Jump to content
EN
Play

Forum

BALKAN !

Share

Recommended Posts

Balkan is , let's say , peninsula ( half-island ) on the south-east Europe . It contains a lot of countries and it has a lot of languages too . But , many languages are very similar ( like : Croatians , Serbian , Bosnian , Slovenian ,Montenegro language ) .

Edited by r_Super-Boy0

AKO NETKO ZNA JOS NEKOG BALKANCA , NEKA SE ČUJE S NJIM , JER SVAKI NOVI BALKANAC JE DOBRODOŠAO . gocac , Descape , grobartenkova : vi se dogovorite o tome tko će napraviti Team ili Clan .

kao što gocac reče..ima nas..ja znam još jednog maršala (biljance),ona je cura iz srbije,pa maršal cigara,generalissimo bata,još jedna cura iz srbije (miljana..ona ima rank ko i gocac,i još jedan tenk s liutenant acc-om)imam četiri frenda koje znam još s fb-a s lieutenant acc-ima,kao i još jedan svoj acc (first lieutenant),nekoliko dečki iz bosne s acc-ima ko i ja ili malo jače,kao i 4 dečka ( također oko mog ranka) iz srbije,jaki igrači..tu je i slovenac yonsneg,on je član iron-clad klana (čin ko i gocac),pa iz osjeka mc_toy,rank od 4 žute zvjezdice..to je samo ono što se prvog mogu sjetit..ako neko zna kako mogu napisat te ljude da to izgleda kao ono pravo kako neki tu pišu,tj,da vam napišem točnu listu pokraj kojih su odmah rankovi..samo nezz kako to upisati tu..

Edited by xXx.RazoR.xXx

grobartenkova , čuj se sa svim ovima koje si naveo maloprije i u ovom topicu napisi listu svih njih koji bi pristupili timu ukljucujuci MTAOTHE , Descape , gocac , Domagojce i tebe naravno

naravno , ako ti nije problem ;)

Edited by r_Super-Boy0

grobartenkova , čuj se sa svim ovima koje si naveo maloprije i u ovom topicu napisi listu svih njih koji bi pristupili timu ukljucujuci MTAOTHE , Descape , gocac , Domagojce

naravno , ako ti nije problem ;)

al kako da dobijem ono s rankom?

mislim da ti to Descape zna kako da napravis , vidio sam da je on napravio isto tako listu sa rankovima za Freeze Sucks Club

da ja mozem. Samo sad ja sam u team.

This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...