Jump to content
EN
Play

Forum

[PL] Polish players

Share

Recommended Posts

Chciałam poruszyć temat pt. "Friends"

Powszechną czynnością jest korzystanie z opcji :"Dodaj do friends".

Wydaje mi się jednak, że większość Polaków nie ma zupełnie pojęcia co to znaczy  znaleźć się u kogoś na liście friends.

Przede wszystkim związane jest to ze wzajemną pomocą w czasie bitwy. Tymczasem wielokrotnie spotkałam się z graczami polskimi, którzy po prostu na mapę wchodzą do drużyny przeciwnej i wręcz szkodzą swoim znajomym z listy.

Wiecie, w uzasadnionych przypadkach, kiedy chcemy z przyjaciółmi podzielić się na dwie drużyny i rozegrać z sobą bitwę dla zabawy, to jest ok, ale w tej kwestii umawiamy się wcześniej, przed bitwą.

• Like 3

To jest wręcz śmieszne że jest nas bardzo dużo w grze a na forum nikogo prawię.

Chyba cieba im powiedzieć albo z ryklemowac na Gazecie.PL   :D  :P

Edited by Darren4Turbo

Chciałam poruszyć temat pt. "Friends"

Powszechną czynnością jest korzystanie z opcji :"Dodaj do friends".

Wydaje mi się jednak, że większość Polaków nie ma zupełnie pojęcia co to znaczy  znaleźć się u kogoś na liście friends.

Przede wszystkim związane jest to ze wzajemną pomocą w czasie bitwy. Tymczasem wielokrotnie spotkałam się z graczami polskimi, którzy po prostu na mapę wchodzą do drużyny przeciwnej i wręcz szkodzą swoim znajomym z listy.

Wiecie, w uzasadnionych przypadkach, kiedy chcemy z przyjaciółmi podzielić się na dwie drużyny i rozegrać z sobą bitwę dla zabawy, to jest ok, ale w tej kwestii umawiamy się wcześniej, przed bitwą.

Dobra opinia. Myślę że w 100% masz rację. Też sporo razy na czacie jak siedziałem widziałem jak po friends sobie wchodzili i rujnowali mapę...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...