Jump to content
EN
Play

Forum

[RO] Romanian players

Share

Recommended Posts

eu as avea sanse sa gasesc o echipa ?  nu sunt f experimentat, insa ma pot lasa indrumat cu usurinta.

sigur trebuie sa indeplinesc ceva conditii pt a avea ceva sanse , nu ?

nu stiu :) habar nu am cum joci sau ceva... nu sunt cerinte foarte mari oricum sa sti ;) 

atunci sper sa vada careva acest post si daca ar avea nevoie de un player in plus, ma testeaza si imi spune daca mai tre sa mai prind experienta sau daca sunt promitator. 

atunci sper sa vada careva acest post si daca ar avea nevoie de un player in plus, ma testeaza si imi spune daca mai tre sa mai prind experienta sau daca sunt promitator. 

nu merge asa , trebuie sa cauti tu un clan , nu o sa fi tu cautat de un clan , ca sa intri intr-un clan trebuie sa intri pe forumul clanului si sa postezi aplicatia ta la clan ( aplicatia e un fel de formular , majoritatea clanurilor au pe pagica clanului exemplul " application form" ) si dupa iti spune daca te accepta sau te testeaza sau ce decid ei 

da, da. am vazut si m-am documentat insa nu pot aplica fara a discuta in prealabil cu cineva. din start ma vor respinge.

v-am gasit si pe voi acolo. mai sunteti activi ?

m-ar incanta o echipa.

daca as aplica (exact cerintele de pe form)  ai fi de acord cu un test?  daca nu sunt pe masura, fara resentimente, mai joc pana prind experienta.

m-ar incanta o echipa.

daca as aplica (exact cerintele de pe form)  ai fi de acord cu un test?  daca nu sunt pe masura, fara resentimente, mai joc pana prind experienta.

ca sa fi doar membru al unu clan , nu trebuie sa fi testat , doar o sa trebuiasca sa ai o aplicatie valida si sa fi activ pe forumul clanului ;) ( trebuie sa sti engleza , chiar daca eu sunt roman , clanul meu e englez , deci si aplicatia trebuie sa fie in engleza )

dar bine hai ca joc o batalie cu tine sa vad cam cum joci 

Edited by ilidan10

merci,

da, nu-i problema de engleza.  si vorbit si scris si citit la nivel inalt.  iar timp.... timp am ceva mai mult decat media. 

este in regula. astept un meci si imi spui daca mai trebuie sa mai joc pt a prinde experienta.

merci,

da, nu-i problema de engleza.  si vorbit si scris si citit la nivel inalt.  iar timp.... timp am ceva mai mult decat media. 

este in regula. astept un meci si imi spui daca mai trebuie sa mai joc pt a prinde experienta.

ok , deci sa editezi postarea ( cu aplicatia , sa scri in engleza :D ) , timpul de jucat nu conteaza foarte mult daca il ai atunci cand trebuie , de exemplu cand este clan war sau o batalie de clan , training .. nu stiu acuma 

Edited by ilidan10

POT SA VIN SI EU? AM M2 ISIDA FREEZE SI CUNOSC MULTI ROMANI VA ROG IMBUNATATITI CLANU SI DESIGNU

ai vazut macar clanul ca sa spui asta ?

faptul ca cunosti multi romani nu conteaza , asta nu este clan romanesc si nici nu vreau multi romani in el , doar l-ar strica , atata tot 

Edited by ilidan10

Avem un grup pe de romani pe fb unde discutam si jucam impreuna. Cei interesati sa imi lase pm si le voi lasa link cu grupul respectiv.

• Like 1

da normal forumul de tanki nu e bun pt echipe/clanuri esti tu destept si faci pe fb.... 

Nu e niciun clan-echipa "desteptule" .. E un grup in care sunt mai multi jucatori romani si unde ne postam realizarile, facem evente, jucam impreuna.. Nu e vina nimanui ca tu esti anti-social ! Stai aici si taci daca esti de la tara ..

Edited by Flw
  • Like 1

Avem un grup pe de romani pe fb unde discutam si jucam impreuna. Cei interesati sa imi lase pm si le voi lasa link cu grupul respectiv.

Edited by Flw
  • Like 1

Edited by Flw
  • Like 1

Cateodata imi este rusine sa zic ca sunt roman, din cauza specimenelor ca voi. ... Ma refer la @ilidan10 ... Mai multe nu comentez. P.S.: In cazul in care simti nevoia sa imi raspunzi la acest mesaj, te rog sa nu o faci ! Gandeste-te la faptul ca mai ai de mancat mamaliga pana sa ajungi la anii unora dintre noi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edited by T.O.R_John
  • Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...