Jump to content
EN
Play

Forum

[SLO] Slovenian players

Share

Recommended Posts

Gulpa (čudno se sliši v sklonu  :huh: ) poznam že nekaj mesecev (v Tankih).

Ja, jst sem pa zapustu Tanke.. Dolgočasni so mi postali.. Saj se vidi da sem že ~ 5 mesecev ta rank..  -_-

Gulpa (čudno se sliši v sklonu  :huh: ) poznam že nekaj mesecev (v Tankih).

Ja, jst sem pa zapustu Tanke.. Dolgočasni so mi postali.. Saj se vidi da sem že ~ 5 mesecev ta rank..  -_-

Kdaj se še kaj oglasi drugače pa uživaj pa vso srečo v življenju :) a te lahko za skype prašam?

Pozdravljeni.

Pravkar se mi je porodila ideja oz. predlog in korak naprej Slovencem. Trenutno tukaj ni nobenega čisto slovenskega klana (naš klan je predstavljal slovensko zastavo na StarLadderTV-ju in smo končali kot top 100 ekipa od pb. 3000ih, naš klan na forumu lahko najdete tule: http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=187426). Moj namen pa je ta klan zapreti in odpreti novega oz. zamenjati ime in odstraniti obstoječe člane (v našem klanu je bilo oz. je le par Slovencev, sam pa vem, da nas je tu še ogromno). Vabim vas vse (tudi tiste, ki nimate izkušenj), da nas podprete pri odprtju novega klana in sicer tako, da se pridružite. Trenutno smo pripravljeni: , , @Dr.Urbi. Vsi smo sposobi igrati uradni format StarLadderTV-ja (SLTV - http://tanki.starladder.tv/en + format: http://i.imgur.com/IymRcST.png --> barve: Carbon, Jade, Zeus, Needle, Prodigi, Savanna. Na SLTV-JU je lahko registriranih je lahko največ 12 igralcev, kar pomeni, da potrebujem od 12 do 15 resnih članov, ki so pripravljeni delati trdo in trenirati po vsaj 1 uro na dan+treningi z drugimi ekipami. Seveda imamo določene omejitve: poznanstvo XP iger (+format za igranje klan bitk-za tiste, ki še nimate izkušenj, se bomo naučili), Skype (možnost govorjenja-komunikacija je zelo pomembna, danes sem bil impresiran nad igro, ko smo bili v igri 4 Slovenci in smo komunicirali..v igri smo se dobro ujeli in smo bili skoraj nepremgljivi), garaža sposobna za igranje formata (Railgun, Hornet+barva vsaj), rank naj bi bil višji od Brigadirja+skillsi, izkušnje in najpomembnejše stvar je, da si bomo stali ob strani, da bomo prijatelji in da se bomo spodbujali med sabo (tudi če bo kdo po domače povedano kaj zajebal). Več informacij na mojem Skajpu: themaster_777.

@anejfer1, janracko, @Gulp@macmuto@tilen1232, @janracko, tilen1232, MaNeMeBasat, @xTremeAluminium. xTreme, tebe bi sploh potreboval, saj imaš izkušnje s tega področja (bil si leader že prej) in brez tebe skoraj, da ne bi poštartal klana, tako da te vabim, da se nam pridružiš nazaj na Tanke in da zaharamo, da pokažemo, kaj lahko naredi igra samih Sloevncev (jaz mislim, da bi bili zelo močni, toda potrebujem vsakega od zgoraj naštetih, mogoče še kakega, ki sem ga modra izpustil.

Premislite in povejte (jaz upam, da se strinjate...če se to ne bo zgodilo zdaj, se to pač ne bo zgodilo nikoli), če mate pa kako vprašanje pa vprašajte na Skajpu (ID zgoraj).

Lep pozdrav, Gapy_007 in njegova ekipa (katekizem, generalslovenija, Dr.Urbi). Pridruži se nam! :)

Edited by MA3CTPO_HA_XAHTEP
  • Like 2

Za dodatne informacije, je moj skype: niky_10_

Lep pozdrav z upanjem na čim večjo udeležbo/pomoč.

~katekizem

Edited by Nikk

Pozdravljeni.

Pravkar se mi je porodila ideja oz. predlog in korak naprej Slovencem. Trenutno tukaj ni nobenega čisto slovenskega klana (naš klan je predstavljal slovensko zastavo na StarLadderTV-ju in smo končali kot top 100 ekipa od pb. 3000ih, naš klan na forumu lahko

.....

@anejfer1, janracko, @Gulp@macmuto@tilen1232, @janracko, tilen1232, MaNeMeBasat, @xTremeAluminium. xTreme, tebe bi sploh potreboval, saj imaš izkušnje s tega področja (bil si leader že prej) in brez tebe skoraj, da ne bi poštartal klana, tako da te vabim, da se nam pridružiš nazaj na Tanke in da zaharamo, da pokažemo,

.....

Lep pozdrav, Gapy_007 in njegova ekipa (katekizem, generalslovenija, Dr.Urbi). Pridruži se nam! :)

lepo si si to zamislil... upam da ti uspe, lahko me dodoaš, sam kdaj in kako bom pa lahko igral je pa drugo vprašanje, pa še sam največ igram z isido, tak d v klan fighit ne bom v veliko pomoč rail and smoki m2 - m1 , za komunikacijo pa namesto skypa priporočam RaidCall, zavzema manj opreme na compu, pa skupine lahk delaš, tak d so usi online pa ko je klan vaja al pa borba top mod določi skupine ... vsak se prestavi v svojo in se slišijo samo čani ene skupine ....

ps 2x si me napisu, lahk pa drucga spemenis v tilen12345678 ... moj starejši sin

pps lovrutu so ukradl račun.... že rihta d bo dubu nazaj sam nevem kdaj

Edited by tilen1232

lepo si si to zamislil... upam da ti uspe, lahko me dodoaš, sam kdaj in kako bom pa lahko igral je pa drugo vprašanje, pa še sam največ igram z isido, tak d v klan fighit ne bom v veliko pomoč rail and smoki m2 - m1 , za komunikacijo pa namesto skypa priporočam RaidCall, zavzema manj opreme na compu, pa skupine lahk delaš, tak d so usi online pa ko je klan vaja al pa borba top mod določi skupine ... vsak se prestavi v svojo in se slišijo samo čani ene skupine ....

ps 2x si me napisu, lahk pa drucga spemenis v tilen12345678 ... moj starejši sin

pps lovrutu so ukradl račun.... že rihta d bo dubu nazaj sam nevem kdaj

OK, kul. Zanekrat mam namen le skupino na Skajpu naredit, da bomo chattal pa govoril tudi. Prvo bom stestiral kolko je resnosti tukaj (treningi in to-kdo je koliko aktiven) in če se bo obneslo, bomo tudi uradno odprli klan (in nredili stran na SLTV).

O podrobnostih se bomo pa še itak na  Skajpu zmenli, ne tukaj (garaža, koliko je kdo aktiven in take reči). Bi blo pa fajn, da si vsak member vzame 1-2 ure na dan (lahko tudi več, jz sem itak skos gor-za treninge in te reči).

OK, kul. Zanekrat mam namen le skupino na Skajpu naredit, da bomo chattal pa govoril tudi. Prvo bom stestiral kolko je resnosti tukaj (treningi in to-kdo je koliko aktiven) in če se bo obneslo, bomo tudi uradno odprli klan (in nredili stran na SLTV).

O podrobnostih se bomo pa še itak na  Skajpu zmenli, ne tukaj (garaža, koliko je kdo aktiven in take reči). Bi blo pa fajn, da si vsak member vzame 1-2 ure na dan (lahko tudi več, jz sem itak skos gor-za treninge in te reči).

Kaj se časa tiče je pr men problem ... učas mam ceu dopoldan al pa popoldan čas, drugič pa ceu teden ne morm igrat ... služba, otroc ... žena .... zato pravm da je mal problem  .... za RaidCall bom pa jst naredu skupino, pa bomo enkrat sprobal .... je free ....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...