Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

aqa in biron endakhtan mozali shode :@ man 1haftas ke faqad 500 cristal bazi kardam dg sabram sar uamde lotfan 1ki report kone 

akhe in che vazeshe 2min to server hastam bad kick misham:@ age ta akhr in hafte dorst nashe ehtemalesh ziyade dg bazi nemikonam

berar ghat bazoei ha :blink:

eman ham maminti hastemi-bazi re che veste khani vel hakeni inhame zahmat bakeshi :wacko:

te internet kemin sherkate veste haste? men shatel 512 darme baazi saat haye roz moshkel nedarne <_<

• Like 1

eman ham maminti hastemi-bazi re che veste khani vel hakeni inhame zahmat bakeshi :wacko:

te internet kemin sherkate veste haste? men shatel 512 darme baazi saat haye roz moshkel nedarne <_<

اعصابت خورد میشه کانالت عوض میشه ها

:D

dada men mokhaberat darembe  2MG dg bariye me asabe  me ping 80 FPS 60 bazi je kick vombe dg me asab nakeshene  in ti bazi mare vene **** 

admin je dava dakete me mere ban hakerde

63805489391454204246.png

Edited by iraanii
  • Like 1

اعصابت خورد میشه کانالت عوض میشه ها

:D

نه کیمیا آرمان و من مازندرانی هستیم با هم مازنی صحبت میکنیم شما نفهمین

:D  :D  :lol:  :lol:

dada men mokhaberat darembe  2MG dg bariye me asabe  me ping 80 FPS 60 bazi je kick vombe dg me asab nakeshene  in ti bazi mare vene **** 

te che shatel naini?

me khat fibre norie 512 je balatar nadene vali haminta ham 2 meg mokhaberat je khar tare

age te khat mesi haste ta 8 meg tere denene ba kart daneshjoei

bair hal hekan

admin je dava dakete me mere ban hakerde

63805489391454204246.png

حتما اين اخرشم فحشه مازتي داد ‎:D
  • Like 1

بچه ها من زبون بازی رو روسی کردم 2 تا سرور بازی کردم هنگ  خیلی کم داشت ولی اصلا بیرون ننداخت شما هم امتحان کنید شاید واقعا کار کنه متاسفانه امشب وقت ندارم هر کس امتحان کرد  بگه میندازه بیرون یا نه

عزیز من جه ربطی داره!

شاید شما تو روس به سرور های خلوتی میرید تایم اوت کم دارید!

ربط این به تایم اوت نت شماست! من که به پشتیبانیش زنگ زدم میگه مشکل از نت شما نیست نمیدونم والا مشکل از کجاس اصلا گیج موندم!

حالا میخوام های وب 8مگ بخرم ببینم درست میشه این کوفتی ! :angry:  :angry:

الان مازندرانی حرف میزنین که نفهمیم؟ :))

اینو من از فارسی راحت تر فهمیدم والله :))

اینکه گفتم شما متوجه نشین شوخی بود :D

ما مازندرانی حرف میزنیم همینجوری کلن ^_^

عزیز من جه ربطی داره!

شاید شما تو روس به سرور های خلوتی میرید تایم اوت کم دارید!

ربط این به تایم اوت نت شماست! من که به پشتیبانیش زنگ زدم میگه مشکل از نت شما نیست نمیدونم والا مشکل از کجاس اصلا گیج موندم!

حالا میخوام های وب 8مگ بخرم ببینم درست میشه این کوفتی ! :angry:  :angry:

راستش

راستش منم فک میکنم ربطی نداره ولی یکی از دوستان گفت چندین صفحه قبل پست زد ولی یک چیزی بگم من قبلا سرعت نتم 128 بود از شرکت گرفته بودم هنگ نمیکرد بیرون هم نمینداخت حالا با سرعت 512 که از مخابرات گرفتم مشکل دارم میندازه بیرون نمیشه به تانکی ان لاین بگیم یک کاری کنه مثلا گرافیکشو کمتر کنه یا هر چیزی که بلدن تا مشکل حل بشه شاید کشورهایی دیگه هم همین مشکل داشته باشن البته سرعت اینترنت ما که خیلی افتضاحه

حتما راجع به این نسل 3 و 4 اینترنت ایرانسل و بعضا نسل 3 همراه اول چیزایی شنیدید

بچه ها

مشکلات بازی هیچ ربطی به سرور و گرافیک و اینجور چیزا نداره

اشکال از سیستم اینترنت هست که واسه فیلترینگ اینترنت موبایل الان دچار مشکل شدن

واسه همین حتی اینترنت هایی که تو خونه استفاده میکنید

( ADSL )

واسه همین هم یه سری از وی پی ان ها مثه کریو هم دچار مشکل شدن و بعد از چند دقیقه به شما پیغام میده

که اون راه ارتباطیش بلاک شده

مشکل از اینترنت ایران هست

راه حل ؟ عملا نداره

فقط باید صبر کرد تا اوضاع اینترنت باز درست بشه

# لطفا اگه میخواین نقل قول کنین و بگید چرت و پرت نگو

قبلش یکم پرس و جو کنید اگه آشنایی تو مخابرات و این چیزا دارید

بعد گیر بدین

موفق باشید

Edited by masoud_b
  • Like 4

من خودم گیلکم :D

یه رگِ ترک هم که دارم؛

زبونایی که طرف هر کدوم باشه رو راحت میفهمم

:P

سلام

نجسن کیف احوال دادا  :D

آدون ندی؟ :D

حتما راجع به این نسل 3 و 4 اینترنت ایرانسل و بعضا نسل 3 همراه اول چیزایی شنیدید

بچه ها

مشکلات بازی هیچ ربطی به سرور و گرافیک و اینجور چیزا نداره

اشکال از سیستم اینترنت هست که واسه فیلترینگ اینترنت موبایل الان دچار مشکل شدن

واسه همین حتی اینترنت هایی که تو خونه استفاده میکنید

( ADSL )

واسه همین هم یه سری از وی پی ان ها مثه کریو هم دچار مشکل شدن و بعد از چند دقیقه به شما پیغام میده

که اون راه ارتباطیش بلاک شده

مشکل از اینترنت ایران هست

راه حل ؟ عملا نداره

فقط باید صبر کرد تا اوضاع اینترنت باز درست بشه

# لطفا اگه میخواین نقل قول کنین و بگید چرت و پرت نگو

قبلش یکم پرس و جو کنید اگه آشنایی تو مخابرات و این چیزا دارید

بعد گیر بدین

موفق باشید

عزیزم من هم میگم مشکل از اینترنته ولی امروز یک زمین بازی کردم با 20 بازیکن  که حداقل هر طرف 10 تا بازیکن فعال داشت زبان بازی رو روسی کرده بودم اصلا ننداخت بیرون در حالی که با زبان انگلیسی توی زمین با 4 نفر بازی میکردم  هنگ میکرد و مینداخت بیرون لازم به ذکر هست که این زمین بزرگ بود از زمینهایی که تازه واسه من باز شده بود  من توی این زمینها با این حجم بازیکن اصلا نمیتونستم یک دقیقه هم بازی کنم ولی 30 تا پرچم از اول تا اخرش بودم بدون هنگی  راستی طرف اول 81 نفر رو زد فقط یک بار مرد نمیدونم چه ربطی به زبون بازی داره ولی دیگه انگلیسی نمیکنم فقط روس شایدم اینترنت امروز درست شده نمیدونم والا

یک سوال من یک سال دارم بازی میکنم ولی این مورد رو نمیدونم داستانش چیه این زمین هایی که با 500 کریستال میتونیم بریم توش کریستال ورودی به کی میرسه؟ به برنده؟ یا اصلا چرا چنین زمینهایی با این خصوصیت هست

یک سوال من یک سال دارم بازی میکنم ولی این مورد رو نمیدونم داستانش چیه این زمین هایی که با 500 کریستال میتونیم بریم توش کریستال ورودی به کی میرسه؟ به برنده؟ یا اصلا چرا چنین زمینهایی با این خصوصیت هست

اونا بتل های پرو هستن که موقع ساخت میتونی مشخص کنی بتل چه آیتم هایی داشته باشه

تو گاراژ یه پرو بتل یه ماهه میدن 5 کیلو و میتونی با اون بدون مشکل یه ماه هر بتل پرو ای بری

اگه اون رو نخری هر بتل پرو ای که بخوای بری باید 500 کریستال بدی

وگرنه توی جایزه و اینا تاثییری نداره

در ضمن پست هاتو به فونت بزرگ و رنگ های مختلف نده جریمه داره

ای خداااااااا امروز رنگ ها تخفیف خوردن منم چشمم به دو تا رنگ هست :اسپارک و دیجیتال

که هر دو ماله رنک بعدیم هستن  :angry:  :angry:  :(  :(  :unsure:

• Like 1

پس چرا فونت و سایز گذاشتن اگه جریمه داره ؟  یک سوال دیگه بعضی مواقع سلاحی که باهاش میزنم توی بعضی زمینها اگه نصف خون یک نفر هم کم کنم و. بقیه خونشو تا اخر یکی دیگه بزنه به منم امتیاز میده ولی بعضی مواقع اصلا نمیده  این داستانش چیه اگه ضعیفتر از خودمو نصف خونشو ببرم  میده یا قویتر کسی میدونه؟

من که ساوانا رو گرفتم   :D

اسموکی رو هم میخوام ام2 کنم :P

یک زمین بساز ببین این یکی چجوریه منو که میشناسی  البته به کسی نگو من کیم

دوستان  یک زمین 45 دقیقه حتی بیشتر بازی کردم بیرون ننداختم  شما رو امروز بیرون مینذازه اگه میندازه زبون بازی رو روسی کنید ببینید چجوریه لطفا اینجا خبرشو بدین که اگه انگلیسی هم نمیندازه بیرو انگلیسی کنم زبونو اخه  اسم زمیناشو نمیتونم بخونم واسه همین مشکل دارم  از عکسشم بعضی ها شبیه همن

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...