Jump to content
EN
Play

Forum

[GR] Greek players

Share

Recommended Posts

Έχεις μπερδευτεί φίλε.. Εδ'ω δεν είναι site γνωριμιών.. Εδώ παίζουμε με τανκς... ;)

Για αλλη μια φορα σωστος :D

Καλημέρα σας.είμαι και εγώ ελληνας

Γειά σου φίλε.. Από τον Απρίλιο παίζεις; Ή από πιο παλιά;

παίζω απο τον οκτωβριο του 2014.δεν είμαι σε καμια κλαν και κυρίως ασχολούμαι με ρικοσετ μ2 και δικτατορίας μ2

Εσύ απο ποτε παιζειςκαι τι όπλα χρησιμοποιει κυρίως

Εγώ παίζω από... χμμ, νομίζω έχω ένα χρόνο σχεδόν, κάπου εδώ ήταν πέρισυ που ξεκίνησα... ένα χρόνο + - κανα δυο μήνες.

Χρησιμοποιώ πλέον κυρίως railgun και τώρα μαθαίνω το smoky...

Εγώ παίζω από... χμμ, νομίζω έχω ένα χρόνο σχεδόν, κάπου εδώ ήταν πέρισυ που ξεκίνησα... ένα χρόνο + - κανα δυο μήνες.

Χρησιμοποιώ πλέον κυρίως railgun και τώρα μαθαίνω το smoky...

Το railgun τι το εχεις μ3?

Το railgun τι το εχεις μ3?

Εγώ φιλέ φέτος κατάφερα με τοσα διάβασμα τα για 2 Λόκυερ και εξετάσεις κατάφερα να είμαι τέτοια αξίωμα☺

Το railgun το έχω Μ3 (με κανα δυο μικροαναβαθμίσεις), όπως και το hornet, το wasp, το smoky και το thunder.

Ωστόσο, λάβε υπόψη σου ότι επειδή για μεγάλα διαστήματα είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο έχω παίξει εντατικά και επίσης έχω δώσει και μερικά χρήματα στο παιχνίδι (όχι πολλά) για να πάρω το πρώτο Μ3 σετ (hornet - rail)...

Τελικά, σημασία έχει να απολαμβάνει κανείς το παιχνίδι, όχι να είναι πρώτος. Αν περνάς καλά, είσαι εντάξει. Αν όχι, έχεις πρόβλημα. Μη ζηλεύεις το rank μου, θα προτιμούσα χίλιες φορές να ήμουν ακόμα Captain... ανεβαίνω πολύ γρήγορα και δεν προλαβαίνω να μαζεύω κρύσταλα για να αγοράζω αναβαθμίσεις και μπογιές... :)

Ευτυχώς φιλέ που δε ζηλεύω το Ρανκ σου γιατί θα δεις όταν φτάσεις τζενεραλισιμο θα βαρεθεις για αυτό υπαρχουν πολλοί άλλοι στόχοι όπως φουλ μ3 γκαράζ και νίκη σε διαγωνισμους κτλ..

Εδώ πέρα σας συμβουλεύω να αγορασετε το ρικοσετ μ3 .μόλις φτάσω θα έχω τα λεφτά , δεν ξέρω τα γούστα σας αλλά πιστεύω πως είναι μια καλη ευκαιρία να το πάρετε.φυσικά εγώ δεννξερω το στυλ παιχνιδιού σας αρα...

Εδώ πέρα σας συμβουλεύω να αγορασετε το ρικοσετ μ3 .μόλις φτάσω θα έχω τα λεφτά , δεν ξέρω τα γούστα σας αλλά πιστεύω πως είναι μια καλη ευκαιρία να το πάρετε.φυσικά εγώ δεννξερω το στυλ παιχνιδιού σας αρα...

Δεν χρειαζετε να βαζεις πολλα λεφτα για κατι .... μπορεις απλα να μαζεψεις κρυσταλα και να ξοδεψεις στο αγαπημενο σου turret .... εγω απο τον δεκεμβριο μαζευα και τωρα στα sales ειχα 670κ χωρις να βαλω pay ... οποτε μην χαλας τα λεφτα σου στα παιχνιδια !

• Like 1

Α μάλλον δεν καταλάβει δεν βάζω κανονικά λεφτά και εκεί που αναφέρεται στα σειλς έχεις δίκιο πχ εάν παίξεις συνολικά 200 πίστες και το Μπατλ Φαντ είναι 1000+ τότε πας σφαίρα 200κ

παιδια τα γραφικα μου στο παιχνιδι εγιναν σκατα τι να κανω;

Τι εννοείς; Τι ακριβώς χάλασε;

Εγώ σας συμβουλεύω να μην προχωράτε πολύ γρήγορα Ρανκ γιατί δε θα μπορείτε να μαζεψετε κρύσταλλα και μετά θα υπάρχει πρόβλημα ειδικά Ν αντιμετωπίζετε μ3 φοτια ή μ3 ρικοσετ

Edited by 1310_the_master

Πχ εγώ τώρα θέλω πενήντα χιλιάδες για Ρανκ απ και έχω ακόμα ογδόντα χιλιάδες γι αυτό θα πρέπει να μην προχωράμε γρήγορα και να παίζω πολλές μάχες !αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάρω σύντομα το μ3 ρικο

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...