Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

من نمیتونم این عکس هارو ببینم :( :( :( :( 1

قندشکن میخواد ؟

کلیک ک میکنم ی صفحه ی سفید میاد ولی هرچی شبر میکنم عکس نمیاد

help me plzzzzzzzzzzzzz

:wacko: :wacko: :wacko: :unsure: :unsure:

آره عزیزم باید هیتلر شکن داشته باشی

برو گوگل پلی هاتس پات رو دانلود کن

ytit_untitled3.png

انداختن ی عکس یادگاری پس از گرفتن ی گلد باکس

خدا خیر بده اونی رو که رفته زیر تانکم :D :D :D :D تا بتونم گلد بگیرم

با اینک اکثرا آبی بودن اطرافم،

!!!!!!!!!!!!!چسبید

با چه اچ پی گرفتین!!! :huh:  :huh:  :o  :o .روزی صد بار دارم خودمو لعنت میکنم ک چرا جای دیکتاتور تایتان گرفتم.الان تخفیف ها ک بیاد دیکتاتور میگیرم

اخیش بلاخره رنک اپ شدم  تو 2 روز هم با کریستال رنک اپ 40 کیلو جم شد ;) ;) 

http://8pic.ir/images/fo10rohfp2sxudhprn2r.png

تا تولد تانکی به دویست کیلو برسونم یه چنتا چیز درست حسابی بگیرم 

در اخر هم یه عکس از اسکیل خودم بزارم  

http://8pic.ir/images/p7cstmpfy0lhqemi6vhx.png

دقیقه 9 رفتم تو بازی 45-5  عقب بودیم در اخر هم نتیجه این شد ^_^ ^_^

با چه اچ پی گرفتین!!! :huh:  :huh:  :o  :o .روزی صد بار دارم خودمو لعنت میکنم ک چرا جای دیکتاتور تایتان گرفتم.الان تخفیف ها ک بیاد دیکتاتور میگیرم

B) 

بعدا می فهمی چه کار درستی کردی

حالا گلد مگه چه ارزشی داره

Edited by chotakbalasi
  • Like 1

سلام عمو اسی  :D

این یوزر همون

dark.shado

با اسم تغییر یافته ی 

@LeIouch_Vi_Britannia

هست

که بعضی مواقع میاد سر آکه 

بازی میکنه

اسمش هم سپهره

یه اتفاقاتی برای آکش پیش اومده حالا نمیدونم بلاک شده یا چیز دیگه

که دیگه بازی نمیکنه

اینا هم مال خودشه
و هزار تا آک دیگر 

کاری داشتی ما در خدمتیم :rolleyes:

حالا هر چقدر خودش انکار کرد باور نکنید

یادمه یه بار دارک شدو بعد 5 برابر کریستال  از همه ی آلتاش که باهاشون کیت خریده بود عکس گزاشته بود این

@H3LL_HOUND

یکی از اون آلتا بود

اصلا حرف زدنشم کپ خود دارک شدو 

دیگه خود دانید 

:lol:  :D

یه نکته ی دیگه این اکانتا رو ساخته بود واسه اینکه با هر کی لج بود با همه آکاش بهش منفی بده خخخخخ

محمد جان چطوری

آقا اوضاع و احوال خوبه؟

من هم فکر می کنم که این گل پسر سپهر نیست

Edited by chotakbalasi
  • Like 1

اولا ممنون بابت کامنت قبلیتون که راهنمایی کرده بودین

دوما "کریستال دمج" نیست، "کریتیکال دمیج" هستش

سوما مطالبت هم مفیده هم جذاب، کاش قرمز ننویسی که چشمون درنیاد

انصافا جذابیتی که پیگیری دعوای دو نفر داره پیگیری هیچ مطلب علمی و عملی در مورد تانکی نداره، من اصولا دلشو ندارم صحنه های خشن دعوای خروس جنگی ببینم ولی دیدن اینکه دو نفر :wub: مثل خروس جنگی تو فروم بپرن بهم، شخصیت همدیگه رو قهوه ای کنن واقعا از دیدن فیلم های اسکورسیزی هم جذاب تره....خلاصه خواستم از اینکه دعوا رو شروع کردید تشکر کنم

فقط اگه یه لطفی میکردید  در راستای افزایش جذابیت های بصری به جای فینگلیش، فارسی مینوشتید خیلی خوب بود

آره واقعا لذت بخشه

چند وقت بود فروم کم نمک شده بود

:D

خدا طول و عمر سلامتی به ساشا و حسن بده

هر چند وقت یه بار یه هیجانی اینجا درست می کنن

Edited by chotakbalasi
  • Like 1

اقا کسی هست بیاد میشن هارو باهم بریم ؟ من یه گلد میخوام 2 تا هم نفر اول بتل باشم  

خودم تکی بخوام برم طول میکشه 

اگه کسی هم گیر کرده باشه کمکش میکنم

• Like 1

الان من درست متوجه نشدم :|

اگه از سال 2010 عضوی چرا رنکت ستوان دومه؟

یعنی یه اکانت قبل این داشتی؟

یک چیزی بگم سپهر من توی انجمن گوز میدادم نظر میداد طرف گی بود صد تا اکانت داشت کامنتهای من بالای 5 تا منفی میخورد فقط از اون یکی دیگه هم بود اسمش مسعود اون دیگه مثلا خدای تانکیشون بود اولایی که بودن یک بار با 3 تاشون توی سند باکس  دد ماچ رفتم ترکوندمشون از اون به بعد دیگه نمیومدن باهام بجنگن فقط عقده شونو اینجا خالی میکردن

یکی هم اسمش شهریار بود

یک چیزی بگم سپهر من توی انجمن گوز میدادم نظر میداد طرف گی بود صد تا اکانت داشت کامنتهای من بالای 5 تا منفی میخورد فقط از اون یکی دیگه هم بود اسمش مسعود اون دیگه مثلا خدای تانکیشون بود اولایی که بودن یک بار با 3 تاشون توی سند باکس  دد ماچ رفتم ترکوندمشون از اون به بعد دیگه نمیومدن باهام بجنگن فقط عقده شونو اینجا خالی میکردن

یکی هم اسمش شهریار بود

ba mn miai bazi koni?:)

• Like 1

منم قبل اینک دیکتاتور بگیرم، خدا خدا میکردم ک گلد باکس نندازن چون با هورنت نمیتونستم بگیرم، مخصوصا وقتی ک سوپرگلد مینداختن، تو 15 دیقه 3تا مینداختن، ولی فقط ی دونه تونستم بگیرم اونم تو کنگورمپ ک کسی نبود اطرافم

ولی الان بهتر شده وضعیتم

محمد جان چطوری

آقا اوضاع و احوال خوبه؟

من هم فکر می کنم که این گل پسر سپهر نیست

آقا من چاکرم داداش مسرور :wub:

مطمئن باش که ایشون همون دارک شدو  هستنن

شک نکن ;)  :) 

• Like 1

اقا کسی هست بیاد میشن هارو باهم بریم ؟ من یه گلد میخوام 2 تا هم نفر اول بتل باشم  

خودم تکی بخوام برم طول میکشه 

اگه کسی هم گیر کرده باشه کمکش میکنم

سلام

داداش من پایه ام

فقط زمانش رو همین جا تعیین کن

آقا من چاکرم داداش مسرور :wub:

مطمئن باش که ایشون همون دارک شدو  هستنن

شک نکن ;)  :) 

سلام ببین کی اینجاست بابا جنرالسیمون شدنت مبارک باشه یادت میاد درجه تو از من پایینتر بود حالا زدی بالا موفق باشی

ba mn miai bazi koni? :)

باو درجه رو یکی بگیره خوشم میاد هنوز از قدیما چند نفر هستن البته قدیمای جدید منظورمه

منم قبل اینک دیکتاتور بگیرم، خدا خدا میکردم ک گلد باکس نندازن چون با هورنت نمیتونستم بگیرم، مخصوصا وقتی ک سوپرگلد مینداختن، تو 15 دیقه 3تا مینداختن، ولی فقط ی دونه تونستم بگیرم اونم تو کنگورمپ ک کسی نبود اطرافم

ولی الان بهتر شده وضعیتم

واسه گلد گرفتن حتما نبادید تانکت قوی باشه من با واسپ ام 2 گلد میگیرم با اون اکانتم که الان میام باهاش

اینم اکانت نسیتا جدیدم میتونین برین تو پروفایل ببینید وضعیت گلد و دی المو واسپ ام 2 ریل ام 2 البته فریز هم ام سه دارم با اینها از خیلی ها دی الم بالاتره مخصوصا اگه نصبت به تانکم ببینین

یک نصیحت به اونایی که به جد دارن بازی میکنن تندر و ایسدا نخرین  تندر ام 3 دارم با اون اکانتم ولی رکوچت بهتر از تندره ریکو بعد از اپ جدید خیلی حال میده با این اکانتمم شاید بعدا فولش کنم فعلا واسپ و ریل ام سه کنم 

اتفاقا خیلی کار درستی کردی توی ی هفته ایا گلد بیاد نیاد اا تو نتت جواب بده نده پیدا کنی نکی نزننت بزننت فوقش ی یا دو گلد میگیری 

ولی تایتان هم ارزون تره هم خیلی بهتر از دیکتاتور هست تو بازی بدون دراگ از نفر سوم پایین تر نمی یاد ولی دیکتاتور دراگ بزنه فوقش میره به نفر دوم ولی دفاع دیکتاتور بعدا خیلی کم میشه ارزش نداره 

در ضمن با تاتیتان هم راحت میشه تو پولیگان سی پی گلد گرفت من تمرین کردم تازه ماهر شدم توی هفته دوتا گلد زدم بلد نیستیم گلد بگیریم اول باید دراگ بزنی موقع گلد حالا بستگی داره اول به اسپید نیاز داشته باشی یا ارمور (سپر)این دوتا دراگ بدرد این کار میخوره بعد باید جای گلد با حرکات تانک ها بفهمی چون تایتان کند ببین بقیه کجا میرن جای گلد هم توی پلیگان اکثرا مشخصه بعد ی  جا گیری خوب میکنی مثلا اگه تو نستی از بالا بپری گلد رو بگیری از بالا بپر بعد باید با ی سری تکنیک که باید خودت یاد بگیری بری بالا تانک ها و گلد بزنی حواست به جونتم باشه که تموم نشه ریپیر بزن 

اخ ی چیزی یادم رفت قبلا نه زود حمله کن که بقیه برن روت نه دیر که گلدو بزنن درضمن همیشه قبل گلد گیری تا اخر طوم کن و با جون پر گلد بگیر مثلا خودتو بکشکه جونت نصفه نباشه یا ریپیر بزن من پیشنهاد میکنم به یکی کنه شو بزنتت یا اگه کسی نبود برو جایی از مپ که تانک منفجر میشه فقط سری

چقدر حرف زدم  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow: یا علی

• Like 4

یک نصیحت به اونایی که به جد دارن بازی میکنن تندر و ایسدا نخرین  تندر ام 3 دارم با اون اکانتم ولی رکوچت بهتر از تندره ریکو بعد از اپ جدید خیلی حال میده با این اکانتمم شاید بعدا فولش کنم فعلا واسپ و ریل ام سه کنم

چه خوب من دودل بودم بگیرم تندر ام سه رو یا نه پس نگیریم دراگ میخرم و اطلس

اتفاقا خیلی کار درستی کردی توی ی هفته ایا گلد بیاد نیاد اا تو نتت جواب بده نده پیدا کنی نکی نزننت بزننت فوقش ی یا دو گلد میگیری 

ولی تایتان هم ارزون تره هم خیلی بهتر از دیکتاتور هست تو بازی بدون دراگ از نفر سوم پایین تر نمی یاد ولی دیکتاتور دراگ بزنه فوقش میره به نفر دوم ولی دفاع دیکتاتور بعدا خیلی کم میشه ارزش نداره 

در ضمن با تاتیتان هم راحت میشه تو پولیگان سی پی گلد گرفت من تمرین کردم تازه ماهر شدم توی هفته دوتا گلد زدم بلد نیستیم گلد بگیریم اول باید دراگ بزنی موقع گلد حالا بستگی داره اول به اسپید نیاز داشته باشی یا ارمور (سپر)این دوتا دراگ بدرد این کار میخوره بعد باید جای گلد با حرکات تانک ها بفهمی چون تایتان کند ببین بقیه کجا میرن جای گلد هم توی پلیگان اکثرا مشخصه بعد ی  جا گیری خوب میکنی مثلا اگه تو نستی از بالا بپری گلد رو بگیری از بالا بپر بعد باید با ی سری تکنیک که باید خودت یاد بگیری بری بالا تانک ها و گلد بزنی حواست به جونتم باشه که تموم نشه ریپیر بزن 

اخ ی چیزی یادم رفت قبلا نه زود حمله کن که بقیه برن روت نه دیر که گلدو بزنن درضمن همیشه قبل گلد گیری تا اخر طوم کن و با جون پر گلد بگیر مثلا خودتو بکشکه جونت نصفه نباشه یا ریپیر بزن من پیشنهاد میکنم به یکی کنه شو بزنتت یا اگه کسی نبود برو جایی از مپ که تانک منفجر میشه فقط سری

چقدر حرف زدم  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow: یا علی

اینا رو از ایکس اسورد یاد گرفتی خیلی وقته ندیدمش

lmfao !!!

dadash bade in hame sal va inke un yeki accountet be bad dadi hanoz yad nagerefti kit bekhari behtare ta joda joda ?!

na ye hull doros hesabi dari na ye paint , un freez m3 ham bedune vik m3 be dard laye jerz mikhore, age be bp minazi yeki ba rank ham mitune dashte bashe combo to ro taze ba savanna ke to unam nadari...

dige chi ? gold ziad migiri ?! 1-2 ta bishtar ke dar hafte nemigiri...

D/L balai dari be nazaret ?! are khob vase noobi mese to inke chandta bishtar az mordanat koshti eftekhare )))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...