Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

دخترم به پدرت بی احترامی نکن

کاری نکن اینجا هم بن بشم :P

پدرم ننتو میخره برو دیگه فحش خار و مادر نده من میرم ولی ممبر دزدی نکنید!

پدرت خودمم  بفهم

نمیدونم چرا اینقدر بعضی ها خرند هرچی بهشون میگی به پدرت بی احترامی نکن دوباره دری وری میگند شب اومدم خونه 4تا استخونو توی دهنت خورد میکنم

Edited by xmoytayx

پدرت خودمم  بفهم

نمیدونم چرا اینقدر بعضی ها خرند هرچی بهشون میگی به پدرت بی احترامی نکن دوباره دری وری میگند شب اومدم خونه 4تا استخونو توی دهنت خورد میکنم

نزار به صاحب ای دی بگم بیاد 4 تا کاکل پسر بت بده

دوستان عزیز سلام

شرمنده یه 24 ساعتی نبودم امتحان های میان ترم ارشد بود و سختی درس:| آسفالت شدیم رفت خخخخخخخ

دوستانی که اسکایپ ساختن ، آیدی اسکایپشون رو به احمد بدن تا توی گروه ایرانین لند اینواییتون کنه. بحث های تانکی رو میتونین اونجا هم ادامه بدین

دوستانی که میخوان بیان تانک بازی کنن اولین کاری که میکنن آنلاین کردن اسکایپشون باشه.

اونجور که مهدی و احمد عزیز برنامه گذاشتن تمرین ها افتاده روزهای فرد هفته. اگردوستان توی اون ساعت وقت نمیکنن مشکلی نیست اگر موافق باشین هر وقت که تعداد بالای 6 نفر شد میشه همون موقع یه تمرین هم تشکیل داد

مورد بعدی سعی کنید توی زمین هایی که بچه های کلن هستن برای بازی ها توی روز وارد بشین تا با سبک بازی همدیگه بیشتر آشنا بشین و هماهنگ تر بشین

نکته ی اساسی:

توهین ، تمسخر و هرگونه حرف هایی بین بازیکنان که باعث درگیری بشه به شدت برخورد میشه. موارد و مشکل ها را با لیدر قبیله و معاونین اون مطرح کنین. بازیکنی که اومده زیر این پرچم قبلا هم گفتم یعنی لیدرها رو پذیرفته ، وقتی هم پذیرفته هر چی اون ها میگه باید گوش کنه. اگر هم نمیتونه از کلن خارج بشه چون اجبازی توی این جمع بودن نیست. دوباره میگم بی احترامی به هیچ وجه بخشیده نمیشه

در مورد حرف افشین که راجع به پروباتل بود موافقم اونجوری خیلی از مشکلات هم کمتر میشه اما باز این رو میزاریم به عهده ی لیدر قبیله و معاونینش

توی ساعت اعلام شده برای تمرین یا ساعت هایی که اعلام میشه اصلا به بازی تک نفره نپردازید. در صورت دعوت لیدر و یا معاونین برای تمرین همگی موظف هستند اگر آخر بازیشون هم هست از بازی خارج بشن و برای تمرین بیان. برای وقتی که میزاریم ارزش قائل بشیم تازودتر به نتیجه برسیم

باشد که همگی رستگار شویم

اردلان

• Like 2

لطفا یکی از دوستان هم قسمت قوانین رو ترجمش رو برای بچه ها بزاره و قسمت تمرین ها رو تا مطالعه کنن

اردلان رستگاری

• Like 1

دوستان عزیز سلام

شرمنده یه 24 ساعتی نبودم امتحان های میان ترم ارشد بود و سختی درس:| آسفالت شدیم رفت خخخخخخخ

دوستانی که اسکایپ ساختن ، آیدی اسکایپشون رو به احمد بدن تا توی گروه ایرانین لند اینواییتون کنه. بحث های تانکی رو میتونین اونجا هم ادامه بدین

دوستانی که میخوان بیان تانک بازی کنن اولین کاری که میکنن آنلاین کردن اسکایپشون باشه.

اونجور که مهدی و احمد عزیز برنامه گذاشتن تمرین ها افتاده روزهای فرد هفته. اگردوستان توی اون ساعت وقت نمیکنن مشکلی نیست اگر موافق باشین هر وقت که تعداد بالای 6 نفر شد میشه همون موقع یه تمرین هم تشکیل داد

مورد بعدی سعی کنید توی زمین هایی که بچه های کلن هستن برای بازی ها توی روز وارد بشین تا با سبک بازی همدیگه بیشتر آشنا بشین و هماهنگ تر بشین

نکته ی اساسی:

توهین ، تمسخر و هرگونه حرف هایی بین بازیکنان که باعث درگیری بشه به شدت برخورد میشه. موارد و مشکل ها را با لیدر قبیله و معاونین اون مطرح کنین. بازیکنی که اومده زیر این پرچم قبلا هم گفتم یعنی لیدرها رو پذیرفته ، وقتی هم پذیرفته هر چی اون ها میگه باید گوش کنه. اگر هم نمیتونه از کلن خارج بشه چون اجبازی توی این جمع بودن نیست. دوباره میگم بی احترامی به هیچ وجه بخشیده نمیشه

در مورد حرف افشین که راجع به پروباتل بود موافقم اونجوری خیلی از مشکلات هم کمتر میشه اما باز این رو میزاریم به عهده ی لیدر قبیله و معاونینش

توی ساعت اعلام شده برای تمرین یا ساعت هایی که اعلام میشه اصلا به بازی تک نفره نپردازید. در صورت دعوت لیدر و یا معاونین برای تمرین همگی موظف هستند اگر آخر بازیشون هم هست از بازی خارج بشن و برای تمرین بیان. برای وقتی که میزاریم ارزش قائل بشیم تازودتر به نتیجه برسیم

باشد که همگی رستگار شویم

اردلان

آقا قانونارو خوندم خداییش نامردیه شاید یکی رنکش پایین باشه ولی بازیش از سه تا لوزی ای هم بهتر باشه 

بعدش چرا اسکایپ؟!!!

مگه یاهو چش بود ؟

اگه میشد لیدر تو اون قانونا تجدید نظر کنه بهتر میشد

که همه ایرانیا با رنک پایینم بتونن وارد کلن بشن

O_O :| U_U

آقا قانونارو خوندم خداییش نامردیه شاید یکی رنکش پایین باشه ولی بازیش از سه تا لوزی ای هم بهتر باشه 

بعدش چرا اسکایپ؟!!!

مگه یاهو چش بود ؟

MANZOORET AZ SE LOOZI MAN BOODAM YA ALIRZA???

MANZOORET AZ SE LOOZI MAN BOODAM YA ALIRZA???

kolli goftan asan 4lozi!

bebin didam ke migam taraf rankesh payine vali bazish harf nadare

shayad to battle khodet ham dide bashi az in moreda!

میدونم داداش ناراحت نشدم ولی خوب این قوانینه بازیه دسته ماهم نیسا که تغیرش بدیم و گرنه شما هم مثه من ایرانی فرقی نداریم که

• Like 1

بعدش چرا اسکایپ؟!!!

مگه یاهو چش بود ؟

دوست عزیز این قوانین توسط مدیران خود بازی گذاشته شده نه خود ما

اردلان رستگاری 

• Like 2

دوست عزیز این قوانین توسط مدیران خود بازی گذاشته شده نه خود ما

اردلان رستگاری 

اوه که اینطور نمیدونستم،فکر میکردم قوانینش به عهده ی کسیه که تاپیک کلنو میزنه!!!!

باشه عیبی نداره،مرسی داداش که جواب دادی

بچه ها من از علی دارک و ارسام هم خواهش کردم که بیان باما اینطوری تیممون خیلی قوی شد

علی

Edited by GreatIraan
  • Like 1

قوانین اصلی برای کلن

تمامی اعضا باید به قوانین احترام بزارن در غیر اینصورت از تیم جدا میشن

1. احتنرام به همدیگه که مهمترین قانونه هر کسی با هر رنکی که ای قانون رو زیر پا بزار از تیم حذف میشه
  2. اینو نفهمیدم :|
  3. تمامی اعضا باید به سرعت در تاپیک این عبارت رو تایپ کنن  “I’m in this Clan”.
  4. تمامی اعضا باید به دستورات  لیدر و معاون عمل کنن
  5. با پیوستن به تیم تمرین کردن در هر هفته رو هم قبول کردین اما اگه نمتونید تو تمرینی شرکت کنید 24 ساعت قبل به لیدر یا معاون پیام شخصی بدین
  6. به محضه این که وارد تانکی میشین باید اسکایپتون فعال بشه
  7. اگه میخواید از تیم جدا شید قبلش به لیدر پیام بدین بعد در تاپیک این عبارت رو بزارید   “I’m out of this Clan”.
  8. توی تاپیک کلن فقط با حروف انگلیسی تایپ کنید

این از اصلیه شرمنده اگه ناقصه بیضشتر از این نفهمیدم

علی

• Like 2

دستوراته تمرین ذو احمد میده و تو هر بازی خودش معاونشو انتخاب می کنه

تمرین ها تو حالت مدیوم و با گواهیه pro battle انجام میشه

تمرین توی سرور 44

به حرف لیدر باید گوش بدین

لیدر زمین رو با اسم کلن ایجاد می کنه و بهتون درخواست میده

تمرین در حالت مخفیه پس درخواست رو رد نکنین

اگه لیدرز تو ادد لیستتون نیست بهش درخواسته دوستی بدین

درخواست بازیتون نباید غیر فعال باشه

هیچکش کسی رو توی تمرینات دعوت نمیکنه به جز لیدر

شوخی و مزه هم دیگه خودتون میدونید

علی

• Like 2

این دومیشم این میشه:

"2- Polite In Conversation. Similar to previous rule, impoliteness leads to reject from this Clan."

ادب در گفتگو.مثله قانونه قبلی,بی ادبی باعث اخراج شدن از این کلن میشود

• Like 1

سلام به دوستان عزیز

مثل اینکه قسمت شد بعد از یک وقفه طولانی من برگردم

امیدوارم اتفاقات تلخ قبلی دوباره تکرار نشن

بنا به اینکه اتفافات قبلی فراموش شه، تقریبا از همه اعضای قبلی خواسته شده که بیان دوباره عضو شن، امیدوارم هر چه سریعتر

کسانی که تاییدیه ارسال نکردن، ارسال کنن، چون اگر تا 48 ساعت اینکار رو نکنن مجبورن اسامیشون حذف میشه

(این قانون بازی هستش)

بنا به اجازه‌ای که از مدیر قسمت قبیله ها دریافت کردم، ترجمه همه قوانین رو به طور کامل تو تاپیک قبیله و در پست سوم نوشتم

دقت کنید که این پست سوم استثنا هستش وگرنه هیچ کس حق ارسال پست فارسی یا فینگلیش رو نداره

http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=203540&do=findComment&comment=3612647

در ضمن چون من وقت آزدام خیلی کمه، این اکانت رو من و علی با هم میچرخونیم

که البته الان علی بیشتر پشت فرمونه :D

موفق و موید باشید

گریت ایران، مهدی

• Like 2

دوستان یه سوال

چه لیگی قراره بازی کنیم؟

چون منو اردلان برای اینکه درجه بالا نره اکانت رو فرستادیم گاراژ خیلی کم بهش سر میزنیم اما الان که نگاه کردم اکثرا درجه شون بالا بود

یه توضیح کوچیک در این مورد بدین

• Like 1

aghayone aziz,

Great leadere , che mani dare ye rank pain tar biad ro user leaderi kone ? <<

in kheyli moheme ha ! hatman residigi shavad !

+ :

2.baraye tamrin ham hamintor , ahmad useret daste khodet bashe !;)

3.leadera va moavenin fagha 1 nafar ro user bashe ya khodetono sharik na ye rank paintar

4. otteloo ro nemibinam chera ? ( invitesh konid )

5.are we PASHM in this clan ? hadaghal co-leaderi hagh Ehsan e ;)

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...