Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

:mellow: آقا من با شیلتر شکنم اومدم ولی بازم فرقی به حالش نکرد یهو گیر میکنه بعد چند ثانیه گیرش باز میشه میبینی نفلت کردن اصن نمیفهمی از کجا میخوری خیلی ضد حاله

عجب اینجا واسه لایک کردنم لیمیت گذاشتن :blink: 

:mellow: آقا من با شیلتر شکنم اومدم ولی بازم فرقی به حالش نکرد یهو گیر میکنه بعد چند ثانیه گیرش باز میشه میبینی نفلت کردن اصن نمیفهمی از کجا میخوری خیلی ضد حاله

عجب اینجا واسه لایک کردنم لیمیت گذاشتن :blink: 

حال اینه بری نبرد و همین که بری گلد باکس بیاد و ضدِ حال اینه هنگ کنی و وقتی از هنگ در میای ببینی گرفتن گلد باکسو:|

آره دیگه محدودیت داره،این لایک ها نشون دهنده ی محبوبیتِ یه فرد هست،اگه نداشته باشه محدودیت،یکی میره اکانت میسازه و بی نهایت به خودش لایک میده!

حال اینه بری نبرد و همین که بری گلد باکس بیاد و ضدِ حال اینه هنگ کنی و وقتی از هنگ در میای ببینی گرفتن گلد باکسو:|

آره دیگه محدودیت داره،این لایک ها نشون دهنده ی محبوبیتِ یه فرد هست،اگه نداشته باشه محدودیت،یکی میره اکانت میسازه و بی نهایت به خودش لایک میده!

راستش اینو که گفتی دیدم چقدر ما ها بد بختسم که اینترنتمون باس همچینی باشه

ببین همون موقع که گلد از اسمون اومد لگ خورد منم رفتم یه عکس قشنگ باهاش گرفتم خخخخخخخخ

91548953813499255983.png

• Like 1

خاطرات یک گلد باکس:

نمیدونستم تو چه زمینی ام وقتی افتادم صدای بلندی می شنیدم صدای هواپیمایی بود که منو انداخت

,زیرمو ذیدم

غلغله ای برپا بود

بعد20 ثانیه خیلی اروم به سطح زمین نزدیک شدم

10 نفر زیرم بودن

روی یکیشون افتادم و برای او پول شدم و او به خوبی از من استفاده کرد

اکنون گلد باکس دیگری شده ام و منتظر سقوطم

• Like 2

عجب گلد باکس گرفتم تو ریو Win-win-epicwin.png

3000تاییWin-win-epicwin.png

روی اون برجه خیلی حال داد

افتاد گوشه دیوار منم شافت داشتم یارمم واسپ داش هلم میداد

چسبیدم به دیداو هرکاری کرد منو عقب جلو کرد تکون نخوردم

تا وقتی افتاد روم 

تا اخر مسابقه دنبالم بود

ولی ارزششو داشتWin-win-epicwin.png

پس اینجور جالبه

;) آره من عاشــق گلد باکسم :)  تو این 4 روز از ماه می فقط تونستم یدونه گلد باکس بگیرم :rolleyes:  ولی هنوز امیدمو از دست ندادم میخوام بازم برم ببینم شانسمون چیست

من هر ماه 1 دونه گلد باکس میگیرم :wacko:

<_< آره باوو شانسیه دیگه نگران نباش ایشالله بازم میگیری

:o فقط منظورش از اتصال توسط سرور بسته شده چیه؟واسه شما هم همین خطا میاد بعضی موقع ها؟

connection closed by server! :( 

اینجوری نمیتونم وارد بازی شم که!

ببین همون موقع که گلد از اسمون اومد لگ خورد منم رفتم یه عکس قشنگ باهاش گرفتم خخخخخخخخ

h in ke chizi nist man gold box az rom rad shodeh :|

اگه از عمدا اینکارو میکنن پس چرا با شیلتر شکن بازم اینجوری میشه!؟

تازه واسه من سرور فرانسه ـست

من تالا یه 7تایی فک کنم گلد باکس گرفتم

مشکل هم ماله خود سرور ها هست چون بعضی وقتا سرور که پر میشه همچینی میکنند که یکم سرور خالی بشه!!!!!!!!!!!

تا الان جنتا گلد باکس گرفتین؟

رکورد دست خودمه12 تا گلد باکسه 3000تایی گرفتم !

بچه ها یه چیز میگم!

وقت بازی صبحا ساعت5 هستش! 

میگین چرا!

رفتم دیدم هیچ سرورش قرمز نیست سرور 1 هم تا نصف پره رفتم توش یه زمین استادیوم بود به مولا همشون 5 مربع2 لوزی خیلی درجه بالاشون یه ستاره قرمز بود ولی منم میتونستم برم توش!

رفتم 100تایی بود 3 ک تجربه بدون لگ  به مولا 5 تا گلد باکس اومد همشون دراگربودن ولی در عین حال نوب میبینی طرف رو هورنت ام0 دراگ میزنه با یه ریل ام3 میپوکید 5 تا اومد 4 تاشو خودم گرفتم اون یکیشم که نتونستم بگیرم یه 4 لوزی بود وایکینگ ام2 داشت  اومد درست زیرش بودم اومد رفت بالای سرم گرفتش! 

میگم خیلی چسبید! 

شما هم اگه میخوایین این 12 روزه بازی کنین صبحا بازی کنین هم گلد باکس  به راحتی میتونی بگیرین هم همشون سطح پایین هستن! 

ولی ظهر سگ مصباها کلافم کردن همش لگ!

بچه ها یه چیز میگم!

میگین چرا!

رفتم دیدم هیچ سرورش قرمز نیست سرور 1 هم تا نصف پره رفتم توش یه زمین استادیوم بود به مولا همشون 5 مربع2 لوزی خیلی درجه بالاشون یه ستاره قرمز بود ولی منم میتونستم برم توش!

رفتم 100تایی بود 3 ک تجربه بدون لگ به مولا 5 تا گلد باکس اومد همشون دراگربودن ولی در عین حال نوب میبینی طرف رو هورنت ام0 دراگ میزنه با یه ریل ام3 میپوکید 5 تا اومد 4 تاشو خودم گرفتم اون یکیشم که نتونستم بگیرم یه 4 لوزی بود وایکینگ ام2 داشت اومد درست زیرش بودم اومد رفت بالای سرم گرفتش!

میگم خیلی چسبید!

شما هم اگه میخوایین این 12 روزه بازی کنین صبحا بازی کنین هم گلد باکس به راحتی میتونی بگیرین هم همشون سطح پایین هستن!

Hh vali kolan to stadumam gold gerftan kar skhtie ...

Ama to naghshe hayy mese combe,sandbox mes ab khordan ...

Edited by mohammad.45

Hh vali kolan to stadumam gold gerftan kar skhtie ...

Ama to naghshe hayy mese combe,sandbox mes ab khordan ...

نه داش ممد زمین های 4در4 گرفتن گلد خیلی سختره مخصوصا اگه تانک سنگین هم باشه که دیگه هیچی

ولی استادیوم تقریبا شانس واسسه همه برابره بجز چند نفر که یکم خر شانس باشند خخخخخخخخ

من تالا 10بار رفتم زیره گلد جوری که هیچکش نتونه حتی تکونم بدد ولی یهویی یه هورنت میاد روی همه ی تانکا و گلدو میگیره که این میشه بد شانسیه ما خخخخخخخخخخ

بچه ها یه چیز میگم!

میگین چرا!

رفتم 100تایی بود 3 ک تجربه بدون لگ  به مولا 5 تا گلد باکس اومد همشون دراگربودن ولی در عین حال نوب میبینی طرف رو هورنت ام0 دراگ میزنه با یه ریل ام3 میپوکید 5 تا اومد 4 تاشو خودم گرفتم اون یکیشم که نتونستم بگیرم یه 4 لوزی بود وایکینگ ام2 داشت  اومد درست زیرش بودم اومد رفت بالای سرم گرفتش! 

میگم خیلی چسبید! 

شما هم اگه میخوایین این 12 روزه بازی کنین صبحا بازی کنین هم گلد باکس  به راحتی میتونی بگیرین هم همشون سطح پایین هستن! 

این 12 روزه منظورت چی بود؟؟

91548953813499255983.png

قبیله سلحشورت تو حلقم  :D

بچه ها مودم هاتونو آپدیت کنید مشکل حل میشه من مشکلم حل شد

این مشکل لگ نه از بازیه نه از نت

آپدیتهای جدیدی اضافه شده که اگه اونا نباشه نتتون پاسخ نمیده 

اول ریست کنید مودمو بعد همه فیرموارو درایورهاشو آپدیت کنید

بچه ها مودم هاتونو آپدیت کنید مشکل حل میشه من مشکلم حل شد

این مشکل لگ نه از بازیه نه از نت

آپدیتهای جدیدی اضافه شده که اگه اونا نباشه نتتون پاسخ نمیده 

اول ریست کنید مودمو بعد همه فیرموارو درایورهاشو آپدیت کنید

منظورت نرم افزاره مودمه؟

منظورت نرم افزاره مودمه؟

نه بعضی از مودما اصلا نرم افزار ندارن و همه چیش توی خوده مودمه مثه مودم زایکسل فقط باید فیرموارو درایورشو آپ کنی

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...