Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

به نظر من خلیج فارس همیشه خلیج فارس بوده و هست نیازی نیست که تکرار بشه چون همه میدونن و اینکه اصرار بورزیم این خلیج خلیج فارس هست یکم احساس تردید بوجود میاره و نباید به چیزی که مشخصه خیلی اصرار ورزید

بنظر من توی چشم همه ی دنیا ایران و ایرانی تروریست و خشک مذهب شناخته شدن باید یه اسمی باشه که پیام آور صلح و دوستی باشه پیامی که الان به اون بیشتر از هرچیزی احتیاج داریم

هرچند اسم تیم فقط توی بازی هستو چند هزار نفر بیشتر نمیبینن ولی همون چند هزار نفر هم بفهمن ما ایرانیا اونی نیستیم که توی تلویزیون و اخبار میبینن اون حرفایی که رهبرای ما میزنن حرف مردم ایران و ایرانی نیست

ما با اونایی که توی مجله ها مبینن و دربارشون میخونن فرق داریم ما هیچوقت خواستار نابودی کشوری نیستیم هیچوقت مرگ بر کشوری نمیگیم مرگ بر افراد گفتن حقارت و بذلیه فرد رو نشون میده

این فقط نظر من بعنوان ی عضو معمولی تیم بود

:P 

و همین که هادی جون اسم اکانتش خلیج فارسه و توی تیم رنک اول تیمه خودش کافیه. زیادی اصرار نورزیم که بهمون شک میکنن

سلام.

تبریک داش احمد:دی خخخ

بد معتادی هستی ها خخخ

عاغا تیم و تشکیل بدید دیگه!!

چرا دست دست میکنید اینقدر پس؟:دی

آره واالله! البته یک جورایی تقصیر خودتون هم هستا من گفتم همه یک اسکایپ بدن تا دور هم باشیم

هر موثع هم واسه بازی میاین اسکایپو انلاین کنید تا بتونیم سربع با هم در تماس باشیم

اونجا میتونتیم همه راحت با هم حرف بزنیم

و همه در حریان باشن

متاسفانه رنک بالایی ها هبچ کدوم اسکایپ ندادن

من گروه گفتگو روچهار پنج روزه ایجاد کردم تو اسکایپ

الان 4 نفر از بچه ها هم اونجا هستن

اسم گروه گفتگو هم

Iranian Land

هستش

ولی خوب من هدف اصلیم از اسکایپ این بود که شماها هم بیاید تا هم بچه ها راحت تر با تجربه‌ها در تماس یاشن

هم اینکه سر این موضوعات به صورت جمعی و همگانی تصمیم بگیریم

بله اینطوریاست داش هادی ;)

• Like 1

سلام.

تبریک داش احمد:دی خخخ

بد معتادی هستی ها خخخ

عاغا تیم و تشکیل بدید دیگه!!

چرا دست دست میکنید اینقدر پس؟:دی

سیخ به سه پایه میگه صل علی :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

به نظر من خلیج فارس همیشه خلیج فارس بوده و هست نیازی نیست که تکرار بشه چون همه میدونن و اینکه اصرار بورزیم این خلیج خلیج فارس هست یکم احساس تردید بوجود میاره و نباید به چیزی که مشخصه خیلی اصرار ورزید

بنظر من توی چشم همه ی دنیا ایران و ایرانی تروریست و خشک مذهب شناخته شدن باید یه اسمی باشه که پیام آور صلح و دوستی باشه پیامی که الان به اون بیشتر از هرچیزی احتیاج داریم

هرچند اسم تیم فقط توی بازی هستو چند هزار نفر بیشتر نمیبینن ولی همون چند هزار نفر هم بفهمن ما ایرانیا اونی نیستیم که توی تلویزیون و اخبار میبینن اون حرفایی که رهبرای ما میزنن حرف مردم ایران و ایرانی نیست

ما با اونایی که توی مجله ها مبینن و دربارشون میخونن فرق داریم ما هیچوقت خواستار نابودی کشوری نیستیم هیچوقت مرگ بر کشوری نمیگیم مرگ بر افراد گفتن حقارت و بذلیه فرد رو نشون میده

این فقط نظر من بعنوان ی عضو معمولی تیم بود

:P 

یعنی احمد به شدت موافقم

حالا اسم پیشنهادی رو بگو قراره همه بگن دیگه

توم یکی بگو

ولی بجاش بنظر من عکس خلیج فارسو نقشه ایرانم صفحه اول قبیله بذاریم باحال میشه و بزرگ بنویسیم 

persian.gulf

:wub: 

Edited by xsxw

بیاید همه نظراتونو بگید اسم بگید واسه قبیله فقط منو چند نفر گفتیم نظراتمونو بقیه کجان هادی خان علی..مهدی..اون یه مهدی...اون یه مهدی...محمد...افشین...علی

بگید نظراتتون رو

اسم پیشنهادی من

Land of  Culture, Knowledge and Civilization (L.C.K.C)

سرزمین فرهنگ، دانش و تمدن

پایینش هم میتونیم یک سری توضیحات در مورد ایران و اون چیزهایی که دقیقا مشخص میکنه تیم ماله ایرانه رو بنویسیم

بخصوص اون لوگو که طراحی میشه خیلی مهمه که حتما باید به ایران اشاره کنه

---

خوب احمد جون خودت هم پیشنهادتو بگو دیگه

دادا به نظر من اسمی بزاریم که به دل هم بشینه.

هر چند که یکم باید دهن پر کن باشه.

من هنوز پیشنهادی ندارم اما فکر میکنم تا فردا خبرشو میدم:دی خخخ

oh a persian.gulf, the one who come to shepruhov, wasted loads of drugs and left yesterday ( :lol:)

hi

yes its me.

the my team are low power & Degree. Down but your team are very good & ful power & all your team drugs ;) :lol:

اسم پیشنهادی من

Land of  Culture, Knowledge and Civilization (L.C.K.C)

سرزمین فرهنگ، دانش و تمدن

پایینش هم میتونیم یک سری توضیحات در مورد ایران و اون چیزهایی که دقیقا مشخص میکنه تیم ماله ایرانه رو بنویسیم

بخصوص اون لوگو که طراحی میشه خیلی مهمه که حتما باید به ایران اشاره کنه

---

خوب احمد جون خودت هم پیشنهادتو بگو دیگه

نظرت چیه حروف مخفف رو بزرگ کنم بعد یه نقش الله بندازم روش؟؟؟

مثله تابلو ۳ تیکه؟؟؟

سلام

اول اینکه توکه نوشم نی ای نیشم چرا (( مخاطب دوستان گلمون که هرجا ما بازی کنیم یا میان پارک میکنن توی 30 دقیقه 89 بار کشته میشن یکبارم نمیکشن خخخ )) البته میددونم هدف خیره ها خخخ یا اون یکی دوستمون سه تا مپ اومد جلوی ما بازی کرد یکی نیست بگه صورتی توکه یک تیر بزنیم 6 دور ژیمناستیک میزنی یا وقتی تیر میزنی میشینیم نیگاه میکنیم بع 9 تا شلیکت یکی میزنیم میری دوباره بیای  خخخخ کلا نکنید این کارا رو اکانت هادیه که باشه  خخخ به منچیکار دارید خخخ .

دوم اینکه بابا بی خیال از اول گفتم بازم میگم ایرانی جماعت چشم دیدن همدیگه رو ندارن چه برسه قبیله بزنن تجربه این رو نشون داده خخخ

سلام

اول اینکه توکه نوشم نی ای نیشم چرا (( مخاطب دوستان گلمون که هرجا ما بازی کنیم یا میان پارک میکنن توی 30 دقیقه 89 بار کشته میشن یکبارم نمیکشن خخخ )) البته میددونم هدف خیره ها خخخ یا اون یکی دوستمون سه تا مپ اومد جلوی ما بازی کرد یکی نیست بگه صورتی توکه یک تیر بزنیم 6 دور ژیمناستیک میزنی یا وقتی تیر میزنی میشینیم نیگاه میکنیم بع 9 تا شلیکت یکی میزنیم میری دوباره بیای  خخخخ کلا نکنید این کارا رو اکانت هادیه که باشه  خخخ به منچیکار دارید خخخ .

دوم اینکه بابا بی خیال از اول گفتم بازم میگم ایرانی جماعت چشم دیدن همدیگه رو ندارن چه برسه قبیله بزنن تجربه این رو نشون داده خخخ

تایید می کنم اخه مارو چه به این چیزا

دلیلشم میدونی چیه؟؟؟

اینکه واسه هم احترام قایل نیستیم

سلام

60درصد موافقم!خخخخخخخخخ

ولی داش مهدی ایرانی جماعت تو خود ایران  چش ندارن پیشرفت همو ببینن!

ولی تو خارج تو ببین 2تا ایرانی همدیگرو ببین همون 2تا ایرانی خارجی هارو سرویس میکنن!خخخخخخ

الانم اینجا  خارجه دیگه همه خارجی هستن بیشرشونم روسی  با همین ایرانی های که هستن یه قبیله بزنیم دهن روس و هلند انگلیسو صاف میکنیم!

همین مهدی گریت ایران تا دیروز من بهش یاد میدادم  که با کدوم   شلیک میکنه الان ببین واسه خود من شاخ شده!خخخخخخخخخخخ

بابا چرا خودتونو خسته میکنید!

اسم قبیله همون IRANباشه!

دیگه چه لزومی داره پسوند یا پیشوند اضافه کنیم بهش!؟

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...