Jump to content
EN
Play

Forum

[CZ] & [SK] Czech & Slovak

Share

Recommended Posts

Za 3 roky Colonel? k :D

Takto se barvy nedají převádět. 

NO JO ZA 3 roky colonel já tanki hraju plně jen občas a hlavní se tento účet pro mě stál až v březnu 2014 a taky mám celkem omezenej internet :)

GI73LJu.png

Pozri na tie dátumy :D :D stále je na tom lepšie ako ja 1 rank ma potiahol na alte 2 roky xD 

OMG To jako fakt 2 roky on asi spal a já měl nejdýl rank second lieutenant ten sem na sobě měl půl roku :D

Edited by HornetCZ

Čo očakávate na tanker's day? Ja osobne nejaké slabšie zľavy, mierne zvýšené fundy (možno aj double, ale to skôr nie), asi 2000 goldy (buď väčšie fundy alebo x2 šanca na gold) a nejaká menšia súťaž. + holiday farba, zľavy na kryštály, atď.

• Like 2

Očakávam tak 20-30% zľavy, goldy si myslím že nebudú zvýšené to skôr x2 fundy  na možno dva tri dni, dekorácie a to hadam  aj bude vsetko :p

zdravím vespolek

zvažuji zakoupení nového turretu,rozhodně M3.otázka je který.v mém ranku připadají do úvahy pouze Thunder,Freeze nebo Shaft.poradíte někdo co vybrat??díky

Dej ještě jeden rank a kup si Paladin. :)

no to bych ale potom kupoval za plnou palbu,teď je těch 50% sleva.

asi to nechám na příště ,pošetřím krystaly a třeba padne nějaký personal discount.obecně Thunder ani Shaft mě moc neoslovují a Freeze,no nevím.na krátko mám Isi a Fire. :blink:

tak jsem ten Thunder přeci jen pořídil (50% sale) a to jen z důvodu že je na něj tolik rozporuplných komentů.pro někoho total UP pro dalšího nej OP turret.tak jsem si to chtěl ověřit.a jelikož mám docela dost drugs tak musím říct že zatím dobrý,momentálně jsem na MU 9/50. B)

tak jsem ten Thunder přeci jen pořídil (50% sale) a to jen z důvodu že je na něj tolik rozporuplných komentů.pro někoho total UP pro dalšího nej OP turret.tak jsem si to chtěl ověřit.a jelikož mám docela dost drugs tak musím říct že zatím dobrý,momentálně jsem na MU 9/50. B)

Pocul som, ze ta alteracia z thundra robi stareho z pred dvoch rokov :D 50k nie je vela, ak si ochotny ich minut, pripada mi to lepsie ako to vrazit do MU (ale 20/50 sa vyplati, a kedze neviem, co presna ta alteracia moze urobit, radsej MU.)

kdy uz bude ten update chci koupit fire m3 a ktomu alter  , prometheus kit nechci ani nemam tolik cry 

Pokud myslíš změny v herní rovnováze, tak říkali že mid-říjen, takže +- do týdne by to tu mělo být.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...