Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

سلام.

به آخرین رنک بازیکن میگن جنرالیسم. رنک من الان جنرالیسمه.

اکس پی بی پی یه بازیه با قوانین خواص. اونجا فقط از هورنت و ریل گان استفاده میشه. و کریستال خوبی هم جمع میشه . گلد باکس هم معمولا اونجا بیشتر میوفته و حداقل باید

ریل و هورنت یا واسپ ام 2 داشته باشی.

اها

ممنون

خب بگین ژنرال دیگ، اون رنک ها رو ک از درجه های نظامی برداشتن، الان من ستوان دوم هستم

بعد اینک چطور میشه ایکس بی بی پی بازی کرد ؟ من بلیط پرو بتل دارم

وای خدا.تخفیف تویینز ام 1 اومده من فقط 3 هزار کم دارم. 1 روز هم مهلتشه.دوستانی که لول بالا هستن و الماس زیاد دارن میتونن فقط به من 3هزار تا برن من تویینزو بخرم؟خواهش میکنم.لطفا کمکم کنین:(

وای خدا.تخفیف تویینز ام 1 اومده من فقط 3 هزار کم دارم. 1 روز هم مهلتشه.دوستانی که لول بالا هستن و الماس زیاد دارن میتونن فقط به من 3هزار تا برن من تویینزو بخرم؟خواهش میکنم.لطفا کمکم کنین :(

مگ میشه؟ کریستال داد ؟

مگ میشه؟ کریستال داد ؟

به وسیله گیفت میشه کریستال داد.تو الان مپ پولیگان بودی نه؟چرا فقط اد منو میزدی؟

به وسیله گیفت میشه کریستال داد.تو الان مپ پولیگان بودی نه؟چرا فقط اد منو میزدی؟

خب رفته بودی تیم حریف، ولی ببخشید اصلا حواسم نبود

ببیننم اگ بتونم بهت کریستال میدم ولی قرض میدم بعدا پس بده، توضیح بده چطوری میشه؟

بهت پس میدم فقط 3 هزار تا میخوام.فک کنم اینطور باشه تو گاراژ باید یه گیفت به اندازه 3 هزار الماس بخری بعد به من بفرستی دقیق نمیدونم واستا بچها بیان جواب بدن الان نده.راستی الان هرچی میخوام تو تانکی برم هی ارور میده میگه رفرش کن.نمیدونید چرا؟

بهت پس میدم فقط 3 هزار تا میخوام.فک کنم اینطور باشه تو گاراژ باید یه گیفت به اندازه 3 هزار الماس بخری بعد به من بفرستی دقیق نمیدونم واستا بچها بیان جواب بدن الان نده.راستی الان هرچی میخوام تو تانکی برم هی ارور میده میگه رفرش کن.نمیدونید چرا؟

اکی ولی فک نکنم اونطوری بشه چون ب داداشم ی گیفت دادم فقط خود گیف رفته بود

نمیدونم، با ی مرور گر دیگ امتحان کن شاید درست شه، کروم بهتر از فایرفاکسه

اها

ممنون

خب بگین ژنرال دیگ، اون رنک ها رو ک از درجه های نظامی برداشتن، الان من ستوان دوم هستم

بعد اینک چطور میشه ایکس بی بی پی بازی کرد ؟ من بلیط پرو بتل دارم

شما هنوز رنکت پایینه. باید حداقل ریل ام 2 و واسپ یا هورنت ام 2 داشته باشی

اکی ولی فک نکنم اونطوری بشه چون ب داداشم ی گیفت دادم فقط خود گیف رفته بود

نمیدونم، با ی مرور گر دیگ امتحان کن شاید درست شه، کروم بهتر از فایرفاکسه

دوست عزیز نمیشه واسه کسی کریستال هدیه کرد. گیفت ها بعد از ارسال هیچ کاربردی ندارن.

• Like 2

دوستان یه مشکلی برام پیش اومده الان نیم ساعته میخوام برم تو یه مپی هی ارور میاد که رفرش کن بازی رو.کسی میدونه چرا اینطوری میشه؟

اینم متن اخطارش

Fatal error. Resource id: 500204703, resource version: 1424425204701 [iOErrorEvent type=ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2032]

دوست عزیز نمیشه واسه کسی کریستال هدیه کرد. گیفت ها بعد از ارسال هیچ کاربردی ندارن.

باشه ممنون

دوستان یه مشکلی برام پیش اومده الان نیم ساعته میخوام برم تو یه مپی هی ارور میاد که رفرش کن بازی رو.کسی میدونه چرا اینطوری میشه؟

اینم متن اخطارش

Fatal error. Resource id: 500204703, resource version: 1424425204701 [iOErrorEvent type=ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2032]

منم چند روزه این مشکلو دارم. اشکال از تانکیه

• Like 1

بابا تویینز ام 1 که 32 کیلو قیمتشه.با تخفیف تازه میشه 23 هزار.دوستان نمیتونین کمکم کنین یجوری بهم الماس انتقال بدین؟شنیدم از طریق گیفت میشه.من فقط10 هزار تا میخوام بقران از دوباره الماسام جمع شد بهش پش میدم. :(

اه ببخشید جای 2 و 3  رو اشتباه تایپ کردم

یعنی موشک های بالستیک با هدایتگر لیزری به این دقیقی فرود نمیان اونم از این ارتافع روی همچین سکویی

Untitled.png

من شاید هزار بار رفتم رو این دیوارا ولی هربار که رفتم منو میترکوند.چجوری رفتی؟

خخخخخخخخخخخخ.بدی مپ های کوچیک اینه دیگه واسه هزارتا الماس رو همدیگه میفتن.البته حق هم دارن 1000تا الماسه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.من در کل 2بار گلد باکس گرفتم یبار سوپر باکس.ولی اینجا یچی دیگه بود.مردم همینجا ظاهر شدم دیدم داره گلد باکس میاد پاین هیشکی نیومده واستادم گلد باکس رو زمین کامل اومد نشست رفتم گرفتم خیلی حال داد

مپ کوچیک نون داره.بتل فاندای توپ داره،گلدم داره،کریستال باحال داره.دیگه چی میخوای از یه مپ؟

با بدنه های قوی تر برید دیرتر میمیرید

سلام جنرالیسم ینی چی؟

و اینک بتل ایکس پی بی پی چیه ؟

من دیدم اونجا بالای 10000 تا کریستال جایزه میگیرن، چطوریاس؟

من توی ی بتل بالای 1000 تا میگیرم ، ذوق مرگ میشم

xp

ریل و هورنت

bp

ریل و واسپ

هر دو تا شون باید ام دو به بالا باشن و رنگ مخصوصشون رو داشته باشی با پرو بتل وگرنه رات نمیده

وای خدا.تخفیف تویینز ام 1 اومده من فقط 3 هزار کم دارم. 1 روز هم مهلتشه.دوستانی که لول بالا هستن و الماس زیاد دارن میتونن فقط به من 3هزار تا برن من تویینزو بخرم؟خواهش میکنم.لطفا کمکم کنین :(

برو یه کم  مپای خوب پول در بیار .الان که بتل فاند 1.5 برابره چرا نمیرید بازی کنید شاید از این همه گلد شما هم چیزی گیرتون بیاد

منم چند روزه این مشکلو دارم. اشکال از تانکیه

منم دارم.موقع شلوغی سرور آذربایجان که شمال ایرانو هم پوشش میده  که افتضاح میشه

من شاید هزار بار رفتم رو این دیوارا ولی هربار که رفتم منو میترکوند.چجوری رفتی؟

نرفتم وقتی از بالا پریدم پایین شانسی افتادم روشون

ایول تویینزو خریدم 32 درصد تخفیف خرید ام یک و 25 درصد برای ام 2

Untitled.png

خوشبه حالت من الان فقط هزار الماس کم دارم.سرم داره میترکه انقد بازی کردم.خداکنه این هزار تا هم جور شه.راستی بتل فاند ینی چی؟کجا هست که 1.5 الماس بیشتر میده؟یه مپ خاصه؟

اخ جون.میگین در نا امیدی بسی امید هست اینجاستا.حواسم نبود رنک آپ شدم الماس تویینزم در اومد :)

خوشبه حالت من الان فقط هزار الماس کم دارم.سرم داره میترکه انقد بازی کردم.خداکنه این هزار تا هم جور شه.راستی بتل فاند ینی چی؟کجا هست که 1.5 الماس بیشتر میده؟یه مپ خاصه؟

بتل فاند میزان کریستالی هست ک توی هر مسابقه ای جمع میشه و در اخر با توجه به برنده یا بازنده بودن تیم و رتبه ت توی اون جنگ بین افرادی ک تا لحظه ی اخر تو مسابقه هستن پخش میشه، و اگ قبل از تموم شدن اونجا رو ترک کنی هیچی بهت نمیده، ی بار ی جایی بازی میکردم با اینک بتل فاند کم بود اخراش اکثرا لفت دادن و حدود 1000 تا بهم کریستال رسید

اون 1.5 برابر هم ب مپ یا جنگ خاصی ربطی نداره و الان با توجه به عید ماه می از 1.25 برابر شرو شده و به 2 برابر میرسه

بتل فاند میزان کریستالی هست ک توی هر مسابقه ای جمع میشه و در اخر با توجه به برنده یا بازنده بودن تیم و رتبه ت توی اون جنگ بین افرادی ک تا لحظه ی اخر تو مسابقه هستن پخش میشه، و اگ قبل از تموم شدن اونجا رو ترک کنی هیچی بهت نمیده، ی بار ی جایی بازی میکردم با اینک بتل فاند کم بود اخراش اکثرا لفت دادن و حدود 1000 تا بهم کریستال رسید

اون 1.5 برابر هم ب مپ یا جنگ خاصی ربطی نداره و الان با توجه به عید ماه می از 1.25 برابر شرو شده و به 2 برابر میرسه

هرچقد تانک بیشتری بترکه توی ی مسابقه بتل فاند بیشتری جمع میشه، بخاطر همین پلیگان اینهمه طرفدار داره چون مپش کوچیکه و تعداد زیادی هم میتونن توش بازی کنن و بخاطر همین بتل فاند بیشتری جمع میشه

اوههههههههههههههه سرور ها منهدمن نه اصلا نابودن نه اصلا داغونن نه اصلا ترکیدن نه اصلا...هرچی بگم کم گفتم تو تعمیرن نکنه پنجشنبه جمعهنتونیم بازی کنیم

:o  :o  :o  :o  :o  :o  :o نه این ی فاجعه اس :o  :o  :o  :o نه

دوستان نظرتون چیه ی کلن بزنیم؟

و نظرتون در مورد تشکیل گروه تو تلگرام چیه ؟

بابا ما الان هنوز بازی بلد نیستیم کلن بزنیم بزار بریم رنک استار لیدر بعد

الان تمام فکر ذکرت باید کیت ام دوباشه

بابا ما الان هنوز بازی بلد نیستیم کلن بزنیم بزار بریم رنک استار لیدر بعد

الان تمام فکر ذکرت باید کیت ام دوباشه

کی گفته بلئ نیستیم بازی کنیم ؟ تازه رنک بالا هم ک داریم اونا کمک میکنن.الان من تو ی کلن دیگ هستم گفتم همه ایرانی باشیم خ بهتره

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...