Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

یه اطلاعیه میزنم سردر اینجا واسه اونایی که حدودا40 یا 50 کیلو مونده واسه رنک ابشون

من و ایلیا برنامه ریختیم که یه رنک اب بارتی باحال بگیریم دسته جمعی

یعنی اینکه سه یا چهار نفری همزمان رنک اب شیم واسه همین از الان میگم که اونایی مایلند به همکاری امادگی رو به ما اعلام کنن که هماهنگ بشیم

موفق باشید  

سجاد من 10000 تا میخوام به اپ شدن که اگه بشم میتونم تندر ام 2 بخرم

خرمگس پیوندی! 

تیتان میتونی تو حملم ازش استفاده کنی به تیتان یه نیترو بزنی سرعتش تقریبا میشه مثب وایکینگ با دیفنس بالا! 

ولی ماموت خودشم بکشه تو سرعت به گرد پای وایکینگ هم نمیرسه بخواد 100تا نیترو همزمان بزنه!

و در اخر حسین فارمولک تو نیازی نیست مغز خر بخوری مغر خودت مغز خره چون خودت خری!خخخخخخخخخخخخخخ :D  :D  :D

برو. به تو هرچی بگی نره هی میگی بدوش خخخخخخخخخخخ

ماموت سرعتش 4خوردیه فک کنم که با نیترو میشه 9از وایکینگ معمولی یخته بیشتره دی

و درظمن تو چی فک میکنی همینطور پست میدی من میام واسه حمله ماموت بردارم خخخخخخخخخخ

واسپ برا حمله بهترینه

برو. به تو هرچی بگی نره هی میگی بدوش خخخخخخخخخخخ

ماموت سرعتش 4خوردیه فک کنم که با نیترو میشه 9از وایکینگ معمولی یخته بیشتره دی

و درظمن تو چی فک میکنی همینطور پست میدی من میام واسه حمله ماموت بردارم خخخخخخخخخخ

واسپ برا حمله بهترینه

ابله با این وضع دراگ که کردن تو با ماموت حمله میکنی؟ 

واقعا گیجی حسین! 

اگر هم دراگ داشته باشی یعنی دراگ ها مثل سابق باشه باید یه اسیدا باشه که شارژت کنه! 

ابله خان در ضمن با این وضع دراگ هم اسیدا  و هم ماموت توینسو گشتن چون باید طوری با ماموت حمله کنی که هر  3تا دراگت زوشن باشه یه اسیدام پشتت!

ولی تیتان عالیه یه نیترو بزنی سرعتش میشه11 یه ارمورم بزنی دیفنسش میشه675 میدونی یعنی چی یعنی تیتانو ببر فلاگو بیار!خخخخخخخ

• Like 1

واقعا گیجی حسین! 

اگر هم دراگ داشته باشی یعنی دراگ ها مثل سابق باشه باید یه اسیدا باشه که شارژت کنه! 

ابله خان در ضمن با این وضع دراگ هم اسیدا  و هم ماموت توینسو گشتن چون باید طوری با ماموت حمله کنی که هر  3تا دراگت زوشن باشه یه اسیدام پشتت!

ولی تیتان عالیه یه نیترو بزنی سرعتش میشه11 یه ارمورم بزنی دیفنسش میشه675 میدونی یعنی چی یعنی تیتانو ببر فلاگو بیار!خخخخخخخ

ماموت ام0 و ام1 و ام2 تو لول خودشون عالی هستن ولی فقط برا اینکه باهاشون یه جا واسی. یعنی برا دفاع حالا شاید بتونی با ام3 فول یه موقع تا یه جاهایی بری جلو. اونم با اسلحه ای مثله تویینز یه یکسره تیر بزنی

ولی تیتان ام0 وام1 و ام2 بدرد نمیخورن ام3 ش عالیه ^_^ برا هر کاری ;)

بازم هیچی دیکتاتور نمیشه :دی

نمیدونم چرا بکس ایرانی از دیکتاتور خوششون نمیاد ولی عالیه. مخصوصا با تاندر و ریل و اسموکی و از این جور چیزای دور زن. چون ارتفاعش بالاست همه جا رو راحت میزنه. موقع گلد عالیه چون میره رو بقیه تانک ها. موقع فرود از ارتفاع هم تعادلش رو حفظ میکنه و پشتک نمیزنه

سرعت و قدرتش هم میانه هستش.

کسایی که ازش خوششون نمیاد با تاندر امتحانش کنن نظرشون عوض میشه :lol:

البته ببخشید اومدم جلو شما رنک بالا ها کلی حرف زدم ها ^_^

واقعا گیجی حسین! 

اینقدر حرف مقت میزنی من میگم با واسپ فلاگ میزنم این میگه با ماموت باید ایزیدا پشتت باشه شارجت کنه یکم کمتر برو حموم خخخخخخخخخخخخ

چشات خوب ببینه چی میگم :lol: :lol: :lol: :rolleyes:

• Like 1

به من بچه ها کمک  کنید من باید لول اپ بشم تا ام2 کنم لیزری و هرنتو لطفا کمک کنید

مهرداد تو که میتونی ام2 کنی نکنه کریستال کم داری؟

به من بچه ها کمک  کنید من باید لول اپ بشم تا ام2 کنم لیزری و هرنتو لطفا کمک کنید

اگه میخوای ایزیدا بخری که رنکت میرسه

اگه کریستال کم داری صبر کن تخفیف بخوره بعد بخر حیفه الکی کریستال خرج کنی

کیت خرا چقدر زیاد شدن یهو

خب وقتی کیت ها دارن میرن؛

طبیعیه که مردمی که پول و علاقشو دارن ولی

تا قبل الان دلیلی نداشتن برن بخرن دیگه؛

برا برتری تو میدون

:lol:

ماشاالله مسعود راس میگه همه دارن کیت میخرن

یه نفرم بیاد برای ما 200کیلو کریس بخره ماهم شاد بشیم :lol:

راستی چطوری میشه با لایک کردن فیسبوک و یو تو یوب 20000 تا الماس گرفت لطفا بگین خواهش میکنم بگین :tank:  :tank:  :tank:  :tank: 

میری لایک میکنی بهت میده  :D

راستی چطوری میشه با لایک کردن فیسبوک و یو تو یوب 20000 تا الماس گرفت لطفا بگین خواهش میکنم بگین :tank:  :tank:  :tank:  :tank: 

عزیز من چه لایک کرنی؟ مگه با لایک کردن کریس میدن اونم 20کیلو!

هر هفته جمعه شب ها تو صفحه اصلی تانک اگر با فیلتر شکن وارد شین در اخرش یه فیلم گذاشته که نصفس به طور مثلا یه تانک داره میره طرف بیس یه چندتا فریز و فایر وایسادن این از وسطشون رد میشه   ازت میپرسه تانک میرسه به بیس تا فلاگو بزاره یا میزننش اگه میزنن کدوم تانک میزنه تو فیس بوک باید مثلا بگی اقا این تانک میزنه فایر+وایکنیگ+ اینفرنو البته باید انگلیس بنویسین بعدا  اسم اکتو بنویسین  هر هفته به 3نفر 20کیلو کریس میدن  اگر هم جواب های درست زیاد بود یه به کامنتی که بیشرین لایکو بخوره به اون کریس میدن!

• Like 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...