Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

ای تو روحت :((

منم میخوام :((

البته بگذریم ارسام داره ها :))

455 تا هم یه مقدار زیاده :D

منم گفته بودم :P

باو قیمتش 499تا بود روش کیلیک کردم دیدم بازه برام درصورتی که من 477کی داشتم زدم روش دیدم خرید

و 26کیلو هم واسم موند کلی تعجب کردم

باو یه نگاه کن تو چند بار با ریل بازی کردی؛

بعد نگاه کن من چند بار با ریل بازی کردم که 

میگی با ریل 3 بیای:D

شیطونه میگه ریلِ ارسامو بردارم بیام :D

• Like 1

باو یه نگاه کن تو چند بار با ریل بازی کردی؛

بعد نگاه کن من چند بار با ریل بازی کردم که 

میگی با ریل 3 بیای :D

شیطونه میگه ریلِ ارسامو بردارم بیام :D

من دارم میگم در مقابل ریل ام3 کم میارم

مشکلش اینه که ریلودش خیلی خرکیه

هورنت ام3 هم خیلی سریع ه

کم میارم

ولی باشه با اک خودم میام

Edited by The.Little-Prince

من یه سوال دارم؛

به نظرت منی که تجربه ندارم؛میتونم به طور کامل استفاده ببرم از ریل و هرنت 3؟

قبل منفی دادن یه مقدار فکر کن :lol:

من تا حالا با تو  بازی نکردم

نمی دونم بازیت با ریل چه جوريه؟ ؟؟

زیاد هم اطمینان ندارم که درست میگی

من وقتی با گوشی میام اینجا

لینک مثبت و منفی چسبیده به همن

خواستم بهت مثبت بدم دستم اشتباهی رفته رو منفی

زود قضاوت نکن

• Like 1

salam be hamey dostan khob aval ozr khahi konam az @otteloo va @ILIYACR7 afshin va  iliya aziz ke   to runk upeshon nabodam delam mikhast ama qesmat nabod chon man moshkel net darm  hamash az server ha kiack misham va dg nemitonam bargardam be server az shans bad ma ham ke hamishe  moqeyi ke bayd bashim nistaim bazam hsrmande dostan

• Like 2

salam be hamey dostan khob aval ozr khahi konam az @otteloo va @ILIYACR7 afshin va  iliya aziz ke   to runk upeshon nabodam delam mikhast ama qesmat nabod chon man moshkel net darm  hamash az server ha kiack misham va dg nemitonam bargardam be server az shans bad ma ham ke hamishe  moqeyi ke bayd bashim nistaim bazam hsrmande dostan

berar fedaye te sar ;)  :D  :lol:

emroz biamoi me rank up dir baresi rendi ham namondeste  :P

vali men tere gombe bor shatel bair baor kha. gosh hade ^_^

8 meg gerni rahat voni :)

bazam te dam garm ke biamiei inje baoti esa  :D

زیرنویس فارسی بذار ما هم فیض ببریم کاکو :lol: 

کاکو ماله ابودانه :mellow:  :huh:

گفتم دمت گرم اومدی اینجا پست دادی :P

• Like 1

باو قیمتش 499تا بود روش کیلیک کردم دیدم بازه برام درصورتی که من 477کی داشتم زدم روش دیدم خرید

و 26کیلو هم واسم موند کلی تعجب کردم

خری دیگه!

پرودایگی تو داشتی کلای که به درد نمیخوره  چون کسی زیاد ریکو بر نمیداره!

فایرتم میتونستی تو 50تا بزنی هانترم در کل بهت بگم  اشغاله از یه جا خودتو بنداز پایین اگه برجکی مثل تاندرا یا توینس یا ریکو نداشته باشه چپ میکنه امتحان کردم که میگم!

خودم حالا ریکو که مال من ام0 50تا بخوره ام3 میکنمش درسته ازش خوشم نمیاد ولی ام3 میکنم خدارو چی دیدی شاید خوشم امد ازش!خخخخخخ

خیلی شاخه با پاور!

خری دیگه!

پرودایگی تو داشتی کلای که به درد نمیخوره  چون کسی زیاد ریکو بر نمیداره!

فایرتم میتونستی تو 50تا بزنی هانترم در کل بهت بگم  اشغاله از یه جا خودتو بنداز پایین اگه برجکی مثل تاندرا یا توینس یا ریکو نداشته باشه چپ میکنه امتحان کردم که میگم!

خودم حالا ریکو که مال من ام0 50تا بخوره ام3 میکنمش درسته ازش خوشم نمیاد ولی ام3 میکنم خدارو چی دیدی شاید خوشم امد ازش!خخخخخخ

خیلی شاخه با پاور!

یادمه تو اسکایپ همش بهم میگی ریکو ام3نکن اشغاله یعنی بزار روکو پوس کنده بگم تو همه چیزو گفتی ام3نکن اشغاله خخخخخخخخخخ

هانتر چپ میکنه حالت خوشه افشین اون که یخته بد چپ میشه واسپه ن هانتر که کلی وزنشه خخخخخخخخخخ

کلای هم بدرد میخوره همین دیروز تو یه زمین گروه مقابل 4تا ریکو ام3داشت مثل سگ همشون دراگ میزدند

حسین این جمله ای از علی دارک لُر در مورد تو و کیت مدیوم 3  :P

منظورشو درست درنیافتم یعنی چی

یعنی قیمتش اونقدر بوده

یادمه تو اسکایپ همش بهم میگی ریکو ام3نکن اشغاله یعنی بزار روکو پوس کنده بگم تو همه چیزو گفتی ام3نکن اشغاله خخخخخخخخخخ

هانتر چپ میکنه حالت خوشه افشین اون که یخته بد چپ میشه واسپه ن هانتر که کلی وزنشه خخخخخخخخخخ

کلای هم بدرد میخوره همین دیروز تو یه زمین گروه مقابل 4تا ریکو ام3داشت مثل سگ همشون دراگ میزدند

خوب اون موقع گفتم اشغاله الان میخوام ام3 کنم با پول تو میخوام بکنم مشکلیه؟خخخخ

هانترو امتحان کن میبینی ادم ابله ببین تو چقدر خری هستی واسپو و هانترو مقایسه میکنی!خخخخ

باز دیکتاتور درسته عنه و تعادل نداره ولی باز مثل خر جون داره هانتر چی؟ یکم سرعتش بیشتره از وایکینگ ولی در عوضش  دیفنسش پایینه!

خوب ادم ابله اگه ریکو باشه که دراگ کنه  تو اگه کلای داشته باشی یا اگه یه رنگ معمولی در هر 2حالت میزنه صافت میکنه تو یه کلام هیچ رنگی هیچی تانکی نمیتونه با کسی که دراگ میکنه کل کل کنه مگر این که اونم دراگ کنه!

حالا بازم پول خودتو که ریدی توش خودت میدونی تو که میخواستی ریکو ام3 کنی با تیتان! پس چرا دادی به کیت؟

خوب اون موقع گفتم اشغاله الان میخوام ام3 کنم با پول تو میخوام بکنم مشکلیه؟خخخخ

هانترو امتحان کن میبینی ادم ابله ببین تو چقدر خری هستی واسپو و هانترو مقایسه میکنی!خخخخ

باز دیکتاتور درسته عنه و تعادل نداره ولی باز مثل خر جون داره هانتر چی؟ یکم سرعتش بیشتره از وایکینگ ولی در عوضش  دیفنسش پایینه!

خوب ادم ابله اگه ریکو باشه که دراگ کنه  تو اگه کلای داشته باشی یا اگه یه رنگ معمولی در هر 2حالت میزنه صافت میکنه تو یه کلام هیچ رنگی هیچی تانکی نمیتونه با کسی که دراگ میکنه کل کل کنه مگر این که اونم دراگ کنه!

حالا بازم پول خودتو که ریدی توش خودت میدونی تو که میخواستی ریکو ام3 کنی با تیتان! پس چرا دادی به کیت؟

تو درست میگی من حرفی ندارم خخخخخخخخخخ

مغز خر نخوردم وقتی ماموت دارم بیام تیتان بخرم

ودر اخر ........

زپرشک

تو درست میگی من حرفی ندارم خخخخخخخخخخ

مغز خر نخوردم وقتی ماموت دارم بیام تیتان بخرم

ودر اخر ........

زپرشک

خرمگس پیوندی! 

تیتان میتونی تو حملم ازش استفاده کنی به تیتان یه نیترو بزنی سرعتش تقریبا میشه مثب وایکینگ با دیفنس بالا! 

ولی ماموت خودشم بکشه تو سرعت به گرد پای وایکینگ هم نمیرسه بخواد 100تا نیترو همزمان بزنه!

و در اخر حسین فارمولک تو نیازی نیست مغز خر بخوری مغر خودت مغز خره چون خودت خری!خخخخخخخخخخخخخخ :D  :D  :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...