Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

be nazaret kesi ke 100 ta gold drop kone fosh mikhore ?

ghablan Admin khialio miparastidan, hala in buyera ke dige jolo chesheshunan, @buyer: gold box plz ! i beg u !.. etc ..etc..

heyf ke az 4 shanbe natunestam logg in konam, che divune khunei shode bade in update... ey kash mishod faghat chat bazi bebinam :'(

قبلا فحش می خورد حالا که گلد دراپ میکنه نه تو تو تیم مقابل این یارو بودی چیزی نمی گفتی

• Like 1

رنک آپ پارتی O_o

خب خب مبارکه، شیرینی 

^_^

bia hamin karo dashti alan dg hame shirini mikhan lol nobate ma ham mishe sirini shirini konim :D:DD::D:D:D:D::D:D:D:D:

bia hamin karo dashti alan dg hame shirini mikhan lol nobate ma ham mishe sirini shirini konim :D:DD: :D :D:D:D: :D :D:D:D:

طبق پیشرفت سریع من در بدست آوردن رنک های بالا و همچنین استعداد کثیر بنده در انجام این بازی، هنگامی که موهایتان همچون دندان هایتان سفید و زیبا گشت من به همراه نوه و نتیجه هام بازی می کنیم که به رنک آخر برسم و به شما شیرینی تقدیم بدارم :lol: :D

یه همچین انسان ماهری استم من ^_^  :wub:

طبق پیشرفت سریع من در بدست آوردن رنک های بالا و همچنین استعداد کثیر بنده در انجام این بازی، هنگامی که موهایتان همچون دندان هایتان سفید و زیبا گشت من به همراه نوه و نتیجه هام بازی می کنیم که به رنک آخر برسم و به شما شیرینی تقدیم بدارم :lol: :D

یه همچین انسان ماهری استم من ^_^  :wub:

لطفا پسورد به نوه و نتیجه و نوادگان ندهید

قبل اینکه به رنک انتهایی برسی، بن می شی چند نفر بیان رو یه اکانت

مخصوصا اگه از

IP

مشترک استفاده نمی کنید

توصیه های ایمنی جدی بگیرید

Edited by chotakbalasi

agha 4 ta rank up to 4 hafte motevali az rank lieutenant general ta rank commander ke emroz up mishe :D rekordi hast bra khodesh lol

ke sare jam mishe 468000 xp :D

• Like 1

لطفا پسورد به نوه و نتیجه و نوادگان ندهید

قبل اینکه به رنک انتهایی برسی، بن می شی چند نفر بیان رو یه اکانت

مخصوصا اگه از

IP

مشترک استفاده نمی کنید

توصیه های ایمنی جدی بگیرید

با این تفاسیر اون دنیا هم باید بازی کنم که به آخر برسه :lol: :lol: :lol:

ممنون بابت تذکرات شما

چشم اما قول نمیدم چون اون موقع پیر میشم ممکنه یادم بره و...

:D

• Like 1

سلام خدمت استادهای عزیز ...محمد هستم از شاهین شهر اصفهان و در خدمتتونم..خدمت بعضی از دوستان رسیدیم و ادای احترام کردیم/یه 5-6سالی هست اینطرفا میپلکم ولی مداوم نبوده بعضیاتون بودین و میدونید اون روزای اول اپدیت و اینچیزا وجود نداشت وبیشترمون واسه رنک اپ فقط بازی میکردیم ومثل الان نبود که امروز طرف میاد توی بازی و 3روز بعد 15تا رنک اپ کرده اونم با دغل بازی  :) یکی از دوستان جدید ازش در مورد پارکور سوال کردم و تنها جوابش این بود : خیلی نوب هستی  :blink: .البته از تشخیصش استادانش ممنونم  :D  ولی تعجبم از اینه وقتی بازی تموم میشد  توی رنک تیممون چرا خودش از آخر اول بود :rolleyes:  //این حرف ثابت شدست که ما ایرانیا هرکدوم از بازیا جز بهتریناییم چون نه گلد نه جم نه الماس یاقوت مس برنز و حتی حلبی  و نون خشکی  :D هم نخریدیم و هرچی هستیم استعداد و پشتکار خودمونه و مثل اون خارجیا ی ک.گشاد :lol: نیستیم که پول میدن و از هرچیزی بهترینشو دارن ولی خودشون بوق هم نیستن...در هر صورت: همیشه باعث افتخامونید / امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشید / به امید دیدار

• Like 1

nemidonam fk khardam u midoni goftam vagharna harfesho neizadam

عزیز من جنابعالی خودت نوشتی سیرینی الانم که خیلی بهتر نوشتی ههههه

سلام خدمت استادهای عزیز ...محمد هستم از شاهین شهر اصفهان و در خدمتتونم..خدمت بعضی از دوستان رسیدیم و ادای احترام کردیم/یه 5-6سالی هست اینطرفا میپلکم ولی مداوم نبوده بعضیاتون بودین و میدونید اون روزای اول اپدیت و اینچیزا وجود نداشت وبیشترمون واسه رنک اپ فقط بازی میکردیم ومثل الان نبود که امروز طرف میاد توی بازی و 3روز بعد 15تا رنک اپ کرده اونم با دغل بازی :) یکی از دوستان جدید ازش در مورد پارکور سوال کردم و تنها جوابش این بود : خیلی نوب هستی :blink: .البته از تشخیصش استادانش ممنونم :D ولی تعجبم از اینه وقتی بازی تموم میشد توی رنک تیممون چرا خودش از آخر اول بود :rolleyes: //این حرف ثابت شدست که ما ایرانیا هرکدوم از بازیا جز بهتریناییم چون نه گلد نه جم نه الماس یاقوت مس برنز و حتی حلبی و نون خشکی :D هم نخریدیم و هرچی هستیم استعداد و پشتکار خودمونه و مثل اون خارجیا ی ک.گشاد :lol:نیستیم که پول میدن و از هرچیزی بهترینشو دارن ولی خودشون بوق هم نیستن...در هر صورت: همیشه باعث افتخامونید / امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشید / به امید دیدار

خوشمان امد

• Like 1

مهم: شما خودتون استاد هستید ...ولی یه وقتایی حریفتون ادعای زیادی میکنه و خیلیا هم در میرن از تیمتون ...نه تنها توی این شرایط بلکه هر زمان که عشقتون کشید روی من حساب کنید و اطمینان داشته باشید  توی اولین فرصت کنارتونم...4892222 حسین جان تبریک واسه ایزیدا م3 ..باعث افتخارمون هستی عزیز...دوستمون به اسم ام ج.ایرانیان شما هم حقیقتا" داری زحمت میکشی و از نظر من یکی از بهترینا هستی و معرفتت هم که ایییول داره...موفق باشید ;)  تا بعد...بای

agha 400 xp bshtar namonde bra rank kasi hast berim rank up party?

32 xp :D dg rank

از خوش حالی داری میپکی فیلم بگیر بزار فقط ی اهنگ جدید بزار

Rank up kheyli etefaghi shod mikhastam hame basan vali kheyli etefaghi ye tir zadam khord be amir va rank up shodam

gmbo_screenshot_(57).png

Edited by eragoon2000
  • Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...