Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

ببین دادا اولا تایپک مخصوص همه ایرانیاس و همه حق دارن هرچی دلشون بخواد پست بدن اگه هم خلاف قوانین باشه و زیاد عقده داری ریپورتش کن دوما شما به چه عنوان و از طرف و اجازه چه کسی و با چه رتبه ای در فروم جلوی پست دادن بعضی بچه ها رو میگیری؟ و از آنها انتقاد میکنی مریضی عآیا؟سوما من کل تایپکو چک کردم از بین شماها تو..مسعود..پوریا..اس خورشید تایپک را خراب کردین چهارما: داش ایران90 این چه وضعشه؟ جلوی اینکارا رو میگیری یا منو چند نفر از دوستان دست به کار بشیم؟ و به پشتیبانی بازی گزارش بدیم تا اون چک کنه؟ عامل اصلی این خرابکاریا این 4 نفری که عنوان کردم و خیلی از ایرانیا به خاطر این چند نفر اینجا پست نمیدن از بین این همه فقط این 4 نفر به ایرانیا توهین میکنن ایران 90 اگه تا چند روز دیگر نتیجه نگرفتیم ما دست به کار خواهیم شد و قطعا این به نفع شما نخواهد بود خودتون پستای این چند نفر رو ببینین که 90 درصد اونا به تانکی تعلقی ندارند و همشون توهین به بقیه هستن. این 4 ادم مریض هستند و جایشان اینجا نیست 

شما بذار اول یکم اینجا باشی ببینی اصن چه خبره بد بیا نقد مارو بکن

شما سالمی که میان با این طرز لحن میای میگی 4 تا مریض ؟

تو کل تاپیک رو چک کردی ؟ پس به چه جرئتی با اینکه باید بدونی من مسئول تاپیک بودم پا میشی میای به خودم توهین میکنی ؟!ا

شما فکر کن خیلی از بچه ها به خاطر من هستن که پست نمیدن

بعدشم ایران 90 مسئول کارای ما نیست و الکی ایشون رو دخالت نده تو بحث

بعدشم 90% پست های من به تاپیک ربطی نداره ؟

برو ببین اواخر تابستون و اوایل مهر کی اینجا راجبه تانک ها و یه سری رنگ ها توضیحات میذاشته و راجبه اخبار جدید مینوشته

برو صفحه اول تاپیک

تو پستی که خود من نوشتم و پرشین گلف اونجا قرار داره قسمت قوانین فروم و بخش اول رو بخون

شما کی باشی که میای یه مدیر رو تهدید میکنی که فلان کارو بکنه یا نکنه ؟

دخالت تو کار مدیرای تانکی خودش خلاف قوانینه

احتمالا این چن نفر دوستان هم دو سه تا هستن که هر کدوم 3-4 تا اکانت دارن و فکر کردن خیلی شاخ هستن

خط اول خودت رو بخون

نوشتی این تاپیک واسه ایرانیاس و میتونن اگه خلاف قوانین نباشه هر پستی دلشون بخواد بدن

پس تو الان داری چی میگی ؟!ا

حرف خودتو نقض میکنی ؟

منتظرم با اکانت خودت بیای

نه از ترس بن شدن مثه خیلیا با یه اکانت از هپروت و دنیایی که خودشون رو فقط توش یه انسان کامل میبینن بیان بقیه رو نقد کنن

انگار خودشون رو برتر میدونن

• Like 2

تو کل تاپیک رو چک کردی ؟ پس به چه جرئتی با اینکه باید بدونی من مسئول تاپیک بودم پا میشی میای به خودم توهین میکنی ؟!ا

برو ببین اواخر تابستون و اوایل مهر کی اینجا راجبه تانک ها و یه سری رنگ ها توضیحات میذاشته و راجبه اخبار جدید مینوشته

برو صفحه اول تاپیک

تو پستی که خود من نوشتم و پرشین گلف اونجا قرار داره قسمت قوانین فروم و بخش اول رو بخون

احتمالا این چن نفر دوستان هم دو سه تا هستن که هر کدوم 3-4 تا اکانت دارن و فکر کردن خیلی شاخ هستن

خط اول خودت رو بخون

نوشتی این تاپیک واسه ایرانیاس و میتونن اگه خلاف قوانین نباشه هر پستی دلشون بخواد بدن

حرف خودتو نقض میکنی ؟

نه از ترس بن شدن مثه خیلیا با یه اکانت از هپروت و دنیایی که خودشون رو فقط توش یه انسان کامل میبینن بیان بقیه رو نقد کنن

برو تو رپتوتیشن من؛

یکی هست اکثر پستامو منفی داده؛

اون تو پی ام بهم بگو کدوم گوجه ای تشریف داره

:)

برو صفحه اول تاپیک

خط اول خودت رو بخون

نوشتی این تاپیک واسه ایرانیاس و میتونن هر پستی دلشون بخواد بدناگه خلاف قوانین باشه ریپورت بدین

حرف خودتو نقض میکنی ؟

من صحبتم با شما نیست صحبتم با ایران 90 هست میخوام اون رسیدگی کنه..تا الان نزدیک 10 نفر تو این تایپک به خاطر شما پست ندادند..و خیلی ایرانیا...

من صحبتم با شما نیست صحبتم با ایران 90 هست میخوام اون رسیدگی کنه..تا الان نزدیک 10 نفر تو این تایپک به خاطر شما پست ندادند..و خیلی ایرانیا...

ده نفر احتمالا 50 تاشون آلترناتیو های یه نفر بودن;)

فقط با کسایی برخورد بد میکنیم کهخودشون برخوردشون بد باشه؛

بقیه هم برخورد بدی کنیم یا شوخیه

یا شوخی نباشه خودشون درک میکنن

;)

شما هم 100% یکی از اونایی که دماغشون سوخته با آلترناتیو داری شاخ میشی؛

ما بن شیم هم بلدیم آلترناتیو بیاریم

;)

• Like 1

واست آرزوی موفقیت میکنم !ا

مسعود چیزی که نوشتمو خوندی؟ :mellow:

آزه ولی خستمه :دی

----

یه حسی میگه برم همین الان درخواست مد فروم بدم ×_×

حس آزادی

• Like 1

آزه ولی خستمه :دی

----

یه حسی میگه برم همین الان درخواست مد فروم بدم ×_×

حس آزادی

بشین سر جات باو :D

حوصله داریا :lol:

پ مدیر خودتون باشین چون من و این چند نفر ایرانی مدیر ایرانی نداریم وبه هیچ عنوان شما رو به عنوان مدیر ایرانیا قبول نداریم قطعا گزارش این بحث را مستقیما به پشتیبانی خواهیم داد مدیرامون همون صاحبای بازین وسلام.

شما نگران ما نباش؛کسی هم نگفت ما مدیر کسی هستیم ;)

پ مدیر خودتون باشین چون من و این چند نفر ایرانی مدیر ایرانی نداریم وبه هیچ عنوان شما رو به عنوان مدیر ایرانیا قبول نداریم قطعا گزارش این بحث را مستقیما به پشتیبانی خواهیم داد مدیرامون همون صاحبای بازین وسلام.

قرار نیست که شما مارو قبول داشته باشید

در صورت نیاز به خودم بگو که گزارش این بحث رو واست ترجمه کنم یه وقت سوتی ندی

آبرو خودت مهم نیس واسم ! نگران آبروی اونایی هستم که به شما اعتماد دارن

• Like 1

کاملا معلومه آلتِ :-"

بنظرم یه نصیحتت بکنم

با هرکسی کل نکن احساس بزرگی میکنند

شاید من یکم اینجا با چند نفر شوخی کنم ولی اگه بری صفحه ی اول تایپیکو ببینی میبینی خیلی ها اون موقعی که ما بودیم تو کمر اغا هاشون بودند

• Like 1

بنظرم یه نصیحتت بکنم

با هرکسی کل نکن احساس بزرگی میکنند

شاید من یکم اینجا با چند نفر شوخی کنم ولی اگه بری صفحه ی اول تایپیکو ببینی میبینی خیلی ها اون موقعی که ما بودیم تو کمر اغا هاشون بودند

خخخخخخخخخخ

سخنی از حسین مویتای :lol:

خخخخخخخخخخ

سخنی از حسین مویتای :lol:

چند وقت بود کسی اسممو با لقبم نگفته بود  دل تنگش شده بودم

میدونی باو قبلا نا خیلی کل کل میکردم تو همین تایپیک با افشینو اردلان و بقیه روزی 10 15تا صفحه میرفتیم جلو  تا احمدو علی دارک پیداشون شد کلی با هم بازی میکردیم احمد سطحش از هممون بالاتر بود و بدش علی دارک بودش و بد اونا هم هادی بود که سره 2هفته از همشون زد بالاتر اون موقعه ها خیلی توی تایپیک حرف میزدیم یه چند باری هم دعوامون شد خخخخخخخخخ

ولی از این مسخره بازی ها که الان بلانسبت 4تا بچه****دارند اینجا درمیارند نبود هرچی میگفتیم گفته بودیم ن ریپورت میشد کسی ن قهری بود فوقش 4روز قهر بودیم و بدش دوباره اشتی میکردیم

ولی الان دیگه وضع خیلی خراب شده طرف فقط رسیده 20تا مولتی ساخته یه از این به اون از اون به یکی دیگه  بعدشم تا یه چی میگی بهشون برمیخوره و شاخ میشند واسمون اخه بهش بگو تو که با نصف تیر اسموکی و یه واسپ ام 0لوله میشی چی میگی واسه ما

• Like 2

اسم اون ده نفر رو بنویس لطفا

;)

یعنی اگر اسم اون ده نفر رو ننوشتی یعنی خودتم فرعی هسی

امریکا بداند کانادا بداند ،روغن روی اب میماند

;) :huh:

میگم فرعی جنرالیسم نداری بریم بازی کنیم

:D

والا به چند تا از رفیقای قدیم رو زدیم کلا جوابمونو ندادن اگه داری بده

رفیقا هم دیگه چینی شدن خو جوابت منفیه بگو تا ادم منتظر نباشه والا

:blink:

حالا اگر داری بده ما

نه دست به کریستالاش میزنم

نه تو نبرد باهاش فش میدم

قول قول قول

:P

• Like 1

بعد از سه ماه اومدم استقبال ازم نشد دارم میرم..

بای بای تا شش ماه دیگه... :angry: :angry: :angry:

انتظار استقبالم داری؟ :/

اسم اون ده نفر رو بنویس لطفا

;)

یعنی اگر اسم اون ده نفر رو ننوشتی یعنی خودتم فرعی هسی

امریکا بداند کانادا بداند ،روغن روی اب میماند

;) :huh:

میگم فرعی جنرالیسم نداری بریم بازی کنیم

:D

والا به چند تا از رفیقای قدیم رو زدیم کلا جوابمونو ندادن اگه داری بده

رفیقا هم دیگه چینی شدن خو جوابت منفیه بگو تا ادم منتظر نباشه والا

:blink:

حالا اگر داری بده ما

نه دست به کریستالاش میزنم

نه تو نبرد باهاش فش میدم

قول قول قول

:P

قرصاتو خوردی بهزاد؟:D

• Like 1

ببین دادا اولا تایپک مخصوص همه ایرانیاس و همه حق دارن هرچی دلشون بخواد پست بدن اگه هم خلاف قوانین باشه و زیاد عقده داری ریپورتش کن دوما شما به چه عنوان و از طرف و اجازه چه کسی و با چه رتبه ای در فروم جلوی پست دادن بعضی بچه ها رو میگیری؟ و از آنها انتقاد میکنی مریضی عآیا؟سوما من کل تایپکو چک کردم از بین شماها تو..مسعود..پوریا..اس خورشید تایپک را خراب کردین چهارما: داش ایران90 این چه وضعشه؟ جلوی اینکارا رو میگیری یا منو چند نفر از دوستان دست به کار بشیم؟ و به پشتیبانی بازی گزارش بدیم تا اون چک کنه؟ عامل اصلی این خرابکاریا این 4 نفری که عنوان کردم و خیلی از ایرانیا به خاطر این چند نفر اینجا پست نمیدن از بین این همه فقط این 4 نفر به ایرانیا توهین میکنن ایران 90 اگه تا چند روز دیگر نتیجه نگرفتیم ما دست به کار خواهیم شد و قطعا این به نفع شما نخواهد بود خودتون پستای این چند نفر رو ببینین که 90 درصد اونا به تانکی تعلقی ندارند و همشون توهین به بقیه هستن. این 4 ادم مریض هستند و جایشان اینجا نیست و

<_< والا تا اونجایی که من می دونم مسعود بیشتر راجع به بازی اطلاعات می ده به بچه ها و اون 3 نفر دیگه هم زیاد نمی دونم ولی گاهی یه شوخی یی چیزی می کنن. درضمن شما خودت جواب خودتو دادی، مگه نگفتی هر کی دوست داره هر چی بنویسه؟؟ :mellow: البته منم موافق هرچی نوشتن نیستم چون صفحه الکی پر می شه ، بچه ها می تونن تو پیام خصوصی با هم حرف بزنن ولی در کل طرز صحبت شما هم درست نبود... -_-

Edited by Chita9473
  • Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...