دیگه.ما خودمون که تو پیج فعالیم به دوستمون بی مرامی نمی کنیم.ولی کسی که میاد نگاه میکنه خوشش نمیاد ریپورت میکنه

بچه ها ما نماینده های یک کشوریم.اونم نه هر کشوری،کشور ایران.دیگران ممکنه ایران رو با ما بشناسن.پس بیاین  با بهترین شکل ممکن کشورمون رو تو این بازی بین المللی به جهان معرفی کنیم

دوستان توی نویز از اونایی که حدودا هم رنک منن حریف میطلبم

من هم رنکت نیستم ولی تو بازی هایی که رنکت بالاترین مقام باشه و چند رنک پایین ترت هم باشن میتونم بیام

اخ هک شی بخندیم ‎ :D

خخخخخخ

حسووووود

رمز عوض کردم فکر کنم بالای 10 رقم باشه از حروف کوچیک و بزرگ و اعداد هم استفاده کردم

:D :D :D :D

فکر همه جارو کردم :lol:

:lol: :lol: :lol:

حدودا 8 هزار اکس پی دیگه برا رنک آپ میخوام

امشب رنک آپ

پس فردا مینتاور کیت

خخخخخخخخخخ

معرکه ام من

سریعترین رنک آپ عمرمو انجام دادم

البته اون رنک پایینارو در نظر نگیرین

تو یکو نیم روز هجده هزار اکس پی گرفتم

ولی خوبه باز پرمیموم شدم

پنجاه درصد اکس پی دریافت شده رو افزایش میده

Edited by phantoooom

iywock7wf4y8ugijtd9q.jpg

یه بتل خوب تو پلیگان سی پی

رفته بودم زیر پل اون بالا همش میزدمشون

نمیدونم چرا همش تو چت فحش میدادن

کسسی فاز اینا رو میدونه؟

Edited by phantoooom
  • Like 1

اینجا مپ پالیگنه.فکر کنم با ریکو و تویینز بشه رفت اینجا

u34z_untitled.png

یه دفه یکیو فرستادن بالای همین ساختمونه خیلی شانس داشت یارو

<object width="468" height="120"><param name="movie" value="http://tankionline.com/tankiref.swf"></param><param name="flashvars" value="hash=e5fFArqK3HMNkwHCEP3Hj2FoagKCl5mwFNoICSrmFx789yrxc9u2nuM6eKcdSmsf&server=tankionline.com" /><embed src="http://tankionline.com/tankiref.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="120" flashvars="hash=e5fFArqK3HMNkwHCEP3Hj2FoagKCl5mwFNoICSrmFx789yrxc9u2nuM6eKcdSmsf&server=tankionline.com"></embed></object>

Edited by System_EN2

محمد جواد تو و حسام كي ها بازي مي كنيد منم بيام سه نفري بازي كنيم

داش مو دیگه تعطیل شدم تا شب عید که بعد از طهرا هستم بعدشساعت مشخصی نداره تا جارو جنجال عید دیدنی تموم شه

g1zhu21qr11rskwtmzt9.jpg

و سرانجام بالاخره رنک آپ شدم

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

فردا نه پس فردا مینوتاور کیت مال خودمه

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• Like 6

داش مو دیگه تعطیل شدم تا شب عید که بعد از طهرا هستم بعدشساعت مشخصی نداره تا جارو جنجال عید دیدنی تموم شه

منم تا قبل عید بعد از ظهرا میام.عیدو میرم مسافرت اگه وای فای گیرم اومد میام تانکی خبر میدم.ولی هفته دوم خونه خودمونم همون بعد از ظهرا میام

Edited by mj.2000

g1zhu21qr11rskwtmzt9.jpg

و سرانجام بالاخره رنک آپ شدم

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

فردا نه پس فردا مینوتاور کیت مال خودمه

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ایشالا جنرال شدنت ;) ^_^

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...