Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

هادی که خودش برجک تانک یک ملت رو تنهایی کش میره من کوچیکت هستم منو با هادی درننداز

:(  :unsure:

نه بابا قرار بود هادیرو بازم اردی بگه استارت بزنه! 

تو نصفه های راند  اردی بهش قرص خوب اور بده بره بخوابه بریم قلعه هاشو بگیریم!خخخخخخخ

میدونم اخه ایم معتاد تو همه قلعه هاش قصر 4داره یدونم تحریک وفاداری میزنه!خخخخخخخ

fps چیه؟؟

Frame per second

تعداد فریمها در ثانیه

اصولا یک فیلم یا انیمشین از دنباله ای از فریمها تشکیل میشه

(این فریمها رو میتونی به عنوان یک عکس در نظر بگیری)

هر چقدر تعداد این فریمهایی که در هرثانبه لود میشن بیشتر باشه

میتونی بازی بدون لگ تری رو اجرا کنی

فکر کنم بهترین حالت در این بازی اینه که این مقدار 60 باشه

همه مطالعه کنند

قوانین اصلاح شده برای تمرین

The following time is written in Iran time zone ( GMT +3.30):

Sundays:   3 - 4:30 P.M

Tuesdays:  3 - 4:30 P.M
Thursdays: 11 - 12 A.M  and   3 - 4:30 P.M

Maps: Barda, Kungur, Bridges, Parma, Sandbox, Red Alert, Tribute.

You have to read this rules, if you don't act on this rules, you will be immediately rejected.

Note that, there is no exception

1- Training will be held on Medium format. The Medium format is as follows: 

For 6x6 maps:
Turrets: Isida, Smoky and Freeze are Forbidden.  Expect for Railgun and Ricochet, there will be just one of the Firebird, Twins, Smoky, Thunder, Shaft in each training teams. 
Hulls: Wasp, Hornet, Hunter, Viking. No more than 3 medium tanks (Hunter, Viking) per team
Paints: Any paints except for unique award paints

Drugs: using are forbidden and leads to reject from Clan. 
For 4x4 maps:
Turrets: Isida, Smoky and Freeze are Forbidden.  Expect for Railgun and Ricochet, there will be just one of the Firebird, Twins, Smoky, Thunder, Shaft in each training teams.
Hulls: Wasp, Hornet, Hunter, Viking. No more than 2 medium tanks (Hunter, Viking) per team

2- Obey from leaders' commands.

3- Training will be held on the Server 44.

4- You have to Completely listen to Leaders.

5- Nobody can use drugs in battle.

6- Leaders Create a map entitled "Peace Land" and invite you in training time.

7- Training will be held in private mode, hence Don't reject their invitation.  

8- To receive invitation, if you don't have leaders in your friend list, send them a friend request. 

9- ِto receive invitation, your invitation notification must be active.

10- Members do not have permission to invite other players for training. Just Leaders do it.  

11- Flooding, Kidding and impoliteness are absolutely forbidden. 

• Like 4

خوب مثل اینکه لازمه یک سری توضیحات رو من اینجا ارائه بدم

من بارها بارها از دوستان مستقیم و غیر مستقیم خواستم که بحث ها رو جدی بگیرن. ولی الان تا امروز چندین نفر به من پیام دادن

که تو بازی ها از فحش خوردن در امان نیستن.

من واقعا نمیدونم چرا یک عده فکر میکنن که ما به اونا نیار داریم؟

همین قدر بگم که لازم باشه در کلن رو تخته میکنیم و یا به حد نصا ب نمیرسیم واسه تورنمنت اما منت هیچ کسی رو نمیکشیم

هر کسی خواست بره لازم نیست به من پیام بده. کافی هستش تو صفحه قبیله بنویسه

I left this Clan

من و احمد و پرشین گلف لازم باشه با همون تک ستاره ها و تک لوزها و مربعها بازی میکنیم (البته من خودم خیلی نوب تر از این حرفام منظورم اون دو نفر دیگس) ولی

به کسی واسه موندن اصرار نمیکنیم. با کسانی که تو قبیله هستن، دور هم مثل یک خانواده خواهیم بود هوای هم و احترام همو خواهیم داشت

چه پایین ترین رنک چه بالاترینش.

پس همین الان برید صفحه قبیله و قوانین رو بخونید. اگر احساس میکنید نمیتونید رعایت کنید

هیچ کس ناراحت نمیشه میتونید راحت ترک کنید ولی اگر میخواین بمونید قوانین باید رعایت شن

چون اگر رعایت نکنید، اتوماتیک وار از کلن اخراج میشید هیچ استثنایی هم نیست

واسه کسانی هم که ترک میکنن کلن رو.

امیدوارم بتونند هر چه سریعتر تو یکی از تاپ کلنها مدارج ترقی رو طی کنید

دیگه هم لازم  به کشیدن حرف از زیر زبون من به صورت زیر نیستش

چون اگر مستقیم هم پرسیده میشد مطمئن باشید جواب میدادم

اگر خواستید برید اون کاریو که بالا گفتم رو انجام بدید

!

موفق باشید

34533903924055237442.jpg

Edited by GreatIraan
  • Like 4

بچه ها من که انگلیسیم فوله  :wacko:  :blink: 

ولی بقیه بلد نیستن لطفا فارسیشو بزلرید :wacko: :D :D

• Like 1

همه مطالعه کنند

قوانین اصلاح شده برای تمرین

The following time is written in Iran time zone ( GMT +3.30):

Sundays:   3 - 4:30 P.M

Tuesdays:  3 - 4:30 P.M

Thursdays: 11 - 12 A.M  and   3 - 4:30 P.M

Maps: Barda, Kungur, Bridges, Parma, Sandbox, Red Alert, Tribute.

You have to read this rules, if you don't act on this rules, you will be immediately rejected.

Note that, there is no exception

1- Training will be held on Medium format. The Medium format is as follows: 

For 6x6 maps:

Hulls: Wasp, Hornet, Hunter, Viking. No more than 3 medium tanks (Hunter, Viking) per team

For 4x4 maps:

Hulls: Wasp, Hornet, Hunter, Viking. No more than 2 medium tanks (Hunter, Viking) per team

2- Obey from leaders' commands.

3- Training will be held on the Server 44.

4- You have to Completely listen to Leaders.

5- Nobody can use drugs in battle.

6- Leaders Create a map entitled "Peace Land" and invite you in training time.

7- Training will be held in private mode, hence Don't reject their invitation.  

8- To receive invitation, if you don't have leaders in your friend list, send them a friend request. 

9- ِto receive invitation, your invitation notification must be active.

10- Members do not have permission to invite other players for training. Just Leaders do it.  

11- Flooding, Kidding and impoliteness are absolutely forbidden. 

ساعت تمرین به شرح زیر است
یکشنبه : 3 - 04:30 P.M
سه شنبه : 3 - 04:30 P.M
پنج شنبه : 11 - 12 A.M و 3 - 04:30 P.M
نقشه ها: Barda, Kungur, Bridges, Parma, Sandbox, Red Alert, Tribute.

قوانین را مطالعه و اگر غیر ازین عمل کنید رد خواهید شد
توجه داشته باشید که ، بدون استثنا وجود دارد.
1 - آموزش خواهد شد در فرمت هارد ​​برگزار می شود. فرمت متوسط ​​به شرح زیر است :
2 - اطاعت از دستورات رهبران .
3 - تمرین بر روی سرور 44 برگزار می شود.
4 - شما باید به طور کامل به دستورات رهبران گوش دهید.
5- هیچ کس نمی تواند در نبرد از تجهیزات نیترو پاور آرمور مین استفاده کند.
6 - لیدرها پس از ایجاد یک نقشه با نام قبیله شما را اینوایت میکند.
7 - تمرین در حالت خصوصی برگزار می شود ،.
8 - جهت دریافت دعوت نامه ، اگر شما رهبران را در لیست دوستان خود ندارید ، به آنها درخواست دوستی ارسال کنید.
9 - جهت دریافت دعوت نامه ، آگاه شدن از طریق دعوت نامه شما باید فعال باشد.
10 - تنها رهبران حق اینوایت بازیکنان را دارن کسی سر خود کسی را اینوایت نکند .
11 - سیل ، شوخی و بی ادبی ها مطلقا ممنوع است .
  • Like 3

من یه اخلاقی دارم حرفمو رک میزنم!

درسته سطحم پایین تر از هادی و گریت ایران و احمد هستش ولی به اشتباهی تو کارشون دارن!

میگم امید وارم ناراحت نشین!

اقا این تمرین شد مثلا؟ این بیشتر شبیه که کل کل هستش!نه تمرین!

تو تمرین لیدر یا همون رهبران گروه اموزش میدن برنامه ریزی میکنیم که  مثلا کی  رو بیس واسه  که دفاع کنه که حمله کنه چطور حمله کنه چطور جلوی  حمله دشمنو بگیریم 

اگه تانک دشمن سرعتی هستش باید چطور جلوشو بگیریم! 

من تو تمرین مردم از بس گفتم اقا گروه فلانی 2نفر دفاع 2نفر حمله  گفتم باهم حمله کنیم تکی نه یا یکی از این طرف یکی از اون طرف! 

ولی  میبینن اوتلو پیام داد میگن بیخیش بابا مال این حرفا نیست!

احمد خان مهدی خان هادی جان با تمام احترامی که براتون قائلم  این راهش نیست  طرف میاد میگه چرا منو از  مسابقه کشوندین اوردین اینجا به شوخی لیدر گروه اخراجش میکنه به مولا این راهش نیست!

مهدی خان دادا میدونی که چقدر دوست دارم  ولی این راهش نیست که بیایی بگی  ما منت هیش کی رو نمیکشیم!

چرا برای سربلندی ایران تو این بازی باید هممون منت بکشیم! 

علی دارک لرد ازش طرفداری نمیکنم  کار اونم غلط بوده ولی شما نباید با رفتنش از گروه موافقت میکردین یکی از بازیکنای خوب کلن بود!

من با علی تو یاهو حرف میزنم من منتشو میکشم شما نمیکشید من میکشم الان میدونم میایید میگید اینجوری حرف نزن پس فک میکنه کی هستش  ولی به مولا اینجور نیست  ما  20 یا30 نفر ایرانی جلوی باید 10 میلیون یا بیشتر روس و اروپایی امریکایی بازی کنیم و هنشو صاف کنیم! 

اگه قراره اینجوری بشه این کلن نابود میشه! 

به نظر من نباید 3تا لیدر باشه نه اینکه  خدایی نکرده توهین کنم  به لیدر ها ولی از قدیم میگم لیدر که 3تا شد بازیکن یا نوب میشه یا فارمولک!خخخخخخخخ

البته من کی باشم که به هادی یا احمد یا  مهدی این حرفارو بزنم!

ولی خواهشا اینجوری مغرور نشید!

یدونه علی میره فردا یکی دیگه میره  پس فردا یکی دیگه میره دیگه تموم شد کلن!

من خودم خیلی ناراحت شدم اس جی جی 2013 تو یه کلن دیگه هست!

ولی چاره نیست !

احمد جان  دادا هادی خان مهدی جان از پنجشنبه  به  عضو های گروه اموزش بدین!

اینی که بازی کردیم تمرین نبود کل کل بین بچه های ایران بود که اگه به بازی باشه ما هممون در روز  بیشتر از 30 تا بازی میکنیم!

مثلا اسممونو گذاشتیم ایرانی ایرانی یه رگی داره که   تو هیچ یکی از مردم دنیا اون رگ نیست که به اون رگش بیفته وای ویلا  هیچ کی جلو دارش نیست!

من دارم پول خرج میکنم واسه این بازی تا  یه  برجک  و یه بدنه ام3 بخرم تا برا تیم مفید باشم  پس با این کاراتون ادم سست نکنید!

هادی جان مهدی جان احمد جان امید وارم ازم ناراحت نشده باشین !

کوچیک تک تک شماهم هستم و نوبی پیش نیستم خودم!

افشین!

Edited by otteloo
  • Like 5

سلام جیگر

دیگه حس خانوارز نیست وقت هم داشته باشم سمتش نمیرم برجک تانک بخوای برات میدزدم ولی بیخیال قلعه دزدی

:lol: :D ^_^

مهدی جان برا من یه railgun M3 میدزدی بی زحمت؟؟؟؟

Edited by ashkankhan
  • Like 2

اول همه باید یاد بگیرن که به حرف لیدر گوش بدن تاوقتی علی دارک بود کو لیدر ما بود کسی به حرفش اهمیت میداد؟

اون بخاطر همین رفت

اول از همه تمرین ها که کی روی بیس بشنه کی بره حمله کی سرعت تانک دشمنو کم کنه کی ضد حمله از کدوم منطقه شروع کنه بهتره یاد بگیرن که چطور گوش کنند وقتی میگیم قوانینو بخونید فرمت مدیوم اجرا میکنیم  با همون تانک مجاز بیاید نه یکی فریز برداره یکی اسموکی و ماموت

اگه زیاد سخت بگیریم میگید که باید منت کشی کنیم اگه شل بگیریم میگید هیچکاری نمیکنید هرکس هرکار خواس میکنه

بهتره قبل از هرچیز همتون یه دور قوانینو مطالعه کنید و یاد بگیرید چطوری گوش کنید و سرخود عمل نکنید اونموقع بیاید تا تمرین واقعیو شروع کنیم

• Like 2

ضمنا منو هادی و مهدی هیچ علاقه ای به لیدر شدن نداریم

همه اصرار کردن خود مهدی اصلا فکرشم نمیکرد قبول کنه لیدر بشه

حتی من و هادی با اصرار زیاد مهدی قبول کردیم سه نفری لیدر بشیم

ما قرار نبوده که لیدر بشیم ترینر شماها بشیم ما فقط کلنو ساختیم و بهش رسیدیم تا بعدا یه لیدر مناسب براش پیدا کنیم

ما چیزی بیشتراز شماها بلد نیستیم که اموزش بدیم همون کار یکه شماها توی بازی میکنید ماهم میکنیم

بهتره هممنون احساس یه هم تیمی رو داشته باشیم تا یه سری رهبرو زیر دست

هممون احساس مسولیت نکنیم این قبیله قبیله بشو نیست

• Like 4

از هفته دیگه با تیم های روسی مسابقه برگذار میکنیم امیدوارم تا اون موقع یکم بچه ها به خودشون بیان

البته خیلیا خوبن خیلیا اماده هستن من بحثم سر اوناس کهغیر ازینان

• Like 2

خوب مثل اینکه لازمه یک سری توضیحات رو من اینجا ارائه بدم

من بارها بارها از دوستان مستقیم و غیر مستقیم خواستم که بحث ها رو جدی بگیرن. ولی الان تا امروز چندین نفر به من پیام دادن

که تو بازی ها از فحش خوردن در امان نیستن.

من واقعا نمیدونم چرا یک عده فکر میکنن که ما به اونا نیار داریم؟

همین قدر بگم که لازم باشه در کلن رو تخته میکنیم و یا به حد نصا ب نمیرسیم واسه تورنمنت اما منت هیچ کسی رو نمیکشیم

هر کسی خواست بره لازم نیست به من پیام بده. کافی هستش تو صفحه قبیله بنویسه

I left this Clan

من و احمد و پرشین گلف لازم باشه با همون تک ستاره ها و تک لوزها و مربعها بازی میکنیم (البته من خودم خیلی نوب تر از این حرفام منظورم اون دو نفر دیگس) ولی

به کسی واسه موندن اصرار نمیکنیم. با کسانی که تو قبیله هستن، دور هم مثل یک خانواده خواهیم بود هوای هم و احترام همو خواهیم داشت

چه پایین ترین رنک چه بالاترینش.

پس همین الان برید صفحه قبیله و قوانین رو بخونید. اگر احساس میکنید نمیتونید رعایت کنید

هیچ کس ناراحت نمیشه میتونید راحت ترک کنید ولی اگر میخواین بمونید قوانین باید رعایت شن

چون اگر رعایت نکنید، اتوماتیک وار از کلن اخراج میشید هیچ استثنایی هم نیست

واسه کسانی هم که ترک میکنن کلن رو.

امیدوارم بتونند هر چه سریعتر تو یکی از تاپ کلنها مدارج ترقی رو طی کنید

دیگه هم لازم  به کشیدن حرف از زیر زبون من به صورت زیر نیستش

چون اگر مستقیم هم پرسیده میشد مطمئن باشید جواب میدادم

اگر خواستید برید اون کاریو که بالا گفتم رو انجام بدید

!

موفق باشید

34533903924055237442.jpg

سلام داداش گریت ایران داداش فقط یک نصیحت میکنم نه طرزه صحبته شما خوب بود نه طرزه صحبته علی دارک و نه ارام ولی این نیست که کسی رئیس گروه بشه بگه ما منته کسیو نمیکشیم ادم نباید هیچوقت از کوره در بره چند بار تو چند تا نبرد من از دستتون ناراحت شدم ولی به روتون نیاوردم چرا؟چون این یک بازی هست مهم نیست چقدر از دست هم ناراحت باشیم ولی بازم رفیقیم شاید اقا ارام تو اون ثانیه اعصابش خورد بوده و یک چی گفته نباید آدم تند صحبت کنه هممون اوله کار با هم پیشنهاد این کلنو دادیم بایدم تا اخرش همه با هم باشیم

• Like 2

ضمنا منو هادی و مهدی هیچ علاقه ای به لیدر شدن نداریم

همه اصرار کردن خود مهدی اصلا فکرشم نمیکرد قبول کنه لیدر بشه

حتی من و هادی با اصرار زیاد مهدی قبول کردیم سه نفری لیدر بشیم

ما قرار نبوده که لیدر بشیم ترینر شماها بشیم ما فقط کلنو ساختیم و بهش رسیدیم تا بعدا یه لیدر مناسب براش پیدا کنیم

ما چیزی بیشتراز شماها بلد نیستیم که اموزش بدیم همون کار یکه شماها توی بازی میکنید ماهم میکنیم

بهتره هممنون احساس یه هم تیمی رو داشته باشیم تا یه سری رهبرو زیر دست

هممون احساس مسولیت نکنیم این قبیله قبیله بشو نیست

سلام آقا احمد آقا احمد فقط خواستم این حرفو بزنم مهم نیست کی لیدر باشه من هم شما را دوست دارم هم  اقا مهدی هم هادی رو

ولی داداش تو هم نباید میذاشتی بره علی دارک از تیم بیرون این جا لیدر باید سعی کنه بازیکنا را با هم دیگه مچ کنه و چنچ بده که با مرور زمان این اتفاق میوفته

اگه این جا نقشه یک رهبرو لیدر بازی کنه کلن نمیتونه دووم بیاره چون اداره یا سازمان نیست که بهشون حقوق بدن یا از ترس پول و کار پیدا نکردن

طرف دو بار هرکیم صبور باشه بهش با این طرز که مکسی رئیسشه صحبت بشه میذاره میره

ولی ما نباید این شکلی کنیم یعنی برایه این که کلنمون موفق باشه باید از اول همه با همدیگه باشیم  تا اخرشم با هم بمونیم که همکاریمون هر بار قوی تر بشه

اگه قرار باشه با یک خصومت سطحی دو 3 نفر این شکلی برن مطمئن باش این کلک کلن بشو نیست چون اتفاقاته صد برابره این هر دفعه تو بازی رخ میده یکی میره با این تفاسیر یکی دیگه جاشو میگیره تا با همکاری به اون عادت کنیم یکی دیگه میره

پس خواهش میکنم از همتون هیچکی از کلن نندازین بیرون یا از کلن اخراج نکنید

سره این که کسیم بره برنامه بذارین تا 3 نفرتون موافق نباشه کسی نمیتونین بندازین بیرون

این شکلی خیلی راحت تر میشه

ببخشید زیاد صحبت کردم ولی خواستم نظرمو بگم

سلام جیگر

دیگه حس خانوارز نیست وقت هم داشته باشم سمتش نمیرم برجک تانک بخوای برات میدزدم ولی بیخیال قلعه دزدی

:lol: :D ^_^

مهدی جان برا من یه railgun M3 میدزدی بی زحمت؟؟؟؟

اشکان اومدم لایکو بزنم درستم خورد تو منفی هرکاری میکنم نیمشه برش دارم ببخشید :wacko: :(

• Like 1

اول: ما کسی رو نه اخراج کردیم نه حذف.خودشون دروخواست کردن ما اجرا کردیم

دوم: علی دارک با بچه های قبیله مشکل داشت و از کلن خواست بره درحالی که با اصرار من به این قبیله اومد

سوم: خودتون دارید میگید تیم. پس بیاید بصورت یه تیم به قضیه نگاه کنیم و اگه مشکلی بین بچه ها هست خودمون حل کنیم نه فقط لیدرها . از لیدر توقعی جز هماهنگ کردن تیم نداشته باشید لیدر هماهنگ میکنه ولی اجرا کننده این هماهنگی خود اعضای تیم هستند

چهار: هزار بار گفتم بحث های بیمورد رو به اینجا نکشید هر کس از قبیله رفت مشکلشو بیان کنه اگه قابل حل بود حل میکنیم برگرده

پنج: ما بدون مشورت با اعضا هیچوقت کاری نکردیم جز مواقعی که مربوط به خوده شخصه مثل کسایی که نمیخوان عضو قبیله باشن

اول: ما کسی رو نه اخراج کردیم نه حذف.خودشون دروخواست کردن ما اجرا کردیم

دوم: علی دارک با بچه های قبیله مشکل داشت و از کلن خواست بره درحالی که با اصرار من به این قبیله اومد

سوم: خودتون دارید میگید تیم. پس بیاید بصورت یه تیم به قضیه نگاه کنیم و اگه مشکلی بین بچه ها هست خودمون حل کنیم نه فقط لیدرها . از لیدر توقعی جز هماهنگ کردن تیم نداشته باشید لیدر هماهنگ میکنه ولی اجرا کننده این هماهنگی خود اعضای تیم هستند

چهار: هزار بار گفتم بحث های بیمورد رو به اینجا نکشید هر کس از قبیله رفت مشکلشو بیان کنه اگه قابل حل بود حل میکنیم برگرده

الان تو بپنج: ما بدون مشورت با اعضا هیچوقت کاری نکردیم جز مواقعی که مربوط به خوده شخصه مثل کسایی که نمیخوان عضو قبیله باشن

نه شاید اونم ناراحت بوده گفته یک چیزی به جایه این که بپرسین چرا ناراحته شمام گفتین منت نمیکشین :mellow:

نه شاید اونم ناراحت بوده گفته یک چیزی به جایه این که بپرسین چرا ناراحته شمام گفتین منت نمیکشین :mellow:

شیوه صحبت مهدی غلط بوده ولی به مهدیم حق میدم اون لحظه عصبی شده باشه. من خودم ارسامو دوس دارم بچه گلیه حتما دلیل محکمی داشته که خواسته بره

ولی دلیل نمیشه که هرچی میشه تصمیم به رفتن بگیرن و مشکلو دور بزنن

ولی مهدی حرف اشتباهی نزده درسته که نابجا بوده ولی ما نیومدیم تیم درست کردیم تیمی کنار هم بازی کنیمو لذت ببریم مشکلی پیش میاد حل کنید خودتون پس منت کشی ماله اینجا نیست

اگر هم کاری میکنیم در رفع این سو تفاهم و رفع  مشکل این اسمش منت نیست رفاقته

مهدی درست میگه ما منت نمیکشیم ولی اگه مشکلی هست بخاطر دوستی سعی میکنیم حلش کنیم

اینکه درخواست خروج از تیم رو بدن درخواستی هست که بنظر من هیچ راه حلی نداره

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...