Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اخه قربون ادم چیز فهم منم همینو میگم شما از اول من هر چی پرسیدم یک تیکه ای انداختی منم جواب دادمت حالا میری بزرگترو میاری دیگه این تقلبه جوانمردانه بگو جوابتو بدم البته الان کار مبکنم و چت میتونم جواب بدم وگرنه اهل این داستانها نیستم

من کی کیو آوردم؟:|

• Like 1

سپهر راست میگه که ...... هستی؟؟؟

تو باز با ادبشونی اون یکی که دختره یا گی اون یکی هم که ریس بازی در میاره باز شما حرفات همه منطقیه تا اونجایی که من خوندم  اخه واسم منفی میزارن یعنی میخوان سر به تنم نباشه؟ یا عقده ای شدن؟ یا کریستال میدن بهشون به من منفی میدن یک سوال بود ذهن منو اشفته کرده بود :D :P ;) :blink:

Edited by teranova007

تو باز با ادبشونی اون یکی که دختره یا گی اون یکی هم که ریس بازی در میاره باز شما حرفات همه منطقیه تا اونجایی که من خوندم  اخه واسم منفی میزارن یعنی میخوان سر به تنم نباشه؟ یا عقده ای شدن؟ یا کریستال میدن بهشون به من منفی میدن یک سوال بود ذهن منو اشفته کرده بود :D :P ;) :blink:

من بهت منفی  دادم؟

neutral-poker-face-no-text-l.png

سپهر راست میگه که ...... هستی؟؟؟

من رشته ادم شناسی خودنم با یک نظر میفهمم طرف چکارست مطمئن باش. راستی ادم شناسی داریم؟

من رشته ادم شناسی خودنم با یک نظر میفهمم طرف چکارست مطمئن باش. راستی ادم شناسی داریم؟

آره؛من همین الان از چرت و پرتات تشخیص دادم که یه عنتری که هر چی میرسه ذهنش میگی بدون تفکر

me-gusta-indeed.png

• Like 4

یه چیز میگم عمل کن

زیاد بچه ها رو مسخره نکن

ریپورت میکنن بن میشی

یا اصلا فش نده

مستر چیچی؟ این خری که گفتی کی بود؟ اونوقت شما کی باشی؟ از کدوم تویله ای فرار کردی که اینطوری حرف میزنی من به کسی بی احترامی نکردم اگه کسی من بهش بی احترامی کردم من معذرت میخوام ولی تو کی باشی که به من میگی هری؟ باز دم خارجی ها گرم فحش هم میدن دم گوش یارو میگن نه توی جمع. من از هرکسی که بی احترامی از من به اون شده معذرت میخوام ولی اگه شما اینجا چارچی اول بیا توی شهر بعد یواش یواش برو شهرهای دیگه بعد کشور خودتو ببین بعد کشورهای همسایه بعد قاره ها بعد بیا بازی جهانی بکن چون اینجا همه سطح فرهنگشون بالاست هری مال اون تویله هست البته بازم ببخشیدا قصدم توهین نیست میخوایستم بدونی کجایی همین

oof xD az tarze type o chat kardanet mishe fahmid U hamoon god of war hasti.

Man ba dark.shadow Kari nadaram! Taze ma agar farar konim as keshvar farar mikonam name mese U as tavile!! Bad charchari chie ?? :D bashe U ba adab ma bache dahat!shoma asan Bentley savar! U khoobi asan ma nafahm...agha sharmande ghalat kardim...vali boro khoone ;)

Edited by eskhorshid
  • Like 2

من بهت منفی  دادم؟

neutral-poker-face-no-text-l.png

چرا من با هر کسی در مورد هر چی حرف میزنم تو به خودت میگیری من از کجا بدونم مگه میشه فهمید کی منفی داده ؟  تو هر لحظه شک منو بیشتر میکنه نصبت به خودت

چرا من با هر کسی در مورد هر چی حرف میزنم تو به خودت میگیری من از کجا بدونم مگه میشه فهمید کی منفی داده ؟  تو هر لحظه شک منو بیشتر میکنه نصبت به خودت

ببین خوشگل؛

اونجا که بهت منفی دادن رو اون دکمه گنده قرمز کلیک کن ببینی چی میشه

:p

• Like 1

مستر چیچی؟ این خری که گفتی کی بود؟ اونوقت شما کی باشی؟ از کدوم تویله ای فرار کردی که اینطوری حرف میزنی من به کسی بی احترامی نکردم اگه کسی من بهش بی احترامی کردم من معذرت میخوام ولی تو کی باشی که به من میگی هری؟ باز دم خارجی ها گرم فحش هم میدن دم گوش یارو میگن نه توی جمع. من از هرکسی که بی احترامی از من به اون شده معذرت میخوام ولی اگه شما اینجا چارچی  اول بیا توی شهر بعد یواش یواش برو شهرهای دیگه بعد کشور خودتو ببین بعد کشورهای همسایه  بعد قاره ها بعد بیا بازی جهانی بکن چون اینجا همه سطح فرهنگشون بالاست هری مال اون تویله هست البته بازم ببخشیدا قصدم توهین نیست میخوایستم بدونی کجایی همین

مراقب طرز حرف زدنت باش

تو الان واقعا بی احترامی نکردی نه ؟ هه

اخه قربون ادم چیز فهم منم همینو میگم شما از اول من هر چی پرسیدم یک تیکه ای انداختی منم جواب دادمت حالا میری بزرگترو میاری دیگه این تقلبه جوانمردانه بگو جوابتو بدم البته الان کار مبکنم و چت میتونم جواب بدم وگرنه اهل این داستانها نیستم

ناجوان مردانه هه هه

تو که کم میاری چرا خیالبافی میکنی ؟

هیچ کدوم از ماها هیچ وقت کس دیگه ای رو نمیاریم که هوای مارو داشته باشه

من تو وجودش شک دارم
بعد تو میگی آشفته شده ؟

شک دارم زمان من بوده باشی عزیزم

شما فکر میکنی کی باشی ؟

که انقدر بحث زمان میکنی و میخوای بگی منم هستم

لحن اشنا دوست داری  مگه صدامو میشنوی؟ صدامو داری؟ اخه معمولا به صدای حرف زدن میگن لحن نه تایپ؟ ما که نفهمیدیم منظورت از اشنا چیه ولی  شاید جایی در یک بازی دیگه دیده باشیم البته اینجا هم اکانت داشتم ولش کردم اهل  اینجا اومدن زیاد نیستن فقط میام بعضی مواقع چیز مفید یاد بگیرم البته نه از شما . اخه میدونید که شما.... بیشتر نیستین الان لحن اشناتر نشد؟ با منو ادد کن ببینم چند چندی یا یک چیزی ازت یاد میگیرم یا یاد میگیری از ما

من هیچ وقت با افرادی مثه شما تو یه بتل نمیام :)

بعدشم دوست عزیز

مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید

خیلی ادعا داری ، برو کار شاخ بکن

نگاه به رنکت بکن ببین با مسابقه دادن با من خودتو خوار میکنی یا منو ؟

استاد تو اگه با تندر به کسی که بهت چسبیده بزنی خون خودتم کم میشه ولی با اسموکی نه بدی تندر همینه باید با هر سلاحی مقابله میکنی بلد باشی من از تندر و ریل گان نمیخورم البته الان بدنم ام1 هست ولی توی جنرالها هم که بازی کنم با ایسدا کار میکنم فعلا ایسدا ام 2 دارم وای اگه کریسمس برسه و درجم بره بالا اونوقت توی جنرانها هم حریف نخواهم داشت فعلا 80 کیلو دارم 100 تا دیگه میخوام تا فول کنم همه چی رو تا اندازه درجه

استاد ارجمند

ضمن قدردانی از کلیه توضیحات مفید و سودمند ( که همه ش رو هم بلدم ! )ا

اولا که شما بشین تا بتونی جلو هر ریل بازی همینطوری تز بدی و غرور  برت داره

بعدشم تاندر یه چیزی داره و اونم اینکه نیازی نیست  شلیکت  بخوره به هدف تا دمج وارد کنه

نگاه به رنکت بکن

ماجور هستی  ! ماجور

خودتو با جنرالیسیمو ها مقایسه نکن ! حتی حق نداری بخوای هم چین فکری بکنی

بعد که کردی 100 کیلو مثلا ام4 میشی ؟ آره ؟

دختری ؟ اخه میبینم همش لوس بازی در میاری؟ یا دختری یا گی .

به شما ربطی داره ؟

بعدشم اینجا جای این حرفاس

زورت گرفته یا کم آوردی ساکت باش

اگه ساکت باشی کسی چیزی نمیگه

وقتی هی بخوای چرت و پرت کنی

همه بهت جواب میدن و روتو کم میکنن

والا تا جایی که من یادم میاد اسمش همین بود اخه نکه سنم بالاست بعدشم توی هر بازی ان لاینی چند تا اکانت دارم قاطی میشه البته اون یارو که بازی میکنه باهاش خارجیه نکنه شما یکی دیگه رو میگی

چند تا اکانت داری

هه هه

یاد یه اصطلاح افتادم

جاش متاسفانه اینجا نیست و البته نمیخوام خودمو هم به خاطر جناب عالی ( استاد ! ) پایین بیارم

• Like 3

مراقب طرز حرف زدنت باشچند تا اکانت داری

هه هه

یاد یه اصطلاح افتادم

جاش متاسفانه اینجا نیست و البته نمیخوام خودمو هم به خاطر جناب عالی ( استاد ! ) پایین بیارم

خسته نباشی کچل :P

چقد ور زدی :))

Edited by LeIouch_Vi_Britannia
  • Like 2

یه کلمه دیگه بگی حالتو میگیرم

از بن شدن و کارما هم هیچ ترسی ندارم

تو واقعا مدت طولانی هست تانکی هستی ؟!

بعد نمیدونی چجوری میشه فهمید کیا بهت منفی دادن ؟ هه هه

خسته نباشی کچل :P

چقد ور زدی :))

میخواستم بهش یه جواب کامل بدم که بعد نگه نفهمیدم  و فلان و بیسان

آخه من به شعورش شک دارم

oof xD az tarze chat kardanet mishe fahmid U hamoon god of war hasti.

Man ba dark.shadow Kari nadaram! Taze ma agar farar konim as keshvar farar mikonam name mese U as tavile!! Bad charchari chie ?? :D bashe U ba adab ma bache dahat!shoma asan Bentley savar! U khoobi asan ma nafahm...agha sharmande ghalat kardim...vali boro khoone ;)

ببین نمیدونم هی میخوام مثل یک جنتلمن (ببخشید یادم رفت انگلیسی بلد نیستی منظورم اقا بود)باهات حرف بزنم یادم میره یاسین توی گوش خر خوندنه مجبورم پاسخی دیگه به شما ندم  در ضمن چارچ یعنی ریس میدونم سواد درست حسابی نداره انگیلسی بلد بودن تو مثل این میمونه که من از من توقع دانش انیشتن داشته باشن خوب دیگه همیشه به من گفتم با کسی هم صحیت یا گفتگو کن که چیزی یاد بگیری ازش از شما که ...... نگم بهتر خوش باش

ببین نمیدونم هی میخوام مثل یک جنتلمن (ببخشید یادم رفت انگلیسی بلد نیستی منظورم اقا بود)باهات حرف بزنم یادم میره یاسین توی گوش خر خوندنه مجبورم پاسخی دیگه به شما ندم  در ضمن چارچ یعنی ریس میدونم سواد درست حسابی نداره انگیلسی بلد بودن تو مثل این میمونه که من از من توقع دانش انیشتن داشته باشن خوب دیگه همیشه به من گفتم با کسی هم صحیت یا گفتگو کن که چیزی یاد بگیری ازش از شما که ...... نگم بهتر خوش باش

عه

شما انگلیسی بلدی خودت ؟ یا شایدم گوگل ترنسلیت یادت میده ؟

i am blackboard

تکرار کن

خوشگل خان؛اگه اینگلیسی بلد نبود فینگلیش هم نمیتونس بنویسه

misc-jackie-chan.png

لامصب تو همونی بود که من سر اون قضیه عکس ماموته تو یه تاپیک حالشو گرفتم ؟ :دی

عه

شما انگلیسی بلدی خودت ؟ یا شایدم گوگل ترنسلیت یادت میده ؟

i am blackboard

تکرار کن

لامصب تو همونی بود که من سر اون قضیه عکس ماموته تو یه تاپیک حالشو گرفتم ؟ :دی

لامصب خودتی

:p

حالمو نگرفتی؛داشتیم بحث میکردیم

:lol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...