Jump to content
EN
Play

Forum

[CZ] & [SK] Czech & Slovak

Share

Recommended Posts

pánové nevím jak Vám ale mě se po Updatu hra tak hrozným způsobem lagguje ,že je to skoro nehratelné.

jak jste na tom Vy ???

P.S. nikdy dříve jsem s tím problém neměl

P.S.S. nepoužívám herního klienta,jedu to standartně online v prohlížeči(Mozzila Firefox)

Ja som ziadne FPS zmeny nepostrehol, mozno preto, lebo mi to vzdy ide medzi 55-60, takze drop 10-15 FPS si vobec nevsimam, ale ked som este pred par mesiacmi hral na 15-25, tak by som si to vsimol urcite  :lol:.

Skusim sa na to zajtra pozriet (ked budem hrat)  :)

pánové nevím jak Vám ale mě se po Updatu hra tak hrozným způsobem lagguje ,že je to skoro nehratelné.

jak jste na tom Vy ???

P.S.S. nepoužívám herního klienta,jedu to standartně online v prohlížeči(Mozzila Firefox)

Skus klienta, momentalne je uz fakt dobry, a teraz ked pridali aj refresh, ho povazujem za mozno este lepsi ako prehliadac :) V pripade ze sa ti nebude pacit, stale ho mozes vymazat :P

Okrem toho, s lagami bohuzial neviem pomoct, a nemyslim si, ze to ma nieco s novym updatom, nie je dovod preco.

• Like 2

jak jste na tom Vy ???

Ked sa ti to laguje, tak ako povedal emrakul skus toho klienta, mne to ide uplne rovnako (skusal som uz  :D), takze pre mna vlastne ten klient nema momentalne zmysel, aj ked na nom by to urcite malo ist lepsie (bol na to vyrobeny, nie ?  :P)

Emrakul dobře Ty.

s klientem mají pro mě Tanki  mnohem lepší hratelnost ,FPS mám kolem 30-40 takže na mě vyskakuje Low Fps-open support page ale jinak dobrý.

Díky za tip ;)

Avsak niekedy proste klient padne, a vtedy musis ist na mozzilu, flash atd., aby si nasiel ten server na ktorom to bolo, lebo ak zapnes klienta tak ta hodi na hocijaky server a tym stratis vsetko skore nahrate v bitke. Minimalne na klientovi nemas problem s nacitavanim, lebo nic to nevymazuva, vsetko co uz raz stiahlo - mapy, si nechava :) Zvysok sa este musi dorobit, stale to nie je konecna verzia.

• Like 1

myslím že snad v případě erroru,padnutí klienta přidali funkci Refresh klávesou F5

21.10.2016
Re-download the TO Client for F5 Refresh Feature

Tankers!

We’ve finally implemented the highly-requested refresh feature in the Tanki Online Downloadable Client.

Now, if you’re in a battle and get thrown out due to a critical error, all you need to do is press the F5 key. This will refresh the client and return you to your battle without losing any of your progress.

IMPORTANT: You must re-download the client to get this feature. Make sure you download the latest version from the Tanki Online official website at http://tankionline.com/en/

Skus klienta, momentalne je uz fakt dobry, a teraz ked pridali aj refresh, ho povazujem za mozno este lepsi ako prehliadac :) V pripade ze sa ti nebude pacit, stale ho mozes vymazat :P

Okrem toho, s lagami bohuzial neviem pomoct, a nemyslim si, ze to ma nieco s novym updatom, nie je dovod preco.

Flash je lepší :P 

Avsak niekedy proste klient padne, a vtedy musis ist na mozzilu, flash atd., aby si nasiel ten server na ktorom to bolo, lebo ak zapnes klienta tak ta hodi na hocijaky server a tym stratis vsetko skore nahrate v bitke. Minimalne na klientovi nemas problem s nacitavanim, lebo nic to nevymazuva, vsetko co uz raz stiahlo - mapy, si nechava :) Zvysok sa este musi dorobit, stale to nie je konecna verzia.

Není náhodou Adobe Flash player lepšie ? :D 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...