Jump to content
EN
Play

Forum

[ISR] Israeli Players

Spy
 Share

Recommended Posts

כל הכבוד שאתה גר בשומרון!!! אני ימני (די קיצוני) ואני חושב שצריך להעיף את כל הפלסטינים מישראל וליישב את יו"ש. כשאני אהיה גדול (ואוכל להחליט איפה אני גר) אני אגור עמוק ביו"ש, בתפוח או בטלמון או בית אריה.

if that will happen,kicking all palestiniens from israel,everyone will turn against us and america will have to defend us and world war 3 will start.

Edited by yonatanthesuper

i am jew :)

Ah, that's obviously the reason for ur bad charisma - cuz u said to me "Go to hell kid". lel

Edited by NM4U

מה אני אוהב אצל ערבים? 0 מודעות עצמית. קוראים להם "ערבים" מאיפה השם הזה? זה בגלל שהם באו מחצי האי ערב. זה המקום היחיד ששייך להם במזרח התיכון(וגם זה לא כולו, חלק ממנו הם כבשו משבטים אחרים, בין היתר את העיר חייבר מיהודים). אבל מה, כבשו, רצחו, המירו את הדת של האחרים בכוח, התנחלו להם במצרים, קאטאר, סודן, לוב, סוריה, עיראק, טוניס ועוד המון מקומות אחרים שגזלו מאחרים, ועכשיו באים בטענות לעם אחד שחזר לקחת את האדמות שלו בחזרה.

מה אני אוהב אצל ערבים? 0 מודעות עצמית. קוראים להם "ערבים" מאיפה השם הזה? זה בגלל שהם באו מחצי האי ערב. זה המקום היחיד ששייך להם במזרח התיכון(וגם זה לא כולו, חלק ממנו הם כבשו משבטים אחרים, בין היתר את העיר חייבר מיהודים). אבל מה, כבשו, רצחו, המירו את הדת של האחרים בכוח, התנחלו להם במצרים, קאטאר, סודן, לוב, סוריה, עיראק, טוניס ועוד המון מקומות אחרים שגזלו מאחרים, ועכשיו באים בטענות לעם אחד שחזר לקחת את האדמות שלו בחזרה.

מה שקרה זה שרצינו עם לעצמנו אחרי השואה וכל הארצות האחרות רחמו עלינו ונתנו לנו את השטח אז הערבים גם רצו אז העמים האחרים עשו הסכם שהערבים לא הסכימו לה וכל פעם שתקפו אותנו אנחנו כבשנו מהם

Edited by yonatanthesuper

• Head Administrator

נחמד

:D

הטופיק הזה חזר :D ישראלים בלב ובנשמה <3

:wub:

• Head Administrator

מקווה שיהיה  עוד מודראטורים   של ישראלים!

.למעשה לשם אנחנו "חותרים" אנחנו רוצים שתהיה יותר מודעות לקהילה הישראלית

• Head Administrator

כל הכבוד! באמת צריך עמוד שייצג את הישראלים גם בטנקי אונליין.

:D העמוד הזה קיים מאז 2014 , הבעיה היא שלא היו הרבה ישראלים ב-2014 , עכשיו אנחנו הרבה יותר

• Like 1

• Head Administrator

חג שמח

:D החג עוד שניה נגמר אבל חג שמח 

Edited by Spy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...