Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

سلام دوستان

اقا ما فقط ی امروز تو بازی نبودیم، چقد فعال شدین شما!!!!!!!!!!!!!!1

حالا از فردا هیچکی پیداش نمیشه تو بازی :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: 1

وی لاک چیه؟این عکسایی که گذاشتی هیچکدوم باز نشده یکی پیگیری کنه :angry:  :angry:  :angry:  :D  :D  :D

وی لاگ مجموعه فیلم هاییه که تانکی برای  اطلاع رسانی از اخبار بازی تو یوتیوب میزاره.یو تیوبه برای  ایران باز نمیشه

سلام دوستان

اقا ما فقط ی امروز تو بازی نبودیم، چقد فعال شدین شما!!!!!!!!!!!!!!1

حالا از فردا هیچکی پیداش نمیشه تو بازی :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: 1

جمعه بود وقت آزاد داشتیم ترکوندیم....همین

:D

41 هزار کریستال جمع کردم رفتم تو کیت ببینم چه چیزایی داره قیمتاشو دیدم.هیچی دیگه باید یه سال دیگه همینطور هر روز بیام تانکی تا پول مثلا تورنادو دربیاد :(.راستی کسی میدونی جایزه رنک اپ شدن به تک لوزی چند کریستاله؟؟؟

41 هزار کریستال جمع کردم رفتم تو کیت ببینم چه چیزایی داره قیمتاشو دیدم.هیچی دیگه باید یه سال دیگه همینطور هر روز بیام تانکی تا پول مثلا تورنادو دربیاد :(.راستی کسی میدونی جایزه رنک اپ شدن به تک لوزی چند کریستاله؟؟؟

6600 crystals

سلام من یه مشکل دارم با هر بدنه و سلاحی هم امتحان کردم ولی درست نشد من در حال حرکت به سمت راست و جلو با هم می تونم شلیک کنم ولی وقتی دارم به سمت چپ و جلو می رم نمو تونم شلیک کنم؟؟؟

وی لاک چیه؟این عکسایی که گذاشتی هیچکدوم باز نشده یکی پیگیری کنه :angry:  :angry:  :angry:  :D  :D  :D

آخه اینا همشون فیلترن

منم بالاخره به کمک دوستم علیرضا رفتم بالای اینجا  اینقسمت های مپ هوای خیلی خوبی داره یبار هم علیرضا تو هوا دو سه بار پشتک زد ولی نمیشه از پشتک عکس گرفت دفه بعد فیلم می گیرم

Untitled1.png

• Like 2

سلام من یه مشکل دارم با هر بدنه و سلاحی هم امتحان کردم ولی درست نشد من در حال حرکت به سمت راست و جلو با هم می تونم شلیک کنم ولی وقتی دارم به سمت چپ و جلو می رم نمو تونم شلیک کنم؟؟؟

منم همین مشکلو دارم.مشکل از کامپیوتره.فقط نمیدونم چرا فقط این یکی کلید اینطوریه؟

این وقتی حالتو بدجور میگیره که با بدنه سبک یه اسلحه مثل فایر انداختی روش باید بچرخی دور دشمنات

:wacko:

سلام

آقا این کیت دراگ به فرض 1500 تایی که قیمتش 105 هزار کریستاله تو رنک جنرالسیمو اگه یه بار بخری دیگه نمیاد تو گاراژ؟

منظورم اینه که یه بار بیشتر نمیشه خریدش یا اینکه میتونی هر چند بار دلت بخواد بخریش؟

منم همین مشکلو دارم.مشکل از کامپیوتره.فقط نمیدونم چرا فقط این یکی کلید اینطوریه؟

این وقتی حالتو بدجور میگیره که با بدنه سبک یه اسلحه مثل فایر انداختی روش باید بچرخی دور دشمنات

خودشم وقتي پشت طرف مي افتي مي خواي بزنيش وقتي كه به چب مي ره ديگه نمي شه زدش آدم خيلي مي سوزه

:angry:  :(   

nah , irad az keyboard na chize esme in moshkel key ghostinge... rahe hal kharidan ye keyboard khob

سلام

آقا این کیت دراگ به فرض 1500 تایی که قیمتش 105 هزار کریستاله تو رنک جنرالسیمو اگه یه بار بخری دیگه نمیاد تو گاراژ؟

منظورم اینه که یه بار بیشتر نمیشه خریدش یا اینکه میتونی هر چند بار دلت بخواد بخریش؟

harfa mizania :/

آخه من كه با لپ تاپ بازي مي كنم بايد چي كار كنم؟

:(

taze bejoz jolo + chap ehtemalan aghab + rast/chap ham barat kar nemikonan...

hichi dige,  Chekkumeito   *ba lahje jap XD

پست هارو حذف می کنین؟ دفه قبل صفحه 1507 بود الان 1497

فک کننننننن!!!!!!!!! تازه پست ها رو حذف میکنن، شده 1500 صفحه

:D :D :D :D :D :D

:blink: :blink: :blink:

:excl: :excl: :excl:

فک کننننننن!!!!!!!!! تازه پست ها رو حذف میکنن، شده 1500 صفحه

:D :D :D :D :D :D

:blink: :blink: :blink:

:excl: :excl: :excl:

شاید مشکل از کامپیوتر منه ولی من دیروز صبح نگا می کردم پیج ایرانیا 1507 صفحه بود

شاید مشکل از کامپیوتر منه ولی من دیروز صبح نگا می کردم پیج ایرانیا 1507 صفحه بود

ن بابا مشکل کجا بود ؟

حذف میکنن

پست هارو حذف می کنین؟ دفه قبل صفحه 1507 بود الان 1497

اگه حذف نمیکردن الان چند صفحه بود.....؟

32786

:lol:

41 هزار کریستال جمع کردم رفتم تو کیت ببینم چه چیزایی داره قیمتاشو دیدم.هیچی دیگه باید یه سال دیگه همینطور هر روز بیام تانکی تا پول مثلا تورنادو دربیاد :(.راستی کسی میدونی جایزه رنک اپ شدن به تک لوزی چند کریستاله

شش هزارو ششصد تاست تورنادو اشغاله بدرد پولی نمی خوه ولی در نوع خودش خوبه ولی فکر نکن تو بتونی با ریل گان خوب بازی کنی به نزرم جمع کن سه رنک بعد کیت مینیاتور رو بخر که یکی از بهترین کیت هاست بعدشکم جمع کن کیت بلدوزر رو بخر

بچه ها آپدیت جدید کیت ها کی میاد.نزدیکه؟

وقتی خودش بیاد خب مهلتی که زیرش نوشته رو بخون همش دوسری کیت دیگه

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...