Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اینجا کسی الکی بن نمیشه حتما حرفی زده یا کاری کرده

بی دلیل چیزی نمیشه قوانین داریم !

ریپورت کردن شما هم مشکلی رو حل نمیکنه چون برخورد و جریمه طبق قوانین صورت میگیره

متخلف باید منتظر جریمش هم باشه بلاخره !

منو که بن کردن

میگن بخاطر اینه که یه لینک دانلود چیت انجاین به سجاد دادم

قبلشم منو یه هفته بن کردن البته هنوز تو فوروم نبودم بخاطر دلایل سیاسی

اون موقعا جز با پوریا و چن تا دیگه تو چت تانکی حرف نمیزدم و تو فوروم هم نبودم نمیدونم والا

منو که بن کردن

میگن بخاطر اینه که یه لینک دانلود چیت انجاین به سجاد دادم

قبلشم منو یه هفته بن کردن البته هنوز تو فوروم نبودم بخاطر دلایل سیاسی

اون موقعا جز با پوریا و چن تا دیگه تو چت تانکی حرف نمیزدم و تو فوروم هم نبودم نمیدونم والا

دو مورد از مهم ترین بن شدن ها که تحت هیچ شرایطی قابل برگشت و بخشش نیست

یکی دخالت در کار مدیرها و بی احترامی به اون هاست

و اون یکی دیگه هم برنامه های تقلب و چیت هست

لینک برنامه ای که تو گذاشته بودی مربود به چیت انجین و نسخه 6.3 اون بود

چیت انجین ویژوال هست و عملا استفاده از اون هیچ کمکی تو بازی نمیکنه اما در هر حالت جز یه برنامه هک هست

واسه همین هم آنبن نمیشی

و خودت اگه یادت باشه رفتی دنبالش و اسکرین شات لینکی رو که گذاشته بودی بهت دادن

بهتره خودتو درگیرش نکنی

چون واسه این 2 تا دسته ای که گفتم

هیچ کاری انجام نمیدن 

متاسفم  :(

خدارو شکر منو تا حالا بن نکردن ولی تو گرز تقریبا تا حالا 2ماه بن و 1ماه محروم از پست دادن شدم که 2هفته از بنم بخاطر لج کردن با علیرضا بود

آقایون سوالی داشتم  به نظر شما اگه تخفیف خورد ریل رو ام2 کنم ؟؟؟ یا  فریز رو ام2 کنم؟؟؟؟ در باره ی کیت دراگ 16900 که 100 تا دراگ می ده هم سوالی داشتم به نظر شما چیز خوبی هست یا  نه  لظفا آقایون درجه بالا تر جواب بدن 

• Like 1

واقعا اینکه 100 دراگ به قیمت 16900 کریستال و اکور مولتی پاس به قیمت 12500 کریستال ارزش خرید رو دارند یا نه یه سوال خیلی مهم شده واسه من. خواهشا کمک کنید و توضیحات کاملی بدید.

فقط این نکته رو بگم من هیچ کریستالی نمیخرم و از کریستال هایی که خود بازی میده میخوام استفاده کنم و کل درآمدم از کریستال همیناست.

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Edited by ramintm

آقایون سوالی داشتم  به نظر شما اگه تخفیف خورد ریل رو ام2 کنم ؟؟؟ یا  فریز رو ام2 کنم؟؟؟؟ در باره ی کیت دراگ 16900 که 100 تا دراگ می ده هم سوالی داشتم به نظر شما چیز خوبی هست یا  نه  لظفا آقایون درجه بالا تر جواب بدن 

بعد از آخرین آپدیت تانکی ، فریز به شدت ضعیف شد به حدی که فریز ام2 الان برابر فریز ام1 قدیمیه پس چندان مثه قبل قوی نیست

از طرفی ریل هم مزیت ها و کاستی هایی رو داره

اگر بخوام پینهاد بدم میگم برو دنبال ریکو

به قول یه فیلد مارشال که راجبه ریکو داشتیم بحث میکردیم

at m3 , it rules

اما اگر فقط نظرت روی ریل و فریز هست ، من توصیه میکنم ریل رو بگیری

و درباره کیت ، بهتره کریستال هات رو صرف دراگ نکنی

دراگ خودش کم کم جمع میشه و اگر ریل رو بخری بعدش یکی از مهمترین بتل ها اکس پی بتل هس

که پرو بتل هست و دراگ توش معنایی نداره

پس به نظر من نگیری بهتره

البته اینا فقط نظر و پیشنهاد بوده

موفق باشی

واقعا اینکه 100 دراگ به قیمت 16900 کریستال و اکور مولتی پاس به قیمت 12500 کریستال ارزش خرید رو دارند یا نه یه سوال خیلی مهم شده واسه من. خواهشا کمک کنید و توضیحات کاملی بدید.

فقط این نکته رو بگم من هیچ کریستالی نمیخرم و از کریستال هایی که خود بازی میده میخوام استفاده کنم و کل درآمدم از کریستال همیناست.

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

راجبه دراگ میتونی جوابی که واسه ترنسلتر گذاشتم رو بخونی ولی به طور کلی کریستال صرف دراگ نکن

دیلی گیفت خودش کم کم بهت دراگ میده

اسکور مولتی پس هم فقط واسه دث مچ ( دی ام ) و توی بقیه بتل ها امتیازی بهت نمیده

و به نظر من به درد کسی میخوره که روزانه بیشتر از 4-5 ساعت وقت خالص بازی کردنش باشه

در غیر این صورت کاربردی نداره

اگر فایر یا تاندر آپگرید شده داری که باهاش میری توی دث مچ و زیاد هم دث مچ میری

بگیریش کمکت میکنه زود تر امتیاز بگیری

ولی این امتیاز لزوما باعث نمیشه کریستال بیشتری رو هم بگیری

موفق باشی

• Like 1

ممنون از دوستمون واسه پاسخ قبلیش.

حالا یه سوال مهم دیگه هم دارم.

این نقشه هایی که کنارشون ستاره هست و باید پرو بخری واسشون یا 500 کریستال بدی چه سودی دارن؟ چیز خاصی داخلشون هست که باید واسه ورود بهشون هزینه داد؟

داداش رامتین همه ی ماها درآمدمون از کریستال های نبرده چون هیچ کس ویزا کارت نداره که الماس بخره

فریزر بخری با دراگ غول میشه البته ایزیدا هم با دراگ سوپر ولکان میشه

داداش رامتین همه ی ماها درآمدمون از کریستال های نبرده چون هیچ کس ویزا کارت نداره که الماس بخره

فریزر بخری با دراگ غول میشه البته ایزیدا هم با دراگ سوپر ولکان میشه

من از بین 10 نفری که تو این بازی میشناسم حداقل 7 نفرشون رو مطمئنم یک بار کریستال رو خریدن خخخخخ

مطمئن باشین ایرانی نیستن

یعنی دوستای من ایرانی نیستن؟ خخخخ داداش میشناسمشون!!!

فقط یکی رو اونطرف آب دارن که پول میدن واسشون میگیره.

اصلا بیاین رای گیری هرکی میتونه بخره این پیتو لایک کنه

هرکی هم نمیتونه دیس کنه

• Like 1

مطمئن باشین ایرانی نیستن

انقدرم مطمئن نباشین

یه سر به این سایت بزنین

http://www.bazargardi.com/

با این سایت میتونین یه ویزا کارت یا مستر کارت و یا حتی پی پل بگیرید

چه به صورت کارت هدیه و چه به صورت کارتی که بتونید بعدن هم شارژش کنید

و اگر هم سفر خارجی میرید میتونید کارت فیزیکی رو هم دریافت کنید

پس بی دلیل وقتی اطلاعی ندارید راجلچیزی صحبت نکنین

میخوام اگر علاقه مند باشین یه نقد کامل از تمام تورت ها و تانک ها بذارم

و همینطور سبک های بازی گروهی و دوئل در شرایط مختلف

اگر دوستان راضی باشن و علاقه مند براتون قرار میدم

امیدوارم مفید باشه

• Like 1

این پستی که میخوام بزارم سیاسی نیست. مذهبی است.

لطفا بیخودی ریپورت نکنین باز بن بشم

از «نزال بن سبره» اورده اند که میگوید: امیر مومنان برای ما سخن میگفت که نخست سپاس خدارا به جا اورد و او را ستود و بر پیامبر و خاندانش درود فرستاد، انگهه سه بار فرمود مردم تا مرا از دست نداده اید هر انچه را که میخواهید بپرسید

صعصعه بن صوحان پرسید

چه زمانی دجال خواهد امد؟

علی ع فرمود بنشین خدا سخن تو را شنید و منظورت را دانست برای خروج دجال نشانه ها و علائمی است که دسته دسته هرکدام پس از دیگری روی خواهد داد اگر میخواهی تورا از انها اگاه سازم؟ صعصعه پاسخ داد اری ای امیر مومنان فرمود: پس بخاطر بسپار و حفظ کن که این علائم و نشانه های ا است:

هنگامی که مردم راه و رسم و فرهنگ و معنویت نماز را نابود ساختند و به پوسته ان قناعت کردند و ویژگی امانت داری را ضایع ساختند و دروغ پردازی را روا شمردند و ربا خوارگی و ریا را مباح دانستند و رشوه دادند و گرفتند و دین به دنیا فروختند و سفیهان و کم خردان را به اداره امور جامعه گماشتند و قطع رحم کردند و هوا های دل را پیروی کردند و ریختن خون هارا اسان ساختند هنگامی که برد باری نا توانی شمرده شد و بیداد گری باعث افتخار گردید و زمامداران فاجر و بدکار و وزیران ستمکار شدند و ماموران و مجریان عدالت خیانت پیشه ساختند و گویندگان وقاریان قران به فسق و گناه روی اوردند و شهادت های دروغین در جامعه پدیدار شد و کارهای ناپسند و تهمت تراشی ها و گناه کاری و تجاوز گری علنی گردید انگاه که قران به صورت زیبایی چاپ  جلد و تزیین گردید و مسجد ها اراسته شد و مناره ها سر به اسمان سایید و اشرار مورد تجلیل قرار گرفتند و صف های جماعت به هم فشرده و دل ها از هم دور شد و عهد ها و پیمان ها گسسته و ان وعده بزرگ نزدیک گردید و زنان به خاطر حرص به دنیا در کسب و کار همسران خویش شرکت کردند و به بازار ها و مغازه ها و و کارخانه ها سرازیر شدند صدای اواز فاسقان همه جا پخش و به گوش ها رسید و هرچه گفتند و خواندند از انان پذیرفته شد رهبری جامعه ها به دست اراذل وا گذاشته شد و با فاجر به خاطر ترس از شرارتش مدارا گردید و دروغساز و دروغپرداز تصدیق و تایید شد و خیانتکار امین شمرده شد.

هنگامی که کنیزان اوازه خوان و رقاصه ها و الات لهو و موسیقی به کار گرفته شد و نسل های اخرین به نسل های پیشین نفرین کردند و زنان بر زینها سوار شدند و تلاش کردند خود را شبیه مردان سازند و مردان نیز خود را در ظاهر و اخلاق بسان زنان ساختند و شاهد بی انکه از او شهادت بخواهند به دادگاه رفت و شهادت داد و دیگری بر خلاف عدل و عدالت و بدون اگاهی به خاطر رفاقت با کسی به نفع او به دروغ گواهی کرد اری در این شرایط منحط و وخامت بار و گناه الود جامعه ها و تمدن های اسلامی و جهانی است که دجال ظاهر میگردد و در امدن شتاب میکند

موعود نامه(292-294

• Like 1

دوست عزیز فک کنم اینجارو اشتباهی گرفتی اینجا جای این حرفا نیست آقا!

این فقط یه بازی و هر کس عقاید خودشو داره لطفا تایپ رو با این مطلب ها پر نکنید خواهشا !

• Like 3

این عقیده نیست عزیز دل در ضمن اینجا فورومه هر مطلبی که بنظرمون جالب اومد رو میتونیم بزاریم تا بقیه هم لذت ببرن

• Like 1

من مطلبت رو درست نخودنم ولی تاجایی که اطلاع دارم گذاشتن مطالب دینی مذهبی هم خلافه قوانین فرومه !

خیلی دوست داری مطلب بذاری یه وبلاگ بزن مدیرش هم خودتی کسی هم بهش بر نمیخوره موفق باشی !

• Like 4

sfmth2:اگه لازم باشه من میگم پاک کنی در ضمن به حرف هیچ کی گوش نده! تو اینجا هنوز مدیر انتخاب نکردن یه نفر همیشه جو مدیر بودن به خودش میگیره!

• Like 1

sfmth2:اگه لازم باشه من میگم پاک کنی در ضمن به حرف هیچ کی گوش نده! تو اینجا هنوز مدیر انتخاب نکردن یه نفر همیشه جو مدیر بودن به خودش میگیره!

اگر لازم باشه شما  نمیخواد بگی پاک کنه یا نه

فعلا که ایشون ریپورت شدن ( از طرف من نبوده )ا

و در ضمن هنوز مدیر انتخاب نکردن ؟ :lol:  :mellow:

مطمئن نباش :ph34r:

• Like 1

modir entekhab shode zaheran poste DARK OP o faramosh kardi :-"

beharfe kasi gosh nade yani inke zaheran khodeto jav gerfte :))

• Like 1

من مطلبت رو درست نخودنم ولی تاجایی که اطلاع دارم گذاشتن مطالب دینی مذهبی هم خلافه قوانین فرومه !

خیلی دوست داری مطلب بذاری یه وبلاگ بزن مدیرش هم خودتی کسی هم بهش بر نمیخوره موفق باشی !

واقعا چقدر اوضاع خیطی شده همچین مطالب قشنگی رو میگین نزار

در ضمن تبلیغات مذهبی و از اینجور چیز ها ممنوعه

نه داستان مذهبی

در ضمن تنها کسی رو که من به عنوان بزرگتر از خودم میشناسم اینجا و به نظرش اطمینان دارم افشین هست

modir entekhab shode zaheran poste DARK OP o faramosh kardi :-"

beharfe kasi gosh nade yani inke zaheran khodeto jav gerfte :))

مدیرا ایکون دارن کی مدیره؟

Edited by sfmth2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...