Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

من امتحان کردم ... فکر کنید شکل پایینی یک راهه و اون ستاره هم یک مین هست اگر یک واسپ ا م 3 داشته باشیم که نیترو زده و به سرعت داره بالا میادووو مین میخوره بهشش و میره هوا و این وقته که باید با چند تا ریل ام 2 و ام 3 تو هوا تو یک زاویه معین بزنید و اون واسپ هم باید سریعا جان اضافی بزنه که جانش تموم نشه.... این تییوری مثل رکورد جهانی پارکور هست نگاهش کنید تو صفحش....

http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=179541&page=72&do=findComment&comment=3362938

/

*   /

/

/

• Like 1

من امتحان کردم ... فکر کنید شکل پایینی یک راهه و اون ستاره هم یک مین هست اگر یک واسپ ا م 3 داشته باشیم که نیترو زده و به سرعت داره بالا میادووو مین میخوره بهشش و میره هوا و این وقته که باید با چند تا ریل ام 2 و ام 3 تو هوا تو یک زاویه معین بزنید و اون واسپ هم باید سریعا جان اضافی بزنه که جانش تموم نشه.... این تییوری مثل رکورد جهانی پارکور هست نگاهش کنید تو صفحش....

http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=179541&page=72&do=findComment&comment=3362938

/

*   /

/

/

masale dorost mikoni ? :lol:

اقا میگم بیاید بریم امتحان کنیم پای 1 میلیون  کریستال وسطه

دادا لطفا منو ادد کن بریم ریو.

بکس ها یه نقشه اولیه به نظرم رسیده تا 1 یا 2 ساعت دیگه میزارم اینجا راجع بهش بحث کنیم. :)

Edited by Sajad_PRO

اینم از راهش ... فقط همه نظر یدید خواهشا

عکس اولی مربوط میشه به طرح کلی (معذرت نتونستم گرافیکیش کنم فقط به کمک دو دیکتاتور میشه رفت بالا و با یک مین میشه به برج نزدیک شد)

عکس دومی مربوط میشه به ابتدای مسیر همون جایی که باید به کمک دیکتاور بالا بریم

عکس سوم و چهارم و پنجم مربوط میشه به نقاطی که باید با ریل گان تانک اصلی رو ت هوا بزنیم تا ارنفاعش زیاد تر بشه (باید همه لوله ها متمایل به اسمون باشه تا تانک اصلی افزایش ارتفاع پیدا کنه...

15i8fur.png

s5kzv5.png

1079j49.png

2cr3kuf.png

jgrwi0.png

نوت : این عکس های پایینی که هست باید زاویه اش افزایش پیدا کنه تا تانک اصلی افزایش ارتفاع پیدا کنه. :)

اینم از راهش ... فقط همه نظر یدید خواهشا

عکس اولی مربوط میشه به طرح کلی (معذرت نتونستم گرافیکیش کنم فقط به کمک دو دیکتاتور میشه رفت بالا و با یک مین میشه به برج نزدیک شد)

عکس دومی مربوط میشه به ابتدای مسیر همون جایی که باید به کمک دیکتاور بالا بریم

عکس سوم و چهارم و پنجم مربوط میشه به نقاطی که باید با ریل گان تانک اصلی رو ت هوا بزنیم تا ارنفاعش زیاد تر بشه (باید همه لوله ها متمایل به اسمون باشه تا تانک اصلی ا

خوب با مین نمیمیره ؟

اقا من تقریبا یه راه خوب میدونم فقط یکی باید یه مین بزاره یکی هم با تانک ماموت اونجا واسته که اونی که میخاد بره روی مین از راه دور تری بتونه سرعت بگیره واسه همین بره روی ماموت بعد با سرعت بره روی مینو پرت بشه روی برج اگه یه هورنت ام 3 با یه سپره بره روی دوتا مین شاید برسه یا یدونه واسپ که فک نکنم کسی واسپ داشته باشه که بتونه روی مین دوم بیاره

اقا من تقریبا یه راه خوب میدونم فقط یکی باید یه مین بزاره یکی هم با تانک ماموت اونجا واسته که اونی که میخاد بره روی مین از راه دور تری بتونه سرعت بگیره واسه همین بره روی ماموت بعد با سرعت بره روی مینو پرت بشه روی برج اگه یه هورنت ام 3 با یه سپره بره روی دوتا مین شاید برسه یا یدونه واسپ که فک نکنم کسی واسپ داشته باشه که بتونه روی مین دوم بیاره

واسپ او 3 روی مین دوام میاره ولی خونشخیل کم میشه باید ارمور و خون داشته باشه

:D  از من می شنوید ول کنید این حرفا رو بچسبین به بازی کردن .اینا واستون اب و نون نمیشه

• Like 3

بچه ها من نتم قاط زده نمیتونم بیام توی تانک!!!!

فردا ساعت 4 ان بشید تا من این برجو فقحش کنم یهمیل کرستالو باهم قس کنیم دی

این برجی که من دیدم به همین راحتی قابل فتح کردن نیست فکر نکنم به این زودی ها کسی بتونه 1 میلیون کریستال رو بگیره

:huh:

• Like 1

این برجی که من دیدم به همین راحتی قابل فتح کردن نیست فکر نکنم به این زودی ها کسی بتونه 1 میلیون کریستال رو بگیره

:huh:

به نظر من که تو اخرین مرحله اون نفر اخری که پرتاپ مبشه به سمت برج

رو حداقل 3 تا ریل م3 باید همزمان یا به ترتیب تو هوا بزنننش

سلام دوستان

سال نو همگی مبارک

کسی میدونه این چرا اینجوریه؟

دقت کردم از اولش بود

لولش بالا نرفت

30401931072894966738.jpg

سلام دوستان

سال نو همگی مبارک

کسی میدونه این چرا اینجوریه؟