Jump to content
EN
Play

Forum

[RO] Romanian players

Share

Recommended Posts

Salut colegi! Ma bucur ca dau de voi si pe aici,o vreme am fost si pe fb dar am renuntat la zona ai ( fb) .Caut romani pe aici si cand gasesc pe chat incerc sa ma imprietenesc cu ei - daca au rang asemenator ,dar problema e ca ma intalnesc rar cu unii din ei plus ca eu am facut o pauza de cateva luni si nu mai reusesc sa dau de vechii camarazi.Cred ca cel mai greu aspect la aderarea la un clan este programul de joc . Sunt fan Rail si alerg cu albinuta dupa inamici si mi-ar face placere sa va am de camarazi. Ma schimb in sanitar doar daca am loc si prieteni de ajutat . Lupte bune si clipe dragi alaturi de cei dragi !

Salut si bun venit. Încearcă la ilidan10, el are trib , dar daca nu sari la comanda , OUT.

Da-mi un PM dupa ce achiziționezi M2 wasp,hornet rail, forester,fracture sau tundra.

Imi pare rau ca n-am mai facut nimic cu topic-ul asta,aveam eu niste idei,dar din cauza ca nu am timp,nu pot face nimic,daca vrea cineva sa fie OP la acest topic doar dati-mi PM

• Like 3

hai salut  am gasit topicu ul asta pe forum , ati facut clan sau ce vroiati voi cu deschiderea lui, AR FI CEVA FRUMOS SA FIM CATIVA ROMANI CARE SA FACEM SAPTAMANALA CATE UN MECI CU ALTI CU SUPLIMENTE SAU NS), SPER SA NE GASIM PE JOC:)

SALUTARE tasu88

• Like 1

Salutare, se pare ca sunt destui romani in joc, ma saturasem de atatia moldoveni ce sunt doar pro Russia si mereu ii perefera sa vorbeasca in limba lor, decat in romana ... Iar multi m-ai spun si vor ca se uneasca Moldova cu Romania, insa iubesc asa tare tara lor ... daca era jocul facut in alta tara, sigur nu mai era asa, in fine.

Hai Romania! 100% roman!

• Like 3

Salutari tuturor jucatorilor romani sau vorbitori de limba romana !

Am alcatuit pe facebook grupul oficial romanesc dedicat jocului, unde va asteptam alaturi de noi. In interiorul grupului se organizeaza diverse evenimente, concursuri cu premii si multe altele. Pentru a primi link cu grupul este necesar sa contactati prin pm(mesaj privat) pe unul din Administratori ( @T.O.R_John / )

Edited by Flw
  • Like 5

Salutare, vad ca sunt destui romani aici. Asa cum au zis si colegii mei John si Flw avem un grup pe facebook. Cine este interesant sa le dea un mesaj pe privat. Si in legătură cu numele nu suntem un clan! Suntem doar jucători români care au decis sa isi schimbe numele de joc

• Like 1

Salutare, se pare ca sunt destui romani in joc, ma saturasem de atatia moldoveni ce sunt doar pro Russia si mereu ii perefera sa vorbeasca in limba lor, decat in romana ... Iar multi m-ai spun si vor ca se uneasca Moldova cu Romania, insa iubesc asa tare tara lor ... daca era jocul facut in alta tara, sigur nu mai era asa, in fine.

Hai Romania! 100% roman!

Stiu, am intalnit destui moldoveni de care mi-am dat seama fiindca spun cateva cuvinte in romana dar in alfabetul chirilic (pe care il stiu, dar nu si rusa)

• Like 2

Salutare romanasi activi ai jocului !

Se aproprie sfintele sarbatori ale Pastelui iar comunitatea romaneasca organizeaza un concurs oficial cu un premiu substantial. Nu ratati ocazia de a participa. Pentru a fi membru al comunitatii este necesar sa contactati prin pm(mesaj privat) pe unul din Administratori ( @T.O.R_John / )

Edited by Flw
  • Like 1

Am lipsit aproape un an si mai mult ca sigur ca mi-am pierdut din indemanare.

Gasim ceva meciuri xp/bp ori LF, pe aici ?

Salutare tuturor romanilor.

Avem un server de team speak3. ( Server : tor.ts3.ro ) ne gasesti acolo

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...