Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

فکر کنم دیگه هر کی تاندر داشته باشه و باهاش بتونه خوب کار کنه(هویجوری میزنی وسط ملت :blink: ) کلی امتیاز میگیره

در نتیجه کلی کریس میگیره

دیگه تانتدر همه جا کاربرد داره

دوره اسموکی و ریل ور افتاد

:mellow: :wacko: :unsure:

تاندر بیار جلوی من ببین چجوری پشیمونت میکنم :دی

به اون کلمه هم نیازی نبود پاکش کردم !ا

بچه ها اگه مایل بودید از فردا شب ساعت 9تا10 همه ان بشید بتل بسازیم زمین پولی گان سی پی بزنیم پرو هم میزنی همه چیزو هم میبندیم فقط چنج باز میزاریم

هر دو گروه هم بالانس میکنیم که یه طرف ضعیف یه طرف هم قوی نشه اگه خاستید باشید فردا شب تا یه ساعت بازی کنیم

• Like 1

ابن 50% تخفیف مال چیه؟ من که جایی تخفیف نمیبینم مال بدنه باشه من همین الان میخرمش

از دوازده و نیم امشب تا دوازده و نیم فردا شب تخفیف بدنه

تاندر بیار جلوی من ببین چجوری پشیمونت میکنم :دی

به اون کلمه هم نیازی نبود پاکش کردم !ا

حیف که حوصله بازی ندارم

هر مپی هم بازی نمیکنم

تا بعد عید فطر سال هزار و چهارصد و چهارم وقت ندارم

وگرنه خودم باهات بازی می کردم

در جواب به پیام تاریخی آن حضرت

:D

نچ :دی

در حال حاضر نه

بعد از کریسمس شاید

الان حوصله ندارم

واسه دوئل هم همه مپی نمیتونم بیام

:P

خو شفت هم از اون دور میزنه :P

با شفت باید نشونه بگیری

با تاندر بدون نشونه گیری .... (همون کلمه ای که مسعود بدش میاد) میزنی تو در و دیوار سقف بخوره اخرش ترکشش به چند نفر میخوره الکی امتیاز میگیره

سپهر راهی بلدی بریم کریس بخریم

خدا حافظ مارشال، درود فیلد مارشال  

این لینک آباراته http://www.aparat.com/v/6QlBm

اینم لینک یوتیوب 

با تشکر از علی عزیز

:fire_l:تبریک :fire_r:

ایشاالله جنرالسیمو شدنتو ببینیم :wub:

• Like 1

الان که دارم بازی میکنم بازی هنگه واسم تیک میزنه از 4 نفر 4م شدم مثل بعضی از شما فنچه ها بازم از اول تیم بازنده بیشتر کریستال گرفتم تا شلیک میکردم یهو یارو 4 متر اونورتر ظاهر میشد هیچ کدوم به هدف نخورد فقط با تویینز جنگیدم که حداقل از 10 تا تیر یکیش بخوره به هدف این تویینز خوب امتیاز میده ها هر یک تیرش 1 تا 2 امتیاز میده فک کن  من هنگ هنگ بودم  دور خودم میچرخیدم با این حال یک حمله ددمنشانیه کردم پرچمو از یکشون گرفتم 40 تا امتیاز داد یارو هرچقدر با اسموکی زد نمردم من دیکتاتور بودم ایشالاه فردا بدنه سرعتیمو اپ میکنم میرم سراغشون 46 کیلو دارم 

الان که دارم بازی میکنم بازی هنگه واسم تیک میزنه از 4 نفر 4م شدم مثل بعضی از شما فنچه ها بازم از اول تیم بازنده بیشتر کریستال گرفتم تا شلیک میکردم یهو یارو 4 متر اونورتر ظاهر میشد هیچ کدوم به هدف نخورد فقط با تویینز جنگیدم که حداقل از 10 تا تیر یکیش بخوره به هدف این تویینز خوب امتیاز میده ها هر یک تیرش 1 تا 2 امتیاز میده فک کن  من هنگ هنگ بودم  دور خودم میچرخیدم با این حال یک حمله ددمنشانیه کردم پرچمو از یکشون گرفتم 40 تا امتیاز داد یارو هرچقدر با اسموکی زد نمردم من دیکتاتور بودم ایشالاه فردا بدنه سرعتیمو اپ میکنم میرم سراغشون 46 کیلو دارم

حدود 1 ماه صاف بازی نکردم

ولی 48000 تا دارم

اگه می تونستم بازی کنم پول جمع میکردم برا کیت ماموت و تاندر ام3

اینم لینک یوتیوب 

با تشکر از علی عزیز

سجاد بهت تبریک میگم

دوست دارم جنراللیسمو شدنت رو ببینم

راستی فردا 2× کریستال داریم؟؟؟؟

• Like 1

could i be your assistant i am a master at tanki

really? :huh: you're kiddin'me, right?:mellow:

سلام فنچ کوچولو :-"

iinq9fl91n6d9qy711vo.png

qso74xxnm2u6zxaaywv8.png

d32j3i5ntyh61ag3dlqy.png

....

Sorry but just, no.

amsterdamn says it all in post #122. No matter how it will be presented, it has always been, and always will be made aiming one single goal - milking the game much as possible.

The oldest and longest players in here, would probably remember how TANKI's own success, surprised even its creators in AlternativaPlatform, so they've decided to redirect a good portion of their staff and resources to work exclusively on the game. Because it was a great game to begin with. Since then, every new major update mentioned by amsterdamn, leaves you with the feeling, that it's all being made in order to make the vast players base, generate more profits. Okay it is a business, and business' main goal is to do just that,  but exactly that's why, because we're also your customers, please stop insulting our intelligence with talk's of how - whatever happens on TANKI, it does happen because we, the players/customers, asked for it.

What I do find absurd is, how most of the low ranked, new players, in general support this change, considering it'll be nearly impossible for them to build their garages, unless start buying big time.  I am playing this game for 3 years now, obviously not as hardcore & dedicated as many others, who have reached the last rank long ago, but still for a good portion of time. And I've also spent hundreds of dollars. Still don't have everything. So good luck with that my friends.

For those of you who like the change, have fun guys and enjoy. I don't like it, and as a player and a customer I have one last thing to say, after been once again patronized and thought how it's been made in mine (and others name) and not for sheer revenue, I am done with investing money in the game. It's simply not the game I found and loved few years ago.

Don't fix something that isn't broken.

...

i need to be honest... i cant hold me. i will not use an alto or such to post this, because i have no regrets.

This is just bull****

seriously, what was bad in the old battle fund and crystals things? 

why now we have to use presets for battle times? 

why now we have to share points in gamemodes that were not meant for point sharing? 

why suddently the fun-to-catch-sometimes  10 crystal boxes are gone? 

why everyone is messing whit gold? 

why now you dont have to work hard to remember whit the supply drop zones and you just have to watch some icons? 

why THE LOSING TEAM, who clearly did not play well, have to get the crystals THE WINNING TEAM earned? 

why if nearly no one is using the pro-supply pass, you limit long battles only to it?

this is a double sided blade! maybe you all at alternativa platform want to improve the game, but those things are not making the game better! they are taking good things away from the game, adding some other good things. you just confuse the players. i dont think that i would play tanki if i was not liking it how it was before. Think again about this streak of weird updates.

...

With the ways, each of these updates go, what shall we expect next?
Total removal of the battle funds, and in game crystal earning?
And then add them to crystal purchase packages? Ofcourse doubled, so players
feel they benefit from it. Again. Say what you want, but its hard to believe dev's would work weeks
to implement the designated drop spots and 10,50,20,100 crystals boxes just to
withdraw it 48 hours after presenting it. Simply looks like a cover for what was coming and then say thats what you asked since bigger drops caused some mess in team battles.

...

I DONT THINK THERE IS ANY POINT FOR WAITING FOR ANOTHER UPDATE :excl:

IT SEEMS  THE GREATEST DIFFICULTY IS TO FIND THE END DONT TRY TO FIND IT ITS ALREADY THERE

:excl: :excl: :excl:

اینجا هم پولکی شد

ما نیز رفتیم خوبی بدی دییدین حلال کنید

:wub:

سپهر فقط یه رازی رو بهت بگم در مورد اون دفه که میگفتی تانکت باگ داره

اولا رنگ فورسترم 15 درصد بود

3xox6ikuumn8884yimb1.png

بعدش

ریلم واقعا ام صفر بود ولی همون ام صفر به طور کلمل ام یو بود

اعدادشو خودت ببین با ویکی پدیا مقایسه کن

jbrqxhqxy5rkiiynx5ny.png

اینم لینک ویکی پدیا تا اعداد رو ببینی

لینک

بعد وسپم هم ام صفرش و هم ام یکش کامل ام یو هس

برا همین هیچ کس به گردم نمیرسه

m82px7d52rsfwpy7nrky.png

حالا تو بگو اون سیکس فیت اندر کی بود

هر کی بود اون نبرد پرو بود و ام یو قطع بود

با ارزوی موفقیت برای همه دوستان

بدرود تانکی انلاین

:excl:

....

...

...

...

I DONT THINK THERE IS ANY POINT FOR WAITING FOR ANOTHER UPDATE :excl:

IT SEEMS  THE GREATEST DIFFICULTY IS TO FIND THE END DONT TRY TO FIND IT ITS ALREADY THERE

:excl: :excl: :excl:

اینجا هم پولکی شد

ما نیز رفتیم خوبی بدی دییدین حلال کنید

:wub:

سپهر فقط یه رازی رو بهت بگم در مورد اون دفه که میگفتی تانکت باگ داره

اولا رنگ فورسترم 15 درصد بود

بعدش

ریلم واقعا ام صفر بود ولی همون ام صفر به طور کلمل ام یو بود

اعدادشو خودت ببین با ویکی پدیا مقایسه کن

اینم لینک ویکی پدیا تا اعداد رو ببینی

لینک

بعد وسپم هم ام صفرش و هم ام یکش کامل ام یو هس

برا همین هیچ کس به گردم نمیرسه

حالا تو بگو اون سیکس فیت اندر کی بود

هر کی بود اون نبرد پرو بود و ام یو قطع بود

با ارزوی موفقیت برای همه دوستان

بدرود تانکی انلاین

:excl:

فارستر من هم 1% بود :/

اولا که گفتم تانکت یه کرمی داره

:p

دوما هم که اون طرف یارا بود؛

نمیشناسیش:p

اینم لینک یوتیوب 

با تشکر از علی عزیز

:fire_r:  :fire_l:  :fire_r:  :fire_l:

مبارکه

^_^

:D تانکی رو ول کن بیا کلش باو

:lol: البته تو دیگه تا آخراش رفتی یه مدت دیگه باش جنرالسیمو شو بعد بیا کلش

^_^ مثله آرمان و پرشین گلف

فارستر من هم 1% بود :/

اولا که گفتم تانکت یه کرمی داره

دوما هم که اون طرف یارا بود؛

نمیشناسیش :P

:mellow:

:fire_r:  :fire_l:  :fire_r:  :fire_l:

مبارکه

^_^

:D تانکی رو ول کن بیا کلش باو

:lol: البته تو دیگه تا آخراش رفتی یه مدت دیگه باش جنرالسیمو شو بعد بیا کلش

^_^ مثله آرمان و پرشین گلف

مرسی :دی

کلشو تا 15 اومدمو 10 روزی میشه که دیگه نرفتم

داشتم مینوشتم 15؛

دستم خورد به شیفت؛ با شیفت افتاد؛

مشکلی داری؟

اگه آره برو شکایت کن

:-"

احضاریه دادگاه بدست ت میرسه همین روزا

راستی میگم چرا انقدر اعصابت ت ....ی شده؟؟؟

نکنه بیییییییب شدی؟؟؟؟

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...