Jump to content
EN
Play

Forum

would you be able to translate the game in the Croatian language

Share

Recommended Posts

On je upravo hrvatska je jezik svi jezici trebaju biti prevedeni na tanki Soo svi mogu igrati taj probaly zašto je samo 17 i pol milijuna igrača ako ga tanlated na svim jezicima puno više će igrati. Ja živim u SAD-u NY. Ja sam koristeći Google Translate razgovarati s Rusima i Nijemcima na tank

Lieutenant_Me ... prvi si poceo sa vrijeđanjem tak da , oladi !!!

nije ni bitno dal cu napravit ... igram iz svoje zabave , a ne da budem najbolji !!

u ostalom , ovo i onak nije igra koju mozes igrat ceo dan jer dosadi nakon 2 sata !!!

s kako si ti stvorio nesto na svom niku , uplatio brdo para i kupio sta se dalo kupit parama i sad glumis razaraca xD

kissy kissy

Lieutenant_Me ... prvi si poceo sa vrijeđanjem tak da , oladi !!

imaces nedelju dana da oladis a u medjuvremenu se smiri, citiraj mi na PM gde sam te to uvredio. za sve ostalo, nadji me na Forumu, vidi ko sam pa onda komentarisi.

kako god, nisi vredan paznje al posto citam Forum reagovacu i dalje na tvoje gluposti ako nastavis da ih pravis.

dotle, uzivaj u Banu sa pozdravom od mene

p.s. sorry for off-topic... i just told him to send me on my PM example where i offended him

To get tanki in your langauage, are first Moderator, Admin and Developers needed that speak that language.

As long as those requirments aren't fulifilled is there no point in discussing it.

To prevent further flood threadclosedj.gif

This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...