Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

سلام . اسم من پدرام هستش . لطفاً به من بگوييد فريز ام ١ رو اول بگيرم يا هرنت ام ١؟ لطفاً هر چه سريع تر جواب دهيد. ممنون

هورنت

• Like 1

فکر کنم به گفته ی شما مشکل حل شده منم این عکس رو امروز توی خواب گرفتم:

51zrvsazfo3300ogddpk.png

خدایا منو از خواب بیدار کن....این توهمات چیه من میزنم...نکنه مواد میزنم حالیم نیست...به گفته ی دوستان مشکل بازی حل شده پس چرا میپره بیرون؟؟

آخرین نسخه ی فایر فوکس...آخرین نسخه ی فلش پلیر...کسی بهتر از اینا چیزی سراغ داره؟؟..سرعت نت 600 کیلو بایت بر ثانیه با پینگ 100 الی 300....دلیلش چیه؟؟

حتماً ادمین گفته دیگه توی دلیل ها.....نتم ضعیفه...پینگم بالاست..فلش پلیرم آپدیت نیست....مرورگرم داغونه....ویندوزم قدیمیه....گرافیکمم اصلاً 2 گیگ دی دی ار فایو نیست.....رمم هم 16 نیست....1600 هم نیست....هاردمم دوترا نیست....ویندوزمم 8 اینترپروس نیست.....ریزیولیشنمم که بالا پایین کردم درست نشد....پس مشکل چیه؟؟...حتما مال رفرشی هست که اول کار کردم...پس چرا جواب نداد؟؟

حتماً برادر

xmoytayx

میدونه مشکل کجاست....استاد بیا به منم یاد بده....من یه تازه وارد بیشتر نیستم از هیچی هم خبر ندارم...در مورد کد کریستال روزانه ای که ادمینستراتور میده هم بی خبرم....در مورد کدهایی که توی چت باتل با پیش کد / میزنی هم چیزی بلد نیستم...

اصلاً من بی سواد تو بیا بگو چیکار کنم؟؟

چرا اینقدر به خودت فشار میاری یهو میزنه بیرون خخخخخخ

من نگفتم واسه شماها درست شده گفتم از خودم بهتر شده

این مشکل هم من نمیدونم ماله چیه ولی قطعا از اینترنت ما نیس

وقتی هم میفتی بیرون اگه تنظیمات مدمتو دوباره درستش کنی میتونی ادامه بدی

اقای بی سواد چرا اینقدر بی قلط تایپ کردی خخخخخخخخخخ

والا من تالا فقط یه کد بیشتر ندیدم اونم ماله توی بازی هست که اگه کسی بازی نمیکنه بزنی ادمین میبینه میندازتش بیرون

داشت یادم میرفت تو وییندوزو سیستمت هرچی باشه ماله من یه ایکس پی پکیده هست که خیلی هم داغونه دسک تاپش سیاه شده نمیشه عکس گزاشت حالا بیا بگو رمم 2هزاره ویندوزم 8 خوب چرا برا من میگی

مرور گرتو هم گوگل کروم کن بهتر جواب میده اگه به پیزیت بر نمیخوره خخخخخخخخخ

• Like 1

والا من تالا فقط یه کد بیشتر ندیدم اونم ماله توی بازی هست که اگه کسی بازی نمیکنه بزنی ادمین میبینه میندازتش بیرون

داشت یادم میرفت تو وییندوزو سیستمت هرچی باشه ماله من یه ایکس پی پکیده هست که خیلی هم داغونه دسک تاپش سیاه شده نمیشه عکس گزاشت حالا بیا بگو رمم 2هزاره ویندوزم 8 خوب چرا برا من میگی

حالا دعوا نکنید دیگه :D :D

اپرا بهتره ها

من که اپرا دارم راضیم

با چیزای دیگه رفتم بیشتر میوفتادم بیرون 

بچه ها اگه بری کفش تن تاک بخرید

همه چیتون ام3 فول میشه،

بازیتونم لگ نمیشه

:D

آورین به نکته ظریف و مهمی اشاره کردی

خیلی باحال بود :D :D :D :P :P :P ;) ;) ;) :) :) :) :) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: B) B) B) :tank: :tank: :tank: :fire_r: :fire_r: :fire_l: :fire_l: :fire_l:

بابا منو میندازن بیرون....

آخرین نسخه ی اپرا + آخهرین نسخه ی گوگل کروم + آخرین نسخه ی فلش پلیرو دارم...به یه ادمینستریتور گفتم چک کرد گفت توی 24 ساعت گذشته فحش دادی تو هر سروری که بری همین که گزارش بدن فحشی که دادی برای ادمین فرستاده میشه اونم میندازتت بیرون از اون سرور...گفت برو توی سروهای خلوت بازی کن اونجا کاری به کارت ندارن...

این کار رو کردم تا الان هم جواب داده...اینو گفتم تا در جریان باشید گزارش هم کاربرد داره...

طبقه دوم :D

43947011573f14dd.png

یه توضیح بده چجوری میشه رفت اون بالا خوراک شفت هستش :دی

بابا منو میندازن بیرون....

آخرین نسخه ی اپرا + آخهرین نسخه ی گوگل کروم + آخرین نسخه ی فلش پلیرو دارم...به یه ادمینستریتور گفتم چک کرد گفت توی 24 ساعت گذشته فحش دادی تو هر سروری که بری همین که گزارش بدن فحشی که دادی برای ادمین فرستاده میشه اونم میندازتت بیرون از اون سرور...گفت برو توی سروهای خلوت بازی کن اونجا کاری به کارت ندارن...

این کار رو کردم تا الان هم جواب داده...اینو گفتم تا در جریان باشید گزارش هم کاربرد داره...

اقا یه چند تا فحش یاد بده بهم در مواردی نیاز میشه :دی

بچه ها کی اینجا از شاتل استفاده میکنه؟

من 2 ساله 512 دارم چون خطمون فیبر نوریه میگن بالاتر امکان نداره بهتون بدیم. بعد رفتم تو سایتشون دیدم میتونم 2 مگ هم بگیرم درخواست دادم دیدم زنگ زدن میگن ما اشتباه کردیم تو سایت براتون درخواست رو باز گذاشتیم به خاطر همین تا آخر این ماه رو میتونین از 2 مگ استفاده کنین بعدش میشه همون 512

:(

ولی جاتون خالی سرعتم عالی شده. کسی اپراتور بهتری سراغ داره که سرعتش بالاتر باشه من بگیرم؟؟؟

Edited by ILIYACR7

من 2 ساله 512 دارم چون خطمون فیبر نوریه میگن بالاتر امکان نداره بهتون بدیم. بعد رفتم تو سایتشون دیدم میتونم 2 مگ هم بگیرم درخواست دادم دیدم زنگ زدن میگن ما اشتباه کردیم تو سایت براتون درخواست رو باز گذاشتیم به خاطر همین تا آخر این ماه رو میتونین از 2 مگ استفاده کنین بعدش میشه همون 512

ولی جاتون خالی سرعتم عالی شده. کسی اپراتور بهتری سراغ داره که سرعتش بالاتر باشه من بگیرم؟؟؟

مثلهhighlande

اون کانلا هستش؟

یکی از اون جا با سرعت میرم یکیم 45  درجه وایمسیته تا طرف از روس بره

بچه ها بعضی اوقات وقتی که تو بازی هستم یک هو تانک ها دور خودشون می چرخن و بعد از چند ثانیه بازی قطع می شه ؟! می شه بهم بگین برای شما هم این مشکل پیش اومده یا نه یا اینکه دلیلشو بگین ؟ متشکرم

Edited by Pedram-Kimiya

هورااا رنک آپ شدم :دی یه گلد هم گرفتم :دی07411793373368409871.png

رنک اپت مبارک باشه

گلد هم ایشا الله اهن بشه بچسلبه به هورنتت

• Like 3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...